Dodaj do ulubionych

Jak Oni Śpiewają

IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 08:42
lubicie??piwopiwo
Obserwuj wątek
    • Gość: Jucia Re: Jak Oni Śpiewają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:23
      Taksmile
    • martynaaa1 Re: Jak Oni Śpiewają 22.03.09, 13:27
      haha xd
      .jak musze jechac do swojej babci<lol2>
      to goladam ale tka to nie xd
      spox jest!tongue_out
    • paprotka Re: Jak Oni Śpiewają 22.03.09, 14:23
      Sama forma programu jest fajna, ale odrzucają mnie jurorzy (oprócz pani eli
      zapendowskiej-czy jak jej tam) uczestnicy (których na ogół nie znam) i prowadzący.
      Zazwyczaj oglądam nianie i film po niani jak ciekawy, np. wczoraj był sposób na
      teściową big_grin.
    • hellokitty007 Re: Jak Oni Śpiewają 23.03.09, 18:27
      mnie juz ten program wkurza może gdyby dawali jakies fajne piosenki i uczestników i prowadzących i jury to bym to lubiła bo sam pomysł jest fajny napewno ściągniety zza granicy bo w polsce niczego fajnego nie wymysląuncertain
    • mellow Re: Jak Oni Śpiewają 29.03.09, 21:19
      Nie.
    • katsuumi_17 Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 16:06
      Dla mnie ten program to kompletne dno, tak jak z resztą wszystkie programy rozrywkowe
      polsatu. Niby mają występować gwiazdy, ale takowych brakuje i w konsekwencji
      występują tam takie "osobistości" jak Kasia Sowińska (sztuczna i mało błyskotliwa osoba,
      żadna gwiazda). Połowy z tych gwiazd sie nie zna. I jeszcze jedno- ciągłe słodzenie siebie
      nawzajem, zero obektywizmu, tylko lizodupstwo.
    • daguss Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 16:58
      nienawidzę tego. durni prowadzący, 'gwiazdy' których nikt nie zna i żałośnie
      jurorzy. sciana
    • blah___rock Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 17:21
      nie lubie żadnego z takich polskich programów ;p bo w 1 edycji jest ok ( są jakies gwiazdy
      jeśli tak je mozna nazwać) a po tem brak osób i biorą osby które raz zagrały w jakims
      durnym serialiku o_O i na tym się kończy zawsze ;P więc nie jestem fanką ! ; )( nie jestem
      fanką prawie wszystkiego co polskie ) *_*
    • kitty16 Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 17:35
      zgadzam sie z hellokitty007
      już raczej tego nie oglądam.. ale taniec z gwiazdami to już dopiero jest przesada..od paru
      edycji już tego nie oglądam.. która to teraz? 10? O_o
    • pink_rulez Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 18:34
      Ja nie lubię, za to moja prababcia uwielbiaconfused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka