Gość: gość IP: *.jpk.pl 01.04.09, 17:59 Proszę pomóżcie!!!!! jak mam powiedzieć mamie że chcę ogolić nogi?????? parę razy już pytałam ale to na nic. za rady bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokitty007 Re: depilacja....... 01.04.09, 19:27 ja tam wcale sie nie pytałam i nic jej nie mówiłam poprostu sama zaczęłam golic nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihe Re: depilacja....... IP: 83.2.230.* 30.04.09, 17:18 Ja też! Poszłam do skepu kupiłam plastry i tyle! Nawet się nie dowiedziała xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość depilacja..... IP: *.jpk.pl 02.04.09, 08:36 A jak zaczełyście golić to czym ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: depilacja....... 03.04.09, 16:04 powiedz po prostu, że chciałabyś zacząć usuwać włoski z nóg, bo to Cię krępuje i że twoje koleżanki już golą nogi. coś w tym stylu. używajcie tego, co jest dla Was wygodne- są maszynki do golenia, depilatory, pianki, plastry. co kto woli. jeśli nie możecie się zdecydować, wystarczy poszukać w internecie jakiejś strony, gdzie są wszystkie "za i przeciw" tych produktów. mam nadzieję, że coś pomogłam . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: depilacja....... 03.04.09, 19:55 O lol ;d A po co w ogóle chcesz mówić? Wiesz, ja o tym nic nie wspominałam mamie Najlepiej jest samemu bez zgody mamy, bo czsami jest taka sytuacja, że mama się nie zgadza, bo uważa, że jesteś za młoda A jak już będzie po wszystkim to będzie musiała to zaakceptować xd Odpowiedz Link Zgłoś
kitka Re: depilacja....... 03.04.09, 20:29 Wiesz zależy ile masz lat xD Bo jesli 12 czy 13 to lepiej zapytaj.. Po co kłucić się zmamą o głupotę gdy już będzie `po fakcie` Jeśli się nie zgodzi wytłumacz jej, że qmpele Twoje już golą, wydrukuj coś z neta itp No a jeśli masz jakieś 16 lat (chociaż większość dziewczyn w tym wieku ma już to za sobąxD) to się nawet nie pytaj Mama się domyśli, że i tak nie może Ci zabronić Ja zapytałam (miałam jakieś 12 lat chyba xD) i najpierw się mamuśka nie zgodziła (uznała, że się cała pewnie potne xD) ale po drugiej prośbie już się zodziła Wystarczyło, że oglądała wtedy komedię xDxD Ja osobiście polecam kremy (nie boli, trwa dość krótko a efekty na jakieś 2 tygodnie tylko przeczwicz najpierw na małym fragmencie skóry czy Cię nie ucula), maszynkę (trzeba codziennie ale za to gdy się uważa i nie robi zacięć to jest bezbolesne) oraz plastry(może i boli ale dla 3 tygodni spokoju mozna się chyba te 15 minut poświęcić nie xD). Depilatora nie próbowałam więc nie mam pojęcia xD A i jescze jednoo. Lepiej wydać 20 złotych na krem np VEET niż 7-8 i mieć efekty 3 razy krócej Uwież lepiej troszkę wyłożyć a potem i tak jestes na + pozatym mniejsze ryzyko podrażnień i uczuleń Mam nadzieję, że pomogłam xD Buuuś...**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:50 A jak zgolic miejsce intymne?? !! błągam pomózcie moja koleżanka bardzo mnie prosiła abym się o to zapytała na forum. Błagam powiedźcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:59 ja się mamy nie pytałam zaczęłam golić nogi jak mialam gdzies kolo 12-13 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:05 Normalnie tak jak nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: depilacja....... IP: *.206.244.1.jpk.pl 08.04.09, 20:55 Hejka! dzieki za wszystkie rady bardzo mi pomogły ,mama się w końcu zgodziła i mogę się cieszyć swoimii nogami Buziii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: depilacja....... IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.09, 10:20 Ja również się nie pytałam. Jak mama zobaczyła, że to robię powiedziała: "Dobrze jak chcesz" i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm ^^ Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 13:26 No wlasniee zalezy ile masz latt^^>?! Ja mam 16 ale jak mialam 12 zaczelam wcisnelam mamie kit i powiedzialam ze nie bede cghopdzila na wf bo sie ze mnie smieja !^^ Podzialoaloo ! Odpowiedz Link Zgłoś
jowitus_jonas Re: depilacja....... 12.04.09, 16:35 haha, też powiedziałam mamie że się wszyscy ze mnie śmieją na wf i podziałało, chociaż pytałam się jej najpierw jak to jest, to zaczęłam sama golić w wieku 14 lat, i ona tak kiedyś patrzy i pyta -goliłaś nogi?- ja mówię że tak, a ona że mi ładnie yszło i tak dalej, więc nie ma się czym przejmować ) Odpowiedz Link Zgłoś
miley.aga Re: depilacja....... 13.04.09, 12:31 ja poprostu nic nie mówie i nawet sie nie domysla poprostu pożycz po kryjomu maszynke od mamy napewno ma i jak bedziesz sie kompac w wannie to ogol przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez wiedzy Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:39 dziewczyny... kupiłam zwykłą maszynkę... co teraz..? znaczy się jak golic te nogi..? potrzebna jeszcze jakaś pianka? czy wystarczy tylko maszynkę zamoczyc w wodzie? help! Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: depilacja....... 19.04.09, 14:44 kup se piankę albo nałóż sobie żel i namydl do dzieła xD heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez wiedzy Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:53 czyli, że muszę dokupic jeszcze coś? ehh... mieszkam na wsi... mam tylko mały sklepik, i tam nie ma takich żeczy... do sklepu zawsze jeżdze 2 razy w tygodniu z mamą ...a nie wystarczy może umoczyc, albo posmarowac mydlem nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: depilacja....... 20.04.09, 14:33 no nałóż sobie mydło i namydl (no żeby piana się zrobiła)i wtedy możesz zacząć robić bo samą wodą to nie bo później może szczypać......... buuuuś Odpowiedz Link Zgłoś