xxmadzikooxx 18.03.09, 16:09 W tym wątku możecie się wypowiadać na temat pobicia Rihanny przez Chrisa Browna, co o tym sądzicie. Ale nie tylko ! Możecie również podawać np. adresy waszych blogów o RiRi itp. mój to www.rihanna-1997.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuz@k ;D Re: Pobicie Rihanny ! ;-( IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 16:25 Też lubie Rihanne i bardzo jej współczułam jak ten dupek ją pobił ale popełniła wielki błąd przebaczając mu !! Będzie ŻAŁOWAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek xdd Re: Pobicie Rihanny ! ;-( IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 18:42 to straszne co się stało ale Jak mogła mu wybaczyć? Niemondra jest! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 18.03.09, 18:49 Gość portalu: Gostek xdd napisał(a): > to straszne co się stało ale Jak mogła mu wybaczyć? Niemondra jest! :sciana > : wlasnie ;D a tearaz jeszcze podobno nie chce do sadu isc ... Tos ie nazywa wspoluzaleznienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Pobicie Rihanny ! ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:43 ja uważam że to skandal ,że do niego wróciła.Będzie tego potem żałować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WerQaa ;D Re: Pobicie Rihanny ! ;-( IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.09, 14:32 Tylko po części zgodze się z waszymi komentarzami. Ciekawa jestem jak wy byście zrobili na miejscu RiRi. Może to była taka wielka miłość że Rihannie to nieprzeszkadzało że Chris ją pobił Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 21.03.09, 20:17 i co ztego? mnie to akurat nie obchodzi ich zycie xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt poprostu ! Hahahahahahahahahaha xD IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.09, 12:36 No i co ? Niech se rihanna robi co jej sie podoba ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 05.04.09, 15:19 Według mnie, Rihanna wcale nie jest taka święta. Napewno też jest trochę winna temu pobiciu. Myślę, że ona sprowokowała Chrisa do czegoś takiego. Przecież nie pobiłby jej tak łatwo! Poza tym teraz robi z tego taki wielki szum, że jej chłopak ją pobił, a wcześniej nawet nie przyznawała się do tego, że jest jej chłopakiem! xP Odpowiedz Link Zgłoś
tila Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 05.04.09, 20:04 zastanawia mnie dlaczego tak nagle ludzie zajęli się `anty przemocą`. oczywiście współczuje rihannie, bardzo ją lubię, ale pomyślcie ile kobiet jest bitych i zastraszanych przez mężczyzn... pudelek napisał: `jak można podnieść rękę na rihannę?! ` nie można podnosić ręki na ŻADNĄ kobietę! Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Ona.. 05.04.09, 21:46 Ona sie z nim zeni !! Przeczytalam w gazecie ze oni sie zenia,on ja zaprosil do Las Vegas do villi Diddiego i sie zenia Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 06.04.09, 14:27 tila napisał(a): > zastanawia mnie dlaczego tak nagle ludzie > zajęli się `anty przemocą`. > oczywiście współczuje rihannie, > bardzo ją lubię, ale pomyślcie > ile kobiet jest bitych i zastraszanych > przez mężczyzn... > > pudelek napisał: `jak można podnieść rękę na rihannę?! ` > nie można podnosić ręki na ŻADNĄ kobietę! Czytasz pudelka? O_o lool Odpowiedz Link Zgłoś
xxmadzikooxx Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 09.04.09, 10:27 Co green_freak to już to wiadomo. Ale to jest chyba tylko jedna wielka plotka ! Przyjaciele Rih tak ją namawiali aby zerwała z Chrisem i tak już zrobiła. Nawet na jednej z imprez wypiła toast za zerwanie z Brownem ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: Pobicie Rihanny ! ;-( IP: *.tktelekom.pl 10.04.09, 13:41 Mi się wydaje że Chris szantażował Rihannę i dlatego do niego wróciła.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 10.04.09, 13:46 Biedna Rihanna! Czytałam w gazecie Party że piosenkarka nadal kocha Chrisa i że mu wybacza! Ale Madonna jej radzi że to się źle skończy-ja też tak myślę! Odpowiedz Link Zgłoś
xxmadzikooxx Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 10.04.09, 16:58 Gościu x.X masz troche racji. Podobno Chris kręcił kamerą ich wspólne "zabawy" w łóżku i mówił że jak do niego nie wróci to wpuści filmik do netu !! i co ona ma teraz zrobić!! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Pobicie Rihanny ! ;-( 05.05.09, 18:54 Jak dla mnie to to pobicie było troche ustawione pod publiczke, żeby się wypromować i żeby ludzie kupywali jej płyty. Może naprawdę tego pobicia nie było, a teraz przez to Chrisowi się obrywa. A jeśli faktycznie ją pobił, to po co się tym tak faiszuje? Odpowiedz Link Zgłoś