Dodaj do ulubionych

chłopak...

23.04.13, 20:42
Hej big_grin
a więc jest pewien chłopak, który mi się podoba, on o tym wie...z resztą jak mu o tym pisałam, to jak się go zapytałam czy ja też mu się podobam, on odp. " nie wiem",w sumie każdemu tak odpowiada..trochę mi się wydaje, że mu się podobam, ale to może tylko moja wyobraźnia...;/
Ale najważniejsza rzecz...jak mu pisze, to on odpisuje tak, jakby był na mnie zły, lub mnie nie lubił...co jakiś czas daje buźki, ale w większości pisze tak "oschle". Jak ze znajomymi się spotykamy to on jest jakiś taki cichy, nieobecny (dodam, że mieszka 1,5h ode mnie ;c ) Czasami pisze tak jakby mnie lubił, z buźkami i wgl., pyta co u mnie, a za chwilę znowu, jakby był wkurzony na coś...;<
Pytałam się kolegi o co w tym chodzi, odp. że faceci tak mają, że albo na prawdę mnie nie lubi, albo mu się podobam...uncertain
czytałam już o tym, ale chciałabym się was spytać, bo może któraś z Was już takie coś miała...kiss serce
ja np. jakby jakiś chłopak mi się podobał i napisał by mi, że mu się podobam, to też bym mu napisała, że mi się podoba, nawet jeżeli bym była wstydliwa...

P.S. Przepraszam, że się trochę rozpisałam, ale chcę się dowiedzieć, o co w tym wszystkim chodzi...dziękuję kiss kiss
Obserwuj wątek
    • pamietnik Re: chłopak... 23.04.13, 22:26
      Hm.....nie wiem jak to jest, w sumie chyba z każdym inaczej
      Myślę, że trochę za dużo o tym myślisz, ja czasami za pierwszym razem gdy odpisuje chłopakowi (chłopakowi, jako osobie która mi się podoba, nie jako chłopakowi ,bo z nim jestem xD) myślę, że jest spoko i fajnie, a potem gdy ją sobie na nowo odczytuję stwierdzam ,że tu był smutny, a tu się wkurzył, podczas gdy wcale tak nie było wink
      Jeśli ci to przeszkadza, zapytaj go w wprost czy coś się stało, powiedz jak się czujesz itp. najlepiej jest poznać na czym się stoi smile

trololololo tak w ogóle to powodzenia ogromnego ,żeby Wam się udało <3 big_grin
      • joejonas112 Re: chłopak... 24.04.13, 13:51
        może coś w tym jest big_grin spróbuję tak zrobić big_grinD dziękujęęę za radę i Tb też powodzenia big_grin kiss
    • mrucz Re: chłopak... 10.05.13, 13:30
      boże ale ze mnie leń ;<
    • xadax Re: chłopak... 14.05.13, 19:49
      to że pisząc z tobą nie pisze buziek to nie oznacza że jest wkurzony -.-
    • rever Re: chłopak... 15.05.13, 10:19
      pierwsze co sprawdziłam, to Twój wiek, więc po prostu muszę o to zapytać ile on ma lat??
    • reniii Re: chłopak... 15.05.13, 12:35
      Też tak miałam.Ktoś zaczął ze mną tak pisać.Na dzień dzisiejszy jestem z tym "kimś" już 4 mies. w związku.Ale też na początku nie wiedziałam o co w tym wszystkim chodzi.Najlepiej to nie przejmój się tym tak bardzo.Podejdz do tego na luzie.
      Powodzenia kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka