Dodaj do ulubionych

Blondynki kontra brunetki....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 17:31
Lubicie swój kolor włosów ?!
Czujecie sie w nim ładnie i fajnie czy może wolałybyście coś zmienić..... !?
No i który kolor jest najbardziej interesujący- blond czy bardziej ciemny !?

www.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0901/pic1365240111102827098398.jpg" border="0" alt="https://www.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0901/pic1365240111102827098398.jpg">
img237.imageshack.us/img237/2451/miss03jj5.jpg" border="0" alt="https://img237.imageshack.us/img237/2451/miss03jj5.jpg">
Obserwuj wątek
    • martynaaa1 oczywiscie ze.. 28.03.09, 17:58
      Jasne ze blondynki sa naj!
      sama ejstem blondynką!
      I jestem zadowolona!
      pieekny kolor,i jeszcze do tego niebieske oczy
      cuudo.! xdee
      .nie mowcie ze blondynki sa puste xd
      moze wiekszosc
      noa le kwstia gustu
      ja pusta nie ejstem,no mzoe troche xdee
      • Gość: Izaa :) [...] IP: *.promax.media.pl 28.03.09, 18:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Alina Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:19
          z tym że blondynki są głupie to się nie zgodzę !. w 100 % . więc tak nie
          gadajcie bo to okropnie brzmi [ to tak na przyszłość ] zgadzam się z wypowiedzią
          jednej z dziewczyn że '' farbowanie, prostowanie lub pasemka - niszczą włosy ] .
          • Gość: olka140699 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:42
            • Gość: B. Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:26
              Gupie? Taaa, rzeczywiście jesteś mądra...
              • Gość: Blondynka Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 15:37
                To zazdrosne brunetki piszą, że blondynki są głupie. A jeśli nawet to Ty
                przeciętnej do pięt nie dorastasz!!!

BLONDYNKAsmile
                • Gość: Dupa dupa dupa rud Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: *.static.akk.net.pl 13.04.09, 22:08
                  a ja jestem ruda i co mi zrobicie??!!!!!!! devil To nie są żarty!!!!!!!!!!!! Uważajcie na mnie, bo mogę wam coś zrobić,
                  wy głupie debilki z piekła rodem....
                • Gość: kotek Re: oczywiscie ze blondynki są najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:03
                  zgadzam się z tym że brunetki są zazdrosne oblondynki i uważają się za lepsze
                  chociaż wcale
                  nie są . są jeszcze głupsze niż my , potwierdzają to pisaniem że - blondynki są
                  głupie-suspicious
                  ja jestem szczęśliwa że jestem BLONDYNKĄ a nie brunetkąsurprised
                  • justin12 Re: oczywiscie ze blondynki są najlepsze 11.01.10, 15:02
                    ja mam taki sam kolor wlosow jak justin bieber i nigdy nie chcialabym byc blondynka
                    ciesze sie z tego suspiciousbig_grin
            • Gość: gość Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: *.tvkdiana.pl 09.04.09, 12:35
              ja jestem ciemną blondynką ;] i się z tego cieszę znam kilka innych blondynek i one wcale nie są głupie.. a za to
              znam kilka brunetek które są naprawdę głupie.. według mnie nie powinno być takiego podziału że blondynki są
              zawsze głupie a brunetki nie.. to nie zależy od koloru włosów więc przestańcie gadać takie komentarze że jak
              blondynka to idiotka itp. ja osobiście od dawna walczę z tym co mówią o moim kolorze włosów i żaden z moich
              znajomych nie uważa mnie za idiotkę i zmienili oni zdanie o blondynkach ;d;d
              • Gość: beatka bladynki są do kitu IP: *.pila.vectranet.pl 09.04.09, 18:10
                bladynki to suki i dziwkisurprisedsurprised
                ocxzywiscie ze szystkie bladynki jakie znam to idiotki nic nie umieją zrobic hahahah

Brunetki gorą!!!!brawobrawo
                • Gość: legalna_blondynka Re: bladynki są do kitu IP: *.cable.ubr07.grth.blueyonder.co.uk 10.04.09, 17:50
                  yhm bo ty brunetki reprezentujesz bardzo dobrze

spójrz w lusterko "brunetko" a zobaczysz idiotkę !

Blondynki rządzą dziecko neo ....
                  • demiximed Re: bladynki są do kitu 13.12.09, 20:09
                    ja mam ciemno brązowe włosy i jestem z tego zadowolona,bardzo lubię ten kolor i
                    nie chcę go zmieniać,ale do blondynek nic nie mam.
                    Oczywiście jeżeli to farbowana to o.O

ale każda ma swój urok,TYLE.; )
                  • martuusia Re: bladynki są do kitu 11.01.10, 15:17
                    ty jesteś idiotką ;/

tylko blondynki ;*
                • Gość: BLĄDYNKA Re: bladynki są do kitu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:09
                  NIE PRZEJMUJ SIE ŻE JESTEŚ BEZNADZIEJNA
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA
                  HA TO BLĄDYNKI RZĄDZĄ!!!!!!!!!!!!!!!!
                • klaudia.25 Re: bladynki 01.01.10, 12:08
                  Blondynki nie są do kitu !!!! I od razu nie muszą lubić różowego !!!!
                  Ja jestem blondynką i nienawidzę różowego !!!!
                  Pozdrawiam Blondynki kiss
            • Gość: sylwiaaa Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: *.lukman.pl 09.04.09, 14:23
              jeżeli ktoś pisze takie rzeczy to świadczy to tylko o nim. Ja jestem blondynką i sie z tego ciesze głupie stereotypy wymślają zawistne brunetki no i faceci wolą blondynki!
              • Gość: kasia Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: *.stk.vectranet.pl 10.04.09, 09:13
                oczywiście, że nie są. znam dużo blondynek, które są naprawdę bardzo fajne,a już
                na pewno moja przyjaciółka blondynka która jest super i bardzo zdolna.
            • Gość: Marryyy Re: oczywiscie ze blondynki są gupie IP: 93.105.148.* 09.04.09, 15:44
              Ja też jestem brunetką.. i mam 2 naj przyjaciółki blondynki.. i są bardzo cool..
              Kocham je ;***** kwiat kiss
            • gucik13 BLOND 25.08.09, 16:24
              ja jestem blodynką i mi sie podoba mój kolor włosów
              nie mam niebieskich oczu tylko brązowe
              i nie jestem ani głupia ani pusta
              głupi sereotyp xd sciana
        • skyler Re: oczywiscie ze.. 08.04.09, 22:19
          Blondynki! Jestem blodn i jestem zadowolona + oczywiście niebieskie oczy i świat jest twójtongue_outsmile
          • paula96 Re: oczywiscie ze.. 09.04.09, 09:57
            Ja jestem blondynka i mam niebieskie oczy..big_grin
            ....I niemam zamiaru tego zmieniac..wink
        • Gość: Brunetka Re: oczywiscie ze.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 07:25
          brunetka z brązowymi ockami smile) ;**cool
        • donia3264 Re: oczywiscie ze.. 09.04.09, 07:45
          jasne brunetki rządzą ja jestem ciemną blondynką i mam zielone oczy smilebig_grinwinktongue_outkisssurprisedsmirk:
          • Gość: nessa princes Re: oczywiscie ze.. IP: *.tvkdiana.pl 09.04.09, 09:34
            ja nie chciałam bym być blondynka bo to do mnie nie pasuje lubie swój kolor włosów są ciemno brązowe i mam
            czarne oczy i tak niech zostanie!smile
        • green_lejdi13 Brunetki :D 09.04.09, 08:23
          Brunetki! Ja jestem brunetką o orzechowych oczach, ale kiedyś chciałam być
          rudowłosą xD.
          • green_lejdi13 Re: Brunetki :D 09.04.09, 08:31
            ah i jeszcze chcę dodać! To czy blondynki są puste czy nie, zależy od
            charakteru. U mnie w sql są też puste brunetki (to nie ja oczywiście!).
            Blondynki nie muszą być puste. Każdy mówi - "O idzie pusta blondi!" a ja nigdy
            nie słyszę "aha! Idzie pusta brunetka!". Wg mnie, ludzie już się przyzwyczaili
            do tego, że blondynki są puste po przykłanadach show biznesu takich jak np.:
            Pamela Anderson
          • Gość: Kropka Re: Brunetki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:52
            Tez bylam brunetką, tzn. taki jest mój naturalny kolor, a teraz mam rude bo też zawsze o tym marzylam smile Dobrze że teraz nie ma z tym problemow i każdy może mieć takie wlosy jakie chce smile
            • lily_95 Re: Brunetki :D 09.04.09, 12:23
              jestem brunetką i nie mam zamiaru zmieniać swojego koloru włosów winkcool
        • Gość: gosc Re: oczywiscie ze.. IP: *.ists.pl 09.04.09, 08:43
          ja mam brazowe włosy i czekoladowe oczy a moje kuzynki blondynki sa glupie i puste jak lalki barbie
          • Gość: kate ;] Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:07
            Ja jestem brunetką i mam zielone oczy smile
            • Gość: Brunetka!!:P Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:01
              Ja Teżprezent
          • sweetstar Re: oczywiscie ze.. 22.08.09, 20:30
            Inteligencja nie zależy od koloru włosów. U mnie jest dziewczyna blondynka i ma
            średnia 5,5!!! Ja jestem brunetką mam średnią 5,1 co też jest bardzo dobew i
            się ciesze tongue_out Osobiście lubię moje włosy i nie chce ich farbować, bo po
            pierwsze- nie wiem jak bym wyglądała w innych włosach i mogło by się to okazać
            kompletną porażką. po drugie- to jest niezdrowe i niszczy włosy. a po trzecie-
            nawet jak by ktoś mnie namawiał to podobają mi się moje włosy takie jakie są i
            nie chce zmieniać ich koloru! smile
        • Gość: d Re: oczywiscie ze.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 09:27
          ja jestem brunetka z brazowymi oczami .blondynki sa niezbyt madre jeszcze nie spotkalam w zyciu madrej blondynki
          (bez urazy) ale taka jest prawda. mi sie podoba moj kolor wlosow
        • Gość: Mandy =] Re: oczywiscie ze.. IP: *.centertel.pl 09.04.09, 09:38
          ja jestem brunetką/ciemną blondynką mam żadko spotykany kolor włosów smile bardzo mi sie podoba smile i mam
          brązowe oczka smile takie piwne nio.. brązowe.. śliczne smile
          • Gość: Kajaxd Re: oczywiscie ze.. IP: 192.168.1.* 09.04.09, 12:06
            Brunetka to osoba o czarnych włosach,
            a szatynka to osoba o brązowych włosach !
            Mylicie dziewczyny big_grin
            jeśli nie wierzycie zapytajcie rodziców :p
            ja na początku też myślałam, że jestem brunetką. Bo brunetka kojarzy się z
            kolorem brązowym, a tu "szok".
            Jestem szatynką...coolcool
        • anielus Re: oczywiscie ze.. 09.04.09, 10:31
          Ja mam jasny odcien czekolady i zielone oczyy wyglada to bardzo ladniewinksurprised
          Lubie siebie taka jaka jestemsmilewinkwinkwinkwinkwink
          • Gość: Mi$ka Re: oczywiscie ze brunetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:04
            ja jestem brunetką z zielonymi oczkami- podobają mi się takie... co do
            blondynek- nie podobają mi się blond włosy są takie ... nijakie (bez obrazy) a
            to, że są głupie to nie do końca prawda0 znam kilka blądynek takich głupich i
            zarozumiałych, że szok, ale moją jedną z najlepszych przyjaciółek też jest
            blondynka i jest bardzo fajna i dobrze się uczy, więc to nie zależy od włosów,
            ale że są takie kawały to jużnie mój problem bo jestem szatynką ;p trochę się
            rozpisałam ale to moje zdanie xDwinkwink
            • Gość: hyudtkcckkkkdkk Re: oczywiscie ze brunetki IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 14:00
              Oczywiście że BRUNETKIsmile))))))))))))))
        • joe1989 Re: oczywiscie ze.. 09.04.09, 12:57
          mi się podobają obydwa kolory włosów, ale chyba bardziej brąz, bo jestem
          brunetką. Blondynkom, zapewne podobają się bardziej blond włosy, tak już jest.
          Ale nie możemy mówić, że blondynki są głupie, puste czy coś w tym stylu. To nie
          ich wina, że są blondynkami. Każdy ma taki kolor włosów jaki ma, to nie od nas
          zależy. Ja jestem brunetką z zielonymi oczami!!
        • Gość: KaŚś_JoNaSka Re: oczywiscie ze.. IP: *.tp.unicity.pl 09.04.09, 16:09
          Ja mam tak samo również jestem brunetką o czekoladowych oczach ;]serce
      • alex_pysia Re: oczywiscie ze.. 08.04.09, 07:12
        Ja byłam blondynką
        ale teraz jestem brónetką tak do połowybrawo
        • Gość: siasia_1996 Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:55
          Bląądii ..
          smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile średnia 5.0 ! smile chyba taka głupia nie jestem smile smilesuspicioussuspicious
          • Gość: Celina Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:12
            Właśnie widać =.= Blądi ? Chyba raczej blONdi . Ortografia dziecko, ortografia...<br />
            Ps. Jestem brunetką i jest mi z tym dobrze więc oczywiste będzie że jestem zdania, że brunetki są
            ładniejsze..Aczkolwiek włosy to nie wszystko gdyż jest dużo pięknych blondynek, jak i brunetek.. Uważam że jeżeli
            włosy są piękne tzn trwałe,niezniszczone,grube, błyszczące itd to nie ma znaczenia jakiego są koloru .Ważne żeby
            to był NATURALNY kolor a nie jakiś tleniony blond jak u kurczaka albo sztuczna czerń .
            • Gość: LoL Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 23:13
              Wkońcu mądra wypowiedź ! big_grin
            • Gość: black angel...xDee Re: oczywiscie ze.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 08:39
              BRUNETKI GÓRA!!!!!!!!!!!!!!
              moze nie dlatego ze jestem brunetka ale wiekszosc blondynek co znam nie powiem ze sa puste ale torochu
              dziwne..smile)))big_grintongue_outsurprisedkisskisskisswink
          • Gość: liza Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:06
            Oczywiście, że jestes Głupia, 5.0 to jest przecietna srednia,
            nie trzeba być mądrym żeby taką uzyskać,
            ja znam osobę o IQ 140 i ma ona średnią 5.7

smile
        • donia3264 [...] 09.04.09, 08:18
      • majusia011 Re: oczywiscie ze.. 08.04.09, 21:46
        Blondynki Górą!!
        sama jestem blondynką i jeszcze do tego mam niebieskie oczywink
        wszyscy mówią, że blondynki są puste.. WCALE NIE SĄ PUSTE!!
        te osoby co twierdzą, że blondynki są głupie sami są głupcami
        • Gość: tokio_hotel_483 Re: oczywiscie ze.. IP: *.chello.pl 08.04.09, 22:02
          masz racje,ja też mam blond,i też niebieskie eyesbig_grin
          • Gość: Zuza Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:25
            Hm... dziewczyny, zauważyłyście, że wszystkie blondynki, które się tu
            wypowiadają, mają niebieskie oczy...?
            Ja też jestem blondynką, ale oczu nie mam niebieskich, tylko zielono- niebieskie ;]
            • sarusia300k Wszystkie dziewczyny są ładne na swój sposób 09.04.09, 08:36
              Dla mnie tonie ma znaczenia .Jak ktoś lubi swój wygląd i jest pewny siebie to
              mniejsza o kolor włosów. A i tak zawróci chłopakom w głowie.
              Osobiście jestem brunetką o czarnych jak smoła oczach. Ale sadze że blond to
              tez bardzo ładny kolor włosów. big_grin. Moje 2 przyjaciółki są blondynkami i głupie
              nie są !! Pozdrobrawokiss
              • Gość: kasia czemu akurat blondynki vs brunetki? IP: *.stk.vectranet.pl 10.04.09, 09:15
                od awsze wiele osób toczy spór kto jest lepsze, blondynki czy brunetki. czemu
                nikt nigdy nie kłóci się :rude czy włosy czarne jak smoła? przecież blond braż
                to nie jedyny kolor włosów
      • karolincia12194 Re: oczywiscie ze.. 08.04.09, 21:52
        Ja byłam brunetką, ale teraz już jestem blondii xDDD i bardzo podoba mi się ten kolor włosów, ale chociaż mam taki
        kolor włosów to jestem za brunetkami!!! Nic na to nie poradze xDsciana
        • Gość: Olciaaa Re: oczywiscie ze.. IP: 80.50.130.* 09.04.09, 10:07
          ja jestem ciemną blondynką i mam niebieskie oczy ;P
          podoba mi się ten kolor włosów, ale czasami chciałabym być brunetką xdsmile
      • Gość: fe Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:12
        www.kotek.pl/i/emoticons/confused.gif
        confusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfused
      • Gość: Eossy. Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:22
        A idź ty! Sposób wypowiadania się o sobie dużo świadczy o człowieku. A twoja
        wypowiedź pozostawia wiele do życzenia... Może najpierw naucz się poprawnie
        składać literki...
      • xhaniax Re: oczywiscie ze.. 08.04.09, 22:25
        jestem za!! blondynki sa the best!! sama jestem blondynka xD pzdr dla fanek
        Miley <33 wchodcie na WWW.BRILLIANT-HANIA.BLOG.ONET.PL wink
      • Gość: Josie Re: oczywiscie ze.. IP: *.aster.pl 08.04.09, 23:16
        O bosh... Nigdy nie dojdziecie kto jest fajniejszy blondi czy ruda ,a może
        czarna... Ten temat jest bez sensu! Blondynki nie są głupie i puste(dowód: moja
        koleżanka jest blondynką i ma średnią 5, 83), a rude nie są wredne... Po co się
        kłócić i tak nie dojdziecie do porozumienia. A tak wogóle uważam ,że kotek ten
        temat umieścił ,aby było dużo wpisów ,a z tego rodzą się tylko kłótnie. confused
        • Gość: alex Brunetki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:22
          brunetki najlepsze wink cool
      • iskierka ...... 08.04.09, 23:24
        Ja jestem brunetką ale jak juz jest tak szczerze to wolałabym być blondynką poprostu bardziej podoba mis ie ten kolor......A wogóle to na kotek.pl nie byłam od miesięcy i widze dużos ie tu zmieniło a szczególnie to że powstało forum......Sama wysyłałam do kotka e -mail żeby zrobili forum i nei wiem czy to ten e-mail odemnie tak zadziałał czy co hehewink
      • Gość: Karolinaaa Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:09
        ja również się zgadzam, że blondynki są ładniejsze. Jestem blondynką i mam
        niebieskie oczy, świrnięta trochę jestem, ale kiedy trzeba to wiem jak się
        zachować wink nie można być przecież taką sztywną mumią ;D
      • Gość: Lizaczek oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:13
        Po twojej wypowiedzi martynaaa1 mozna stwierdzic ze pusta jestes... i jeszcze
        sie przyznalas ...
        sama sobie zaprzeczasz winkshock
      • Gość: lolka Re: oczywiscie ze.. IP: *.lipska.net / 10.10.8.* 09.04.09, 10:29
        Brunetki górą!!
      • Gość: Nikola Re: oczywiscie ze.. IP: 194.181.62.* 09.04.09, 11:02
        zależy jeszcze u kogo te blond włosysmilebrunetki też są ładne ale nie mówie blonynki nie sąsmile
      • Gość: Alice Kliknij Tutaj !! <--- IP: *.chello.pl 09.04.09, 11:03
        Wg mnie to jest głupie forum .. kolor włosów " który ładniejszy " to temat bardzo głupi. O gustach się nie rozmawia !
        Blondynki będą mówić ,że bllondynki bruntki ,że brunetki i do czego to niby prowadzi !! Wegług mnie człowieka nie
        powinno się oceniać o kolorze włosów bo ważniejszy jest charakter i inne rzeczy ...
        A wogóle to po za kolorem blond i czarnym jest jeszcze rudy ,siwy itp ...
      • Gość: B. Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:25
        Ha! ja jestem blond i macie pecha;p
      • Gość: magda Re: oczywiscie ze.. IP: 92.55.195.* 09.04.09, 12:17
        Ja jestem pół blondynką pół brunetką więc mi się podobaja oba kolorywink a kawały o blondynkach sa takie głupie żeby chłopacy je mogli zrozumiećbig_grinbig_grin
      • Gość: MiKuSiA ^ Re: oczywiscie ze.. IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 09.04.09, 16:40
        No jasne że blondynki. .. śmiać mi sie chce że mowicie że blondynki sa głupie
        ale te coprzeważnie takie sa to brunetki ktore tylko sie farbneły.. ;> Mi tam
        brunetki nic nie robią ale blond rlz! ja same jestem blondynką tylko mam czrny
        tył (trcohe wiecej niz koncowki) włosy? rzecz gustu.. tongue_out
      • ola13152 Re: oczywiscie ze.. 09.04.09, 18:07
        Ja jestem blondynką, ale mój blond jest bardzo ciemny, więc mi się mój kolor
        podoba...brawo
      • Gość: Ktoś... Re: oczywiscie ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:51
        Nienawidzę koloru blond... nie uważam, że blondynki są głupie czy coś... poprstu ie podoba mi sie ten kolor
        wosów... bleeee
      • aga96r Re: oczywiscie ze.. 10.04.09, 19:52
        w mojej szkole BLONDYNKI to rzadkość , najwięcej jest BRUNETEK ! , sama jestem brunetką ;dd
      • Gość: HELP ME!! Re: oczywiscie ze.. IP: *.w83-200.abo.wanadoo.fr 13.04.09, 13:41
        a ja jestem szatynką i chciałabym być rudą ale nie taką jak ania z zielonego wzgórza tylko taką z powerem lub z
        pazurkiem i chciałabym miec grzywkę ale nie wiem czy bym dobrze w niej wyglądała a nie chce postawić na spontan
        HELp poradźcie coś please XDXDXD
      • otoja Re: oczywiscie ze.. 26.04.09, 13:41
        ja jestem brunetką i uważam że blondynki są przygłupami. W naszej klasie ja jestem
        najmądrzejsza a inne dziewczyny (blondynki) sa głupsze nawet od chłopców:-
        Dcoolsuspiciousbrawosmilesurprised
      • aleks768 Re: oczywiscie ze.. 07.06.09, 12:56
        Blondi niebieskie oczy - jak niebo
        fiuu fiuu
        kocham ten kolor
      • eminem535 Re: oczywiscie ze.. 02.11.09, 15:52
        Nie zgadzam się,że blondynki są naj ! ;/ Ja ludzi nie oceniam po kolorze
        włosów,chociaż zawsze się sprawdza przynajmniej mi,ze prawie każda blondyneczka
        jest taka słodziutka i uważa się za prawdziwa piękność.Ja mam w klasie 4
        blondynki i z czego trzy są takie słodziutkie i pewne siebie,ze aż rzygać się
        chce.... Ja osobiście jestem brunetką i jestem z tego bardzo zadowolona ;p pzdr. surprised
      • martusia_16 Re: oczywiscie ze.. 30.12.09, 21:25
        Ja jestem blondynką i mam niebiesko-szare oczęta wolałabym mieć ciemniejsze włosy!!!smirksmirk
      • natuska412 ;-) 01.01.10, 12:55
        ja się cieszę , że jestem brunetką wink
        nie wiem czy będe chciała zmieniać mój kolor
        włosów . wink do blondi nic nie mam , ale
        bardziej jednak podobają mi się brunetki . . . kiss

serce

• zakochanaa__ Re: oczywiscie ze.. 11.01.10, 14:54
        Brunetki . !
    • candy.e Re: Blondynki kontra brunetki.... 28.03.09, 20:34
      kolor wlosow nie dycyduje o madrosci..^^
      i brunetki i blondynki sa ladne^^
      zalezy od resztytongue_out
      osobiscie mam blond wlosywink
      serce
      gorzej z rudymi..lub kretymi jak baranw wlosami indifferent
      ja mam na szczesci proste blond surprisedbig_grin
      cool
      pozdrawima^^smilekiss
      • wyobraznia Re: Blondynki kontra brunetki.... 06.06.09, 23:18
        haha .
        blondynki są fajne i brunetki .
        ` aa jak coś to same jesteście głupiee . ; ]

. osobiście blondynką jestem .
    • Gość: ami Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.icpnet.pl 28.03.09, 20:36
      Powiem tak...ja mam włosy złote d; czy coś.. sama nie wiem. Szczerze to mi się nie podobają..ale farbować też ich
      nie chce..bo to bardzo niszczy włosy... Narazie zostane przy swom kolorze.
      A co do blondynek i brunetek..to takie i takie włosy moim zdaniem są ładne [;
      Pzdr.
      • Gość: Kajj Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 00:31
        Uważacie że blondynki są głupie???

Coraz mniej jest na tym świecie NATURALNYCH blondynek, to dlatego że większość
        farbuje włosy na inny kolor lub na sztuczny blond. A co do brunetek są strasznie
        pospolite i można je spotkać wszędzie. Jestem blondynką i jestem za blondynkami!
        big_grinbig_grin
    • Gość: Alina Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:17
      ja jestem blondynką i uważam że kolor pasuje do mojego charakteru xd i wyglądu ^^
      a co do pytania czy bym coś chciała zmienić - no to może bym sobie zrobiła
      pasemka ;p pzdr ;]
    • Gość: misiek Re: oczywiście że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 08:30
      blondynki
      • Gość: mhm Re: oczywiście że... IP: *.piasta.pl 01.04.09, 15:02
        ja nie jestem ani blondynka ani brunetka smile ani oczywiście ruda tongue_out mam taki
        niezidentyfikowany kolor xdxd ale mi się podoba xd no i mam loczki ale baran
        jeszcze na mnie nie powiedzieli ... a u mnie w klasie jest taka jedna blondynka
        o niebieskich oczach fajna dziewczyna ogólnie ale czasem potrafić być taka
        głupia że naprawdę prawie jak w tych dowcipach o blondynkach ....
        • Gość: misiaxD Re: oczywiście że... IP: *.csk.pl 09.04.09, 07:54
          Ja jest brunetka lae uwazam ze to straszna dziecinada w stylu "BLONDYNKI SĄ THE BEST" kolor włosow nie zalezy
          od wielkosci madrosci ktora mamy czy pieknosci. po prostu sory ale beznadziejny temat.. same klotnie i
          spory..sciana
    • different Re: Blondynki kontra brunetki.... 01.04.09, 15:11
      a ja mam rude włosy. takie rudo kasztanowe. dzięki nim jestem rozpoznawalna i wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
      poza tym teraz jest moda na paramore i wiele dziewczyn się farbuje na rudo. ;pp
      • Gość: MileyHannahFan Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.elblag.vectranet.pl 07.04.09, 19:09
        ja mam ciemno-brazowe wlosy i krecone jak baranie futro.! i mam TROCHE CIEMNO-
        NIEBIESKIE shockOCZYU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smilewinkbig_grinkiss:-
        Scoolpiwokwiatbrawoserceprezent
    • kitty16 Re: Blondynki kontra brunetki.... 01.04.09, 15:30
      ja mam takie..brązowe włosy wink podobają mi sie blond ale takie ciemniejsze z jasnymi pasemkami albo czarne wink
      • adulka3113 Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 23:10
        ja sama jestem blondynką i podoba mi sie ten kolor...zreszta wszyscy mi mowia ze mam przepiekne włosy!!! ;* do
        tego mam granatowe oczy...ciemny granat...mi strasznie podobają się rude włosy!!! chciałabym się ufarbować ale
        dopuki mam blond taki złoty...,to nie...ale jezeli mi zciemnieją to rudy i tylko rudy!!! pozdr dla wszystkich
        blondynek,rudych,szatynek!!! wszystkie jesteście piekne!!! xD
    • elisss92 Dajcie spokoj. 01.04.09, 19:43
      Kolor włosów nie świadczy o człowieku. Dlaczego ludzie myślą, że blondynki są
      głupie, rude fałszywe a brunetki.. inteligentne (.?) Sama znam mnóstwo super
      mądrych blondynek, fałszywych brunetek. Nikt nie chce byc dyskryminowany przez
      to z jakim kolorem włosów się urodził. Owszem, można pofarbować, ale po co.?
      Sama jestem brunetka. pofarbowałam na palona kawe i potem pozalowalam, bo wlosy
      mi wyblakly. Teraz wrocily do naturalnego odcienia i jestem z nich dumna. Bo nie
      kolor jest ważny, ale to, czy są zadbane, ładnie uczesane i przede wszystkim
      czyste.
      • Gość: Eossy. Re: Dajcie spokoj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:10
        Masz rację, masz rację, ale stereotypy panują i będą zawsze panowały. Sama nie
        wiem, skąd się wzięła ta moda na głupie blondynki, fałszywe i wredne rudzielce i
        inteligentne brunetki.. To czysta głupota, bo nie można wszystkich blondynek
        zaszufladkować jako głupie, wszystkich rudych jako wredne... itp.
        • Gość: prawie szatynka:) Re: Dajcie spokoj. IP: *.tarnow.mm.pl 09.04.09, 17:26
          a ja jestem blondynką,ale za wszelką cene chce zostac szatynkąsmile A tak
          nawiązujac do tematu to znam głupie blondynki i tak samo głupie brunetki więc
          inteligencja nie zależy od koloru włosów....tongue_out
          • hellokiciara Re: Dajcie spokoj. 30.10.09, 18:20
            Mój kolor włosów to ciemny blond -_-'

Chcę zostać brunetką ;z

Ale o to jest pytanie czy będą mi pasować x . D ?big_grin
    • julka6655 Re: Blondynki kontra brunetki.... 01.04.09, 20:29
      Jeśli chodzi o wygląd bardziej podobają mi się brunetki. O Boże! Jak to
      zabrzmiało, nie gustuje w dziewczynach jak coś. tongue_out
    • elf97 oczywiście że.......... 01.04.09, 20:42
      Ja jestem brunetką ,do końca nie wierzę że blondynki są gupie mam taką koleżankę też brunetkę która jest
      gupia.............. a blondynki które są inteligentne winkwinkwinkwinkwink shock shock
    • Gość: Emi Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:05
      BLONDYNKI
      GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsercesercesercesercesercesercesercesmilesmile
    • szysza_xd Re: Blondynki kontra brunetki.... 02.04.09, 16:07
      ja bym wolała byc jasna blondynką, ale jestem ciemna blondynkasad
    • pati896 Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 12:10
      No włąśnie to brunetki są GŁUPIE.! Wiele blądynek jest naprawdę inteligentne, a brunetki zazdroszczą, bo chłopaki
      bardziej lecą na blondynki, bo są naprawdę śliczne, a jeszcze niebieskie oczy MIODZIO.! Więc nie oceniajcie
      wszystkich, bo napewno osobiście wszystkich blondynek nie znacie.! ;/ TO SAMO MORTZNA POWIEDZIEĆ O
      WASSS.!
      • Gość: Eossy. Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:16
        Dobra, teraz dałaś po prostu popis swoich możliwości intelektualnych. Zapewne
        blondynka, jak mniemam? Wiesz co? Mówisz (choć w bardzo pokrętny sposób), że
        głupie blondynki to stereotyp, a sama używasz stereotypu starego jak świat, że
        mężczyźni wolą blondynki. Przepraszam bardzo, ale czy najseksowniejsza kobieta
        roku - według jakiejś tam gazety - Megan Fox, jest blondynką? No chyba nie. A
        Angelina Jolie? (też przez wielu uznawana za ideał) Jest wiele brunetek, które
        kręcą facetów bardziej niż blondynki! Ale w ogóle ta cała wojna "blondynki vs
        brunetki" jest bezsensowna, bo to nie kolor włosów świadczy o człowieku.
      • Gość: Sylwusia Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:11

Sama mówisz żeby nie mówić źle o blondynkach, a mówisz że brunetki są głupie.
        Zastanów się co mówisz!( do pati896)

Ja jestem brunetką o kręconych włosach i czekoladowych oczach, wszyscy mi mówią
        że mam śliczne włosy.
        Uważam że i brunetki ,i blondynki , i rude, i czarne są śliczne bo wygląd nie
        jest najważniejszy liczy się charakterbrawo
      • sweetstar Re: Blondynki kontra brunetki.... 22.08.09, 20:37
        Do pati896. Tak w ogóle najwięcej dowcipów i takich "powiedzonek" o blondynkach
        wymyślają chłopacy. Niektórzy z złośliwości, a niektórzy nawet dla podrywu
        [blondynek oczywiście]. A co do dziewczyn- każda lubi swój kolor włosów [a jak
        nie to niech sobie zafarbuje xD] i tylko naprawdę głupie dziewczyny mówią na
        blondynki/brunetki, że są np. głupie czy zazdrosne. Jak ktoś jest zazdrosny i
        chce mieć blond włosy to może sobie przecież zafarbować!! Ja jestem brunetką i
        nie mam nic do blondynek. mam przyjaciółkę blondynkę i obie jesteśmy [że tak to
        określę ;p] na równym poziomie inteligencji. Więc nie wiem po co ta kłótnia.
        Niektórzy wolą brunetki inni blondynki czy rude, ale to nie znaczy, że trzeba
        siebie nazywać głupimi
      • stichinsgluck ale durne z was dzieci... 11.01.10, 15:19
        ludzi nie ocenia się po wyglądzie. nie znam ani jednej głupiej blondynki za to
        znam wiele głupich i fałszywych brunetek. a jest tak tylko dlatego, że brunetek
        jest stosunkowo więcej. jeśli oceniacie kogoś po kolorze włosów, to same
        jesteście puste i głupie.
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.09, 13:08
      Nie zgadzam się z pati896!!ja jestem brunetką!
      • gorzata.14 Re: Blondynki kontra brunetki.... 31.12.09, 12:44
        Ja mam ciemno brązowy kolor włosów i ciemno brązowy kolor oczu ;]
        Uwielbiam... mój kolor włosów serce
        Nie mam nic przeciwko blondynkom ale i tak wolę brąz w oczach i włosach kwiat
      • karolinek Re: Blondynki kontra brunetki.... 31.12.09, 15:06
        nienawidzę moich włosów ! jestem blond ! maskara
        crycrycrycrycrycrycrycrycry
        ale na 100% przefarbuje kiedys na brązowe lub czarne , i przestane być jak
        reszta. blondynek jest milion a ja chcę być wyjątkowa.
      • gazowa Re: Blondynki kontra brunetki.... 01.01.10, 12:10
        blondynki są puste, ale te tlenione! A te naturalne nie, tzn. zdarzają się, ale
        to nie przez kolor włosów są puste
    • blah___rock Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 14:08
      Ja jestem brunetka ;P ale chce byc Ruda ;P Wszystkie blondi które znam to taki laki ;/ ja nie mówie że to zalezy od
      koloru włosów ale te które ja znam to mnie wnerwiają ;P
    • ardnaskela Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 17:44
      Boże... A kto w tych czasach ocenia człowieka czy jest głupi czy inteligenty po kolorze włosów? To nie ma
      znaczenia.indifferent
      • dolce89 Re: Blondynki kontra brunetki.... 26.08.09, 18:24
        ardnaskela napisał(a):

> Boże... A kto w tych czasach ocenia człowieka czy jest głupi czy inteligenty po
        > kolorze włosów? To nie ma
        > znaczenia.indifferent
        Święte słowa
    • Gość: Patusia Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:50
      ja mam kolor włosów ciemny blond i taki kolor mi pasuję,mam proste włosy i
      bardzo cienkie i słabe wolałabym żeby były mocniejsze ach chyba czas w końcu
      jeść więcej owocówsmilesmilesmilesmilesmilesmilekiss
      • sonia321 Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.09.09, 17:09
        Głupie dzieci... pisze się blondynki a nie bląynki. To tylko
        potwierdza to że jesteście głupie i puste.

Oczywiście że brunetki górą!!!
      • princesssska Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.09.09, 17:30
        brunetki ja jestem brunetką z ciemno brązowymi oczami ^^
      • iana Re: Blondynki kontra brunetki.... 29.10.09, 22:41
        A jestem brunetką smile
      • demola Re: Blondynki kontra brunetki.... 30.10.09, 18:13
        Jeżeli chodzi o ciemny kolor włosów jak brąz czy czerń,
        pokazuje tajemniczość i niedostępność . wink)

A blond, to słodkość i nie wiem jak to ująć ,
        może.. Oj wiecie jakie są blondynki xdd ;P
        Sama mam brąz . ;DD < 3
    • Gość: fantwilight Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 77.236.15.* 08.04.09, 21:52
      Brunetka.!
      Kocham swój kolor. xD
    • anielica54 Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 21:56
      Ja tam zawsze chciałam mieć kasztanowe ale i tak uwielbiam swoją blond grzywę
    • Gość: Eossy. Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:58
      Moje włosy są brązowe, ale marzę o rozjaśnieniu ich na kasztanowy. Ostatnio
      szaleję za rudym kolorem, ale mnie by w takim nie pasowało, toteż postawię
      chociaż na ten kasztanowy wink pozdrawiam wszystkie rude! smile
    • sexynasty Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 21:59
      ja jestem brunetką. ale podobaj a mi sie tez inne kolory czarny,blond ale tez i rozowy big_grintongue_outpiwo
      • ashleyandmiley Re: Blondynki kontra brunetki.... 07.06.09, 13:55
        a co to za różnica kto ma jakie włosy??
        Mi się wszystkie podobają..
        • demi001 Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 22:08
          Myślę że ,gdyby chłopcy głsowali to wybrali by brunetki ,bo są o wiele, wiele
          ładniejsze ,mądrejsze ,a co najważniejsze wierniejsze...Mam przyjaciółkę blondynkę-ale to
          jest wyjątek i ona o wie..
      • likemaja Re: Blondynki kontra brunetki.... 18.08.09, 00:07
        eee...
        ja mam jasny brąz/ciemny blond
        jednak wolę mówić o sobie jako o brunetce
        mimo iż nie uważam że blondynki są głupie.................. tylko większośc z nich chce
        wszystkimi rządzić <rzygi> a niektóre się uważają za lepsze i kojarzą z barbie
        a z reszta poczytajcie se posty tych wspanialych i wcale nie głupich blondynek
        ze my niby zazdrosne <lol2>
        i moim zdaniem nie są ładne osoby w blond włosach i o niebieskich oczach
        ja szleję za sztynami/brunetami o czarrrnych oczach smirk

i moim zdaniem ciemnookie sztymki są ładniejsze od blondyn z niebieskimi oczami ;Ptongue_out
    • Gość: tokio_hotel_483 Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.chello.pl 08.04.09, 22:01
      ja mam blond i jestem zadowolona,chociaż gdybym miała czarny to tez nie byłabym zławink
    • krolinka Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 22:01
      Ja jestem brunetką i niby nie jest mi z tym źle, ale mam bardzo ciemne włosy
      prawie czarne i przez to często gdy ktoś nie wie jak mam na imię i się o mnie
      pyta to mówi "ta ciemna brunetka" i wkurza mnie to bo można sobie pomyśleć że
      ciemna w sensie głupia.Ale ogólnie podobają mi się moje włosy.indifferent
    • alli Re: Blondynki kontra brunetki.... 08.04.09, 22:08
      Ja nie narzekam na swój kolor, bo uważam, że jest śliczny. Mam kasztanowe włosy,
      błyszczące o głębokim odcieniu, a do tego zielone oczy smile mam szczęście wink a
      jeżeli chodzi o najładniejszy kolor włosów to w sumie każdy, chociaż mi
      najbardziej podobają się rude, ale nie takie marchewkowe tylko miedziane smirk
      • Gość: Eossy. Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:19
        Dziewczyno! Nie masz pojęcia, jak ci zazdroszczę! wink marzę o kasztanowych
        włosach! A zielone oczy to już po prostu bajka... wink prawie jak Lily Evans z
        Harrego Pottera xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka