ginny 11.04.09, 15:10 Podawajcie swoje lub zaufane strony lub blogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny Re: Strony, blogi 11.04.09, 15:12 Zapraszam na: gwiazdy-disneya-photo.blog.onet.pl/ Są tam różne plotki i sesje. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeel <23 Re: Strony, blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 15:29 www.miley-cyrus-pop-star.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Strony, blogi IP: *.chello.pl 11.04.09, 18:02 www.sabrina-h2o-story.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Strony, blogi 11.04.09, 21:19 mój blog; www.c--r--fan.blog.onet.pl ps.Ten blog jest o Camp rock,znaczy się o gwiazdach camp rocka.xd Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Strony, blogi 11.04.09, 22:45 ojej. ja mam między innymi baby-v-fans.blog.onet.pl, o vanessie hudgens. dawno nie było tam notki, ale wrócę, na pewno. mam jeszcze forum o gwiazdach disneya, ale nikogo tam nie ma, bo nikomu o nim nie mówiłam, a potrzebuje jeszcze dopracowań. więc jeżeli chcecie, to www.disneypresents.fora.pl. wygląd niech was nie odstrasza - będzie nowy, lepszy : D a w najbliższym czasie mam zamiar założyć stronę o miley, znowu. i myślę nad stroną o demi, bo ostatnio się do niej przekonałam. no. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ginny Re: Strony, blogi 12.04.09, 17:27 Ja mam bloga nowego na blog.onet i może ktoś mi pomoże, bo nie wiem jak się robi szblon i zmienia go na taki, który ja sama zrobię lub ściągnę. Bardzo proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś