Gość: Miley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:27 Chciałabym, żeby na tym wątku, każdy sobie poprawił humor!Piszcie tu wasze ulubione kawały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:28 Czemu blondynka cieszy się, że ułożyła układankę puzzle w 4 miesiące? - Ponieważ na pudełku napisano: “Od 2 do 5 lat” ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddie Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 19:50 Siedzą dwa szczury i jedzą taśmę filmową. Jeden mówi: -Dobry ten film. A drugi na to: -No, ale książka była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_g Re: Fajne Dowcipy :) 10.04.09, 20:45 Idzie blondynka z brunetką. Brunetka mówi: - O, jaki biedny ptaszek, ma złamane skrzydło... Blondynka patrzy w górę i mówi: - Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kaulitz Re: Fajne Dowcipy :) 10.05.09, 17:45 nicola_g napisał(a): > Idzie blondynka z brunetką. Brunetka mówi: > - O, jaki biedny ptaszek, ma złamane skrzydło... > Blondynka patrzy w górę i mówi: > - Gdzie? y... o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Farna Re: Fajne Dowcipy :) IP: 212.109.153.* 10.04.09, 21:05 Nauczyciel pyta: - Jasiu, ile miałeś lat w ostatnie urodziny? - 7. - A ile będziesz miał w następne? - 9. - Siadaj, pała! - Kurczę, pała w urodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Fajne Dowcipy :) IP: 212.109.153.* 10.04.09, 21:27 Jasio przewrócił się, stłukł kolano i zaczął głośno przeklinać. Przystaje przy nim jakiś mężczyzna i mówi: - To nieładnie! Jesteś za mały, żeby tak przeklinać! - Wszyscy mi tłumaczą, że jestem już za duży, żeby płakać! To co ja mam robić, kiedy sobie stłukę kolano?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Fajne Dowcipy :) IP: 212.109.153.* 10.04.09, 21:28 Na lekcji przyrody nauczycielka pyta: - Jasiu, co wiesz o jaskółkach? - To bardzo mądre ptaki. Odlatują, gdy tylko rozpoczyna się rok szkolny! Odpowiedz Link Zgłoś
nati199 Re: Fajne Dowcipy :) 05.05.09, 20:12 Przychodzi Jasiu do szkoły z nowym discmanem na uszach. Pani sie pyta Jasia: ' - Ile jest 2+2? A Jasiu na to: - Mniej niż zero... -Pani mówi: - Jasiu idziemy do dyrektora! -A Jasiu: - -Jesteś szalona....- Dyrektor się pyta Jasia: - Jasiu jak ty się zachowujesz? A Jasiu: - Jak statki na niebie.... Pani dyrektor goni Jasia po całym pokoju. Na to Jasiu: - Nas nie dogoniat...- Pani bije Jasia. A Jasiu: - Uuuu.... chłopaki, uuu.... nie płaczą....- Pani dyrektor bije Jasia coraz mocniej. A Jasiu: -Mocniej, Mocniej... Pani dyrektor wyrzuca Jasia przez okno. Jasio upada i mówi: - Widziałem orła cień... Przychodzi do niego kolega i się pyta: - Jasiu jak było. A Jasiu: -Przeżyj to sam... -Jasiu przychodzi do domu. Mama się go pyta: - Jak było w szkole?- A Jasiu: - Samożycie, samożycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Fajne Dowcipy :) 10.04.09, 21:57 Przez jezdnię przechodzą dwa pomidory, nagle jednego przejeżdżą samochód drugi mówi: -Ej! Ketchup wstawaj! Idziemy dalej! A teraz inne kawały: Żona dzwoni z sanatorium do męża: -Część kochanie! Co u Ciebie? -Nasza kotka zdechła! -Co?! nie mogłeś mi tego powiedzieć jakoś łagodniej? Np. siedziała na dachu spadła i zabiła się? No, ale co u mamusi? -Siedzi na dachu. Amerykanin przychodzi do spożywczego i pyta się sprzedawcy: -Co to jest?? <pokazuje na śliwkę> -To jest śliwka - odpowiada -To jest śliwka?! My w Ameryce mamy taaakie śliwki <pokazuje rękoma> -A co to jest?? <wskazuje na pomidora> -To jest pomidor - mówi sprzedawca -To jest pomidor?! My w Ameryce mamy taaakie pomidory <pokazuje rękoma> -A co to jest?! <pokazuje na arbuza> Wkurzony sprzedawca mówi: -To jest groszek! Jasio idzie z babcią przez park. Nagle zauważa na ziemi 10 zł. - Babciu, patrz, 10 złotych, mogę je podnieść? - Jasiu, co leży, niech leży! - odpowiada babcia. Po chwili Jasiu zauważa na ziemi 20 zł. - Babciu, patrz, 20 złotych, mogę je podnieść? - Jasiu, co leży, niech leży! Następnie Jasiu znajduje na ziemi aż 50 złotych. - Babciu, patrz, 50 złotych, mogę je podnieść? - Jasiu, co leży, niech leży! Jasiu zauważa po 5 minutach 100 złotych. - Babciu, patrz, 100 złotych, mogę je podnieść? - Jasiu, ile razy mam ci powtarzać - co leży, niech leży. Po 10 minutach babcia potyka się o kamień i leży na ziemi. - Jasiu, pomóż mi, nie mogę wstać, podnieś mnie proszę! - Babciu, co leży, niech leży. Co widzi optymista na cmentarzu? Same plusy! Mama przed wyjściem na bal wyjmuje z torebki kosmetyki. Jasio się pyta: - Mamo co robisz? - Maluję się kochanie. - A po co? - Żeby ładnie wyglądać. Po tych słowach Jasio zastanawia się dłużej. A w międzyczasie mama wkłada z powrotem kosmetyki do torebki. Jasio przygląda się mamie i pyta: - A kiedy to zacznie działać? - Piwo proszę. - Jasne czy ciemne? - Jasne, że ciemne. - To ciemne czy jasne? - Ciemne, jasne?! Na zakończenie roku szkolnego dyrektor zwraca się do uczniów. - Życzę wam przyjemnych wakacji, zdrowia i żebyście we wrześniu wrócili mądrzejsi. - Nawzajem - odpowiada młodzież. Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK, no to oleję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 18:52 Mąż do żony: - Kochanie, jesteś jak słońce... - Och, dziękuję... A dlaczego? - Bo i na słońce, i na ciebie nie da się patrzeć... Przed ślubem: On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie myśl! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? P.S. Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Fajne Dowcipy :) 11.04.09, 19:19 Dwie blondynki pojechały na wycieczke do Australii.Widzą kangura i jedna do drógiej:,,Patrz jakie tu mają duże koniki polne!" Blondynka dzwoni do brunetki: -Cześć co robisz? -Aktualnie rozmawiam z tobą. -Aha to nie przeszkadzam.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 19:51 Zaalarmowana Ochotnicza Straż Pożarna zdjęła z przydrożnego wysokiego drzewa mocno przestraszoną blondynkę. Zapytana przez strażaków jak się tam znalazła, roztrzęsiona mówi: - Chciałam zatrzymać jakiś samochód, żeby się dostać do miasta... Jechała jakaś grupa kibiców, a ja zapytałam, czy mnie mogą podrzucić... Mąż dzwoni do biura, w którym pracuje jego żona blondynka: – Słuchaj – mówi podekscytowany – wróciłem wcześniej do domu i wyobraź sobie – tragedia! Twoja mama, a moja teściowa weszła na drzewo, konar, na którym stanęła, złamał się i ona zginęła! Na to blondynka: – Niemożliwe. A pod drzewem szukaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 18:27 -Zakochana para -Jacek i Barbara -Siedzą na kominie -I całują świnie Odpowiedz Link Zgłoś
goosiak Dowciiipyyy 05.05.09, 19:20 Rozmawiają dwie blondynki: - O! Masz nową bransoletkę. Ile dałaś ? - A z 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
goosiak Re: Fajne Dowcipy :) 05.05.09, 19:27 Co powstanie ze skrzyżowania Polaka z Rumunem ?? Dziecko będzie za leniwe by kraśc ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:32 Kowalska chwali się sąsiadce: - Doprowadziłam do tego, że mój stary pali tylko po dobrym obiedzie. - To wspaniale. Jeden papieros na rok jeszcze nikomu nie zaszkodził... Czym się różni blondynka od papieru toaletowego?? -papier się rozwija a blondynka nie. Przychodzi facet na badanie słuchu. Lekarz zaczyna: – Proszę powtarzać za mną – i szepcze półgłosem: – Sześćdziesiąt sześć. – Trzydzieści trzy – mówi pacjent. – No tak – notuje lekarz – 50 procent utraty słuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Fajne Dowcipy :) 21.04.09, 19:40 Blondynce dzwoni telefon w torebce.Szuka,szuka...Po chwili zniecierpliwiona stwierdza: - No tak pewnie go znowu zgubiłam-. W środku nocy pielęgniarka w szpitalu budzi pacjenta. - Co się stało? -pyta zdenerwowany chory - Zapomniał pan wziąść tabletki na sen !! - Dzwoni Jaś do nauczycielki i mówi: - Proszę zwolnić dziś Jasia z lekcji. - A kto mówi???- - Moja mama... Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma15 Re: Fajne Dowcipy :) 29.04.09, 16:57 Pani pyta Jasia: - Dlaczego smród piszemy przez ó. A Jasiu odpowiada: - Żeby sie nie wydostał. Odpowiedz Link Zgłoś
miley12 Re: Fajne Dowcipy :) 29.04.09, 17:03 dlaczego blondynka czołga się po sklepie ? bo szuka niskich cen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddie Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 18:26 Jak brzmi najmilszy zwrot w języku polskim? - Zwrot podatku! Dlaczego Niemcy produkują takie ładne samochody? - Żeby mieli na czym oko zawiesić mając tak brzydkie żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:04 - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Podczas lekcji Jasiu narysował na ławce muchę. Podeszła do niego nauczycielka i myśląc, że mucha jest prawdziwa chciała ją zabić. Uderzyła ręką w ławkę i ją sobie złamała. Mówi do Jasia: - Jutro przyjdziesz do szkoły z ojcem. Następnego dnia zjawia się Jasiu z tatą w szkole i nauczycielka mówi do ojca: - Pana syn namalował wczoraj na ławce muchę, myślałam, że jest ona prawdziwa, chciałam ją zabić i widzi Pan co sobie przez niego zrobiłam! Na to ojciec: - To jeszcze nic. Tydzień temu, jak Jasiu namalował na drzwiach gołą panienkę i mój brat się na nią napalił to trzy dni z ch..a drzazgi wyciągał. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu: - Kup pan misia. Facet : - Spadaj chłopcze. Jasiu: - Bo będę krzyczał. Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho. Jasiu: - Oddaj misia. Facet: - Nie oddam. Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał. Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia... - Spier..... już nie mam kasy! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jasiu czeka z mamą na samolot. Jasiu: - mamo siku. Mama na to: - nie, bo zaraz przyleci samolot. Po jakimś czasie: - Mamo leci! - Gdzie?! - Po nogawkach........ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jasiu bawi się swoją kolejką. - ku... wsiadać, ku... wysiadać tato usłyszał to z sąsiedniego pokoju -Jasiu jeśli jeszcze raz przeklniesz przez godzinę zabiorę ci twoją kolejkę. -5 minut nic -10 minut nic -20 minut nic -40 minut nic -60 minut nic -60 minut i sekunda Ku... wsiadać ku... wysiadać bo przez tego sku...syna mamy godzinę opóźnienia. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NAUCZYCIEL ODDAJE JASIOWI KLASÓWKĘ.ZAMIAST OCENY NAPISAŁ IDIOTA. JAŚ SPOJRZAŁ NA KARTKĘ,POTEM NA NAUCZYCIELA I MÓWI: -ALE PAN JEST ROZTARGNIONY.MIAŁ PAN WYSTAWIĆ OCENĘ,A NIE PODPISYWAĆ SIĘ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jedzie Jasio rowerem: - Lowelku jedź ! - Lowelku stój ! Pewna pani widząc jego wadę wymowy mówi: - Taki duży chłopczyk a nie potrafi poprawnie wymówić 'r' A Jasio na to : Spie...j starrra ku... !!! A ty Lowelku jedź . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Do pewnej rodziny przyjechali goście. Wszyscy siedzą przy stole, a tu wchodzi synek gospodarzy i na cały głos mówi: - Mamo, a mi się chce sikać! - To idź się wysikaj, ale na drugi raz mów, że ci się chce gwizdać. Przychodzi później: - Mamo, mi się chce gwizdać! - To idź sobie pogwizdać. W nocy synek śpi z dziadkiem, który o niczym nie wie. Dziecko budzi się w środku nocy i mówi: - Dziadku, mi się chce gwizdać! - Nie wolno teraz gwizdać, bo jest noc. - Ale mi się naprawdę chce gwizdać! - Nie wolno, bo wszystkich pobudzisz. - Ale ja już nie mogę! - To zagwiżdż mi tak po cichutku i do ucha. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`` Małgosia ma pierwsza miesiączkę, nie wie biedna co się stało i pokazuje Jasiowi swój problem. Jasiu ogląda z wielkim zainteresowaniem, i rzecze: - Nie wiem, Małgośka, na mój gust, to Ci jaja urwało. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie znacie kolory jaj? Zosia: - Ja widziałam białe. Zgłasza się Jasiu: - A ja widziałem brązowe. Nauczycielka: - Gdzie takie jaja widziałeś? Jasiu: - Na plaży u murzyna. Nauczycielka: - Jasiu!! Dwója!! Jasiu: - Wiem były dwa. Nauczycielka: -Jasiu!! Pała!! Jasiu: - Pała też była. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mama pyta jasia czemu obkleiłeś na ścianach gołe baby a co mam sie patrzeć na gole ściany ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` Jak przeczytacie te kawały to ubawicie się na MAX-a Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: Fajne Dowcipy :) 05.05.09, 15:52 facetowi chce się*** a przed męskim jest kilometrowa kolejka więc pyta się kasjerki czy może skorzystać kasjerka mówi że może byleby nie naciskał czerwonego guzika. facet zauważa trzy guziki:żółty,zielony i czerwony pierwsze naciska żółty czuje wodę na pupie i odzywa się głos "odbyt umyty", naciska zielony czuje powiew na pupie "odbyt wysuszony", naciska czerwony i czuje ból "tampon wyciągnięty Odpowiedz Link Zgłoś
goosiak Re: Fajne Dowcipy :) 05.05.09, 19:26 Blondynka, brunetka i ruda założyły się o to, która z nich dopłynie pierwsza do wyspy, która znajduję się 20 km od brzegu. Brunetka przepłynęła 5 km nie miała już siły i się utopiła. Ruda przepłynęła 15km nie dała rady płynąc dalej i się utopiła. Blondynka przepłynęła 19 km i pomyślała, że jest tak zmęczona, że nie dopłynie do wyspy więc wróciła na brzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulla Re: Fajne Dowcipy :) IP: *.tktelekom.pl 11.05.09, 14:37 Jest Niemiec, Rus i Polak. Wszyscy trzech mieli wejść do komnaty gdzie jest pełno komarów. Wchodzi Niemiec, wychodzi cały pogryziony. Drugi wchodzi Rus, wychodzi cały pogryziony. I ostatni wchodzi Polak, wychodzi nie pogryziony. Niemiec i Rus pytają się Polaka czemu nie jest pogryziony.A Polak -Zabiłem jednego a reszta poszła na pogrzeb. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
snowwhitequeen Re: Fajne Dowcipy :) 11.05.09, 15:32 Chciałabym napisać ulubiony... Ale on jest brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: Fajne Dowcipy :) 15.05.09, 20:32 Kiedyś była sobie taka nie miła dziewczyna stała się miła lecz co robiła naga całkowicie z nosem w trawie coś pasła, pasła kozy prała! Lecz to nie wszystko! Poszła do damskiej toalety naga przycisnęła 10 guzików a co później? Później nic! Ale cóż to? Fru! Na kibelku do kosmosu! Tam UFO stało całkiem puste lecz tu z nagła tłusta kapusta szła powiedziała tak: Ziemianko ale masz pochmurniejsze naskórny! Wypij że beczkę smolanu niech będziesz miała 10 głów jak rozwali ci jedną Odpowiedz Link Zgłoś