Dodaj do ulubionych

Fascynacja Jonasami.

21.03.09, 14:38
Nie wiem o co chodzi z tą całą fascynacją Jonasami. Co oni takiego wielkiego
zrobili ,że tyle osób ich "tak kocha".? Chciałabym ,żebyście mi to uświadomili
;DD Może wtedy zrozumiem ;D. Tylko mi tu nie pisać ,że są przystojni ,bo ze
śmiechu spadnę z krzesła. Oni wcale nie są przystojni. Może to i kwestia gustu
,ale według mnie ( i nie tylko mnie ) są obleśni i wyglądają jak geje no ...
bez urazy ,ale jaki normalny facet nosi różowe buty ,różową ,obcisłą koszulkę
i białe połyskujące rurki.?!
Obserwuj wątek
    • vani74_13 Re: Fascynacja Jonasami. 21.03.09, 15:39
      Nie rozumiem dlaczego laski tak fascynuja sie tymi kolesiami...Sa spoko
      ale...nic nadzwyczajnego normalny boysband'zik xDDD Ale jakby sie tak nad tym
      lepiej zastanowic to era JB minela chyba kilka tygodni temu.Wiekshosc ich fanek
      przerzucilo sie na Roberta Pattisona (tiaa wielkie fanki ktore skacza z kwiatka
      na kwiatek) chociaz tego tez nie pojmuje bo Pattison wcale nie jest przystojny
      xD Ja juz od 2 lat jetem wierna fanka ZaCa kiss* ;P
      • martynaaa1 zgadzam sie...! 21.03.09, 15:46
        Zgadzam się!
        Że tak powiem te fanki JB stale maja z nich podniete;/
        a oni za beznadziejni!
        brzydcy!
        Oblesni itede!
        .ZRESZTA EJSZCZE NIE WIDZIALAM CHLOPAKA W BIALYCH RURKACH;/
        chLopak to musi byc chlopak a nie taki laluś! zaal!
        a Ten Joe!o bosh!
        Nick i kevin to jeszcze...!
        • anyjonas Re: zgadzam sie...! 01.04.09, 17:27
          martynaaa1 napisał(a):

> Zgadzam się!
          > Że tak powiem te fanki JB stale maja z nich podniete;/
          > a oni za beznadziejni!
          > brzydcy!
          > Oblesni itede!
          > .ZRESZTA EJSZCZE NIE WIDZIALAM CHLOPAKA W BIALYCH RURKACH;/
          > chLopak to musi byc chlopak a nie taki laluś! zaal!
          > a Ten Joe!o bosh!
          > Nick i kevin to jeszcze...!

Dobrze piszesz kobieto!!
          Chociaż jedna NORMALNA <żółwik>
          NORMALNIE piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo tylko piwo z
          Toba.
        • jowitus_jonas Re: zgadzam sie...! 10.04.09, 20:58
          martynaaa1 napisał(a):

> Zgadzam się!
          > Że tak powiem te fanki JB stale maja z nich podniete;/
          > a oni za beznadziejni!
          > brzydcy!
          > Oblesni itede!
          > .ZRESZTA EJSZCZE NIE WIDZIALAM CHLOPAKA W BIALYCH RURKACH;/
          > chLopak to musi byc chlopak a nie taki laluś! zaal!
          > a Ten Joe!o bosh!
          > Nick i kevin to jeszcze...!

Jeśli nie widziałaś chłopaka w białych rurkach to chyba najwyższa pora zobaczyć co?
          Mi się podoba, że mają własny styl, a nie kopiuja od innych, mają fajne piosenki
          i nie śpiewają o tym że są gwiazdami i błyskaja na czerwonych dywanach ;p
          Ale szanuje zdanie innych wink)
          Wiem że JoBros maja wielu fanów i antyfanów i szanuję to wink
      • cleo33 Re: Fascynacja Jonasami. 09.04.09, 16:23
        Ja też tego nie rozumiem. W gazecie przeczytałam że to Beatlesi 21 wieku, a
        przecież oni wcale nie mają takich fajnych piosenek!
        • antikowa Re: Fascynacja Jonasami. 06.05.09, 19:26
          cleo33 napisał(a):

> Ja też tego nie rozumiem. W gazecie przeczytałam że to Beatlesi 21 wieku, a
          > przecież oni wcale nie mają takich fajnych piosenek!

Nie rozumiem, jak można Beatelsów, taką legendę, porównywać do tego czegos O.o
    • Gość: paprotka Re: Fascynacja Jonasami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 15:59
      zgadzam się z powyższymi postami smile
      ale mnie zastanawia co oni zrobią za 2 lata ...
      chyba muszą zacząć oszczędzać bo potem nie bd mieli pracy i kasy ...
      na jakieś studia powinni iść bo bd rowy kopać big_grin
      ten Kevin jest już stary, za chwile przyjdzie kolejny taki "zespołek" a o nich
      nikt nie bd pamiętać ...
      taka kolej rzeczy ... żeby zaistnieć w muzyce trzeba być ponadczasowym, nawet
      jak ma się talent.

Dlaczego fanki dŻŻonasków się tu nie wypowiadają ? Boją się ? Może faktycznie na
      robercika się przerzuciły, on to chyba sobie w życiu poradzi big_grin a wracając do
      dŻo, Nika i Kewina to przed chwilą przeczytałam (gdzieś) że mają nie bywały
      talent aktorski ... hahahahaha, no czego, a czego to tego nie mają big_grin
    • explosive Re: Fascynacja Jonasami. 21.03.09, 18:00
      i ja popieram.Ja tez nie rozumiem tego fenomenu.
      przestylizowani chlopcy ze slodkimi usmieszkamiuncertain
      a co do ich muzyki to moze sie nie wypowiem.
      owszem moze niektore piosenki wpadaj w ucho ale rownie szybko wypadaja.
      sa bez przeslania i ciagle o tym samymindifferent ah bo ja ja kocham a ona mnie nie ah bo milosc jest taka niedobra
      (wiec ta wypowiedz jest moja i tyko moja takie jest moje zdanie i jezeli kogos urazilam to przepraszam nie to mialam
      na mysli wiec prosze nie linczujcie mnie kazdy ma prawo do wyrazania wlasnego zdania)big_grin
    • nygus_95 racja! 21.03.09, 19:04
      oni są obleśni, a tego co tworzą nawet nie można nazwać muzyką. ale myślę, że
      wszystkie dziewczyny teraz kochają dżonasów, bo są po prostu trendi.
      jak ja się cieszę, że dzięki edukacji muzycznej mojego brata nie słucham teraz
      techno, czy właśnie takich dżonasów lub majli wink.
    • Gość: paprotka Re: Fascynacja Jonasami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 19:26
      -unosi jedną brew-
      -wali pięścią w stół-
      JA SIĘ PYTAM GDZIE SĄ TE ICH WIERNE FANKI ?!
      Nie potrafią prowadzić dyskusji czy się boją ?

O jaaaa ... Przed chwilą widziałam jakiś filmik z NIMI <hahaha>
      Z krzesła spadłam ...
      Jakie oni mają butyyy ! Przynajmniej jeden !
      Albo ta kamizelka a`la kowboj <hahaha>
      nie bd mogła zasnąć bo bd mnie prześladować te "skórzane mokasynki"
      -krztusząc się ze śmiechu, włącza na full SOFD i udaje gitarę elektryczną-
      scianascianasciana
      • rock_spirit Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 00:11
        Właśnie. Jak ich nie potrzeba to są i bluzgają na antyfanów ,a jak by się
        przydały to się boją ... Nie rozumiem już ich ;p
    • sirangel Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 00:31
      oh I'm sorry... wybaczcie nieobecność... nie było mnie bo po prostui nie
      zaczesto wchodze na forum kotka... no ale już mówiębig_grin jestem fanką Jonasów i nie
      pojmuję z kolei waszej krytyki. O co wam właściwie chodzi? Do czego zmierzacie?
      Ja ich lubię, za to nie trawię Miley... czy to znaczy że od razu mam zakładac
      jej anty kluby? Skoro wam przeszkadzają to po prostu ich nie słuchajcie i dajcie
      innym sie cieszyc...
      a tak dla formalności:
      -ich wygląd to akurat najmniejsza z zalet
      -mnie osobiście joe (i bracia) ujęli poczuciem humoru. Widzieliscie jakies ich
      filmiki? przeciez boki zrywac...
      -mlodzi, utalentowani (ciagle o tym samym? zastanowcie sie... Nick pisze o tym
      co czuje, nie jego wina ze wciaz czuje to samo! lepiej zeby pisal o czyms innym?
      o czyms co bedzie kłamstwem i tandetą? ja tam lubie ich styl i juz tylko czekam
      na kolejną płytę, żeby usłyszeć "Poisen Ivy")
      -Inni! Nie udają nikogo, wyróżniają się... chcą łączyć się z fanami, regularnie
      odwiedzają swój oficjalny fanklub, odpowiadają fanom na MySpace, tworza filmiki
      na Youtube... chcą coś robić
      -Nie są zapatrzeni w siebie jak inne gwiazdki... (patrz np. Miley)
      -Nie są skandalistami (patrz np. Miley)
      -Mają serca (patrz np. fundacja Nicka)
      -chłopaki mimo młodego wieku chcą coś robić... mają wiele zalet i cóż może
      przeminą wkrótce, ale pozostaną na zawsze w sercach najwierniejszych fanów...
      radze wam przed osądami postarajcie sie dowiedziec o nich wiecej.. ja siedze w
      tym od dluzszego czasu. Na początku tez sceptycznie do nich podchodzilam "o
      kolejne pseudo gwiadki disneya" ale potem dostrzeglam ze to naprawde fajne
      chłopakiwink
      ech... sie rozpisalam... ale o nich moge pisac w nieskonczonosc xD
      no nic.. fanka sie odezwała... zalejcie mnie teraz falą protestów, zażaleń i
      odpowiedzi a ja wkrótce wpadne by sie do nich ustosunkowaćwink
    • elisss92 Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 00:49
      Ale cieszmy sie, ze za te 2 lata sie wypala, bo disney wykreuje nowe 'gwiazdy'
      do kochania przez 11-12-13-latki i dżonasy bradersy sie skoncza smile
      • rock_spirit Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 00:55
        Miejmy nadzieję ;DD A co do sirangel : Ja swojego zdania nie zmienię. Miałam na
        odwrót. Kiedyś ich lubiłam. Z 2 lata temu ... albo i lepiej. Potem przejrzałam
        na oczy i zobaczyłam ,że to kolejne gwiazdki Disneya ,niewarte jakiejkolwiek uwagi.
    • paprotka no w końcu ktoś się odezwał 22.03.09, 13:50
      widziałam te filmiki, "boki zrywać" normalnie shock
      To z królową widziałam innych mi się nie chciało oglądać, po co życie marnować
      na takie nudne rzeczy.
      Moim zdaniem oni nie mają nic w sobie (i w muzyce) nic szczególnego co
      przyczyniłoby się do lubienia ich przez większość ludzi, bo tak naprawdę to
      lubią ich tylko nastolatki od 9-13 no może do 15 się zdarzają.

OK to ci odpowiem big_grin

-ich wygląd to akurat najmniejsza z zalet
      jeżeli to zaletą można nazwać wink, no ale ciesze się że choć jedna fanka nie
      pisze na poważne argumenty że oni są tacy sŁŁita$ni, bo po prostu wale wtedy
      głowa w klawiaturę sciana
      -mnie osobiście joe (i bracia) ujęli poczuciem humoru. Widzieliscie jakies ich
      filmiki? przeciez boki zrywac...
      widziałam te filmiki, "boki zrywać" normalnie shock
      To z królową widziałam innych mi się nie chciało oglądać, po co życie marnować
      na takie nudne rzeczy.
      Przydałyby się im lekcje aktorstwa, no ale w sumie każdy się wygłupia i nie
      wszystkich to śmieszy.
      -mlodzi, utalentowani (ciagle o tym samym? zastanowcie sie... Nick pisze o tym
      co czuje, nie jego wina ze wciaz czuje to samo! lepiej zeby pisal o czyms innym?
      o czyms co bedzie kłamstwem i tandetą? ja tam lubie ich styl i juz tylko czekam
      na kolejną płytę, żeby usłyszeć "Poisen Ivy")
      Jeżeli ktoś czuje ciągle to samo to coś z nim nie tak tongue_out
      Hmm... no ale jak ciągle czuje to samo to miley i selinka go nei ruszyło, te
      zerwania, to jak postąpił jego brat ! ja bym chyba mojemu bratu awanture
      zrobiła jakby jakąkolwiek dziewczynę tak potraktował confused
      A może pisze piosenki, ale nie może ich grać dlatego że fanki by się odwróciły
      tak jak do milej że napisała piosenke o rozstaniu (jedna z niesztucznych
      piosenek disneja). Ona czuła i musiała dać upust emocji. A oni tacy "bezbarwni".
      -Inni! Nie udają nikogo, wyróżniają się... chcą łączyć się z fanami, regularnie
      odwiedzają swój oficjalny fanklub, odpowiadają fanom na MySpace, tworza filmiki
      na Youtube... chcą coś robić
      tu się kompletnie nie zgodzę. 5 lat temu był na pewno taki zespół i za 5 lat
      bd taki sam kolejny. Jacyś chłopcy robiący muzykę akurat taką jaką nastolatki
      będą lubiły itd.
      Żeby zaistnieć w muzyce trzeba się wyróżniać. Oni sa tacy jak inni, właśnie.
      Chcą łączyć się z fanami żeby nadal płyty kupowali żeby o sobie przypominać.
      -Nie są zapatrzeni w siebie jak inne gwiazdki... (patrz np. Miley)
      Przepraszam a jakie masz podstawy twierdzić że milej jej zapatrzona w siebie ?
      -Nie są skandalistami (patrz np. Miley)
      Akurat za pewne w ten skandal jest wplątany nick chyba musiały mu się zdjecia
      podobac jeżeli przesyłała następne a nadal byli razem uncertain trzeba myśleć
      A te zerwania ? CO to niby było jak nie skandal ! Mnie tylko potwierdzili że
      są zwykłymi głupimi chłopakami którzy na dodatek sa źle wychowani !
      -Mają serca (patrz np. fundacja Nicka)
      OOO pierwsze słyszę. No i OK.
      Ale nie widać żeby jakoś się angażowali.
      Ja gdybym była rozpoznawalna przyszłabym gdziekolwiek w worku wink w jakiejś
      koszulce broniącej praw człowieka, na pomarańczowo by pokazać solidarność z
      tybetem, Głosiłabym głośno idee mające na celu poprawienie godności życia w
      niektórych częściach świata. I to mi właśnie brakuje u niektórych gwiazd (np.
      P!nk tak od czasu do czasu robi i za to ją uwielbiam i podziwiam smile)
      Dużo gwiazd mówi że pomaga dzieciom czy coś ale tak naprawdę oni SAMI nic nie
      robią. Rozumiem te 13 letnie gwaizdki gdziekolwiek są ale 16 latnia osoba może
      coś zrobić. Ja mam 13 lat a organizowałam kilka zbiórek z koleżankami na
      żywnosc na święta do domów dziecka i na schronisko. Od 16 roku życia chcę
      pracować w wolontariacie i chcę wnosić radość do życia w szpitalu dla dzieci
      chorych na raka sadcryingcryingcrying
      Jak bd miała 40 lat to tylko se pomyslisz że hahaha a kiedyś lubiłam takich
      jakiś o jak oni się nazywali wink

Moim zdaniem oni nie mają nic w sobie (i w muzyce) nic szczególnego co
      przyczyniłoby się do lubienia ich przez większość ludzi, bo tak naprawdę to
      lubią ich tylko nastolatki od 9-13 no może do 15 się zdarzają.

*przepraszam za błędy i literówki i za tą całą chaotyczną wypowiedź*
      • rock_spirit Re: no w końcu ktoś się odezwał 22.03.09, 15:06
        Rozpisałaś się. He he ;D Znów się zgadzam. Z tymi fundacjami to też się angażuję
        smile Często z przyjaciółmi chodzimy do sierocińca i bawimy się z tymi biednymi
        dziećmi. Żeby coś więcej to na razie za młodzi jesteśmy ,ale robi się jak
        najwięcej smile. Co do Drzonasków ,to ja jakoś nic nie słyszałam o ich
        zaangażowaniu w jakiejś fundacji. A często sprawdzam co oni tam robią.
        Konkretnie nie ja ,ale moja kuzynka ,która jest ich fanką. I mi wszystko
        opowiada. Jakoś nie słyszałam ,żeby byli tacy pomocni.
    • widlak Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 15:53
      Jak dla mnie, to "gwiazdy z Disney Channel" są gwiazdami dla dzieciaków. Tzn.
      Disney Channel to program z bajkami w stylu, no nie wiem, Kaczora Donalda, i w
      tym wypadku traktowanie Jonasów jako aktorów jest grubą przesadą. Piosenkarzami
      to też oni nie są. Więc o co chodzi?
    • sirangel Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 17:58
      ajaj no... dobra... ja zawsze byłam inna xD (lubie ich choc mam juz 18 lat)
      nie wiecie czy sie nie angaują... fundacja Nicka naprawde pomaga biednym
      dzieciakom, nie wiecie jak widac zbyt wiele o tym co naprawde ważne... ostatnio
      odprawili prywatny koncert dla dziewczynki chorej na raka dla ktorej nie ma juz
      ratunku, tylko dla tego ze to bylo jej marzenie i nie wzieli za to ani centa...
      to naprawde dobrzy chłopcy... nie czepiajcie się ich tak
      • rock_spirit Re: Fascynacja Jonasami. 22.03.09, 21:14
        Szczerze mówiąc to ja bardziej się czepiam ich $ŁŁita$nych fanek niż ich. Oni
        też mnie irytują ale te fanki są gorsze. Nie mówię o wszystkich, bo jakaś tam
        część jest normalna.
    • Gość: ddddd Re: Fascynacja Jonasami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 11:59
      No właśnie, zwykłe fanki po prostu ich słuchają.
      A te wkurzające, to ciągle tylko"KoFfAm CiE nIcKu$!" itp. itd. (strasznie trudno
      pisze się pokemonowym pismem xd)

Ja ich nie lubię, bo nie słucham takiej muzyki, a teksty ich piosenek mi się nie
      podobają. Taka moja opinia.
    • explosive Re: Fascynacja Jonasami. 23.03.09, 15:54
      no dokladnie ich nie znosza ale te ich fanki (czyt. słit napolone 13-stki) to juz przesada.i dokladnie tylko kocham
      cie ...(imie dzonasa do wyboru) (wybaczcie ale nie jestem wtajemniczona w uzywanie pokemonowego pisma)devil]:-
      >devil i wiem rowniez ze niektore z nich sa calkiem spoko ale to wyjatkiuncertain
      sam zespolik mnie nie przeszkadza niech sobie jest, istnieje i spiewa swoje pioseneczki no problem.
      tylko ze ja wszczdzie widze te glupie komentarze nie wnoszace nic....
      bo wtedy widac ze te dzieffcynki kochaja ich tylko za wyglad a nie za to co graja(ale nie interesuje mnie co graja bo
      nie slucham ckliwego popiku)smirk
      pozdroserce
    • kitty16 Re: Fascynacja Jonasami. 23.03.09, 18:23
      Ja tam do Jonasów nic nie mam...nawet fajne głosy mają.. ale te ich fanki to mają zrytą psychike xD płaczą jak ich
      widzą i biją sie na koncertach...-.-'
    • malinowooka pytanie do fanek JB 23.03.09, 20:08
      Czy wiecie kto napisał tekst do piosenki lub muzykę (do końca nie wiem o co
      chodzi bo ale mniejsza o to) do piosenki "mandy"?
    • Gość: ... Re: Fascynacja Jonasami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:29
      raczej fanki uciekają z tego tematu ...
      • rock_spirit Re: Fascynacja Jonasami. 24.03.09, 13:15
        Boją się nas xD
    • Gość: xmadziunia14x Re: Fascynacja Jonasami. IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 24.03.09, 20:59
      No ,a ja mam pytanie . Czy muszą coś zrobić takiego ważnego ,żeby się ich
      kochało? Mi sie po prostu podoba ich muzyka . Jak już wspomniałaś o wyglądzie
      to powiem ci ,ze zależy jaki kto ma gust. A o gustach się nie dyskutuję. A
      wiesz ,że mój kolega nosi rurki od czasu do czasu ?i różowe trampki? Chyba po
      wyglądzie się nie ocenia. Maja taki styl i już . To tak jak z TH tego Billa. Nie
      wiem co fanki w nim widzą bo przystojny to napewno nie jest. Coraz bardziej mi
      się wydaję ,że próbujecie za wszelką cene i wszystkimi sposobami nas od nich
      ''uwolnić'' . Niestety nie uda wam się. Jestem ich fanką i raczej długo nia
      zostanę smile.
    • miley1996 Re: Fascynacja Jonasami. 25.03.09, 15:07
      rock_spirit napisał(a):

> Nie wiem o co chodzi z tą całą fascynacją Jonasami. Co oni takiego wielkiego
      > zrobili ,że tyle osób ich "tak kocha".? Chciałabym ,żebyście mi to uświadomili
      > ;DD Może wtedy zrozumiem ;D. Tylko mi tu nie pisać ,że są przystojni ,bo ze
      > śmiechu spadnę z krzesła. Oni wcale nie są przystojni. Może to i kwestia gustu
      > ,ale według mnie ( i nie tylko mnie ) są obleśni i wyglądają jak geje no ...
      > bez urazy ,ale jaki normalny facet nosi różowe buty ,różową ,obcisłą koszulkę
      > i białe połyskujące rurki.?!

nie no sory ale ja jestem ich fanką bo bardzo podoma mi sie ich muzyka...
      a po za tym to oni nie są jak ty to nazwałaś "obleśni" tylko u USA inaczej sie ubieraja niż na tej wsi POLSCE!!
    • sirangel Re: Fascynacja Jonasami. 26.03.09, 08:17
      tylko spokojnie... nie obrażajcie się i nie naskakujcie na siebie... nie nazywaj
      proszę Polski wsią, bo co prawda kraj to dość syfiasty i nikt nie chce się tu
      pojawić, ale w końcu ojczyzny się nie wybierawink
      malinowooka: tekst do "Mandy" napisał Nick (ale historia jest z życia Józka), a
      muzykę Nick we współpracy z Kevinem i ich ojcemwink
      Co do fanek... ech.. no cóż... mnie też niemiłosiernie wnerwiają komentarze tego
      typu... chciałoby się czasem pogadać z jakimś normalnym fanem, a tu jedyne co
      można osiągnąć to ćwierćinteligentna rozmowa z "Kocham Nickusia" wciskanym co
      trzy minuty... ciężko, no ale co zrobić? Niektórych ludzi nie da się zmienić...
      Przy każdym zespole/muzyku/aktorze znajdą się takie "inteligentne"
      ale jak czepiacie się fanek a nie zespołu, to wyrażajcie się jaśniej, bo na
      początku można uznać, że to oni działają wam na nerwy (tak jak Camill Bell mi xD)
      Jeszcze co do ubioru... i co że nosi białe rurki i coś różowego? Teraz
      stereotypy się zmieniają, uznawane jest, że on musi być prawdziwym facetem, że
      potrafi podejść do tego z dystansem i ubrać się na różowo...
    • Gość: Kamii Re: Fascynacja Jonasami. IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 13:38
      A więc, ja kocham Jonasów za to że podoba ,mi się ich muzyka. Ich zachowanie nie
      do końca lubię ale też nie znam ich osobiście...
      To mój gust. Dlatego lubię ich muzykę. Ja ich kocham....
      • anyjonas Re: Fascynacja Jonasami. 01.04.09, 17:25
        Gość portalu: Kamii napisał(a):

> A więc, ja kocham Jonasów za to że podoba ,mi się ich muzyka. Ich zachowanie ni
        > e
        > do końca lubię ale też nie znam ich osobiście...
        > To mój gust. Dlatego lubię ich muzykę. Ja ich kocham....

Kamii ty "kochasz" Jonasów??!!
        Dziewczyno/chłopaku zastanów się nad swoim życiem!!?? Udaj się do psychiatryy!!
        sciana załamka ... padaka
        Oni nie wiedzą o Twoim istnieniu < noż w brzuch>devil
    • anyjonas Re: Fascynacja Jonasami. 01.04.09, 17:23
      rock_spirit napisał(a):

> Nie wiem o co chodzi z tą całą fascynacją Jonasami. Co oni takiego wielkiego
      > zrobili ,że tyle osób ich "tak kocha".? Chciałabym ,żebyście mi to uświadomili
      > ;DD Może wtedy zrozumiem ;D. Tylko mi tu nie pisać ,że są przystojni ,bo ze
      > śmiechu spadnę z krzesła. Oni wcale nie są przystojni. Może to i kwestia gustu
      > ,ale według mnie ( i nie tylko mnie ) są obleśni i wyglądają jak geje no ...
      > bez urazy ,ale jaki normalny facet nosi różowe buty ,różową ,obcisłą koszulkę
      > i białe połyskujące rurki.?!sciana normalnie PADAKA!! załamka <ściana>sciana

Masz w zupełności rację. Zgadzamy się z Tobą. Normalny "chłopak" nie ubrał by
      takich ubrań a w szczególności rurek i byty na konturach, lakierek w dodatku!!!
      Zgadzamy się z zupełności.
      Wielkie pozdro dla tych, którzy nienawidzą JONAS BROTHERS.

I nie pisze, że obrażamy Jonasów !!!!!piwopiwosmile

• alicesz Re: Fascynacja Jonasami. 04.04.09, 09:00
      Pytacie się, dlaczego tak uwielbiamy JB. A ja się pytam, dlaczego ich tak
      nienawidzicie???? Wasze dotychczasowe posty są bezpodstawne. Wy również ich nie
      znacie i nie wiecie jacy naprawdę są. Nawet nie chce wam się pofatygowac i
      poszukac czegoś na ich temat. Oglądniecie jeden filmik i myślicie, że już
      wszystko o nich wiecie. Do ich muzyki przekonała mnie moja koleżanka i od
      tamtego czasu bardzo lubię ten zespół. Oczywiście jak każdy człowiek oni również
      popełniają różne błędy i nic na to nie można poradzic.
      Oczywiście nie mam zamiaru was, antyfanów potępiac, ponieważ bez was byłoby
      strasznie nudno;] Krytyka zawsze musi byc. Więc, dobrze, że jesteście...
      Pozdrawiam
    • Gość: tia Przeczytajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 10:38
      Istnieje na świecie grupa "fanek", które lubią kogoś dlatego, że jest popularny
      i (wg nich) przystojny. Ta grupa kiedyś kochała się w Billu z Tokio Hotel, ale
      jak przestał być popularny to zaczęły go wyzywać od pedałów i twierdzić, ze TH
      to najgorszy zespół pod słońcem. Potem ta grupa przerzuciła się na Zaca Efrona,
      ale i on przestał być tak popularny, więc ich obiektem westchnień stali się
      Jonasi. Zwłaszcza Joe, bo zagrał główną rolę w Camp Rock, a najmniej lubią
      Kevina, bo jest najbrzydszy. I były wiernymi fankami Jonasów, dopóki nie
      zobaczyły "Zmierzchu" i natychmiast na miejsce braci wskoczył Robert. Oczywiście
      część "fanek" Jonasów nadal nimi pozostała (tak samo jak nadal część pozostała
      fankami Zaca Efrona), jednak przynajmniej połowa siedzi teraz na tej stronie i
      wzdycha do Pattinsona i narzeka, że jeżeli TH nagrają soundtrack do "Księżyca w
      nowiu" to one nie przyjdą na film/zabiją się/poszczują na producentów swojego
      przyjaciela Pikatchu itede. Oczywiście tak naprawdę nie są fankami, bo książek
      nie czytały, bo przecież czytanie książek nie jest "modne". Ale nie o tym miałam
      pisać, tylko o Jonasach. Podsumowując... a zresztą, nie chce mi się więcej
      pisać. Podsumujcie sobie same.
    • natasia__ Re: Fascynacja Jonasami. 04.04.09, 14:42
      zgadzam sie.. to beztalencia..!
    • sirangel Re: Fascynacja Jonasami. 04.04.09, 23:15
      Witam wiernych AntyFanówkiss
      Tu wasza ulubiona fanka sirangelbig_grin
      No więc.. jak zwykle się zbulwersowałam czytając wasze wypowiedzi...
      ech... znów o jednym.... zadam wam jedno proste pytanie:
      co wy macie do Jonasów???
      Od dłuższego czasu czepiacie się ich pseudo (pogrzanych) fanek, ale czy to, że
      większość małolat niema mózgów to ich wina??? (polecam założenie tematu "Anty
      słłłłita$ne fanki Jonasów" (tak to się pisze? niewtajemniczona jestem..))
      Czepiacie się też banalnych kwestii takich jak ubiór... pfff... litości...! Czy
      ludzi osądza się po tym co noszą????????
      Zastanówcie się nad sobą.... jeśli tak ocieniacie ludzi, to szkoda mi na was słów...
      ale jeśli zbierzecie się i wymyślicie wspólnie jakąś konstruktywną krytykę to
      bardzo chętnie pogadam na ten temat

sprostowanie: osobiście lubię Joego bo jest najzabawniejszy, a nie dlatego ze
      grał w Camp Rocku...
      a co do Kevina, to nie chodzii o to że jest(czy nie jest) brzydki. Bardziej
      chodzi o to, że dla małolat (średnia wieku 13) jest za stary... zresztą w
      dodatku zaręczony

A co do przerzucania się... no cóż... oglądałam "Zmierzch", czytałam całą
      sagę... podoba mi się, ale bez przesady... Robcio w sumie nie jest taki
      piękny... osobiścię wolę Taylora(Jacoba) (a wolę go dlatego, że jest
      zabawniejszy i bardziej szalony - przypomina mi Joego xD)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka