Dodaj do ulubionych

Gazety dla nastolatek

IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 16:12
Chciałam się spytac czy kupujecie gazety .:BRAVO,POPCORN,13,FUNCLUB itd...
Co o nich sądzcie?ja mam 12 lat,ale ich nie kupuję bo w nich są takie bzdury,potrafią tylko psuc cz\łowieka.Raz
kupiłam popcorn,bo pisało w nim o Miley (a ja ją strasznie lubię) ale tak to nic tam nie było.Te przekleństwa,głupie
fotki.Tylko pieniądze się marnuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: cfyh Re: Gazety dla nastolatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:31
      ja kupyje : BRAVO,POPCORN,FUN CLUB itp .
    • kitty16 Re: Gazety dla nastolatek 23.04.09, 12:13
      ja lubie Popcorn, Bravo, Fun Club, Twist i Dziewczyne.. no i jeszcze Bravo Girl i to chyba
      wszystko wink
      • elf97 Re: Gazety dla nastolatek 23.04.09, 14:19
        ja kupuję popcorn,fan club i czasami trzynastka(czy jakoś tam)
        • jane_ Re: Gazety dla nastolatek 23.04.09, 19:50
          zdarza mi się kupić, niestety. chyba po to, żeby się podenerwować, że zaczynają pisać o tym, co jest fajne i co lubie. ;q
          wolę wydac pieniądze na nme czy nieszczęsny teraz rock albo machinę.
    • Gość: P. Re: Gazety dla nastolatek IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.09, 18:41
      Ja kupuję : twist, 13-nastkę, dziewczynę. bravo girl...itp.
    • demi92 Re: Gazety dla nastolatek 29.04.09, 14:40
      twist xD chyba że czasem jest jakiś fajny pakat w bravo albo fan clubie suspiciouswink
    • Gość: tu$$ Re: Gazety dla nastolatek IP: *.ludowa.netcominternet.pl 29.04.09, 19:18
      ja kupuje 13 niekiedy bravo albo bravo girl
    • Gość: yjhn Re: Gazety dla nastolatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 19:21
      Kupowałam te gazety, ale teraz mi przeszło
    • julka6655 Re: Gazety dla nastolatek 29.04.09, 20:49
      Z gazet dla nastolatek najciekawszy jest chyba TWIST, a BRAVO kupuję tylko jak
      są fajne plakaty.
    • nygus_95 Re: Gazety dla nastolatek 01.05.09, 11:28
      te gazety są bzdurne i żałosne. co mi po wiadomości, że aktorka X żuciła aktora
      Y i teraz chodzi z piosenkarzem Z? xD Focus, Wiedza i Życie, Gitarzysta- to
      głównie takie gazety czytam. Kiedyś sobie kupiłam Photoshop.psd, ale to
      jednorazowo. bez sensu kupować regularnie gazetę za 30 zł :p
    • otoja Re: Gazety dla nastolatek 05.05.09, 16:28
      ja kupuje BRAVOGIRL bo są tam ciekawe informacje więc czytam i ja i moja mama są też
      dołączone ciekawe dodatki. są tam porady jak się czesać,malować i ubierać, są listy
      czytelników. Szczególnie mi się podoba komiksbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinkwiatkwiatkwiatkwiat
      smilesmilesmilesmilesmilepiwopiwopiwopiwo
    • Gość: karka Re: Gazety dla nastolatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:41
      ja zawsze kupuje takie gazety bo jest w nim o seksiebig_grin i o antykoncepcji pisze w nich o
      chłopakach kiss w ogóle mam 9 lat::
      • demcialove Re: Gazety dla nastolatek 16.06.09, 13:43
        .ja zawsze kupuję co miesiąc fun-club . (;
        i bravo girl . ^^
    • anulka Re: Gazety dla nastolatek 16.06.09, 13:50
      smileJa Kupuje Bravo Girl bo są w nim fajne artykuły porady foyostory i plakaty no i dodatki
      też są choć czasami troche dziwne czasem kupie też bravo ale tylko jeśli są fajne plakaty
      • patrycja_ Re: Gazety dla nastolatek 16.06.09, 14:28
        bravo , popcorn , funclub winksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirk
    • asiulka74 Re: Gazety dla nastolatek 16.06.09, 16:21
      Ale macie problemy... uncertain ja czasem kupię Bravo i zdarzy mi się kupić 13...
      • katsuumi_17 Re: Gazety dla nastolatek 16.06.09, 16:37
        Eee. Kiedyś kupowałam. Jak miałam 10 lat. Dziś w sklepie z ciekawości spojrzałam na
        okładkę Fun Clubu... Żadnych prawdziwych gwiazd na okładce, tylko nijakie dzieciaki
        Disneya z Miley Cyrus, Jonas Brothers czy Vanessą Hudgens na czele. Połowy z
        tych "gwiazd"nie kojarzę.

Inne gazetki typu Popcorn, Bravo podobnie. Czy teraz Disney opanował wszystkie "sfery
        zycia"? Czy nawet w gazetach, przeznaczonych z resztą dla nastolatek, a nie dla dzieci,
        musi figurować sztuczna twarz Miley z równie sztucznym uśmiechem? A może poprostu to
        gazety schodzą na psy i zamieniają się w marne pisemka dla dzieci? Chyba raczej to
        ostatnie. Bo Miley i inne z Disneya to gwiazdki dla dzieci i ku temu nie ma najmniejszych
        wątpliwości.

PS. Widziałam także inne "gadżety" z Miley Cyrus i High School Musical. Od durnych
        książeczek ustawionych przy regale z lalkami Barie pt. "Jak być Hannah Montaną", poprzez
        piórniki, plecaki, zeszyty aż do gazety (!) pod wdzięcznym tytułem "High School Musical".
        Chcielibyście być kojarzeni jedynie z jedną rolą, skarpetami, japonkami i plecakami dla
        dzieci tak jak te gwiazdeczki? Ja napewno nie.
        • miley_cyrus45 Re: Gazety dla nastolatek 16.06.09, 18:41
          katsummi_17:Każdy już wie co myślisz o "gwiazdkach Disne'a"więc po co się powtarzasz?
          lepiej wdaj się w jakieś mądre dyskusje (niekoniecznie w tym wątku) a przestań
          gadac,gadac i gadac to samo.To się już robi nudne
          • Gość: katsuumi_17 Re: Gazety dla nastolatek IP: *.chello.pl 16.06.09, 18:51
            Wyrażam swoje zdanie. Szczerze dynda mi to, że każdy o tym wie smile
            • karolajn. Re: Gazety dla nastolatek 17.06.09, 10:15
              ja kupuję 13, czasami funcluba, dziewczynę tongue_out
              • hilary.duff Re: Gazety dla nastolatek 11.07.09, 13:07
                FC,czasami 13 i bravo ;d
                • chocolatediet Re: Gazety dla nastolatek 13.07.09, 22:49
                  BravoGirl, Dziewczyna czasem TWIST, FunClub i Bravo...
                  I przyznam, że w pewnym sensie popieram katsumi (jak zła pisownia to sorry), że wszędzie
                  jest Disney... Nie, żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzało bo co mi się nie podoba to nie
                  muszę czytać ale ogólnie co otworzę to mi Miley, Demi, Selena ewentualnie Joe lub HSM
                  wyskakuje...
                  No nic gazety chcą być poczytne więc serwują nam to, co jest na topie... Nawet jeli nie
                  wszystkich to cieszy...
                  • zmierzchoomania Re: Gazety dla nastolatek 13.07.09, 23:20
                    Ja każdy nr. Bravo Girl - uwielbiam tą gazete. I czasem kupie Bravo. Ale np. nie lubie Fun
                    Clubu, Popcornu itp:. Moim zdaniem w tych gazetach jest za dużo nieprawdziwych
                    informacji o gwiazdach (zwłaszcza disneyowskich) i prawie nic po za tym uncertain
                    • chocolatediet Re: Gazety dla nastolatek 13.07.09, 23:38
                      hah ja tez każdy numer BravoGirl wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka