elf97 08.04.09, 21:05 Jestem brunetką i mam na rękach bardzo ciemne włoski co mam z tym zrobić ????????????????????? Pomóżcie! Buuuś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majson Re: Włoski na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:10 opalić się wtedy je mniej będzie widać ewentualnie zgolić ale to nie najlepsza metoda lub pofarbować szamponetką na blond czy coś ale nie wiem jak to będzie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Włoski na rękach 13.04.09, 16:00 Wątpię żeby opalenie coś dało bo mam bardzo ciemną karnacje Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Włoski na rękach 13.04.09, 16:04 Posmaruj wodą utlenioną-rozjaśni włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princess Re: Włoski na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:42 Nie rozjaśniaj ! To będzie wyglądać idiotycznie, ciemna karnacja i białe włosy. Też kiedyś miałam takie obleśne ręce. Strasznie mnie to obrzydzało , więc po prostu je wydepilowałam Czuje się o niebo lepiej i szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś