Dodaj do ulubionych

Własny styl Hit czy KIT

29.03.09, 17:21
Ja mam swój własny styl... Moje koleżanki śmieją się ze mnie np; dlatego, że lubię Avril avigne i nie ubieram się
mognie.
A z Was się śmieją, czy może Wy śmiejecie się z innych?
Obserwuj wątek
    • xxmileyxx Re: Własny styl Hit czy KIT 29.03.09, 17:37
      wiesz co każdy ma swój stylsmile
      Nie przejmuj się tym co ktoś mówi na Ciebie
      może ty masz styl a ten ktoś niesmile
      lubię nosić takie ciuchy jak Mileysmile
      • Gość: Ja Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:40
        Hit!
        Każdy ma prawo do własnego stylu ,a nie każdy chodzi np. emo
    • Gość: Alina Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:50
      niektórzy się śmieją z tego że jestem blondynką i noszę trampki xd
      ja sie z nikogo raczej nie smieje
      przerażają mnie troche styl emo xd pzdr ;]
    • geeshawer Avril 09.04.09, 09:38
      julesia napisał(a):

> Ja mam swój własny styl... Moje koleżanki śmieją się ze mnie np; dlatego, że lu
      > bię Avril avigne i nie ubieram się
      > mognie.
      > A z Was się śmieją, czy może Wy śmiejecie się z innych?

Ja też bardzo lubię Avril, nie noszę spódnic, sukienek, nie lubię elegancji itp. lubię też bardzo An Cafe, a moja klasa
      wielbi Rihannę (której nie cierpię), a Av i AC nienawidzi. JA mam własny styl to jest absolutnie HIT! Jestem też
      często wyśmiewana ze względu na mój kolor włosów (rudy)
      • Gość: selkie Re: Avril IP: 83.2.232.* 01.06.09, 20:40
        Jestem też
        często wyśmiewana ze względu na mój kolor włosów (rudy)

Rudy jest super big_grin

Mnie krytykuują za to, że słucham piosenek Arasha, bo niby to to głupie surprised Ja tą muzyke
        i te tańce kocham serce i co komu do tego? Nie trawię natomiast Jamesa Blunta i
        Pussycat Dolls, ale nie manifestuje tego na kazdym kroku... Kazdy ma prawo lubic kogo
        chce.
        • Gość: selkie Re: Avril IP: 83.2.232.* 01.06.09, 20:43
          I zapomnialam dodać, że własny styl jest HIT! Ale nie taki pozorowany, jak mowicie smile
    • Gość: N Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:36
      Matko... Co za problem.. Ty się z nich śmiej, podłóż nogę, wrzuć pod autobus...
      i po kłopocie.. -.-
      • geeshawer Re: Własny styl Hit czy KIT 09.04.09, 11:59
        wiem ;d ale o tym jest ten wątek ;p
    • ksiezniczkaa Re: Własny styl Hit czy KIT 09.04.09, 14:56
      I dobrze, że masz swój styl. Powinny Ci zazdrościc, że jesteś oryginalna a nie podążasz jak taka krowa za modą. Ja
      lubię modę ale nie tak, żeby byc od dołu do góry tak ubrana.
    • Gość: xmadziunia14x Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 10.04.09, 11:34
      Ja też mam swój własny styl. Slucham JB i nikt się nie śmieję ,a ja się nie
      śmieje z innych.
    • nygus_95 własny styl 10.04.09, 12:57
      zależy, czy to jest AUTENTYCZNY własny styl, czy tylko na pokaz. ja się śmieję
      właśnie z tych pozerów, emo, metali i innych osób na pokaz. to te osoby tak
      naprawdę nie mają swojego własnego stylu, tylko chcą się przypodobać innym, albo
      robią z siebie takich elo nie-komercyjnych i grunge'owych ludzi mhroku wink.
      hahaha, to jest dla mnie naprawdę śmieszne i żałosne.
      ja mam swój własny styl- vintage, oldschool, może trochę hippie. nie nosze ubrań
      w tym stylu na pokaz. interesuję się latami '70, ruchem dzieci kwiatów, lubię
      wygodę i indywidualność. nie lubię być trzymana na smyczy, ale wiem co jest w
      życiu ważne. taki mam styl.
    • blah___rock Re : Własny styl Hit czy KIT 10.04.09, 14:04
      JAk dla mnie własny styl jest zawsze Hitem =) Tylko nie uznaje pozerów którzy przeczytają coś w kolorowym
      pisemku i zmieniają swój styl bo to w modzie ;/. Dla mnie osoba z własnym stylem to taka która ubiera się w to w
      czym się sobie podoba i nie patrzy na innych ;/ Ja się niegdy nie smieje z osób z własnym orginalnym styklem ,
      raczej je podziwiam wink Nie ubieram się jakos super orginalnie ale napewno też nie przeciętnie mam taki ( skate-rock
      style) ;P . A co do twoich koleżanek to się nie przejmuj ja napewno ceniłabym bardziej osobę słuchającą Avril bo
      uwielbia jej muzykę niz osobę która słucha czegoś bo znajomi tez ;/
      • qq Re : Własny styl Hit czy KIT 11.04.09, 15:33
        jasne że HIT! ja mam włąsny styl, wzoruję się na piosenkarzach, których słucham, czyli Marilyn Manosn i Ozzy
        Osbourne. ale własny styl to tylko zainspirowanie się kimś/czymś a nie kopiowanie, przynajmniej ja tak myślę i
        robię. nie przejmuj się innymi! może nie mają tego co Ty - kreatywności.
    • jane_ Re: Własny styl Hit czy KIT 11.04.09, 16:50
      a ja jestem pozerką.
      chodzę w glanach/trampkach/etniesach, spodniach rurkach, słodkich, kolorowych bluzkach. do tego łańcuszki, pasek z ćwiekami mi się popsuł, poza tym fryzura - trochę jak Karen O, tj. prosta grzywka i pocieniowane włosy. jednocześnie nierozłącznym elementem kojarzącym się ze mną jest gitara xd
      ogólnie, mój 'styl' to jeden wielki żart, chciałabym w sumie inaczej, ale nie wiem, czy bym przeżyła xd
      niektórzy strasznie się mną podniecają, że mam niesamowity styl i gust, inni mówią, że wyglądam jak ośmioletnie dziecko, a inni sądzą, że wyglądam strasznie. i co z tego, mi tak dobrze.
      • lolinka Re: Własny styl Hit czy KIT 17.04.09, 19:48
        Ja mam swój własny styl!!!!
        Z nikogo sie niewyśmiewam ale czasami lepiej jest komuś powiedzieć e w tym źle wyglądasmile
        Nieprzejmuj sie ludzmi którzy się wyśmiewają!
        Niech najpierw spojrzą na sb a później krytykująsmile
    • karmelka Re: Własny styl Hit czy KIT 18.04.09, 10:07
      Ja zawsze powiadam " Jeżeli chcesz być modna musisz być oryginalna".
      Ja uważam że własny styl jest na TAK i to najfajniejszy HIT który nigdy nie przestaje być modny.
      wink
    • kitka Re: Własny styl Hit czy KIT 19.04.09, 21:47
      Bravo!! Lubię osoby, które mają swój stylo i nie ubierają się jak wszyscysmile
      Sama też się staram choć nie zawsze mi to wyzhodzismile
      Trzymaj za mnie kciuki ;**
    • Gość: Martynn;P Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:50
      smirkHej, Ja ja zawsze jestem sobą , nie kopiuje innych . mam własny styl ,który jest
      wygodny , kolorowy i nieraz elegancki . Tak przejmuje się np. jak mi ktoś powie ,że to nie
      pasuje do tego . Ale zawsze mam odp. jestem sobą ,a ty sobą no pamiętaj . Martwie się
      nieraz czy moj strój ktoś skomętuje mój strój . a;e co , mówie sobie ale to przecież tylko
      ja. Ma swoich idoli , których lubię słuchać i podobają mi się po prostu z charakteru .
      Jestem sobą ... Myśle ,że to jest Hit , że tak powiem ;P nie przejmuj się innymi , przecież ty
      masz własny gust ,a może lepszy od nich ,
      • Gość: pat Re: Własny styl Hit czy KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 19:04
        najlepiej zawsze be yourselfwink
        • oh.so.dirty Re: Własny styl Hit czy KIT 20.04.09, 19:09
          sure. olej wszystkich i bądź sobą. yeah.
          • love.selena.x3 Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 15:04
            zdecydowanie HIT kiss
    • aleks768 Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 15:09
      ja z nikogo się nie śmieje każdy ma swój styl każdy jest modny i niech nikt się
      tego nie czepia!
    • sweet_madzik Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 15:11
      zdecydowanie HIT , moim zdaniem to jest bardzo dobrze kiedy masz własny
      oryginalny styl a nie zgapiasz go z innych . ja osobiście się z nikogo nie
      naśmiewam , pewnie inni ze mnie tak . bo mam takie KOLEŻANKI co od zawsza się ze
      mnie naśmiewały .
      • szpilka_ Re: Własny styl Hit czy KIT 31.05.09, 16:32
        fajnie , ze masz wlasny styl smile ja po prostu ubieram sie w jeansy i T-shirt
        fajny xD - tak ubieram sie do szkoly i jeszcze na to gó****ny mundurek -
        koszulka : /
    • loczek. xoxo 31.05.09, 16:36
      H I T ! < 3
      zdecydowanie.
      moje stylu nikt się nie czepia.
      co jest złego w szerokiej bluzie
      w połączeniu z seksownymi szortami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka