Dodaj do ulubionych

problem z chlopakiem

12.11.12, 23:18
Mam 17lat. W mojej klasie jest pewien chłopak który mi się podoba i nie wiem czy ja mu tez bo nie potrafie go odczytac. Czesto nawet bardzo czesto widze ze na mnie patrzy(prosto w oczy) i gdy ja na niego spojrze to nie odwraca wzroku tylko czeka a ja zrobie to pierwsza. Było duzo takich dziwnych akcji np raz specjalnie stanal za mna bo wiedzial ze bede sie cofac i przez to na niego wpadlam, czesto nasladuje moje ruchy, gdy rozmawia z innymi dziewczynami to sprawdza czy patrze itp. Wszystko byloby ok gdyby nie to ze gdy juz nadarzy sie okazja do pogadania to on ucieka albo totalnie mnie ignoruje i droczy sie z moja kumpela z lawki a ja wtedy siedze jak tępak (juz kilka razy probowalam sie wtedy wlaczyc to ich rozmowy ale po kilku razach stwierdzilam ze nie ma sensu skoro on dalej robi to samo).Czesto sie tez zdarza gdy siedze za nim na jakiejs lekcji to on albo w ogole sie nie odwraca, albo odwroci sie, patrzy przez 3 sekundy, albo bije sie z moja kumpela. Raz jak szedl na lawke to szedl zdecydowanym krokiem a gdy zobaczyl mnie nagle zwolnil i usiadl kilka metrow odemnie. Co moze oznaczac jego zachowanie?O raczej nie jest typem niesmialego chlopczyka.
Obserwuj wątek
    • kingaa Re: problem z chlopakiem 13.11.12, 17:09
      I don't want live on this planet anymorescared
      • ashleyy kingaa 13.11.12, 19:42
        yyy tym tekstem chcialas byc zabawna czy co? jak nie odpowiadasz na temat to lepiej w ogole nie odpowiedaj-.-
        • kingaa Re: kingaa 14.11.12, 15:36
          Hahahahahhaa! mam ambitniejsze teksty by udowodnić moją zabawność ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka