Dodaj do ulubionych

wynik testu szóstoklasisty

21.03.09, 15:57
hey! do testu szóstoklasisty zostały mi 3 dni lekcji trochę się denerwuje bo
to już 2 kwietnia jak wam poszło a jak nie pisałyście jeszcze to ile miałyście
z próbnego? ja miałam z próbnego 26 choć był w sumie nawet prosty
Obserwuj wątek
    • Gość: ann Re: wynik testu szóstoklasisty IP: 89.107.158.* 21.03.09, 20:58
      ja pisałam 4 lata temu i miałam 38pkt.
      mogłam się wysilić bardziej...
    • Gość: peegy Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:16
      hej ja tez jestem w 6 klasie tez pisze 2 kwietnia test. ja z próbnego miałam 37
      /40 pkt nawet niźle tu mi poszło
      • mellow Re: wynik testu szóstoklasisty 21.03.09, 22:00
        Na pierwszym próbnym miałam 38 pkt, teraz czekam na wyniki następnego. Ten
        właściwy chciałabym napisać na 38 pkt, to by mi wystarczyło xD
    • nygus_95 pisałam rok temu 21.03.09, 22:46
      pisałam rok temu i miałam 40 pkt. smile. muszę wam powiedzieć, że ten właściwy test
      jest łatwiejszy niż próbne, przynajmniej u mnie tak było. najważniejsze- nie
      stresujcie się, a wszystko pójdzie dobrze smile.
      • Gość: gość Re: pisałam rok temu IP: *.123.c89.petrotel.pl 22.03.09, 10:24
        Z próbnego miałam 37, a z właściwego 33uncertain
    • szysza_xd Re: wynik testu szóstoklasisty 23.03.09, 20:59
      Ja tez jestem w 6 klasie, mialam 37 punktów, ale jakos specjalnie nie kułamwink
      Wystarcza mi taka punktacja.
      Ja mialam temat pt ,,Wiatr" smilesmile
      • Gość: aparacik 2009 Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.e-wro.net.pl 26.03.09, 14:34
        hej ja tez mialam o wietrze!!! ten test byl z jakiegos wydawnictwa nie? w mojej szkole byly w sumie 3
        probne. z pierwszego dostalam 36 z drugiego 37 a z tego o wietrze 38. jak dla mnie to jest dobry wynik ale na
        wlasciwym chcialabym miec wiecej!
    • suzi_x3 Re : 24.03.09, 14:11
      Ja też będę miała teraz test .
      Się strasznie denerwuję.
      z próbnego miałam 34 wink
      • Gość: mua:* Re: Re : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:29
        JA miałam z próbnego 34/40 dla mnie git majonezbig_grin
        Teraz się specjalnie nie przygotowywujebig_grin buziakikiss
    • anetka_sweet Re: wynik testu szóstoklasisty 24.03.09, 20:41
      Ja tez pisze 2 kwietnia .. strasznie się stresuje ..... ja miałam 3 próbne .. i
      najlepszy wynik miałam 37 a gorsze 36.
      • oleska Re: wynik testu szóstoklasisty 24.03.09, 22:04
        Ja test po szóstej klasie miałam rok temu, w ogóle się nie denerwowałam i nie uczyłam myśle, że poszło mi dobrze, bo miałam 32 pkt. napisałam lepiej od, nie których osób, które miały środnia powyżej 5.0. smile Nie denerwujcie się test jest łatwiejszy od próbnych tak mi się wydaje xd! big_grin
      • Gość: aparacik 2009 Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.e-wro.net.pl 26.03.09, 14:35
        tez pisze 2 kwietnia! boje sie boje sie boje sie...
    • Gość: ktoś ^^ Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.elpos.net 25.03.09, 23:31
      No ja też pisałam w zeszłym roku xP I miałam 37 pkt . I lepiej mi poszedł niż
      próbne tongue_outP Nie martwcie się tym testem, też się denerwowałam, ale byyło
      wszystkoo ok ! powodzenia wszystkim szóstoklasistom ! winkpiwo
    • Gość: Karolcia=) Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:06
      Ja z próbnego miałam 33 xD\
      wink
      A propo każdy szóstoklasista w całej Polsce piszę 2 Kwietnia
      Czyli Dziś uncertainuncertain
      xDD
      Ja już jestem POpiwo
      Był dosyć łatwwy o zwierzętach
      serce
      • Gość: Martynka Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:41
        Wogóle pożal sie boże to było tragiczne.. w zeszłym roku był łatwiejszy test wiem
        bo rozwiązywałam wczoraj,
        nawet te głupie teksty miały 2 strony i 10 minut czytanie by zajeło. Za mało czasu było... i 80% z majzy ku.....
        jebany test ... Co to za ciota wymyśliła takie badziewie???devil
        • Gość: Julaa Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:43
          bez sensu my godzine sprawdzian piszemy.. a tu 2 zadania tekstowe z matmy.. opowiadanie, 2 strony tekstów do
          czytania.. reszta zadań tekstowych.. i głupietrudne zamknięte
          nikt nie był by w stanie napisac to wszystko w 60 minut devil
      • Gość: Kasiunia Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:49
        mam 13 pkt, na 20 z zamkniętych a reszta to mam tylko opowiadanie
        i zadanie z matmy o równoległoboku
        ale z matmy jest źle
        angrybo miało być 4 a ja miałam 3
        • Gość: Dawidek Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:50
          mi się nic nie podobało, wogóle wszystko zryte było
          co to za ciota wymyślił taki test?
    • Gość: Martynka Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:47
      ja miałam z próbnego 35 a teraz będzie gdzieś 20.. ten test był jakiś zryty i trudny, co to za debil go wymyślił? i
      czasu nawet nie było.. wpisywałam byle co do karty odpowiedzi bo pani mi test wyrywała z rąk...
      • Gość: frghrty Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:26
        ake wy jhestescie zryci a nie test po 1 byl latwy po 2 jak sie nie umie czytac
        no to wiadomo ze sie nie wyrabia ja wszystko zrobilam i jakos sprawdzilam i sie
        nie spieszylam u mnie w budzie wszyscy mowiaze latwy i ze sie wyrobili a nie sa
        to takie madre osoby ze tak powiem wiec jestescie niedorozwoje
        • Gość: OLkA^^ xD Re: wynik testu szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:34
          dla mnie najgorsze było zadanie z paliwem uncertain
          A w zadaniu z równoległobokiem wyszło mi 4 a wpisałam 5 ;-/
          chciałam napisać na 40pkt. ale niestety.
          Może będe miała 34 albo 35 pkt.
          bo unas w budzie wyniki będą dopiero 15 maja angry
    • pati896 Re: wynik testu szóstoklasisty 06.04.09, 22:22
      Ja z prubnego miałam 37/40, chyba dobrze mi poszło hehe xD Końcowy nie był taki zły, ale mata jak zwykle mi
      dokuczła hehe ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka