pinkpink 29.03.09, 17:03 chodzę do 6 klasy. no i oczywiście będziemy mieć ten bal... kompletnie nie wiem w co się ubrać!!! pomóżcie mi! pliisss. może wiecie gdzie mogę znaleźć sukienkę na taką okazję? ( jak coś to mam 164cm i jestem szczupła ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mellow Re: BAL! 29.03.09, 17:33 Bal O____O Ja żadnego balu nie będę mieć. U mnie w szkole robią dyskotekę i dają nam pizze Tak jak co roku. Do do kiecki, może w Orsayu lub w Reporterze coś znajdziesz? Ewentualnie Cubus lub H&M. Najlepiej by było gdybyś wybrała się go galerii i tam pochodziła po sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmileyxx Re: BAL! 29.03.09, 17:35 Ja nie mam balu tylko dyskoteki jeśli chodzi o strój to pochodź po galeriach napewno coś tam znajdziesz. w H&M są fajne ciuszki a także w Orsay'u napewno coś znajdziesz w swoim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: BAL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:48 poprostu ubierz się tak żeby Tobie się podobało, nie musi do być jakaś super modna i droga tylko taka żeby odzwierciedlała twój charakter jeśli jesteś szalona kup sobie sukienkę z dekoltem jeżeli nieśmiała możesz kupić bluzkę z fajnym obrazkiem na tle i do tego kolorową spódnicę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: BAL! 29.03.09, 18:06 ja polecam sklep orsay kupiłam piękną balową suknie za 50zł tam było jeszcze dużo ale teraz już nie ma i jeszcze drugą za 60zł też ładna a moja koleżanka kupiła na Turzynie za 80zł taką z materiału plażowego brzydką(materiał plażowy-czyli taki jak są sukienki na plaże itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: BAL! 29.03.09, 19:39 dzięki Wam wszystkim kiedyś widziałam w Orsay taką fajną, ale to było rok temu heh chm a najgorsze jest to, że moje koleżanki traktują to strasznie poważnie i chcą sobie szpilki wysokie kupować eh jakoś się znajdzie ładną sukienkę. xD Odpowiedz Link Zgłoś