IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:52
Co myślicie o Zacu Efronie? Ja myślę, że on jest bossssski. Jest wspaniałym aktorem. Mógłby popracowac nad śpiewaniem, bo ma cieniutki głosik (jeżeli ktoś oglądał Oscary 2009 i słyszał jak Zac śpiewa, wie o co mi chodzi, a jak nie załączam link www.youtube.com/watch?v=7PnvdbHzpw0 ). Ale po za tym jest mega przystojny. Tylko szkoda, że ma taką głupkowatą dziewczynę. Mówię wam ona z nim jest, bo chce byc sławna. wink
Obserwuj wątek
    • Gość: xox Re: Zac Efron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:55
      ja tez lubie zaka efrona, ale uwazam, ze to co piszesz o jego dziewczynie to nie do konca prawda sciana
    • vani74_13 Re: Zac Efron 21.03.09, 15:57
      Zac jest najlepshym aktorem na swiecie! Kocham go! Ale nie rozumiem twojej
      wypowiedzi...,,Mógłby popracowac nad spiewaniem...".Po co on ma pracoac nad
      glosem skoro nie jest i nawet nie chce byc piosenkarzem! A co mash do Vanessy?
      Ja tez kocham! No i Ashley takze! xD ,,Ona z nim jest bo chce byc slawna" Ty
      dziewczyno jestes jakas chora!Nie wiem czy zauważyłaś ale Van jest tak samo
      slawna jak ZaC! Co wiecej uzyskali slawe w tym samym czasie-wtedy kiedy jeshcze
      nie byli w zwiazku! Lecz sie! A co do Zaca chcialabym jeszcze powiedziec,ze
      widac jak z dnia na dzien rozwija sie i dojrzewa! Nie jest on juz dzieckiem
      disneya ;]]]
    • Gość: Miley018 Re: Zac Efron IP: *.wejherowo.vectranet.pl 23.03.09, 14:41
      Ok ok. Ja napisałam co o niej myślę. Ktoś mi zabronił?! Wątpię. Po za tym ten
      wątek nie dotyczy Vanessy Hudgens tylko Zaca Efrona. Piszcie co się wam w nim
      podoba. Ja uważam, że ma śliczne oczy scared serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka