desertflower Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 24.07.12, 22:09 Chłopiec: Benjamin, Max Dziewczynka: Lena , Beatrycze, Nela, Melodia Odpowiedz Link Zgłoś
gabagabi ;* 24.07.12, 22:56 Hm...ja tam nie mam jakoś takich marzeń żeby gdzieś wyjechać. no jedynie może do Norwegi albo Hiszpanii <3 ale jak na razie zastanawiałam się nad polskimi. Dla chłopca: Bartek (Bartłomiej), Hubert, Hipolit, Antoś, Staś <3 Dla dziewczynki: Antosia, Michasia, Kamila, Nadia, Dagmara <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lovaticziva imie 24.07.12, 23:07 Ja swoje dzieci chciałabym nazwać tak : chłopiec: Anthony " Tony", Fabian, dziewczynka " Ziva, Cote, Abby, Paulina ( po przyjaciółce ), Arleta, Margaret, Amelia, Eryka Justyna ( E.J ) Kasia, Pheobe, Destiny, Dementeria, Klarysa, Konstancja i tyle chyba Odpowiedz Link Zgłoś
lovaticziva Re: imie 24.07.12, 23:11 Chociaż córeczkę mogłabym nazwać też Cornelia :] Po mojej siostrzenicy <3 Ale chyba najbardziej mi do gustu wpadła Ziva, Cote bądź Eryka Julita * W 1 komentarzu miało być Julita nie Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
gunpowder Amelia i Edmund :3 25.07.12, 11:23 Ewentualnie może być jeszcze Edward, Nikodem albo Ksawery. Ale najchętniej przystaję przy Edmundzie. Córkę chciałabym mieć Amelię albo Różę. Odpowiedz Link Zgłoś
jullviona Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 11:26 Dla chłopca; Kubuś (Jakub), Kacperek i Wojtuś <3<br /> Dla dziewczynki: Natalia, Basia. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
wizja5555 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 11:42 Jak chłopiec to : Kacper, Krzysiek albo Robert <Tony, Peter> Jak dziewczynka to : Martyna lub Oliwia <Rosalia, Rebeka> Odpowiedz Link Zgłoś
queen12xd Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 12:28 jeśli uda mi się adoptować dziewczynkę z Afryki to nazwę ją Zara a jeśli uda mi się adoptować chłopczyka z Indii to nazwę go Nilay (prawdopodobnie) ciekawe marzenia, prawda.? ;dd ^^ polskie imiona to; dla chłopca; Dawid, Filip, dla dziewczynki; Kornelia, Julia, Diana, amerykańskie; dla chłopca; Mason, Noah, David, dla dziewczynki; Lea, Annie, Vanessa, Savannah, Chloe, Odpowiedz Link Zgłoś
queen12xd Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 12:38 i jeszcze Cyprian dla chłopca . . ;d a jeszcze amerykańskie dla dziewczynek ; Aria, Serena, Rose... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
white_swan Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 12:33 Myślałam, że imiona, które ja bym nadała są... inne/niepopularne, ale jak tak patrzę, to macie naprawdę oryginalne pomysły . Z imion dla dziewczyn najbardziej podobają mi się Diana, Melania lub ewentualnie Gabriela, a dla chłopców... nie wiem, może Filip lub Michał. Ogólnie zagraniczne imiona podobają mi się bardziej, ładne są np. Lea lub Aria, nawet polskie imiona wypadają gorzej przy zagranicznych odpowiednikach, np. Michał-Michael, Gabriela-Gabrielle, ale nie wiem, gdzie będę mieszkać, więc sprawa jest otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
nessi007 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 12:37 Z damskich podobają mi się: -Estera -Marika -Elvira -Magali -Darcy -Davonna -Charlotte -Cheyenne A z męskich: -Nikodem -Olivier -Fabian -Alec -Harold -Allan -Louis -Tristan Mam jeszcze sporo czasu i napewno się zdecyduję do tego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ola_229 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 14:12 Maja , Filip , Adam , Julia , Lena . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_009 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 15:40 dziewczynka: Laura, Klara, Estera, Iza, Kinga, Maja chłopiec: Szymon. Wszystkim się podobają obcojęzyczne imiona, a mi się najbardziej podobają polskie. W Polsce będę mieszkać zapewne do końca życia, więc swoim dzieciom nadam też polskie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka96 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 18:08 A jeśli moje marzenie się spełni i będę mieszkać w LA to moje dzieci będą miały na imię: dziewczynki Leah i Amaya, a chłopiec Ronnie Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 tutaj... 25.07.12, 18:42 żeńskie: Sunniva, Sol Angelica,Emma,Liv,Silije,Irmelin, Vanja, Villemo męskie:Nataniel, Viljar, Niklas, Eliasz, Tarjei i co podoba się?? Odpowiedz Link Zgłoś
zunia28 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 19:38 Jeśli będę mieszkać w Polsce to: dla dziewczynki:Kaja, Julia dla chłopca:Kuba, Bartek Jeśli w Ameryce lub w Anglii to: dla dziewczynki; Elizabeth, Kate, Samanta, Sara dla chłopca: Jacob, Robert, Logan W ogóle fajny temacik dałaś Odpowiedz Link Zgłoś
willowfields Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 20:24 ja nie wiem jeszcze czy wyjadę ale chcę nazwaćmoje dzieci Emma, Elia, a chłopca Henryk, żebym mogła do niego mówić Henry. Odpowiedz Link Zgłoś
chaos_i_nielad Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 20:46 Dziewczynka: Pola, Nela, Letycja, Ida, Tosia Chłopiec: Nikodem, Mieszko, Filip, Michaś, Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
martalove Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 20:58 Jeżeli będę mieszkać w Polce to synka chciałabym nazwać Błażej lub Fabian a córeczkę Liliana lub Oliwia. Natomiast jeśli zamieszkam w Anglii to synka też Fabian lub Jake a córeczkę Hope lub Lily. Odpowiedz Link Zgłoś
soraru Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 25.07.12, 21:06 Dzierżykraj lub Myszon. a tak na serio to nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
spectra Jakie wolićie imiona. Rórzne wersje!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.12, 23:15 Ja wole zagraniczne imiona takie jak Katherine "Kate" zamiast Katarzyny "Kasi" Elijah zamiast Eliasz Sewerus zamiast Seweryn Melinda zamiast Lidka Damon zamiast Damian A jak wy sądzicie które lepsze ????????????????///// Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 26.07.12, 09:05 taa najlepiej wszystkie wyjedźcie z kraju ciekawe kto zostanie? Ja mieszkam w Polsce jestem polką i jeśli będę miała dzieci to na pewno dam im polskie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Ja mam plany ;) 26.07.12, 09:24 Jeśli to będzie mozliwe to będe miała chłopczyka o imieniu anderw a dziewczynkę chłopak wybierze xD Odpowiedz Link Zgłoś
kristen44 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 26.07.12, 10:55 Rozalia, Ewa, Emilia, Marcin, Łukasz , Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Hym... 26.07.12, 13:19 Kuba, Kacper,Alan a jak dziewczynka to Ada albo Iga :d Odpowiedz Link Zgłoś
niqla24 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 26.07.12, 13:34 Dziewczynka Jagoda,Oliwia,Julia Chłopiec Błażej,Filip,Olek Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 26.07.12, 18:56 też chciałabym wyjechać z Polski : ) najlepiej do Anglii/Ameryki ale Francja też była by dobrą opcją. imion jakie chciałabym nazwać swoim dzieciom jest wiele i większość jest tak ślicznych, że gdybym mogła nazwałabym je 4 imionami : D jednak nie chcę krzywdzić moich dzieci, dlatego imiona które na tę chwilę mi się podobają ; Polskie ; dziewczynka - Maja, Rita, Nadzieja/Nadia, Marita, Marta, Jagoda chłopczyk - Damian, Dominik, Michał, Filip, Karol, Tomasz(preferuję Tomek , Adam(preferuję Adaś Zagraniczne ; dziewczynka - Lorette, Blue Ivy (uwielbiam imię córeczki Bey : ), Sky, Aria, Demi, Hope, Destiny, Ronnie chłopczyk - Ethan, Nathan, Thomas, Conor jest tyleee pięknych imion w Polsce i na świecie, że trudno mi wybrać : ) na pewno w przyszłości będę miała z tym kłopot x Odpowiedz Link Zgłoś
marii200 Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 26.07.12, 20:11 chłopczyka Kuba, Dawid a dziewczynkę Paulina, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
daily Imię dla dziecka 29.07.12, 18:30 Dziewczynka : Lorena, Inez, Nadia Chłopiec; Fabian, Zachary ;> Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Jak chcecie nazwać dziecko w przyszłości? 29.07.12, 21:39 Julia i Filip <3 Odpowiedz Link Zgłoś