natiusa 03.08.10, 21:49 Tak jak w temacie . Jakiej firmy szamponetki są dobre ? Takie zeby sie trzymały . I nie wyżerały koloru . Odpowiadajcie kociaki ; * ps. wiem ze byl temat . Ale ja chce mieć swoj . własny . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforiia Re: Szamponetk . Wejdźcie.; D 03.08.10, 21:53 nie wiem nie fajrubę i nie mam zamiaru . XD Podoba mi się mój kolor . Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Szamponetk . Wejdźcie.; D 03.08.10, 21:57 nie wiem, bo nie farbóję Odpowiedz Link Zgłoś
misiexx 'Joanna' 03.08.10, 21:56 sama nie farbowałam włosów, ale moja kumpela ma robione szamponetką z Joanny i jej włosy wyglądają ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: palette , sama ich używam i jestem zadowolona 03.08.10, 21:59 ale podobno palett sie wzyna . . ; / Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: Szamponetk . Wejdźcie.; D 03.08.10, 22:02 Ja miałam Joanny. Najpierw Soczysta oberżyna ( fiolet ) potem kawowy. O Palette słyszałam, że strasznie się niszczą włosy. Joanna jest dobra mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Szamponetk . Wejdźcie.; D 03.08.10, 23:26 właśnie mam na głowie cudo z szamponetki, czyli ogniście rude włosy (tak jakby). szampon firmy Marion. kolor ładny ale chyba długo nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Szamponetk . Wejdźcie.; D 04.08.10, 17:54 szczerze to nie wiem. palette najpierw mi nie chcialo chwycic, potem chwycilo ale od razu sie zmyla a jak jeszscze raz farbowalam to nie wyszla i trzymala sie dlugo. teraz farbowalam z marion i mi nie wyszedl kolor. mial byc fioletowy, przeznaczony do wlosow ciemny braz (moich) trzmalam pol godziny a wyszedl taki jasniutki, ze tylko lekko polysk widac. wiec ja zadnej firmy nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś