Dodaj do ulubionych

depilacja.......

IP: *.jpk.pl 01.04.09, 17:59
Proszę pomóżcie!!!!!sad
jak mam powiedzieć mamie że chcę ogolić nogi??????
parę razy już pytałam ale to na nic.
za rady bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • hellokitty007 Re: depilacja....... 01.04.09, 19:27
      ja tam wcale sie nie pytałam i nic jej nie mówiłam poprostu sama zaczęłam golic nogi
      • Gość: Hihe Re: depilacja....... IP: 83.2.230.* 30.04.09, 17:18
        Ja też! Poszłam do skepu kupiłam plastry i tyle! Nawet się nie dowiedziała
        xDsciana
    • Gość: gość depilacja..... IP: *.jpk.pl 02.04.09, 08:36
      A jak zaczełyście golić to czym ????uncertain
    • nygus_95 Re: depilacja....... 03.04.09, 16:04
      powiedz po prostu, że chciałabyś zacząć usuwać włoski z nóg, bo to Cię krępuje i
      że twoje koleżanki już golą nogi. coś w tym stylu.
      używajcie tego, co jest dla Was wygodne- są maszynki do golenia, depilatory,
      pianki, plastry. co kto woli. jeśli nie możecie się zdecydować, wystarczy
      poszukać w internecie jakiejś strony, gdzie są wszystkie "za i przeciw" tych
      produktów. mam nadzieję, że coś pomogłam smile.
      pozdrawiam.
    • hermiona13 Re: depilacja....... 03.04.09, 19:55
      O lol ;d A po co w ogóle chcesz mówić? Wiesz, ja o tym nic nie wspominałam mamie smile Najlepiej jest samemu bez
      zgody mamy, bo czsami jest taka sytuacja, że mama się nie zgadza, bo uważa, że jesteś za młoda big_grin A jak już
      będzie po wszystkim to będzie musiała to zaakceptować xd
    • kitka Re: depilacja....... 03.04.09, 20:29
      Wiesz zależy ile masz lat xD
      Bo jesli 12 czy 13 to lepiej zapytaj..smile Po co kłucić się zmamą o głupotę gdy już będzie `po fakcie`smile
      Jeśli się nie zgodzi wytłumacz jej, że qmpele Twoje już golą, wydrukuj coś z neta itpsmile
      No a jeśli masz jakieś 16 lat (chociaż większość dziewczyn w tym wieku ma już to za sobąxD) to się nawet nie
      pytajsmile Mama się domyśli, że i tak nie może Ci zabronićsmile
      Ja zapytałam (miałam jakieś 12 lat chyba xD) i najpierw się mamuśka nie zgodziła (uznała, że się cała pewnie potne
      xD) ale po drugiej prośbie już się zodziłabig_grinbig_grin Wystarczyło, że oglądała wtedy komedię xDxD
      Ja osobiście polecam kremy (nie boli, trwa dość krótko a efekty na jakieś 2 tygodnie tylko przeczwicz najpierw na
      małym fragmencie skóry czy Cię nie ucula), maszynkę (trzeba codziennie ale za to gdy się uważa i nie robi zacięć to
      jest bezbolesne) oraz plastry(może i boli ale dla 3 tygodni spokoju mozna się chyba te 15 minut poświęcić nie xD).
      Depilatora nie próbowałam więc nie mam pojęcia xD
      A i jescze jednoo. Lepiej wydać 20 złotych na krem np VEET niż 7-8 i mieć efekty 3 razy krócejtongue_out Uwież lepiej
      troszkę wyłożyć a potem i tak jestes na +big_grinbig_grin pozatym mniejsze ryzyko podrażnień i uczuleńsmile
      Mam nadzieję, że pomogłam xD
      Buuuś...kiss****
    • Gość: lila Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:50
      A jak zgolic miejsce intymne?? !! błągam pomózcie moja koleżanka bardzo mnie
      prosiła abym się o to zapytała na forum. Błagam powiedźcie !!
    • Gość: Alina Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:59
      ja się mamy nie pytałam zaczęłam golić nogi jak mialam gdzies kolo 12-13 lat .
    • Gość: ... Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:05
      Normalnie tak jak nogi
    • Gość: gość Re: depilacja....... IP: *.206.244.1.jpk.pl 08.04.09, 20:55
      Hejka! dzieki za wszystkie rady bardzo mi pomogły ,mama się w końcu zgodziła i mogę się cieszyć swoimii nogami
      Buziiikiss
    • Gość: Pauli Re: depilacja....... IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.09, 10:20
      Ja również się nie pytałam. Jak mama zobaczyła, że to robię powiedziała: "Dobrze
      jak chcesz" i po sprawie smile
    • Gość: emm ^^ Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 13:26
      No wlasniee zalezy ile masz latt^^>?!

Ja mam 16 ale jak mialam 12 zaczelam wcisnelam mamie kit i powiedzialam ze nie bede cghopdzila na wf bo sie ze mnie smieja !^^ Podzialoaloo !
      • jowitus_jonas Re: depilacja....... 12.04.09, 16:35
        haha, też powiedziałam mamie że się wszyscy ze mnie śmieją na wf i podziałało,
        chociaż pytałam się jej najpierw jak to jest, to zaczęłam sama golić w wieku 14
        lat, i ona tak kiedyś patrzy i pyta -goliłaś nogi?- ja mówię że tak, a ona że mi
        ładnie yszło i tak dalej, więc nie ma się czym przejmować wink)kiss
    • miley.aga Re: depilacja....... 13.04.09, 12:31
      ja poprostu nic nie mówie i nawet sie nie domysla poprostu pożycz po kryjomu maszynke od mamy napewno ma i
      jak bedziesz sie kompac w wannie to ogol przy okazji smile
      • Gość: bez wiedzy Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:39
        dziewczyny... kupiłam zwykłą maszynkę... co teraz..? znaczy się jak golic te
        nogi..? potrzebna jeszcze jakaś pianka? czy wystarczy tylko maszynkę zamoczyc
        w wodzie? help!
        • elf97 Re: depilacja....... 19.04.09, 14:44
          kup se piankę albo nałóż sobie żel i namydl

do dzieła xD heh
          • Gość: bez wiedzy Re: depilacja....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:53
            czyli, że muszę dokupic jeszcze coś? ehh... mieszkam na wsi... mam tylko mały
            sklepik, i tam nie ma takich żeczy... do sklepu zawsze jeżdze 2 razy w tygodniu
            z mamą ...a nie wystarczy może umoczyc, albo posmarowac mydlem nogi?
            • elf97 Re: depilacja....... 20.04.09, 14:33
              no nałóż sobie mydło i namydl (no żeby piana się zrobiła)i wtedy możesz zacząć robić
              bo samą wodą to nie bo później może szczypać......... buuuuśkiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka