julesia 29.03.09, 17:21 Ja mam swój własny styl... Moje koleżanki śmieją się ze mnie np; dlatego, że lubię Avril avigne i nie ubieram się mognie. A z Was się śmieją, czy może Wy śmiejecie się z innych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxmileyxx Re: Własny styl Hit czy KIT 29.03.09, 17:37 wiesz co każdy ma swój styl Nie przejmuj się tym co ktoś mówi na Ciebie może ty masz styl a ten ktoś nie lubię nosić takie ciuchy jak Miley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:40 Hit! Każdy ma prawo do własnego stylu ,a nie każdy chodzi np. emo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:50 niektórzy się śmieją z tego że jestem blondynką i noszę trampki xd ja sie z nikogo raczej nie smieje przerażają mnie troche styl emo xd pzdr ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Avril 09.04.09, 09:38 julesia napisał(a): > Ja mam swój własny styl... Moje koleżanki śmieją się ze mnie np; dlatego, że lu > bię Avril avigne i nie ubieram się > mognie. > A z Was się śmieją, czy może Wy śmiejecie się z innych? Ja też bardzo lubię Avril, nie noszę spódnic, sukienek, nie lubię elegancji itp. lubię też bardzo An Cafe, a moja klasa wielbi Rihannę (której nie cierpię), a Av i AC nienawidzi. JA mam własny styl to jest absolutnie HIT! Jestem też często wyśmiewana ze względu na mój kolor włosów (rudy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selkie Re: Avril IP: 83.2.232.* 01.06.09, 20:40 Jestem też często wyśmiewana ze względu na mój kolor włosów (rudy) Rudy jest super Mnie krytykuują za to, że słucham piosenek Arasha, bo niby to to głupie Ja tą muzyke i te tańce kocham i co komu do tego? Nie trawię natomiast Jamesa Blunta i Pussycat Dolls, ale nie manifestuje tego na kazdym kroku... Kazdy ma prawo lubic kogo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selkie Re: Avril IP: 83.2.232.* 01.06.09, 20:43 I zapomnialam dodać, że własny styl jest HIT! Ale nie taki pozorowany, jak mowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:36 Matko... Co za problem.. Ty się z nich śmiej, podłóż nogę, wrzuć pod autobus... i po kłopocie.. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: Własny styl Hit czy KIT 09.04.09, 11:59 wiem ;d ale o tym jest ten wątek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Własny styl Hit czy KIT 09.04.09, 14:56 I dobrze, że masz swój styl. Powinny Ci zazdrościc, że jesteś oryginalna a nie podążasz jak taka krowa za modą. Ja lubię modę ale nie tak, żeby byc od dołu do góry tak ubrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmadziunia14x Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 10.04.09, 11:34 Ja też mam swój własny styl. Slucham JB i nikt się nie śmieję ,a ja się nie śmieje z innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 własny styl 10.04.09, 12:57 zależy, czy to jest AUTENTYCZNY własny styl, czy tylko na pokaz. ja się śmieję właśnie z tych pozerów, emo, metali i innych osób na pokaz. to te osoby tak naprawdę nie mają swojego własnego stylu, tylko chcą się przypodobać innym, albo robią z siebie takich elo nie-komercyjnych i grunge'owych ludzi mhroku . hahaha, to jest dla mnie naprawdę śmieszne i żałosne. ja mam swój własny styl- vintage, oldschool, może trochę hippie. nie nosze ubrań w tym stylu na pokaz. interesuję się latami '70, ruchem dzieci kwiatów, lubię wygodę i indywidualność. nie lubię być trzymana na smyczy, ale wiem co jest w życiu ważne. taki mam styl. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re : Własny styl Hit czy KIT 10.04.09, 14:04 JAk dla mnie własny styl jest zawsze Hitem =) Tylko nie uznaje pozerów którzy przeczytają coś w kolorowym pisemku i zmieniają swój styl bo to w modzie ;/. Dla mnie osoba z własnym stylem to taka która ubiera się w to w czym się sobie podoba i nie patrzy na innych ;/ Ja się niegdy nie smieje z osób z własnym orginalnym styklem , raczej je podziwiam Nie ubieram się jakos super orginalnie ale napewno też nie przeciętnie mam taki ( skate-rock style) ;P . A co do twoich koleżanek to się nie przejmuj ja napewno ceniłabym bardziej osobę słuchającą Avril bo uwielbia jej muzykę niz osobę która słucha czegoś bo znajomi tez ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
qq Re : Własny styl Hit czy KIT 11.04.09, 15:33 jasne że HIT! ja mam włąsny styl, wzoruję się na piosenkarzach, których słucham, czyli Marilyn Manosn i Ozzy Osbourne. ale własny styl to tylko zainspirowanie się kimś/czymś a nie kopiowanie, przynajmniej ja tak myślę i robię. nie przejmuj się innymi! może nie mają tego co Ty - kreatywności. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Własny styl Hit czy KIT 11.04.09, 16:50 a ja jestem pozerką. chodzę w glanach/trampkach/etniesach, spodniach rurkach, słodkich, kolorowych bluzkach. do tego łańcuszki, pasek z ćwiekami mi się popsuł, poza tym fryzura - trochę jak Karen O, tj. prosta grzywka i pocieniowane włosy. jednocześnie nierozłącznym elementem kojarzącym się ze mną jest gitara xd ogólnie, mój 'styl' to jeden wielki żart, chciałabym w sumie inaczej, ale nie wiem, czy bym przeżyła xd niektórzy strasznie się mną podniecają, że mam niesamowity styl i gust, inni mówią, że wyglądam jak ośmioletnie dziecko, a inni sądzą, że wyglądam strasznie. i co z tego, mi tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Własny styl Hit czy KIT 17.04.09, 19:48 Ja mam swój własny styl!!!! Z nikogo sie niewyśmiewam ale czasami lepiej jest komuś powiedzieć e w tym źle wygląda Nieprzejmuj sie ludzmi którzy się wyśmiewają! Niech najpierw spojrzą na sb a później krytykują Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka Re: Własny styl Hit czy KIT 18.04.09, 10:07 Ja zawsze powiadam " Jeżeli chcesz być modna musisz być oryginalna". Ja uważam że własny styl jest na TAK i to najfajniejszy HIT który nigdy nie przestaje być modny. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka Re: Własny styl Hit czy KIT 19.04.09, 21:47 Bravo!! Lubię osoby, które mają swój stylo i nie ubierają się jak wszyscy Sama też się staram choć nie zawsze mi to wyzhodzi Trzymaj za mnie kciuki ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynn;P Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:50 Hej, Ja ja zawsze jestem sobą , nie kopiuje innych . mam własny styl ,który jest wygodny , kolorowy i nieraz elegancki . Tak przejmuje się np. jak mi ktoś powie ,że to nie pasuje do tego . Ale zawsze mam odp. jestem sobą ,a ty sobą no pamiętaj . Martwie się nieraz czy moj strój ktoś skomętuje mój strój . a;e co , mówie sobie ale to przecież tylko ja. Ma swoich idoli , których lubię słuchać i podobają mi się po prostu z charakteru . Jestem sobą ... Myśle ,że to jest Hit , że tak powiem ;P nie przejmuj się innymi , przecież ty masz własny gust ,a może lepszy od nich , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 19:04 najlepiej zawsze be yourself Odpowiedz Link Zgłoś
oh.so.dirty Re: Własny styl Hit czy KIT 20.04.09, 19:09 sure. olej wszystkich i bądź sobą. yeah. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 15:09 ja z nikogo się nie śmieje każdy ma swój styl każdy jest modny i niech nikt się tego nie czepia! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 15:11 zdecydowanie HIT , moim zdaniem to jest bardzo dobrze kiedy masz własny oryginalny styl a nie zgapiasz go z innych . ja osobiście się z nikogo nie naśmiewam , pewnie inni ze mnie tak . bo mam takie KOLEŻANKI co od zawsza się ze mnie naśmiewały . Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 16:32 fajnie , ze masz wlasny styl ja po prostu ubieram sie w jeansy i T-shirt fajny xD - tak ubieram sie do szkoly i jeszcze na to gó****ny mundurek - koszulka : / Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. xoxo 31.05.09, 16:36 H I T ! < 3 zdecydowanie. moje stylu nikt się nie czepia. co jest złego w szerokiej bluzie w połączeniu z seksownymi szortami? Odpowiedz Link Zgłoś