Dodaj do ulubionych

Kim chcielibyście zostać w przyszłości?

21.03.09, 14:50
Wszyscy jesteśmy tutaj nastolatkami, ale czas szybko leci... Gimnazjum, liceum, studia, w końcu praca. Pewnie
zastanawiacie się już trochę nad swoją przyszłością, planujecie ją, macie swoje zamiary, marzenia. Podzielcie się
nimi i powiedzcie czym kierujecie się lub co zachęciłoby Was do danej pracy. smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Vanessa_H Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.acn.waw.pl 21.03.09, 15:39
      Ja bym chciała zostać piosenkarką. kiss
      • martynaaa1 xd 21.03.09, 15:52
        .kosmetyczka,ale jesli cos bys ei zmeinilo to reporterka
        • Gość: demi11 Re: xd IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.09, 15:19
          tongue_outJa aktorką kiss smile
          • sweetyy1 Re: xd 19.01.10, 16:29
            Ja wokalistka lub weterynarzem big_grinbig_grin
        • hoone Hmmm... 20.04.09, 16:10
          Fotografem ^^<br />
          jeśli by to nie wypaliło to fryzjerka, albo masażystka big_grin
          • alicjaxx3 Re: Hmmm... 16.08.09, 17:02
            Ja ... ; D chciałabym być Psychiatrą ; pp kiedyś chciałam być weterynarzem ... ; DD
            ale mi się na psychiatre zmieniło ; pp
      • vaniucha Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:06
        Ja mam tylko jedno marzenie......
        Chciałabym żostać lekarzem
        Tylko to się liczy.No ale do tego jeszczę troszkę.Jeszcze przedemna 2 lata gimnazjum, potem liceum, studia...smile
        • igu ja bym chciała zostać.. 19.04.09, 18:45
          Aktorką, Prawnikiem / adwokatem lub dentystą / pediatrą smile
          • Gość: Wiki Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.chello.pl 19.04.09, 19:07
            akotorką, piosenkarką, i może tancerką
            bardzo lubię udawać innych, śpiewać i tańczyć, nie zależy mi na sławie i popularności!Liczy się pasja i hobby a
            marzenia są aby je realizować i spełniać nawet te najskrytsze bo moje się spełniają, nie wszystkie, ale najskrytsze
            • Gość: Magda Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.bialystok.vectranet.pl 19.04.09, 20:29
              zgadzam się z tobą wiki ja też tak chcem jak ty
            • Gość: aagusiaa Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:21
              Mam takie samo zdanie jak Wiki!! To samo bym chciala robić bo to jest moje hobby i moja pasja!! I to sie liczy!!
            • Gość: Kinia ;) Aktorką! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:49
              Tak, bardzo chciałabym zostać aktorką! Zdecydowanie! Nie widzę siebie w innej
              roli! Hihi xD
              I tak jak napisała nie jaka WIKI nie chodzi tu o sławę (jasne, że w pewnym
              malutkim stopniu tak) ale nie w przeważającej części. Bardziej przewarzają tu
              siły "zrealizuj swoje marzenia! Swoje pasję! Hobby!" To jest właśnie To! To co
              mnie kręci! Trzymajcie za mnie kciuki jak będę zdawać do szkoły teatralnej!!! wink
              ;*** smile
            • Gość: kamajla Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.152.157.108.dsl.dynamic.eranet.pl 20.04.09, 00:13
              ja bym chciala byc fotografem i prowadzic warsztaty taneczne
            • Gość: Sylwia Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.09, 14:17
              Ja też chcę byc piosenkarką... ale nie polską. Chciałabym być taka jak Hannah Montana. Bardzo wierze w to ze sie
              uda i mam nadzieje ze za kilka lat mnie poznacie jako piosenkarke xD
            • Gość: KK...... Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 16:04
              Dance!!!!!!!!kiss Dla mnie tylko to się liczyserce
            • Gość: zulka B-) Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 16:09

ja bym chciała zostać ekonomistką, pracować w urzędzie, bankowości itp. a może kiedyś
              zostate księgową restauracji mojego brata, ale zanim on ta restauracje założy...tak czy
              owak lubie papierkową robotę
            • tinn Re: ja bym chciała zostać.. 05.08.09, 23:46
              proste ;p

aktorka ( niekoniecznie taka filmowa, którą znają wszyscy, teatralna),
              psycholog, prawnik (?)
            • roseline Re: ja bym chciała zostać.. 14.08.09, 18:31
              Aktorką teatralną lub szefem kuchni xd
              coś wybiorę ;p
          • twilightowa Re: ja bym chciała zostać.. 19.04.09, 20:01
            nauczycielką angielskiego a dla przyjemności wieczorami-nauczycielką tanca nowoczesnego. Dancehall, house,hip-
            hop itp.surprised
          • Gość: Elvisek Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:03
            Ja chcę zostać Piosenkarką,aktorką,policjantką big_grin
            • Gość: magda Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:38
              mam czternaście lat
              kocham zwierzęta i wydaje mi się że byłabym całkiem dobrym lekarzem weterynarii
              ale zastanawiam się czy nie zostać po prostu nauczycielką biologii.. lub
              farmaceutką
              w każdym razie mam zamiar pójść do liceum o profilu biologicznym
              a jeżeli mi się odmieni to może kosmetyczka lub psycholog.....? POżyjemy
              ,zobaczymy big_grin
              • Gość: Majaaa Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.telpol.net.pl 01.05.09, 08:55
                Ja chciałabym zostać prawnikiem / piosenkarką lub aktorką. XDD .
                wiem , mam wymaganie. ;p brawobrawobrawobrawobrawo
          • Gość: diana. Re: ja bym chciała zostać.. IP: 195.205.171.* 19.04.09, 20:05
            ja tam chcę być tancerką lub architektem oraz projektantką ubrań. xdd. cool
            • adulka3113 Re: ja bym chciała zostać.. 20.04.09, 16:39
              ja mam wiele zainteresowań...ale tak; chciałabym być projektantką wnętrz albo modelką
              lub aktorką...zastanawiam się jeszcze...ale mój zawód musi się wiązać z taką typową
              sztuką...zero matematyki!!!smirkbig_grin
              • grafka Re: ja bym chciała zostać.. 13.11.09, 15:27
                Ada, projektant wnętrz to jedna z dziedzin, którą zajmują się architekci.
                Architektura=matematyka ;d proste.? Bez tego nic się nie obejdzie.uncertain
          • libra279 Re: ja bym chciała zostać.. 19.04.09, 20:17
            Aktorka i tylko to...nic innego!kwiat
            • Gość: Miley Re: ja bym chciała zostać..piosenkarką i aktorką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:55
              smirk
            • Gość: ja Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 20.04.09, 15:44
              ja bym chciała zostać projektantka ubrań albo dziennikarką albo jakąs biznes
              woomencoolkwiat
          • becia240 Re: ja bym chciała zostać.. 19.04.09, 20:35
            hhhhhhhhhhhhyyyyyyyyymmmmmmm fryzierką / piosenkarką lub tancerkąserce
          • kaczucha_lof hehe. ;] 19.04.09, 20:38
            Ja choć to dziwne chcę zostać psychologiem, albo psychiatrą, myśle też ale to tak bardziej hObby żeby złosićsiena
            casting na modelke, i może troche pobyć wtej branży, ale dodatkowo studia na innym wybranym prze ze mnie
            kierunku big_grin
            smilewinksmirk
          • kika_ala_taja Re: ja bym chciała zostać.. 19.04.09, 20:50
            Moim marzeniem jest zostan prywatnym nauczycielem j .angieskiego oraz nauczyceilka fitnesssmileserce
          • anka14 Re: ja bym chciała zostać.. 20.04.09, 07:42
            Kosmetyczką, fryzjerką , modelką, projektantką wnętrz;ptongue_outbig_grinwinksuspicious
            • martuskac Re: ja bym chciała zostać.. 20.04.09, 14:16
              Ja bym chciała zostać Dr. Nauk Biologicznych smirk
              • Gość: twilight96 Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.aster.pl 20.04.09, 20:11
                winkja bym chciala zostać teologiem lub biologiem smile
                • pinky33 To pewne;) 13.11.09, 14:42
                  ...Drugą Ewa Farnąkiss*Bardzo bym chciała zostac piosenkarkąsmile
                  Cos z tym robie w srode mam występ stesik? NO trochę<33
                  Jak coś to pisaćsmilesmilesmilekiss***************************************
                  ^^
                  <33cool
          • Gość: Stripped Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.koba.pl / 10.2.6.* 20.04.09, 08:38
            Aktorką w teatrze lub prawnikiem. Tylko te dwie możliwości obstawiam z której
            bardziej prawdopobodna jest pierwsza opcja.
            • Gość: jess Re: ja bym chciała zostać.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:09
              moim marzeniem jest iść na medycynę i zostać psychiatrą . i uda mi się , choćby
              NIE WIEM CO !!!!sercesercesuspicious
          • alove Re: ja bym chciała zostać.. 25.04.09, 14:45
            piosenkarką, fryzjerką, aktorką lub być sekretarką w wielkiej firmie albo jeszcze być
            recepcjonistką w hotelu
        • Gość: natalka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:50
          w podstawówce chciałam byś fryzjerką, później nauczycielką i lekarzem...
          Przy ostatniej opcji pozostałam i nawet wybrałam sobie specjalizację: laryngolog.
          Na lekcjach biologi dużą wagę przywiązuję do anatomii człowieka.. czytam różne
          reportażem na ten temat...
          Lecz mam dopiero14 lat i wszyto się może zdarzyćbrawobrawokwiat-O
          • iskierka .... 19.04.09, 19:01
            Bardzo chciałabym zostać aktorką ale dla mnie ważniejsze są zwierzęta myślałam zeby pracowa cw jakiejś fundacji dla zwierząt lub sama ja otworzyć (:
            • Gość: asa Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 19:35
              powodzenia wyzyc z tego...
              • Gość: piramidhead obsralo was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:12
                a ja bede zajebista
            • ashleyka14 Zostać w przyszłości ;) . 19.04.09, 22:39
              Ja chciała bym zostać choreografem i instruktorem tańca . To moje marzenie .
              Zaczynam kształcić się w tym kierunku . W tym roku planuję iść do liceum o
              profilu tanecznym a potem zrobić instruktora i uczyć tańca w moim klubie
              tanecznym .wink
              • lolasia do tych tancerek aktorek piosenkarek modelek itp 14.08.09, 18:38
                ta i wy myślicie że wy wszyskie zostaniecie piosenkarkami , tancerkami i aktorkami ta jasne
                powodzenia oczywiście nie mówi o wszystkich wpisujących się na tym forum ale np;
                weźmy taką modelke i do czego jej praca się przydaje jest bezużyteczna płacą jej za nic
                jest nikomu nie potrzebnasciana i po co tacy ludzie się rodzą sory jeśli kogoś uraziłam ale
                to brutalna PRAWDA!
          • ginny Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:26
            Ja chciałabym być lekarzem - pediatrą, innej przyszłości nie widzę, uwielbiam
            dzieci, a w Polsce brakuje pediatrów przez co wiele umiera i dlatego właśnie
            tak wybrałam!tongue_outtongue_out
            • agull Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 21:55
              ja dziennikarką ale alternatywnym wyjściem jest płatny zabójca ninjabig_grintongue_out
          • Gość: Suzii__ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:33
            Kim chciałabym zostać... dobre pytanie .
            Kiedyś chciałam być nauczycielką , potem fryzjerką.
            Ostatnio wymyśliłam sobie piosenkarkę a teraz tancerkę.
            ;]
            nIe wiem co będę robić w życiu .
        • limelight Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:22
          hmm ... dopiero co idę do gim, ale już od najmłodszych lat uczę się j. ang. i
          osiągam bardzo dobre wyniki w tym kierunku, dlatego też chciałabym zostać
          tłumaczem i nauczycielką ang.
          oprócz j. ang. to jeszcze tancerka lub choreograf.
          no i marzenia chyba nie do spełnienia - piosenkarka albo aktorka ( ;
          • darunia5208 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:47
            Ja od małego mam marzenia żeby zostać piosenkarką. Razem z przyjaciółką piszemy wspólnie piosenki i chodzimy
            na lekcje śpiewu. brawo ale nie wiemy jak osiągnąć nasz cel - piosenkarstwo. Nie zależy nam na sławie ale o to
            że kochamy śpiewać i sprawia nam to przyjemność.
          • Gość: najfajniejsza Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.tktelekom.pl 19.04.09, 19:50
            Ja chciałą bym zostać fryzjerką po gimnazjum idę do technikum usług
            fryzjerskich a potam otworze swój zakład smile
        • Gość: selenaaa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:45
          Aktorką!!! To moja pasja. to moja miłość.. Oh mam nadzieje że nią zostanę ...
        • Gość: Kler Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:49
          Policjantkąserce - Dziennikarkąserce -Psychologiemserce - Fotografem.serce
        • Gość: Marta Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.as.kn.pl 20.04.09, 07:24
          kwiatsercesmile ja siatkarką lub aktorką big_grin
        • salunia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 14:24
          Weterynarzem. To moje marzenie od dziecka. smile
        • zonajoe Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 14:34
          A ja chciała bym być aktorką ale nie w TV lecz w teatrze smile
        • Gość: `jaa. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 213.76.185.* 20.04.09, 18:09
          ~ a ja chciałabym być aktorką.. ;* <br />
          A jak się nie uda to reporterką. <33
        • Gość: *** Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:33
          a ja chce byc dietetyczką i kosmetyczką... O
      • Gość: :)))) Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 18:12
        DziennikarkĄ i mieć własną gazetęsmile
      • van_hudgens Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:42
        Ja chciałabym zostać aktorką i piosenkarką, ale w Polsce gwaiazdy tej kategorii mają mało szans na rozwujanie się
      • Gość: naaadia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:45
        projektantka mody *__*
        • Gość: marzycielka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 78.8.143.* 19.04.09, 18:56
          ja bym chciala wyjechać do USA i zrobić karierę taką jak Hilary Duff czy Amanda Bynes...surprised
        • Gość: My and you Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:35
          Ja chciałabym zostać projektantką mody... Już teraz projektuje dużo rzeczy!big_grin
          • Gość: PoLly_designer Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 83.230.34.* 19.04.09, 20:07
            Ja chciałabym zostać projektantką mody. Mieć swój Dom Mody itp. Mam 13 lat, ale
            już projektuję i zaczynam szyć ;].
            Uwielbiam to ;* A w między czasie lubię pisać opowiadania, więc chciałabym
            jeszcze wydać książkę...i może nagrać parenaście piosenek, bo bedę się uczyć
            grać na gitarzebig_grin
            No i chciałabym pracowac w Voglu...smirk
      • ladysweet Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:59
        hymmm.. tak dokladnie to ja nie wiem moze raperką,tancerką,projektantką albo tłumaczkąkiss
        • ladysweet Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:00
          i jeszcze aktorkąpiwo
      • Gość: Asia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.eimperium.pl 19.04.09, 19:01
        Ja chcę być Piosenkarką. To postanowione i już zdania nie zmienie.serce
      • Gość: milus Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 91.205.246.* 19.04.09, 19:27
        JA chciałam bym zostac doktorem.smirksmirksmirksmirkbig_grinbig_grincoolcool
      • angela54j Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:18
        ja bym chciala zostac piosenkarka haaaha ha
        piwo nie mozliwe
      • Gość: kasia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.stk.vectranet.pl 19.04.09, 20:22
        ja planuję zostać modelką. już teraz próbuje swoich sił w tej branży, teraz
        planuję wysłać swoje dane do pewnej poważnej agencji modelek. mam nadzieję że mi
        się powiedzie...Chciałabym też wystąpić w jakimś musicalu bo uwielbiam tańczyć i
        śpiewać a aktorstwo też mnie pociąga, ale niestety w polsce nie powstają żadne
        tego typu filmy dla młodzieży...w tym kraju jest naprawdę ciężko zostać znanym
        na skalę kraju, a już nie wspomnę na skalę całego świata...
        • Gość: mona Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:28
          tak... wszyscy chcą zostać aktorkami(taa pewnie w serialikach, czy w marniutkich
          filmach dla durnych nastolatek, ale o prawdziwych teatrach nie chcecie słuchać),
          piosenkarkami, tancerkami (ja chodziłam kilka lat do szkoły baletowej ale mam
          kontuzję kostki i koniec mojej kariery. wiele z was nie wyobraża sobie ile
          trzeba na to pracować). Kochane! Ja się nie śmieję z waszych marzeń. Dążcie do
          spełnienia marzeń... ale proszę was! myślcie realniesmilekiss
      • mileyiiemily Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:25
        Ja myślałam,że piosenkarką,ale zaczęłam też myśleć o swojej
        przyszłości,dlatego postanowiłam być doradcą handlowym brawo
      • aneta161 marzenia xd 19.04.09, 20:32
        ja chcę być piosenkarką ;DD (ale to raczej nie możliwe)
        albo psychologiem ;DDD
      • Gość: ladymadam Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.cable.ubr06.hawk.blueyonder.co.uk 19.04.09, 20:48
        moje to
        piosenkarka
        autorka
        projektantka
        weterynarz
        fotograf
        stomatolog
      • gosiaxd13 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 21:06
        seryjnym mordercą xD big_grin
      • Gość: Paukla Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:15
        ja bym chciała zostać zawodową tancerką i choreografką i chcę wyjechac do Nowego Yorku żeby tam na Broadwayu uczyc tanczyc . juz od 7 lat realizuje swoje marzenie . uczęszczam na rózne warsztaty taneczne .
        byłam na warsztatach z ROOFIM , TITEM CHODZE DO JEGO SZKOŁY TANCA , GRZEGORZEM MOCZKIEM TEz MNIE UCZY, ŁUKASZ TEZ MNIE UCZY < FRODO TEZ MNIE UCZY W SZKOLE TANCA TITO. I Z THIERRYM VERGEREMserce
      • kasiula939 Kim chcialabym zostac... 19.04.09, 22:01
        Otóż chciałabym zostać tancerka tańca towarzyskiego turniejowo ale głowniekiss
        moja pasja jest modeling i to chyba właśnie z tym wiąże moja przyszłośćsmile
      • Gość: GabryciaKCMiley Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 08:10
        No ja też chciałabym zostać piosenkarką tak dobrą jak Miley...ale to niestety nie realnecrying
      • moon.xp Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 14:27
        Ja bym chciała być psychologiem kisskisskiss
      • Gość: Nani154 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 81.15.152.* 20.04.09, 14:57
        Ja bym chciała zostac piosenkarka wink sercewink
      • alexxxxa14 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 15:02
        ja chciałabym zostać aktorką lub piosenkarką. A jak nie to może będę uczyć w jakiejs szkole tańca... winkkiss
      • Gość: miley_cyrus xd Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 16:01
        Ja chce zostać piosenkarką lub tancerką lub aktorką kiss
      • Gość: Paulina Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.ticom.pl 20.04.09, 18:04
        Moim największym marzeniem jest śpiewac marzę o tym odkąt miałam 5 lat a mam w tym
        roku 15 , marzę żeby wyjśc na środek sceny poczuc to poczuc te ogromne emocje ,
        chcę poczuc jak to jest chcę poczuc ten rytm i muzyke w sobie .... to moje marzenie smile
      • Gość: natusia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 20:41
        ja chce zostac modelka i zostane...jeszcze mnie zobaczycie na bilbordachtongue_outbig_grin
      • Gość: xx Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.ists.pl 06.07.09, 20:22
        ja chciala bym zostac modelkom (teraz połowa mysli pusta lala) ale nie ja taka nie jestem od zawsze bylo to moje marzenie wszyscy mowia ze jestem sliczna nawet osoby ktorych nie znam wiec to chyba tyle.
      • crezyyy Zobacz.xd 22.01.10, 11:03
        Ja chciałabym zostac piosenkarką lub fotografem albo jeszcze aktorką.tongue_out :
    • ardnaskela Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 21.03.09, 19:22
      Jeśli możecie, to podajcie przy okazji swój wiek. smile
    • Gość: ania Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 89.107.158.* 21.03.09, 20:46
      ja jestem pewnie jedną z tych niewielu osób, które dokładnie zaplanowały sobie przyszłość, biorąc jednak pod
      uwagę inne opcje.
      Teraz mam 16 lat. Kończę 3 klasę gim, z rozszerzonym językiem angielskim. Udam się do LO, do klasy o profilu
      humanistycznym (polski, historia, wos). Następnie matura. Studia (pedagogika, psychologia, archeologia lub
      romanistyka) oraz praca. Będę pewnie psychologiem/nauczycielem. Bardzo marzę o archeologii, lecz to zawód bez
      perspektyw. Szansa na to, że po studiach w Polsce (chciałabym UJ) dostanę się na jakieś wykopaliska w Egipcie
      jest równa zeru. Musiałabym skończyć Uniwersytety tj. Sorbona, Liga Bluszowa, Oxford/Cambrige.
      • ardnaskela Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 22.03.09, 10:06
        Gość portalu: ania napisał(a):

> ja jestem pewnie jedną z tych niewielu osób, które dokładnie zaplanowały sobie
        > przyszłość, biorąc jednak pod
        > uwagę inne opcje.
        > Teraz mam 16 lat. Kończę 3 klasę gim, z rozszerzonym językiem angielskim. Udam
        > się do LO, do klasy o profilu
        > humanistycznym (polski, historia, wos). Następnie matura. Studia (pedagogika, p
        > sychologia, archeologia lub
        > romanistyka) oraz praca. Będę pewnie psychologiem/nauczycielem. Bardzo marzę o
        > archeologii, lecz to zawód bez
        > perspektyw. Szansa na to, że po studiach w Polsce (chciałabym UJ) dostanę się n
        > a jakieś wykopaliska w Egipcie
        > jest równa zeru. Musiałabym skończyć Uniwersytety tj. Sorbona, Liga Bluszowa, O
        > xford/Cambrige.

Wow, to Ci naprawdę zazdroszczę. smirk Podobnie jak Ty jestem szesnastolatką, a ledwo potrafię wybrać LO. Też
        bym chciała wiedzieć i mieć zaplanowane już to wszystko... A tak moje życie będzie dla mnie niespodzianką - mam
        nadzieję, że miłą. Pozdrawiam tongue_out
      • Gość: Wki Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.202.116.195.easy-com.pl 19.04.09, 18:32
        uwielbiam geografie wiec maze o studiach: europeistyka lub turystyka i rekreacja,smile
    • klaudysia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 24.03.09, 18:06
      13 lat baaaardzo ale to baaaaardzo chciałabym być aktorka oczywiście nie wiem jak to będzie wyglądać ale chce
      wystapic w np takim filmie jak zmierzch czy cos w tym stylu ale najlepiej w horrorze albo thrillerze!
      • nessa14 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:44
        Mam 13 lat i baardzo chciałabym zostać fotografem, uwielbiam robić zdjęcia i mam
        na nie pomysły [pozy itp.]smirk Bardzo mi się podoba ten zawód !. kisskwiat
    • Gość: Evlyn Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:23
      csi-miami-story-love.blog.onet.pl/
      • Gość: misiaxD Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.csk.pl 30.03.09, 09:50
        ja mam 13 lat i szczerze uwazam ze w moim przypadku takie planowanie to jeszce wlasciwie nic nie wiadomo co z
        tego wyjdzie. Chce pojsc na prawo lub bankowosc. moja ciotka w kanadzie pracuje w jakims duzym banku ma
        znajomosci itp. mazy mi sie tez matura miedzynarodowa no ale ja to inteligentna nie jestm raczej madra bo
        wszystko musze wykuccrying
        • Gość: misiaxD Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.csk.pl 30.03.09, 09:51
          oj sorka 'marzy'
    • kitty16 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 31.03.09, 21:33
      hmmm...oj nie wiem, nie wiem..big_grin chciałabym piosenkarką..ale chcieć to ja se moge xD tongue_out mogłabym być
      architektem wnętrz albo projektantką mody tongue_out a jak nie to będe zbierać puszki xD tongue_outtongue_out
      • lily_95 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:06
        słynną tancerką ;lub piosenkarką ;P tylko że do śpiewu to ja nie mam talentu;P
        a w przyszłości to już wiem że zostanę farmaceutką wink
      • panikutek Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:27
        Mam 18 lat ^^
        Od kiedy tylko obejrzałam KOTY w Warszawskiej Romie wiedziałam, że muszę
        zostać charakteryzatorem.
        Po studiach chciałabym pracować w NY na Broadwayu przy charakteryzacji smile
        • Gość: sas Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 19:40
          bawaiam sie ze w polsce nie ma studiow na kierunku charakteryzacja.. zostaje jedynie studium (np u dziewulskich)
          lub ew jesli juz studia to kosmetologia ze specjalizacja
        • chockolatee Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 07.02.10, 11:20
          ojej, też mi sie marzy żeby zostać charakteryzatorką tylko nie wiem jakie szkoły najlepiej
          wybrać... po maturze myślałam o studiach na kierunku kosmetologia a potem szkoła
          charakteryzacji i jakies kursywink szukam na wielu forach osób, które zdecydowały się by
          zostać w przyszłości charakteryzatorem bo chciałabym sie poradzić w doborze szkoły ale
          uwierzcie trudno mi jest znaleść pomoc indifferent
    • Gość: panna_blue Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 80.50.55.* 01.04.09, 15:38
      Aktualnie mam lat 16 (:
      Do liceum zamierzam wybrać się o profilu europejskim. Jeśli dobrze pójdzie trafię na studia dziennikarskie,
      natomiast gdy moje zainteresowania ulegną zmianie udam się do szkoły filmowej. Gdzie będę się dokształcać na
      reżysera który zrobi wielki krok w świecie polskiej telewizji, lub poprostu aktor. Się zobaczy jak się potoczy ;P
      Oczywiście kiedy skończę studia wyjadę do USA. ;D aa tam moje losy się potoczą. (:
      • ketrin Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 02.04.09, 22:43
        ja to tam bezrobotna bede a jak mi sie znudzi bogactwo to najwyzej archeologwink
        • m.i.l.e.y Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:53
          `Ja natomiast bardzo chciałabym w przyszłości zająć się zwięrzętami czyli byż weterynarzem. tongue_out Oczywiście
          dlatego że kocham zwierzęta. Rodzice mi odmawiają, bo uważają że to obrzydliwy zawód... confused No wiecie trzeba
          wkładać ręce do zada, żeby zmierzyć temperaturę itd., oni nic nie rozumieją angry Ja i tak będe weterynarzem i tak.
          Czy oni tego chcą czy nie.! Wkońcu to moje życie co nie.? brawo Aha mam 13 lat surprised A jakby mi się plany
          zmieniły to zostałabym adwokatem albo dekoratorką wnętrz. Lub bezrobotną xD Pozdrawiamkwiat
          • Gość: Daga98 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:05
            ehh a ja chyba bym chciała zostać może kimś takim kto pracuję w zoo xd
            Ale nie wiem czemu lubię zwierzęta ale nie aż tak ;p
            Dziennikarka hmm ?xd
            Poznawałabym fajnych ludzi ;dd

Przewodniczka muzeum x]
            Lubię poznawać różne historie !xd
            Moja klasa nie cierpi historii a ja lubię !;d
            Ale pewnie tak nie będzie xd;[

Pozdrawiam < 3
      • Gość: sandra Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 07:48
        Mam dopiero 15 lat, wciąż nie wiem co chcę robić. W katowicach nie ma zbyt dużo fajnych wyższych uczelni.
        Powtarzam mamie, że jak skończe szkołe to pojade do USA albo do HISZPANII, a ona się ze mnie śmieje i mówi mi,
        że chyba za wszy pojadę itd. mam jej dość. Chcę iść do LO ale nie wiem czy zdam mature, mam srednią powyżej
        4.0 chce isc na stosunki miedzynarodowe bo to jedyna sensowna klasa w liceum... uncertain
    • Gość: madzia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 193.59.255.* 16.04.09, 19:35
      Ja mam prawie 15 lat i chciałabym być inżynierem budowlanym może troszkę meski
      zawód ale mój wójek zaczął pracowac i 1 rok temu i zarabia 5 000 na miesiąc ale
      i tak mi sie zawód podobawink
    • jane_ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 16.04.09, 20:56
      czternaście.
      zamierzam być dziennikarką nme albo jakiegoś innego równie 'interesującego' pisemka.
      opcja druga: fotograf.
      opcja trzecia: zostanę pj harvey.
      opcja czwarta: wyjadę do usa, będę hodować byki i dostarczać je na zawody pbr.

albo będe nauczać angielskiego. albo węgierskiego, jak się nauczę.
      • iprah Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:33
        jane_ napisał(a):

> czternaście.
        > zamierzam być dziennikarką nme albo jakiegoś innego równie 'interesującego' pis
        > emka.
        > opcja druga: fotograf.
        > opcja trzecia: zostanę pj harvey.
        > opcja czwarta: wyjadę do usa, będę hodować byki i dostarczać je na zawody pbr.
        >
        > albo będe nauczać angielskiego. albo węgierskiego, jak się nauczę.
        pojedz do USA i niech cie ten byk ujezdzi moze przestaniesz sie wymadrzac confused
    • pati896 Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 16.04.09, 21:13
      No, tak to my sobie możemy tylko po marzyć hehe wink Np. o zostaniu piosenkarką czy aktorką, no moze komuś sie
      uda, ale bycie gwiazdą w Polsce to żadne gwiazdorstwo ;/ No moja pani z muzy mówi,że mam TALENT do śpiewu i
      do aktorstwa, porafię szybko nauczyć się roli i swietnie w nią wczuć, więc może bym się jakoś sprawdziło. Ale
      jednak powinno się myśleć bardziej logicznie. Dobrze sprawdzam się w projektowaniu i urządzniu wnętrz, albo jako
      dziennikarka hehe ;D Za niedługo bede mieć 14 lat wink I mam nadzieje,że nie będe
      ,,Zawodowa sprzątaczką
      haha ;PP Może mi się uda coś w jakiejś lepszej dziedzinie, bo ogólnie to zazwyczaj są czerwone paSski na
      świadectwie haYh ;*
      Życzę szczęścia w sukcesach i pozdrawiam wink
      • vansi Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:36
        Ciesze sie ze podjełaś taki temat rozmów ja bym chciała być architektem wnętrz lub aktorką sama zaprojektowałam
        swój pokój i wszsytkim się podoba i jestem aktorką w teatrze dla młodzieży wystawiamy spektakle takie
        jak ,,pszczółka maja''
        • Gość: kasha Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:03
          vansi napisał(a):

> Ciesze sie ze podjełaś taki temat rozmów ja bym chciała być architektem wnętrz
          > lub aktorką sama zaprojektowałam
          > swój pokój i wszsytkim się podoba i jestem aktorką w teatrze dla młodzieży wyst
          > awiamy spektakle takie
          > jak ,,pszczółka maja''

no tak, to prawdziwie godne podziwu "aktorstwo". pogratulować mniemania o sobie, 'vansi'. jak się domyślam,
          jesteś też ogromną fanką "High School Musical"; jeśli tak, to na pewno masz duże pojęcia na temat teatru i grania.
      • wili Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 05.08.09, 14:16
        Ach...Ja mam już 14 lat i większość moich znajomych już wie gdzie pójdzie się dalej uczyć itd. ale niestety ja nie mogę powiedzieć tego o sobie...Wcześniej chciałam zostać weterynarzem, ale doszło do mnie, że sama miłość do zwierząt nie wystarczy...Jest tutaj potrzebna wiedza biologii no i chemii...Więc zrezygnowałam...Teraz nie wiem nic, nie mam rzadnego pojęcia co będę robić w przyszłości i zazdroszczę tym, którzy już znaleźli to, co ich naprawdę interesuje...sad
      • honey__ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 05.08.09, 20:50
        Chciała bym być weterynażem albo mieć hodowlę chomików rasowych. Ewentualnie jeszcze sklep zoologiczny albo najlepiej jakaś ich sieć big_grin. Napewno coś związanego z futrzaczkami *-*. Jak mi się nie uda to będę programistą, nauczycielką albo piosenkarką. Facet od chóru powiedział że mam dobrą barwę głosu ^.^
        • honey__ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 05.08.09, 20:57
          *weterynarzem, wybacznie ;P
    • Gość: Maddie Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:21
      Ja mam 13 lat i moim marzeniem jest bycie aktorką. Chodzę regularnie do teatru i nawet chodziłam tam na zajęcia. Planuję się zapisa na stałe.
      • paulinajonas505 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 30.04.09, 18:29
        Ja chciałabym zostać piosenkarką, która dostaje niewielkie rulki lub epizody w filmachsmile
        Mówię od razu, że choć szanse są niiewielkie to i tak są, ponieważ śpiewam od 3 roku życia,
        regularnie startuję w konkursach, i chodzę na zajęcia z muzyki.Potrafię grać na pianinie,
        keyboadzie, gitarze i tamburynie, piszę teksty piosenek i komponuję melodie.Także myślę,
        że choć przyjdzie mi śpiewać w wojewódzkich salachsmile)
        PS.W mieście występuję regularnie na każdej uroczystoścismileWiem, że się
        przechawalam....sciana
    • Gość: Ashh^^ ;D Lovee D^ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:26
      Aktorka ;D ! ^^ ale chcialabym wystepowac w musicalach ! znaczy rownie dobrze lubie tanczyc speiwac i grac !^^ chcialabym wystapic w takim czyms jak High school Musical tam sa wszystkie trzy rzeczy razemm ^^ ;* Lovee ;d
    • blah___rock Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 16.04.09, 21:56
      O mojej przyszłości wiem tylko tyle że na 100% nie zostanę w polsce .Z językiem angielskim niemam
      problemów ; ) . Chciałabym wyjechać " Do New York City ;*" i napewno będe do tego dążyć mam dopiero niecałe
      16 lat ale wiem co chcę osiagnąć ; )
      • martusia_97_ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:07
        Mam 12 lat, ale już wiem że napewno chciałabym zostać reżyserem filmowym. Już teraz robię coś w
        rodzaju "seriali" na mojej kamerze. big_grin
        • Gość: dianka a ja .... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 16:08
          a ja zostane lekarzem! nie wiem jeszcze jaka specjalizacje wybiore ale wiem ze bede
          najlepsza...;D
          • majson Re: a ja .... 20.04.09, 18:24
            będe robic zęby i sztuczne szczęki itd. albo będę pracować w banku
        • Gość: Gość Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.rybnik.vectranet.pl 23.04.09, 11:55
          Ja mam jedno marzenie chciałabym pojechać do Nowego Jorku do szkoły tańca, a kiedy
          ją skończę to chce się załapać do jakiegoś magazynu mody.Ale to chyba nie
          możliwe... scianacry
      • Gość: Karolina. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 16:53
        Ale z językiem polskim problem masz. Nie mam pisze się osobno... confused
      • Gość: akuku Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:06
        Ja równie planuje wybyc gdzies za granice...Na penwo nie spedze reszty zycia w Polsce ...
        Moze USA lub jakies cieple i przytulne miejsce jak Montenegro lub Hiszpania wink A co do
        zawodu...hmmm...zapewne lekarz weterynarii chociaz marzy mi ise aktorstwo wink wszysktim
        zycze spelnienia planow wink (ja mam 16 latek ) tongue_out
      • Gość: s Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 16:34
        16 lat a takie błędy ortograficzne uncertain
      • Gość: emi Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:17
        moj tatko jest w LA i tam pracuje w firmie. Juz go z rok nie widzialam crying( ma
        dopiero przyjechac w wakacje. Bylam w Ameryce i stwierdzam ze widoki sa ba
        sliczne ale najlepiej jest tam gdzie nas nie ma.
        Moja mam jest sedzia w sadzie wojewodzkim wiec z tym wiaze przyszlosc [z
        pokolenia na pokolenie wink juz moj pradziadek byl prawnikiem ;p] Tat skonczyl
        administracje i moj dziaDek byl sedzia w rejonowym ;p
        Rodzina Prawnicza ;D
        czasami jak nudze sie to czytam kodeksy prawa cywilnego itp.
    • Gość: Martusiaa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.inowroclaw.mm.pl 19.04.09, 18:07
      Piosenkarką wink
      wszyscy mi mówią ze mam świetny głos big_grin

ćwicze codziennie suspicious
      • Gość: KasiaVondy Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:22
        Ja mam prawie 15 lat ale moim najwiekszym marzeniem jest zostać piosenkarką i
        zrobić kariere miedzy narodowąsmileRazem z moja przyajciółką ukladamy teksty
        piosenek mamy już ich 34 ale niestety nie mamy jeszcze melodiisad moim idolem
        jest RBD dlatego staram sie brać znich przyklad jesli ktos też lubi spiewać i ma
        podobne marzenia do mnie to prosze o kontakt na kasia-c-12@o2.pl z checia
        porozmawiam z osoba o podobnych marzeniach.kisspozdrawiam
      • Gość: miley Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.onecik.pl / 10.0.3.* 19.04.09, 19:41
        ja bym chciała być prawnikiem dokładnie sędzią
        • Gość: sas Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 19:50
          a masz prawnikow w rodzinie? jesli nie to nawet nie marz o zrobieniu aplikacji
    • bella67 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:07
      ja bym chciała zostać pedagogiem dziecięcym ponieważ bardzo dobrze pracuje mi sie z dziecmi <mam15 lat>
      w środe czwartek i piątek testy ;<
    • Gość: hermionaxD Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.radio.pl / 192.168.30.* 19.04.09, 18:07
      W przyszłości pragnę zostać tłumaczem biznesowym.
      Chcę przekładać różne prace m.in. z języka angielskiego.
      Kocham języki obce - są moją pasją !smile
    • soni13 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:10
      yy. ;D
      teraz kończę gimnazjum ;|| i ide to liceum ogólnokształcącego, a później na studia prawnicze albo coś w tym stylu bo lubie sie kłócić. ;d
    • Gość: MileyHannahFan Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.elblag.vectranet.pl 19.04.09, 18:11
      ja bende piosenkarka i aktorka bo moja mama i mój tata som aktorami i piosenkarzami w amerycesercebig_grinxd
      • Gość: MileyHannahFan Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.elblag.vectranet.pl 19.04.09, 18:14
        mam 12lat
        • Gość: MileyHannahFan Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.elblag.vectranet.pl 19.04.09, 18:21
          prawie 13lat
          • Gość: MileyHannahFan Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.elblag.vectranet.pl 19.04.09, 18:23
            zartuje!!!!!!!!!! niedlugo bende miala 14 to z tym 12 i prawie 13 to byl zart
      • Gość: alex;) Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:42
        no ja mam juz 16 lat i mysle juz troche inaczej niz wiekszosc z was...tzn. bardziej "realnie"wink ale pomazyc przeciez zawsze mozna;D a wiec ja chcialbym zostac dziennikarka, ale to oczywiscie jeszcze nic pewnego, obecnie skupiam sie tylko na tym zeby dostac sie do dobrego liceumwink pozdrowienia dla wszystkichwinkkiss
        • Gość: DagaxD Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:38
          Alex ja mam 15 lat, ale tak samo jak ty myśle juz troche ''powazniej'' niz kiedys..
          Chcę zostać albo psychologiem albo kimś kto jest zwiazany z prawem, tylko jeszcze nie zastanawiam sie nad aplikacja xD
          • Gość: Alexandraaa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 14:04
            Ja chciałabym zostać meteorologiem albo hydrometeorologiem. Może prawnikiem albo
            dermatologiem...zobaczy się..smile
      • Gość: 15 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 15:44
        aha lol napewno zostaniesz aktorką jak nie potrafisz poprawnie pisac "są" lol
    • kija Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:12
      Ja chciałabym zostać polską piosenkarką lub polską aktorką.smile
      • Gość: ALICE ! <333333 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:44
        amerykańską aktorkąąą.!
        i piosenkarką!
        i tancerką!
        hehe xd
        ale to tylko marzenia..
        chciałabym grać w disnyowskim serialu..
        ale już wiem, że bede buisness woman w USA ! smile

pzdr. ;*
        • jasiek Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 09:37
          Ja to tam jeszcze nie wiem.
          Mam kilka pomysłów.
          Ale najbardziej marzy mi się szkoła wojskowa albo policyjna.
          A jak się nie uda to hmm...weterynarz? xD
      • Gość: magda Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:45
        Hanną montaną PS: Mam 15 lat tongue_out suspicious
        santasantasantasantasantasantasantasantasantasantapiwopiwopiwopiwotongue_outtongue_outtongue_outtongue_outwinkwinkwinkwinksadsadsadsadsadsad
    • Gość: SyLwIaa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:13
      13 lat.Nie mam pojecia!Chodze na kurs tańca już 2 lata.Jeżdze na mistrzostwa.Lubie to,ale nie wiąże z tym mojej
      przyszłości.Jestem beznadziejna z matmy i anglikasad.Za to jestem najlepsza w klasie z polaka i historii.Kiedyś
      chciałam być kosmetyczką.Żadnych perspektyw.Ale już od dłuższego czasu,fascynuje mnie dziennikarstwo.Pisze
      świetne wypracowania,myśle że dałabym rade.Podoba mi się także zawod nauczyciela.Ale jak pomyśle ze
      miałabym np.:uczyć takich ludzi jak moim kumple z klasy,to sorki,ale wole nie.

Życze wszystkim spełnienia swoich marzeńtongue_out.Pozrokiss
      • Gość: SyLwiaa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:14
        Poprawka: POZDROkiss.hehe
      • Gość: Taaxdd Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:16
        `heh.
        dziwny zbieg okoliczności :
        też jestem kiepska z matmy i anglika a za to z polaka jestem dobra nauczyciel
        mówi że układam dobrze zdania i że piszę ciekawe opowiadania xd
        z historii też bardzo ją lubię ;]

Więc zaczęłam myśleć o dziennikarstwie xdd
        Albo pisać jakieś opowiadania ; ]
        być archeologie odkrywać te różne skarby xd
        Ale wszystko się pozmienia mam dopiero prawie 11 lat xdd

Pozdrowienia < 333
    • Gość: Jaaaa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.09, 18:13
      Ja chciałabym zostać pisarką
      kiss
      • Gość: pani Kaulitz Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 94.40.93.* 19.04.09, 18:16
        jaa mam 11 lat... xD i chciala bym byc... pania kaulitzowa.. xD serceserceserce

ale mam zamiar studia matematyczno-informatyczne skonczyc i zostac ksiegowa a w wolnym czasie lepic z gliny i na
        tym tez zarabiac...

• sanderka94 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:14
      Ja chciałabym zostać Raperką(ogólnie zajmować się HIP HOPEM) ale zostawiając to
      w tyle,chciałabym grać w siatkówke w przyszłości..indifferent
      • olgx Przyszłość? 19.04.09, 22:14
        No chyba moim marzeniem jest zostanie PROJEKTANTKĄ MODY. Brałam udział w paru konkursach internetowych, a
        jednym z nich było poka.to w którym zdobyłam 1 miejsce. Mam już pare swoich szkiców sukkienek, myślę że to
        marzenie się spełni, a jak nie to MODELKA.
    • syra_cute Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 18:15
      O.oo Hmmmmsciana Ja To Bym Chciala Zostac Aktorka tongue_out
      • Gość: Milka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:25
        15 lat, druga gimnazjum. Jeszcze rok, i liceum ogólnoszktałcące. Później studia
        dziennikarskie i filologia angielska w Polsce wink Jak tutaj skończę, lecę do
        USA, konkretnie LA, pracuje jako dziennikarka da popularnego magazynu, stac mnie
        na kupno domu ;D Wracam do Polski, do rodziny, wychodzę za mąż, rodzę dzieci. I
        znowu do LA, tym razem z mezem i dziecmi wprowadzamy się do nowego domku wink
        Dzieci będą się wychowywac w Ameryce, ale zostaną dwujęzyczne, co miesiąc wyjazd
        do Polski wink I ogólnie starzeje się w Ameryce ;D Pozdro i życze powodzenia w
        spełnianiu marzeń kiss
        • Gość: dfd Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 19:54
          przyjezdzasz na wakacje a tu konsul mowi ci ze nie da ci wizy o moj boze zostajesz z nieznosnymi bachorami i nic
          nie robiacym mezem w polsce w pipidowie nigdzie nie znajdujesz pracy wkoncu jestes redakorka lokalej gazety i
          zyjesz za 1200 zlotych miesiecznie maz alkoholik dzieci zrzedza ze chce ubrania
    • Gość: MOniak Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:17
      Ja poniekąd nie mam planówsad wiem, ze ładnie śpiewam, bo wszyscy mi to mówią, ale szczerze wątpię, że zostanę
      piosenkarką czy kimś w tym stylu.. szansa jedna na 1000 wink Ale jak już to chciałabym śpiewać w przyszłości,
      chociażby w moim mieście lub tylko dla rodzinybig_grin
      Druga opcja to pisarka. No tak.. ciągle dostaję 6 za wypracowania, opowiadania, mam nawet wyróżnienie w
      ogólnopolskim konkursie na baśń.
      Chciałabym też być lekarzem internistą, bo to wspaniała praca i się dużo zarabia. Jednak obrzydza mnie to
      czasem.. sad

Ogólnie rzecz biorąc - życzę sobie (i wam też) szczęścia! więc jednak nie mam planówbig_grin xd
      • Gość: MOniak Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:17
        a lat mam trzynaście wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka