Dodaj do ulubionych

Twój styl do szkoły?

27.08.12, 14:37
Hejka kotkikiss
Jak się ubieracie do szkoły ?Mieszacie się z tłumem czy wolicie być wyjątkowe?
Macie jakieś znaki rozpoznawcze?
Ja zawsze mam podpiętą grzywkę,rozpuszczone włosy i trampki big_grin
Obserwuj wątek
    • i.love.usa Re: Twój styl do szkoły? 29.08.12, 00:31
      Ja zawsze chodze w bialych lub czarnych bluzkach, mam chyba tylko jedna kolorowa bo kupilam ja na plaze w wakacje. Grzywke tez mam zawsze podpieta, rurki, szorty, bluzki bez nadrukow, czarny sweterek, lub swetr w paski smile baleriny, tenisowki czarne
      • xdliv13xd Re: Twój styl do szkoły? 29.08.12, 10:25
        Zazwyczaj ubieram się w rurki, kolorową bluzkę i na to bluzę, baletki lub trampki.
        Mój znak rozpoznawczy to bransoletki i rozpuszczone włosy (z wyjątkiem w-f)
        • milk.a Mały Potwór 30.08.12, 00:00
          Zwykle mam na sobie jeansy, t-shirt i bluzę, ale mam zamiar to zmienić.

Chcę aby mój image ewoluował w stronę klasyki połączonej ze stylem rockowym, czyli np. prosta czarna spódnica i jeansowa kurtka z ćwiekami lub wytarte jasne jeansy a do tego żakiet.
          • unique_ Re: łojej ;D 30.08.12, 12:50
            Ja ubieram się do szkoły po prostu tak jak mi wygodnie. Jakoś specjalnych znaków rozpoznawczych nie mam, nie wyróżniam się wyglądem od innych uczennic, ale mimo to wiem, że jestem inna niż one. I dobrze mi z tym...
            • answer answer 30.08.12, 15:23
              Wyróżniam się detalami, zawsze mam dużo bransoletek na rękach, pomalowane paznokcie < u mnie w gim było można, teraz w lo też >, nigdy nie noszę innych spodni, toleruję tylko rurki big_grin itp..
    • beemazzy Re: Twój styl do szkoły? 30.08.12, 15:52
      rurki, sweterek przez głowę, trampki albo balerinki, dużo bransoletek, rozpuszczone, proste włosy i grzywka. niczym się nie wyróżniam tak w sumie.
    • riri48 Re: Twój styl do szkoły? 30.08.12, 15:55
      Nie wyróżniam się... Jakieś spodnie, mundurek - bluzka, jakaś bluza i trampki wink
    • paulaa_xd Re: Twój styl do szkoły? 30.08.12, 16:39
      Chyba się nie wyróżniam... zazwyczaj mam rurki, jakąś bluzkę ( przeważnie białą), sweter, bejsbolówkę lub bluzę, trampki, rozpuszczone włosy ( nie mam grzywki) smile
    • inbloom *______* 30.08.12, 16:43
      koszulki z zespołami, ogólnie ubieram się w ciemne kolory także jak raz ubiorę się na kolorowo to są ze mnie dumni xD
      • lilii_95 Re: *______* 30.08.12, 17:19
        lubię kwiatki. na sukienkach. ostatnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka