Gość: anka IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.09, 18:17 mam 14 lat i chciałbym się zapisać na naukę hip-hop... nie wiem jednak czy nie jestem już troszeczkę za "stara"... pomóżcie mi!! myślicie że w ty wieku mozna nauczyć się tańczyĆ?? czekam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pinkowa Truska u IP: *.lipska.net / 10.10.8.* 29.03.09, 18:29 Możesz tanczyc iuczyc się go w każdym wieku! zapraszamdo mnie na forum Uwaga najgorszyproblem... Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Taniec... 31.03.09, 21:30 ja mam 12lat i się uczyłam pół roku temu hip-hopu więc raczej mogła byś być za młoda ale raczej tańczą to osoby od 12 lat do 17 więc jesteś w odpowiednim wieku zacznij choć ja po pół roku zrezygnowałam bo mi się nie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam lubiem dżem xD Re: Taniec... IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 21:28 W tym wieku masz takie kompleksy... to nie dobrze Jeżeli to lubisz to się zapisuj od razu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Taniec... 03.04.09, 19:30 uwielbiam tańczyć razem zkumpelami załozyłyśmy grupę dance project hehe warjujemy tam troche ale też ciężko pracujemy Odpowiedz Link Zgłoś
edwardania Re: Taniec... 11.04.09, 22:08 Ja tańczę hip-hop (super taniec) i w mojej grupie jestem najmłodsza Wszystki dziewczyny mają po 16-17 lat. Spokojnie możesz zacząć tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwL^^ a ja? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.09, 15:06 a ja mam 19 lat i chce sie zaczac uczyc ogolnie street dance'a.. nie jestesm za stara? Odpowiedz Link Zgłoś