Dodaj do ulubionych

Coś na temat zębów :-)

27.03.09, 15:54
Czy mieliście kiedykolwiek wyrywane zęby stałe? Jeśli tak, czy to boli, nawet jeśli dentysta da wam znieczulenie?
Pytam, dlatego że być może będę miała aparat stały, a w moim przypadku prawdopodobnie będę musiała wyrwać.
shock Jakie macie sposoby na to, aby zęby były białe? Czy Waszym zdaniem wybielające pasty itp. środki działają? :-
D
Obserwuj wątek
    • Gość: ja.... Re: Coś na temat zębów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 17:25
      każde wyrywanie boli... uncertain to nic miłego....mi nawet znieczulenie nic nie dało
      chociaż to nie był ząb stały
    • majson Re: Coś na temat zębów :-) 27.03.09, 17:46
      ja chcę mieć aparacik a mi rodzice nie pozwalają tak samo nie mogę używać past
      wybielających itd. chamstwo ja uważam że jak ci zdejmą i ci oczywiście wybielą
      to będą już wystarczająco białe
      • ardnaskela Re: Coś na temat zębów :-) 27.03.09, 19:56
        Majson, chyba mnie źle zrozumiałaś. Tego aparatu to mi jeszcze nie założyli, tylko przed założeniem niektórzy
        muszą wyrwać zęby. tongue_out A czemu rodzice nie pozwalają Ci nosić aparaciku ani używać past wybielających? Przecież
        to nic złego i raczej byłoby to na Twoją korzyść, niż miałoby zaszkodzić. suspicious
        • Gość: gigi Re: Coś na temat zębów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 10:26
          Ja mam ładne zęby bo używam pasty wybielającej i plastrów wybielających a nawet mam szczotkę wybielającą i
          mam bardzo ładne białe zęby
          • Gość: demi Re: Coś na temat zębów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 10:40
            gigi a jakiej pasty używasz i szczoteczki i plastrów? Chodzi mi o to jakiej firmy. i gdzie można to kupić?
            • Gość: gigi Re: Coś na temat zębów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 15:10
              Pasta - Beverly Hills Formula można kupić w super -pharmie<br />
              Szczoteczka - Signal Whitenning też w super - pharmie<br />
              Plastry - Moje kupiłam w stanach ale w polsce też można w jakiejś aptece smile
            • martynaaa1 Re: Coś na temat zębów :-) 28.03.09, 18:01
              ja tam uzywam zwyklej pasty
              myje 2 razy dziennie a powino sie 3 xd
              .ale żoltych niemam to najwazniejsze
              poprostu codziennie myj i porzadnie!
              i ebdzie ok.!
              jasne ze boli jak wyrywa
              straszny ból sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka