natalka_xd Re: Tila Tequila! <3 25.04.09, 23:45 hahaha xd jak nie wojna Selcia-Majli to Selcia-Tila ^^ Booże Niech te wierne fanki SfetaŚnyCh gwiazdek się odczepią xDD Ale chociaż można sie posmiać ) Odpowiedz Link Zgłoś
tila.tequila Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 09:37 Dzięki Bogu xd ktoś wreszcie założył wątek o Tili Tequili <3 Kocham ją ;* Zejebista dziewczyna, do tego ma wspaniały głoOs xd Pozdro ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
tila.tequila Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 09:42 ahaaaa.... i jeszcze cOoś xd pati896: przeczytałam twoje żałosne komentarze Masz coś w ogóle do Tili.?? Hmmm... Ciekawa jestem czego ty słuchasz.?? Hannah Montana, Selena Gomez czy Demi Lovato.?? Przykro mi ;p Ale nie da się tego nazwać prawdziwą muzyką xd Tilaa ma talent, w przeciwieństwie do gwiazduń Disney'a xD Żegnam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 10:00 Hmm...Nie oglądam tego programu z nią, i nawet nie mam ochoty. Nie znam jej, więc nie będę się wypowiadała. Nie przypadła mi do gustu po tych fotach, co można znaleźć na nk fikcyjnych, piosenek żadnych nie słyszałam, więc to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Tila Tequila! <3 13.06.09, 10:33 Oglądałam kilka odc. " Zakochaj się w Tili TeQuili " . I myślę ,że jest spoko . ; D Spodobało mi się , że jest wrażliwa . Myślałam , że nie jest . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 11:58 Dziewczyny! macie powody do kłótni?! Skoro tak,to zanim zaczniecie pisać na forum to najpierw nauczcie się pisać...(nie mówię o wszystkich ale np. pati896.i nie krytykuję,ale skoro obrażasz kogoś to może...) ja nie lubię Tilii,bo uważam,że strasznie się zeszmaciła...ale ok. jej sprawa i mam to gdzieś. Pati896 strasznie się wku...asz jak ktoś obraża Selenę,a sama jedziesz po wszystkich,bo wg. Ciebie Selena jest idealna! Mam prośbę.... Nie obrażaj innych gwiazd,i choć Tila jest żeby powiedzieć delikatnie...dziwna,to jej interes... Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 16:32 Co do kłótni ,nie będę się wypowiadała..po prostu brak słów.. Pati ,po jaką CHOLERĘ ,ku... włazisz na ten wątek jak jej nielubisz..no po ch...a .! Ja osobiscie lubię Tile ,moim zdaniem jest urocza is łodka (pod względem urody) ,oglądałam ten program i był zajebisty .! A po drugie każdy ma inny spoób na życie ,więc Pati ogarnij morde i zakończ temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 17:22 Sorry, ale popatrz na date...to było bardzoo dawnoo i sie zmieniła...wtedy byłam bardzo wkurzona, wszystko mnie wkurzało, bo miałam bardzo zły dzień, ale szczegułów nie musicie znac...pozatym ja szanuje to, zę ktos nie lubi Seleny, bo ja też wszystkich nie lubie. Pozatym lubie Sel, ale nie wskoczyłabym za nią do studni jak wy uważacie. Jak kogoś uraziłam to Przepraszam, ale ja wyraziłam tylko swoje zdanie, bo Helloł to jest forum...chyba nie zauważyłyście... A do lovee.selena x3 ja cie kiedys broniłam, bo myślałam,z e jesteś fajna i wogóle masz dobre intencje, ale widze, ze ciebie też zrobiła sie taka...nawet nie mówie co i nie życze sobie takich słow w moją strone Ok.?! Bo zachowujesz się jak 8-latka.Myślisz, ze zabłyśniesz takimi słówkami...to oj słonecko mylisz sie Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 20:56 ty zawsze bronisz się tym wiekiem..? stare to już ;D Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Tila Tequila! <3 13.06.09, 21:17 ale kłótnie. każdy ma prawo lubić co chce. ; 33 co do tili, to ma fajne piosenki, ale jak to już ktoś ujął zeszmaciła się strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Tila Tequila! <3 10.10.09, 16:25 Ona jest wyrypiasta!!!koffam tilke;*** Odpowiedz Link Zgłoś