Dodaj do ulubionych

Kim chcielibyście zostać w przyszłości?

• karolcia00 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 08:09
      hmmmm.... nie wiem hehe .......sciana
    • gorzka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 08:16
      Po liceum mam zamiar pójść na medycynę, potem specjalizacja-okulista. Zostanę w
      kraju i będę pracować w prywatnej klinice big_grin To chyba na tyle wink
    • lolcia66 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 08:26
      Ja ie mam pojęcia tongue_out Nie wszyscy mają tyle szczęścia, że od razu wiedzą co będą
      robić. Np. mój kolega już wie, że będzie dentystą nieodwołalnie idzie do liceum
      do klasy z biologia tongue_out Moja mam od początku wiedziała, że będzie architektem i
      tak zostało. A np. moja ciocia studiowała awf i teraz robi zupełnie coś innego
      tak jak mój wujek smile Ja nie wiem kim zostanę w przyszłości na razie to skupiam
      się w szkole na wszystkich przedmiotach nie mam wybranych ulubionych tongue_out
    • Gość: HipHop Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 09:38
      Jak dotąd to ja tylko Taniec mam w głowię serce a tak potem to jeszcze się
      niezastanawiam bo nie idę już do liceum big_grin Fair Play ! ;d smilesercekiss
    • iluvromance8 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 10:41
      Ja strasznie chciałabym zostać projektantką mody pociągają mnie te wszystkie stroje chciałabym bardzo tworzyć
      własne pomysły, realizować swoje kreacje które pojawiają się od czasu do czasu w mojej głowie...big_grin
    • alyson Re:Kim byście chcieli zostać w przyszłości? 20.04.09, 10:57
      Ja niewiem,chyba aktorko,to jest moje marzenie od dziecka.
      kiss
    • anai5 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 11:01
      Ja chciałabym zostać lekarzem weterynarii... Kocham zwierzatka i biologię serceMarze o tym od wczesnych lat
      dzieciństwa i jak narazie mi nie przeszłosmile A jak nie to takim zwykłym lekarzem od ludzi... Np. laryngologiem czy
      kardiologiemsmile
    • olenka1992 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 11:27
      Ja bym chciała zostać aktorką

moja pani od Polaka mówi ze mam talent kwiat
      • Gość: Diary Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 80.50.236.* 20.04.09, 14:08
        Hmm ja chcę być albo lekarzem albo menadżerką, jeszcze nie wiem czego;P wink
    • wojteklolzack Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 14:14
      ja chce śpiewać jak Miley Cyrus,Ashley Tisdale i Vanessa Hugens.smilecool
    • majusia__ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 14:41
      ja myslę o prawie... ale przede mną jeszcze środowy egzamin więc trzymajcie kciuki...smile
      • Gość: annie Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 14:46
        Moim marzeniem jeste być piosenkarką ale nie mam takiego talentu, dlatego gdy
        szkonczę szkołe średnią wyjadę do Nowego Jorku i tam pójdę do Akademii
        Policyjnej a potem chciałabym być policjantką śledcza takie coś jak FBI surprisedserce
    • Gość: Aduch Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:46
      aktorka. ! taak. zobaczycie zostanę nią. wystarczy tylko uwierzyćw siebie.
      pamiętajcie sukces to 80 % ciezkiej pracy i tylko 20 % talentu. więc każdy ma
      szanse. ! big_grin kiss
    • Gość: ThatGirl Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.swidnica.mm.pl 20.04.09, 14:49
      Fajnie było by zostać aktorką albo piosenkarką, ale to trzeba mieć farta i
      umiejętności ;p.
      ja coś co lubię wybiorę, może Angielski lub Weterynaria ;]. Wszystko może się
      zmienić wink).
      Życzę Wam powodzenia ;]
    • cookies Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 14:54
      Ja bym bardzo chciała być piosenkarką, ale mi to nie wyjdzie sad Nie umiem
      śpiewać niestety...
      • Gość: izka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.serv-net.pl 20.04.09, 14:58
        hmm ja marzę o sławie.
        Chciałabym być albo aktorką, albo piosenkarką.....wszyscy mówią że mam piękny
        głos ale ja się wstydzę śpiewać uncertain ..... co mam zrobić, rzebym nie była taka
        wstydliwa ???? Help !!! crycrycrysad
    • satini Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 15:00
      Ja chciałabym wyjechać do Ameryki i zajmować się aktorstwem i śpiewaniem. Jak na
      razie uczę się angielskiego i nie długo gry na gitarze, w drugiej klasie gim.
      mam zamiar zapisać się do chórku, a teraz jeszcze piszę "piosenki" tongue_out. Wiem, że
      nie będzie łatwo, ale wierzę, że marzenia się spełniają...
    • shaneyyy15 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 15:21
      Ja jeszzce nie wiem kim bym chciala zostac! Ale wiem jedno ze przez cale moje zycie bede
      tanczyc i spiewac nie wiaze z tym plany zawodowe ale muzyka to moje Zycie! serce
      • Gość: Kasia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 15:29
        Ymm no wiem że jak to napisze to pewnie wszyscy będą się śmiać ale to nawet
        lepiej bo o to mi chodzi ;D. Chciałabym "pracować" w kabarecie. Może teraz to
        głupio brzmi ale pogadamy jak wygram PaKę tongue_outtongue_outbig_grinsuspicious
    • Gość: Emma 2238 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 15:24
      Ja bardzo chciałabym zostać weterynarzem, ponieważ kocham zwierzęta i chciałabym
      im pomagać wink
    • grlouie Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 15:35
      a więc tak:

Ja chciałabym byc w przyszłości...projektantką mody;D
    • seley.lover Re. Zawód . 20.04.09, 15:39
      widzę tu bardzo dużo przyszłych popularnych aktorek i piosenkarek .
      hm .
      ambitne .-.'
      ja - architektka , menagerka .
      https://i283.photobucket.com/albums/kk309/davidwijaya99/emoticon/AddEmoticons126118.gif?t=1240234744
    • amanda. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 16:06
      Moim marzeniem jest zostanie aktorką, no ale cóż... Zobaczymy co przyniesie życie smile
    • Gość: olcia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 16:14
      ja to bym cjciala skonczyc szkole aktorska, lub architekture cool
      lubie to i to. i ciezko bedzie wybrac, ale pewni jeszce zmienie zdanie confusedsmile
    • twilight14 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 16:20
      Ja chciałabym zostać Grafikiem Komputerowym.Marzę też o założeniu własnej szkoły
      tańca nowoczesnego np. hip hopu , jazzu. ;]suspicious
    • kasiaczkowata Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 16:23
      Aktorka, modelka, pisarka albo reporterka, oraz dziewczna Taylora Lautnera xdd - Oto
      kim chcę zostać
    • Gość: KaROLINKA ŁOJOJ :D IP: *.globalconnect.pl 20.04.09, 16:24
      Modelka!
      Tak modelka! big_grin
      To od zawsze było moje marzenie! <3 Tylko właśnie mam taki problem... że jestem
      trochę niższa. sad No ale cóż. Mój drugi wariant to bycie chirurgiem
      plastycznym
      ,
      lub takim zwykłym. ;] A tak w ogóle nie chce mi się pracować. big_grin
    • Gość: jA !. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 20.04.09, 16:25
      Hmm.... na początku chciałam zostać weterynarzem...ale zmieniłam zdanie ;P

Wszyscu mi mówią że robie wspaniałe zdjęcia...zawsze kuzynka prosi mnie żebym
      jej robiła zdjęcia..alee nie jestem pewna ;P

Uwielbiam dekorować wnętrza ! I chyba zostane architektem ;] tongue_out
    • Gość: Osaka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 16:53
      Ja się wybiję: chcę zostać żołnierzem! Ale szczerze, to uważam, że niewiele z
      tych, którzy chcą być piosenkarkami, aktorkami, itd. tylko garstka naprawdę
      będzie. To nie posądza się po byle czym, trzeba mieć naprawdę talent. Ja też
      prawdopodobnie nie zostanę żołnierzem, bo jestem dość słaba fizycznie (za to
      silna psychicznie wink ), a jeśli chodzi o "talent" to niestety byłabym skazana na
      rysowanie komiksów sad ...
      • kasiaczkowata Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.04.09, 20:04
        Masz racje. Są małe szanse, że ktokolwiek z nas zostanie sławny, ale przecież to nie jest
        temat "na jaki zawód jesteś skazana" tylko "kim chcielibyście zostać w przyszłości".
        Poza tym dołuje mnie, że Polacy nie wierzą w siebię! Nie wiem jak to jest z innymi krajami,
        ale u nas ta niska pewność siebie jest naprawdę dołująca.
        A ja będe aktorką. Tak sobie postanowiłam, tak zrobię. Chodźbym musiała iść do tego
        celu po trupach... mimo iż nikt we mnie nie wierzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka