Dodaj do ulubionych

jak poderwać chłopca ? : l

06.07.12, 09:08
hej . no bo jest tak.. lece na pewnego chłopaka starszego o 3 lataa . ostatnio codziennie widujemy sie na Kbuikach. chce do niego zagadac czy coś ale zawsze jest z kolegami i to tymi których nie lubiem ;c. chciałabym go jakoś poderwać.. tylko nie wiem jak ? pomoże mi ktoś ? jakies porady.. jak poderwać, jak sie zachować itp. : >
Obserwuj wątek
    • bff Re: jak poderwać chłopca ? : l 06.07.12, 09:56
      Trudna sytuacja,ale jeśli bardzo boisz się zagadać,może najpierw spróbuj wybadać,czy chłopak Cie wogóle zauważył.Poproś koleżankę,żeby dyskretnie zobaczyła i oceniła,czy chłopak Cie wyróżnia,albo kiedy coś mówisz,to czy wogóle słucha,jeśli tak będzie to już coś smile Jednak jeżeli chłopak jest totalnie tobą niezainteresowany to nie radzę go wogóle podrywać,najlepiej nic z nim nie robić,bo nie będzie ciebie traktował poważnie big_grin
      Następnym krokiem będzie SPOJRZENIE,patrz się na niego,a gdy poczuje na sobie twoje spojrzenie,popatrzy na Ciebie a ty nieśmiało się uśmiechnij i poddtrzymaj spojrzenie do jakichś 3-4 sekund wink . Wtedy chłopak już cie zauważy i będzie Cię bardziej obserwował.Możliwe,że sam zrobi pierwszy krok i podejdzie do Ciebie i zagada,ale jeśli nie,po prostu ty to zrób w wyjątkowej sytuacji,kiedy nie ma jego kolegów.Ewentualnie możesz zrobić taką sztuczkę,że jeśli jakaś koleżanka go zna,może Ciebie z nim umówić,oczywiście sama też przychodząc na spotkanie,Poznacie się,pogadacie i pierwsze lody przełamane,poproś go o numer telefonu,a potem sama się z nim umawiaj,jeśli będzie odwzajemniał do ciebie to co ty do niego na pewno szybko zostaniecie parą smirk
      Pozdrawiam i życzę powodzenia kiss
      BFF
      • aniaaaxd Re: jak poderwać chłopca ? : l 06.07.12, 10:09
        czy mnie zauważa to wiem ze taak. na Kubikach sie przywita i niic. potem sie gapi ciągle na mnie ;D . sie ze mnie śmiał bo mi małyt chłopiec gliną w cycki rzucił <LOL> xD
    • mesajahforever Re: jak poderwać chłopca ? : l 23.07.12, 22:01
      Zwyczajnie. Gap się na niego i podejdź itp.. idź na spontana kiss
    • whiplash. Re: jak poderwać chłopca ? : l 09.08.12, 00:09
      pokaż mu cycki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka