Dodaj do ulubionych

Cyber przemoc w szkołach !

24.03.09, 19:33
Czy w waszych szkołach się to zdarza?
Obserwuj wątek
    • candy.e Re: Cyber przemoc w szkołach ! 25.03.09, 15:15
      palenie
      ćpanie
      picie
      podpalania szkoły
      przebijanie opon nauczycielom
      wyśmiewanie
      pogróżki
      bójki
      itpindifferent
      przynajmniej u mnie w sql tongue_out
      • Gość: SylwuśkAA Re: Cyber przemoc w szkołach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 18:06
        U mnie w szkole to normalka.Choć ciężko w to uwierzyc jestem jeszcze w podstawówce,a u nas wciągają
        tabake,palą,bija się z tymi z innej szkoły i z gimnazjumwink.Masakraaaaaa!shock
        • twoja_stara Re: Cyber przemoc w szkołach ! 13.05.09, 07:12
          ja już jestem w 1 gimnazjum. i muszę się przyznać, że zdarzyło mi się ćpać...
          ale nigdy nikomu nie groziłam. chyba, że widzę jakiegoś cwaniaczka który próbuje
          wymusić kasę od kogoś, wtedy podchodzę, przywalam mu ze dwa razy, daję wykład i
          mówię 'spier... bo jak jeszcze raz Cię tu zobaczę to zgłoszę to nauczycielom.'
          xD a pogróżki... bójki... zazwyczaj to mi grożą i ze mną się biją. mnie tak
          zastraszają, że boję się chodzić do szkoły. i to nie te osoby którym obijam pysk
          za wymuszanie pieniędzy, bo to głównie osoby od 3 podstawówki do 2 gimnazjum. a
          mnie zastraszają z LO i z 3 gim. i nauczyciele też. dobrze, że jestem agresywna,
          to nie dają sobie ze mną tak rady x3 i muszę przyznać, że to oni zaczęli się
          nade mną znęcać ;/ ćwele jedne.
          • pink_rulez Re: Cyber przemoc w szkołach ! 16.05.09, 20:29
            U mnie nie. Na szczęście!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka