Dodaj do ulubionych

Pisarze - są tu tacy

15.06.12, 19:11
czy ktoś z was pisze? Opowiadania, wiersze, książki? Jestem ciekawa bo ja sama piszę i chcę wiedzieć ile nas tu takichbig_grin Podzielcie się swoją twórczością ja tymczasem zapraszam na mojego kotkowego bloga
Obserwuj wątek
    • rememberina Re: Pisarze - są tu tacy 15.06.12, 19:54
      Piszę, na razie dla siebie. Opowiadania, one shoty (zazwyczaj o 1D), imaginy... Latem zamierzam otworzyć bloga smile

Ale skoro już to serdecznie chciałabym polecić opowiadanie dziewczyny, która wg mnie pisze cudownie! Dla fanów 1D, ale nie tylko:
      wunderstory.tumblr.com/lightupmyworld
      Zapraszam do niej serdecznie, nie pożałujecie smile
      • julka99 Re: Pisarze - są tu tacy 24.06.12, 17:41
        Ja czasami skrobnę coś tak dla siebie, w wieku 8 lat napisałam opowiadanie o syrence, gdy dziś je czytam śmieję się do łez. W końcu postanowiłam założyć bloga, serdecznie zapraszam do niego www.i-love-you-only-two-words.blogspot.com, mam nadzieję, że się wam spodoba. smile
    • wampire13 Re: Pisarze - są tu tacy 15.06.12, 21:44
      Hah, ciekawy wątek. Ja od zawsze lubiłam pisać wink Mam na koncie parę wierszy i opowiadań, czasem coś tam popisuję w wolnym czasie. Moim marzeniem jest, by napisać właśnie jakąś fajną książkę smile
      Przez ten nawał nauki w gimnazjum nie miałam wgl okazji podzielić się z nikim moimi pracami. Teraz, kiedy za moment będą wakacje, zamierzam to w końcu zmienić i założyć jakiegoś porządnego bloga, bo głowa mi aż buzuje od tych moich pomysłów..
    • misiuniaa_ coś dla mnie ^-^ . 17.06.12, 17:49
      nareszcie jakiś wątek dla mnie .
      ja owszem, piszę wiersze i opowiadania, ale dużo bardziej wolę projektować magazyny (o muzyce, o mojej klasie xd), albo parodiować czyjeś książki.
      kiedyś, tak w pierwszej-drugiej klasie podstawówki pisałam słodkie wierszyki w stylu "Trzeba myć ząbki i używać gąbki, bo kto jest brudny, ten żywot ma trudny" xd i byłam gwiazdą w szkole ;D. teraz jakoś nie umiem napisać wiersza, straciłam umiejętność klejenia rymów, a jak coś wymyślę, to wydaje mi się to dziecinne i głupie, dlatego raczej piszę artykuły, zmyślone wywiady, opowiadania i pracuję nad książką, ale ciekawe, kiedy ją skończę xD. jak coś, to za niedługo wstawię na bloga kotkowego pierwszy rozdział, serdecznie zapraszam . ; d
      • be_my_dream_xde Re: coś dla mnie ^-^ . 17.06.12, 17:55
        ja piszę opowiadanie o One Direction, dlatego kto jest zainteresowany to serdecznie zapraszam ;
        another-world-with-you.blogspot.com xd
        • ktosktosiowy Re: coś dla mnie ^-^ . 17.06.12, 18:15
          ja piszę powieść o kobiecie która walczy z dysmorfobią (nie akceptuje siebie) jest to horror psychologiczny. Publikuje na fb co jakiś czas nowe cześci. Wpiszcie "Zły umysł" na fb to mnie znajdziecie big_grin pozdrawiam!
    • loliczka_14 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:02
      ;D Ciekawy temat do poruszenia... Ja pisze od dawna ale do szuflady...kiedyś napisałam "powieść" hehe jak byłam mała o księżniczkach..ale tak na serio to pisze wiersze i ostatnio zdecydowałam sie pokazać światu i wysłałam do takiej gazety i ukazały sie w następnym numerze...jestem sławna.., i fajnie sie z tym czuje..mówie wam pokazujcie talenty którymi was obdarzono bo jak widzicie-WARTO!!smile
      pozdro dla wszystkich KOCiakówsmile
    • vanilia1620 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:07
      Mam dwa opowiadania ;DD

i-am-not-perfect-but-who-is.blogspot.com/
      historyy-of-my-life.blogspot.com/
    • ewcia9779 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:11
      zapraszam do mnie :

chance-in-the-dark.blogspot.com/
      hard-to-forget-the-past-and-move-on.blogspot.com/
    • mydream14 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:26
      Tak piszę i mam bloga.
      Nikt niestety na niego nie wchodzi.
      mysterious-owszystkimioniczym.blogspot.com/
    • karolina.sel Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:27
      Ja pisze opowiadania wink nie jedno ale kilka na różne tematy od romantycznych do sf wink mam blog ale wstrzymałam go: powód? szkoła! w wakacje będzie ciąg dalszy wink wiersze- dopiero zaczynam pisać czy mi wyjdzie zobaczymy wink
      Na tym blogu mam tylko jedno opowiadanie winkreszta narazie nie będzie puszczona w neta

WBIJAJCIE : www.oczami-marzycielki.blogspot.com
    • miley0501 Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:29
      Lubię sobie Czasami napisać jakiś wiersz lub kolejny rozdział jakiegoś opowiadania smile To moje hobby
      • im_your_dream Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:49
        Piszę kilka opowiadań,na które zapraszam :
        i-can-love-you-more-than-this.blogspot.com/
        saveyourheart1dandtw.blogspot.com/
        imeetyouonedirection.blogspot.com/
        big_grin
    • kiniaa1996 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:34
      kiniaa1996 napisał(a):

> ja pisze opowiadanie na onecie. jakby ktoś chciał to podaje linkawink zmierzch-love-story.blog.onet.pl
    • wera1018 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:51
      Jak na razie piszę tylko dla siebie.
      Pisanie wierszy to moje hobbysmile
    • klaudia21bella Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 18:58
      Ja piszę ;D Na razie dla siebie, ale mam bloga z opowiadaniem o Delenie z TVD. Jedyne moje opowiadanie, które gdzieś publikuję smile
      delena-forever.bloog.pl/kat,41409104,index.html
    • crimson_reaper Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:20
      Piszę dwa opowiadania, jedno dla siebie, które mam zamiar spróbować kiedyś wydać, a drugie na onecie.
      Zapraszam wszystkich lubiących fantasy i bohaterów o silnym charakterze, którzy ponad wszystko chcą sami wybrać swoje przeznaczenie big_grin
      szkarlatna-kostucha.blog.onet.pl/
    • lily_roza Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:26
      oj... pełno smile mam rozpoczętych kilka opowiadań, jedno piszę dla przyjaciółki na urodziny; no... i troche wierszy big_grin na razie nie mam czasu by to wszystko publikować i przepisywać do worda, więc czytają to tylko moi znajomi smile
    • magda_su Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:28
      Ja piszę ale dla siebie i kumpeli. Szczególnie związane z magią ale jak jakaś dziewczyna mnie poprosi o jakiś temat to z chęcią piszę. Piszę też na łamach naszej klasowej gazetki kulturalnej "Qooltura" o dziewczynie zagubionej w świecie liceum.
    • sandra9835 Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:32
      Tak piszę opowiadanie. Od bardzo dawna myślę nad napisaniem książki. W te wakacje chcę nad nią popracować.

A co do tego opowiadania to mam bloga, na którym się ono znajduje mysweetdreams-blackgirl.blogspot.com
    • shinigami_ryuuk Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:37
      Ja trochę piszę, ale niezbyt mi to wychodzi ;p Może kiedyś się zgadamy i napiszemy coś razem, co Ty na to? ^ ^
      Albo każdy inny, kto ma ochotę napisać jakieś fajne opowiadanie niech da znać. Zapraszajcie mnie do znajomych, piszcie na kotku itd. ^ ^
    • glusia Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:42
      Taaak...piszę książkę...ale na razie jej nie pokazuje, jak skończę całą pisać to wpuszczę na chomikuj...A dodatkowo piszę dwa blogi:
      Tekst linka
      oraz
      Tekst linka
    • jonasiki Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 19:47
      Ja piszę opowiadanie, ale jeszcze nie założyłam blog. Niedawno zaczełam i zastanawiam się czy warto zakładać bloga?
    • ensuite Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 20:13
      piszę opowiadania, ale nie są jakieś świetne..
      jedno z nich umieszczam na blogu, na którego serdecznie zapraszam: pleindecourage.blogspot.com/ smile
    • rihannanavy Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 20:37
      Dużo piszę, kocham pisać. Obecnie piszę jednocześnie książkę, pamiętnik, bloga i mnóstwo opowiadań. Po prostu mam bogatą wyobraźnię i uwielbiam przekładać to na papier.
    • lemons Coś dla mnie:) 17.06.12, 20:47
      Ja piszę od urodzeniabig_grin jak miałam 4 latka nauczyłam się pisać. Mam na koncie 17 książek i kilkanaście opowiadań, a także wiele wierszy. Teraz pracuję nad sagą lekko fantasybig_grin ale nie mam bloga, chociaż może założę...w głowie mam mnóstwo pomysłów i chcę je wszystkie jak najszybciej przelać na papier. Możliwe że w te wakacje uda mi się wydać jakąś z książeksmile
    • sumimasen Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 21:26
      Owszem piszę, piosenki, wiersze, rysuję mangę. W końcu wzięłam się za siebie i piszę opowiadanie, na razie dopiero się rozkręca i ma mało obserwatorów ale uważam nieskromnie że historia zapowiada się bardzo ciekawie :

www.wafflingharu.blogspot.com
    • arriane Re: Pisarze - są tu tacy 17.06.12, 23:00
      Hm... moja historia z pisarstwem tak naprawdę zaczęła się jakieś 2 3 lata temu. Zaczęłam pisać pierwszą część mojej sagi, a obecnie kończę drugą. Chciałabym wydać i się przekonać czy się to podoba czy nie, ale niestety trochę to kosztuje. Ale dla siebie i na konkursy pisze opowiadania i wiersze. Piszę również bloga :
      www.touch-of-darkness.blog.onet.pl

Zamieszczałam tutaj kiedyś pierwsze rozdziały, ale jak ktoś chce to chętnie zapraszam wink A co do zakładania bloga to warto. Zawsze warto się przekonać co inni myślą o twórczości big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka