Dodaj do ulubionych

dosc ponizania Seleny.!

02.04.09, 17:41
Miley na okragło poniża i prubuje poniżać Selene.!.nie wiem dlaczego , ale wydaje mi sie , ze chodzi o Nicka..;/.tak
czy inaczej,Selena jest miła i na okragło sie smieje.! i nie robi sobie jakis idiotycznych zdjec,jak Miley.!
Cyrus troche przesadza.!.kto sie ze mna zgadza.?
Obserwuj wątek
    • miley_love. Re: dosc ponizania Seleny.! 02.04.09, 17:49
      ; lol2 ;
    • Gość: kaśś Re: dosc ponizania Seleny.! IP: 89.231.209.* 02.04.09, 18:57
      Bez przesady! Kiedy ona ją poniżyła?! Może wtedy co przerobiła jej filmik? To
      nie było ponizenie! Mi się wydaje ze one sie kumplują. A pozatym każdy powienien
      umieć sie smiac z siebie! Lubię Miley i Selene tak samo ale mysle ze zadna nie
      jest lepsza od drugiej! Obie są utalentowane, ładnie sie ubierają są ładne. A
      pozatym MY nie powinniśmy sie wtrącac do zycia gwiazd! To jest prywatna sprawa.!
      Pozdro....
    • pati896 Re: dosc ponizania Seleny.! 02.04.09, 19:12
      No Kaś ma chyba racje to że są gwiazdami (WIELKIMI) nie znaczy, ze morzemy się do niech wtrącać, a poza tym
      ludzie czasem kłócą się o sprawy, które wogóle nie istniały i nie będa. Niektóre gwiazdy ciągle dowiadują się, że sa
      w ciązy, a nie są jest 21 wiek istnieje photoshop, fotomontaż i wszyscy się pod kogoś podszywają. Sel i Miley się
      chyba raczej przyjaxnią, obie sa Col i Jest Ok ;D
      • Gość: pati896iselenalove Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.elblag.vectranet.pl 02.04.09, 19:23
        popieram cie pati896 sercekwiat
    • kitty16 Re: dosc ponizania Seleny.! 04.04.09, 12:24
      ten filmik był akurat śmieszny big_grin
      • miley_love. Re: dosc ponizania Seleny.! 04.04.09, 14:44
        najlepszy filmik M&M : DD
    • martynaaa1 Re: dosc ponizania Seleny.! 05.04.09, 10:43
      .dlamnie to obojetne.!
      i tak zabardzo nielubie gwiazdek Disneya,ale na Disney channel jak wybrali Selene na dziewczyne miesiaca to
      mowila ze jej przyjaciolki to emily,Miley i Demi,wiec chyba sie lubią.Ich sprawa co maja do siebie
    • Gość: pikim Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 16:32
      Moim zdaniem Selena też ma beznadziejne fotki znalazłam chyba z 20 fotek które
      są obrzydliwe i odrażające !!! Ona nie jest taka święta !!!!!!!
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 19:06
      Miley i Selena robiły sobie obie głupie fotki.Itak je lubię,i nie zgadzam sięz tobą demcialove!
      zgadzam sięz kaśś i pati896!
    • Gość: FH Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:10
      Selena JEST GLUUPIAA
    • pink_rulez Re: dosc ponizania Seleny.! 24.04.09, 13:21
      A co jej zrobiła Cyrus?
    • Gość: ,/vjk; Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 13:29
      Selena to grzweczniutka przylizana dziewczynka.. O blee !! Juz wole Miley niz ta oblesnaa Selene ..........
    • hermiona13 O lol ; d 24.04.09, 13:30
      Po co w ogóle zakładacie takie tematy? o.O Po to, żeby znowu zaczynać kolejne kłótnie-
      Fani Miley vs. Fani Seleny? o.O
    • demi92 Re: dosc ponizania Seleny.! 26.04.09, 18:32
      to właśnie jest showbiznes smile walczy sie o miejsce na scenie smile ale Miley nie jest zła ona poprostu zna Selene i może ma coś do niej o czym my nie wiemy przecież mogły sie kiedyś o coś pokłócić a tak wogóle to już dawno nie atakowała Seleny <może faktycznie chodzo o Nicka ale to już sprawa między nimi>
      • Gość: gitarzystka Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 18:36
        zgadzam sie z tobą ;^^ mie to tesz już wkurzA ( Miley) ;D
    • pink_cekoladka. Re: dosc ponizania Seleny.! 26.04.09, 19:10
      A nie zastanowiłyście się że to może być jedna wielka ściema. ? Z tą kłótnią i wojną. ?
      Przecież mogły to robić dla rozgłosu. ! uncertain Wejdźcie na YouTube i wpiszcie np.; Miley
      Selena Dinner. indifferent Razem zjadły obiad i chyba się lubią. To showbiznes tam wszystko robi
      się dla kasy.
    • stylish Re: dosc ponizania Seleny.! 29.04.09, 12:16
      ja sie nie zgadzam . Miley i Selena sie przyjaźnią no i czasem kłócą ale tak już
      bywa. ale widzę że dużo osób słucha tych plotek na temat Mil i Sel że są wrogami
      itd . powiem ostatni raz : ONE SIE NIE CIERPIĄ TYLKO W SERIALU . !
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.09, 18:45
      Zakładajcie jakieś miłe wątki,bo demcialove założyłaś wątek z którego sama widzisz same
      kłótnie są.
    • iness_pendragon Re: dosc ponizania Seleny.! 03.05.09, 14:44
      Selena ma w sobie coś takiego co wzbudza u innych chęć żeby jej przywalić!

A Miley przynajmniej ma charakter i nie szczerzy sie tak jak Selena czy Demi.

Selena nawet nie umiałaby się bronić przez to swoje przesłodzenie
    • pati896 Re: dosc ponizania Seleny.! 03.05.09, 17:45
      Ha.! A z kąd ty to mozesz wiedzieć Co.!? Wróżka.!? Jeśli tyle o niej wiesz, to powinnaś też
      czy powinieneś wiedziec,że to ze wyglada ślicznie i słodko nie zcayz,ze jets taka krucha.!
      Nie da sobie w kasze dmuchac jak i ja uncertain I jest bardzo twarda, potrafi się bawić i bez obrazy
      do Miley i jej fanów, ale to o niej ciągle pisze,ze się sztucznie uśmiecha, a Selena jest
      naturalna, a wy jej pprostu tej urody zazdrościcie uncertain Ja bardzo lubie Miliey, ale tez
      przyznam,ze czasami widać,ze to nie jej naturalny uśmiech i podono też nie jest taka
      twrada na jaką wyglada, wy tylko tak sobie mówicie, bo mówieice, ale dokładnie to NIC nie
      wiecie uncertain ez obrazy oczywiści wink Ale prawdziwy fan potrafi też czasami przynac,ze jego idol
      nie zawsze jest idealny i nie chce się kłócić winkwink
      • miley_love. Re: dosc ponizania Seleny.! 03.05.09, 21:02
        pati896 napisał(a):

> twrada na jaką wyglada, wy tylko tak sobie mówicie, bo mówieice, ale dokładnie
        > to NIC nie
        > wiecie uncertain ez obrazy oczywiści wink Ale prawdziwy fan potrafi też czasami przynac,
        > ze jego idol
        > nie zawsze jest idealny i nie chce się kłócić winkwink

nie chcę się kłócić pati, serio, ale jeszcze nigdy nie przyznałaś, że selena nie
        jest idealna... ; d
    • iness_pendragon Re: dosc ponizania Seleny.! 03.05.09, 19:07
      a żebys wiedziała,że Wróżka!
    • pati896 Re: dosc ponizania Seleny.! 03.05.09, 22:19
      O naprawdę,a krasnoludka też widziałaś, bo ja tak <lol2> <hahaha> I ty masz niby 15 lat
      czy coś takiego tak.?! haha.?! nie no, a i ja juz wiele wiele razy przyznałam,ze Selena nie
      jest idlealna i nawet wymieniłam jej wady na pewnym wątku założonym przeze mnie
      chyba, więc uncertain Coś ci to nie wyszło wink Żegnam was uncertainwink
    • Gość: jk Re: dosc ponizania Seleny.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 20:02
      Faneczki SELUni sie odezwaly ojj. biedactwa biedna Miley poniza taki ideal jak Selene ? Zal mi tych jej mini fanow! i tego kto sadzi ze selena to wielka gwiazda !
    • loczek. Re: dosc ponizania Seleny.! 06.05.09, 13:34
      dlaczego dość ?
      ja nie znoszę tego oblanego plastikiem
      sztucznego dziecka z telewizji. ; )
    • miley_cyrus45 Re: dosc ponizania Seleny.! 06.05.09, 18:30
      Wcale nie!!winkdevil

lol
      xD
      lol
      lol
      lol
      lol