lusia_26 Re: Blondynki kontra brunetki.... 27.05.09, 21:24 ja jestem ciemną blondynką a bardzo podoba mi się ten kolor bo chociaz chłopacy z mojej klasy są tacy że zaraz by wymyślali jakieś kawały a oni myślą że ja jestem brunetką żal mi ludzi którzy myślą że kawały o blondynkach są śmieszne w ogóle bo to jest żałosne równie można byłoby się wyśmiewać z brunetek bo ja myślę ( na przykładach z mojej klasy ) że brunetki są głupsze od blondynek ( bez obrazy ) a niektóre kawały są bardzo chamskie i nikt nie pomyśli że to może obrażać blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Blondynki kontra brunetki.... 27.05.09, 21:52 ja się nie zgadzam z tym, że chłopcy wolą blondynki! jeśli chłopak ma do wybrania piękna blondynka i piękna brunetka (blondynka jest niemiła itp, a brunetka spoko) to na pewno wybrałby brunetkę! a ja myślę, że największe powodzenie mają szatynki... Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re: Blondynki kontra brunetki.... 24.09.09, 17:37 ja jestem blondynką tylko z takimi naturalnymi pasemkami i nawet się śmieje z tych kawałów o blondynkach i nic sobie z tego nie robie tylko nie wiem czemu akurat blondynki bo u mnie w klasie przeważnie sa brunetki głupsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex768 Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 195.205.202.* 27.05.09, 22:05 chce mi się płakać mam blond i mi pasuje o nie mogę na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex768 Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 195.205.202.* 27.05.09, 22:05 OMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 89.174.116.* 06.06.09, 15:02 Ja jestem blondyną ;d i nic. nie jestem głupia! a chłopcy z klasy zasiadają na tyłach z tomikiem kawałów i czytają zamieniając 'blondynka' na 'Ania' tj. mnie, robią to też na moich koleżankach. hehe, najlepsze jest to, że mam średnią 5.58 xD to się nazywa pusta blondyna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Blondynki kontra brunetki.... 06.06.09, 21:37 B L O N D Y N K I ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ ;pp 07.06.09, 10:05 kolor wlosow nie zalezy od madrosci i pieknosci czlowieka . chcociaz sama mam bardzo ciemne brazowe wlosy, uwazam ze blondynki tez sa ladne na swoj sposob. jak tu ktoras osoba napisala ze 'na blondynki czesto mowi sie ze sa puste poprzez niektore gwiazdy np. pamela anderson' popieram cie pamela ,doda, wyjatek -rutowicz.. i nie chce nic mowic ale glupi watek.. takie mowienie : blądynki gurą !! nie no sory no wiadomo wykapana blondynka hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: ;pp 07.06.09, 13:30 blondynki zdecydowanie bardziej kręcą chłopaków , a brunetki czasami z zawiści piszą , że blondynki są głupie , chociaż to świadczy o ich kulturze Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. Re: Blondynki kontra brunetki.... 17.08.09, 22:35 ja brunetka x____O . eeeh Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaaa Brunetki 17.08.09, 22:48 A mnie sie wydaje ze brunetki sa bardziej takie no jakby to powiedziec tajemnicze... Chlopaki jak widze blondynke to od razu musi miec wielkie balony i duzy tylek bo inaczej kicha...A brunetki maja jakas swoja tajemnice w oczach bo raczej maja je bardzo ladne... Ta oprawa oczu dodaje im uroku... Sama jestem brunetka i nie chcialabym byc blondynka... Dzieki swojemu naturalnemu kolorowi oczu mam piekna oprawe oczu i ciesze sie z tego... A ze jak na brunetke mam swietny kolor oczu to moge tyko powiedziec ze chlopcy moze i wola blondynki ale najczesciej zakochuja sie w brunetkach xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia ;P 17.08.09, 23:05 Ja jestem blondynka i nie chcialabym tego zmieniac ^^c Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaja Re: Blondynki kontra brunetki.... 17.08.09, 23:39 Ja juz sama nie wiem jestem blondynka ... ale mam takie jakos ciemne blond wlosy ... i niewiem ale lubie moj kolor wlosow choc bym wolala miec jasniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 07:21 Ja jestem brunetką i jestem happy xD Mam ciemno brązowe ale nie takie czarne. A i lubię swój kolor włosów,bo blondi to bym za bardzo nie chciałabym być ;/ Bez obrazy... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 10:23 Ja jestem brunetką a w blondzie mi nie do twarzy sprawdzałam Już lepiej mi o wiele w czarnych.....Mimo tego że mam ciemne włosy to i tak lubię mój kolor ;p;pxd Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 10:29 ja mam blond i dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
paurii te-matt-emat 18.08.09, 10:58 Ja mam kolor włosów ciemny blond + szaro-zielono-niebieskie oczy + okulary. Ale wolałabym mieć czarne włosy ;[ snuffff, w ogóle to ja brzydka jesteeem Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 11:16 Nie piszcie , że blondynki są lepsze od brunetek , bo wcale tak nie jest .! ;/ Ja jestem brunetką i co .? Jestem gorsza od takiej brunetki .? Weźcie sie zastanówcie co piszecie . I wcale ie jestem zazdrosna , że nie jestem blondynką . Lubie swój kolorek ^^ i mi np. bardziej sie podobają ciemne włosy , niż jasne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 13:59 Blondynki sa spoko chociaż czarne włosy też mi sie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaaa Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 21:08 Czemu wy ciagle uwazacie ze blondynki sa lepsze od brunetek? Wedlug mnie to brunetki sa o wiele ładniejsze i takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
mayumi Re: Blondynki kontra brunetki.... 21.08.09, 21:53 blondynki czy brunetki? RUDE!!! ze swoim starym, ciemnym blondem nie najlepiej się czułam. w wersji ciemnorudej czuję się świetnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Blondynki kontra brunetki.... 22.08.09, 21:13 ohh kochane, moje. mówicie, że faceci lecą na blondynki? macie rację. gorzej jest kiedy blondynka chce męża. zostało udowodnione naukowo, że faceci traktują blondynki mniej poważnie, raczej jako przygodę, rozrywkę. brunetki natomiast wybierają na żony. kojarzą im się one z bezpieczeństwem, miłością, czułością. stałe związki dużo częściej osiągając brunetki. i co? łyso wam? ahh.. zapomniałam. przecież macie piękne, blond włosy i niebieskie oczy. a ja mam włosy prawie czarne i ciemne brązowe oczy! jestem wcieleniem zła aniołki! a wszyscy wiedzą, że to zakazany owoc kręci bardziej. od zawsze. przykłady? Megan Fox, Jessica Alba, Angelina Jolie, Keira Knightley, Audrey Hepburn. jedyną słodką blondynkę, którą kocham była, jest i będzie Marilyn Monroe. PS kto nie zrozumiał mojej wypowiedzi- mam podpowiedź- to była prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Blondynki kontra brunetki.... 22.08.09, 22:36 Brunetka czy blondynka ? Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Blondynki kontra brunetki.... 22.08.09, 22:37 Brunetki mają łatwiej w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Blondynki kontra brunetki.... 22.08.09, 22:45 Ja już nie pamiętam jaki mam prawdziwy kolor włosów bo ciągle je farbuję albo robię pasemka lub balejaż... Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:40 vivi2kiwi napisał(a): > ohh kochane, moje. > mówicie, że faceci lecą na blondynki? > macie rację. > gorzej jest kiedy blondynka chce męża. > zostało udowodnione naukowo, > że faceci traktują blondynki mniej poważnie, > raczej jako przygodę, rozrywkę. > brunetki natomiast wybierają na żony. > kojarzą im się one z bezpieczeństwem, > miłością, czułością. > stałe związki dużo częściej osiągając brunetki. > i co? łyso wam? ahh.. zapomniałam. > przecież macie piękne, blond włosy i niebieskie oczy. > a ja mam włosy prawie czarne i ciemne brązowe oczy! > jestem wcieleniem zła aniołki! > a wszyscy wiedzą, że to zakazany owoc kręci bardziej. > od zawsze. > przykłady? Megan Fox, Jessica Alba, Angelina Jolie, Keira Knightley, Audrey Hep > > PS kto nie zrozumiał mojej wypowiedzi- mam podpowiedź- to była prowokacja. Czytałam ta sama teorie, tylko że głównymi bohaterkami były blondynki. Co do stwierdzenia, ze więcej brunetek jest zajętych, tylko dlatego że blondynek jest mniej. . Grace Kelly, Claudia Schiffer, Catherine Denevue, Sharon Stone, Brigitte Bardot Jennifer Aniston, Gemma Wart, Eva Hezigova, Hana Soukupova, Farrah Fawcett i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Blondynki kontra brunetki.... 22.08.09, 22:48 ja mam ciemny bląd i bardzo go lubie(chyba że długo niemyje włosów to są ciemniejsze) Odpowiedz Link Zgłoś
truuskaweczka Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:20 ja jestem brunetką no i fajnie za nic na świecie nie chciałabym być blondynką xP Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:27 Ludzie o co Wy się kłócicie, niedługo dojdzie do tego, ze tu wybuchnie wojna "kto gdzie ma pieprzyka" Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:29 Mój kolor włosów to ciemny blond Odpowiedz Link Zgłoś
kana_94 Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:33 jestm brunetka i lubie swój kolor włosów Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:47 jestem blondynką i większość osób jakie znam o tym kolorze włosów jest bardziej inteligentne i rozumne niż brunetki. swoich włosów nie zamieniłabym na brąz. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 19:12 Ja jestem blądi i jestem sexy Wole blondynki bo one som takie shalone i sexi!!!1 Brunetki to sztywniary i co gorsza sa brzytkie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shio Re: Blondynki kontra brunetki.... 28.08.09, 23:47 Mam bardzo jasne brązowe włosy. Niektórzy mówią, że jest to bardzo ciemny blond, ale ja sama uważam, że raczej nie. Blondynki za to zawsze kojarzyły mi się z pięknością. Brunetki za to z mądrością ^^ Więc jestem połączeniem ? Fajnie... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.08.09, 12:21 Ja jestem brunetką xd "Wole blondynki bo one som takie shalone i sexi!!!1 Brunetki to sztywniary i co gorsza sa brzytkie!!!! " a z tymi słowami się nie zgadzam ! Brunetki wcale nie muszą być brzydkimi sztywniaram, weźmy np. Demi Lovato, Vanessę Hudgens, czy Selenę Gomez. One wcale nie są brzydkie, nawet bez makijażu ładnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
elanor Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.08.09, 12:31 Ja mam czarno brązowe włosy, więc jestem brunetką.Uwielbiam moje włosy i za nic w świecie ich nie przefarbuje.Blondynki też są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Blondynki kontra brunetki.... 10.01.10, 21:04 jestem brunetką i jestem z tego powodu zadowolona. xd gdybym była blondynką też bym nie narzekała. :p Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.08.09, 12:40 oczywiscie ciemny rządzi brunetki gora Odpowiedz Link Zgłoś
emo_eliza Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.08.09, 12:45 przyznam szczerze że się nad tym nie zastanawiałam. Ale jednak wole mieć czarne włosy niż np. blond xD chodź może kiedyś się skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Blondynki kontra brunetki.... 24.09.09, 17:40 pewnie nie mam zamiaru farbować jestem ciemną blądynką Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Blondynki kontra brunetki.... 24.09.09, 17:44 ja mam jasny blond . w mojej calej sQl chyba tylko 10 osób ( jak nie mniej ) takie ma czasami moi kumple ( chłopaki ) z kl . przy mnie sobie dowcipy o blondynkach opowiadają . bo myślą ze sie wkurze , a mi to zwisa . Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Blondynki kontra brunetki.... 24.09.09, 19:06 ja jestem brunetką i koloru włosów nie zamierzam zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
gwanka_2009 Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.09.09, 17:46 brunetki są ładniejsze bo niepodoba mi się jasny kolor włosów Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Blondynki kontra brunetki.... 27.09.09, 15:37 mój blond jest ekstra ;P Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Blondynki kontra brunetki.... 27.09.09, 15:49 blond , blond , blond . Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.09.09, 21:02 A ja jestem ciemną blondynką prawie brunetką ale blondynką Heh moim zdaniem blondynki są glupie i takie lale żart ... obojetnie czy blondynki czy brunetki zalezy czy fajna itp Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.09.09, 21:27 jestem brunetką. i dobrze mi z tym. uwielbiam swój kolor włosów . ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.10.09, 14:03 chciałabym miec troszkę ciemniejsze włosy teraz mam ciemny brąz ale chce jeszcze ciemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
crazyandlazy Re: Blondynki kontra brunetki.... 28.10.09, 16:50 hmm... mam czarne, gęste i kręconw włosy do ramion. Niektórzy mówia jakie mam ładne włosy ale mji sie nie podobają już brązowe były by lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska a szatynki.? 28.10.09, 19:08 Pewnie wiele z was nei wie, ale brunetki mają czarne włosy. A szatynki brązowe.. Ja jestem szatynką, ale znacznie więcej jest dziewczyn które mają taki ciemny blond.. Mi się podoba mój kolor włosów, i nie tylko mi. Odpowiedz Link Zgłoś