Gość: milunia_cyrusx3 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 08:42 lubicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jucia Re: Jak Oni Śpiewają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:23 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: Jak Oni Śpiewają 22.03.09, 13:27 haha xd .jak musze jechac do swojej babci<lol2> to goladam ale tka to nie xd spox jest! Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka Re: Jak Oni Śpiewają 22.03.09, 14:23 Sama forma programu jest fajna, ale odrzucają mnie jurorzy (oprócz pani eli zapendowskiej-czy jak jej tam) uczestnicy (których na ogół nie znam) i prowadzący. Zazwyczaj oglądam nianie i film po niani jak ciekawy, np. wczoraj był sposób na teściową . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokitty007 Re: Jak Oni Śpiewają 23.03.09, 18:27 mnie juz ten program wkurza może gdyby dawali jakies fajne piosenki i uczestników i prowadzących i jury to bym to lubiła bo sam pomysł jest fajny napewno ściągniety zza granicy bo w polsce niczego fajnego nie wymyslą Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 16:06 Dla mnie ten program to kompletne dno, tak jak z resztą wszystkie programy rozrywkowe polsatu. Niby mają występować gwiazdy, ale takowych brakuje i w konsekwencji występują tam takie "osobistości" jak Kasia Sowińska (sztuczna i mało błyskotliwa osoba, żadna gwiazda). Połowy z tych gwiazd sie nie zna. I jeszcze jedno- ciągłe słodzenie siebie nawzajem, zero obektywizmu, tylko lizodupstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 16:58 nienawidzę tego. durni prowadzący, 'gwiazdy' których nikt nie zna i żałośnie jurorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 17:21 nie lubie żadnego z takich polskich programów ;p bo w 1 edycji jest ok ( są jakies gwiazdy jeśli tak je mozna nazwać) a po tem brak osób i biorą osby które raz zagrały w jakims durnym serialiku o_O i na tym się kończy zawsze ;P więc nie jestem fanką ! ; )( nie jestem fanką prawie wszystkiego co polskie ) *_* Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 17:35 zgadzam sie z hellokitty007 już raczej tego nie oglądam.. ale taniec z gwiazdami to już dopiero jest przesada..od paru edycji już tego nie oglądam.. która to teraz? 10? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Jak Oni Śpiewają 05.05.09, 18:34 Ja nie lubię, za to moja prababcia uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś