blueblack Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:27 Masz ładne imię, takie...sophisticated Justyna jest pospolite... Ja mam na imię Zuzanna, kiedys tez nie lubiłam tego imienia, ale zmieniłam zdanie, bo brzmi nawet ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
jonaski Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:28 Wymysl sobie ksywke! Ale taka zeby do ciebie pasowala moze byc nawet bezsensowna ale wazne ze wtedy ludzie zapominaja o twoim imieniu i uzywaja ksywy Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:31 Moje imię brzmi, jak sam nick wskazuje Justyna. Ładne? Czy jak wiem, normalne, nic nadzwyczajnego. Róża? Bardzo fajne imię. O wiele bardziej wolę nazywać się Róża, niż np. Ola - co 4 osoba na tym świecie na takie imię. Przynajmniej nie jest pospolite i wyróżniasz się czymś. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zoey Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:39 Ja mam na imię Basia... i mi się nawet podoba A moje koleżanki Ewa, Sylwia, Ola itp. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:49 Nie chcę Cię urazić , ale nie podoba mi się te imię . Róża jak róża , ale imię xdd . Mój wujek chciał nazwać , tak swoje dziecko , ale moja mądra ciocia , się nie zgodziła - Bardzo dobrze xd - Obecnie ma na imię Julia < 3 . - Ta moja sis ; x Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:51 Ejj. Nie czepiajcie się "piątej Olki w klasie". Mam na imię Ola i jest nas 2 w klasie ;dd Lubię to imię. A Róża jest takie..hmm..słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
youstynka16 IMIĘ :) Róża... ładnie chociaż znam tylko jedną 02.12.09, 20:48 A ja mam na imię justyna i tak na serio to ja jakoś większej uwagi na imię nie zwracam Nie wiem ale ja nie chciałabym mieć imienniczek w klasie Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:51 ja mam na imię Wiktoria i mnie się podoba moje imię a co do twojego to nic do noego nie mam Różyczko ! nie chce cię dobić ale nie chciałam cię dobić xD Róża to imię takie dziwne ... ale musisz się z tym pogodzić ! a mi podobai się imię Marysia , Julia , Magłosia , Kasia ... pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:56 Ja jestem Natalia.. i raczej moje imię mi się podoba... Amelka to ladne imię masz rację... moja siostra tak się nazywa (hheeee....ja wybierałam) Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 21:01 A ja jestem Patrycja. Nie mam nic do swojego imienia. Podobno miłam byc Weronika (na szczescie nie jestem ! !) Co do Amelki to nic nie mam ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 21:07 Ja jestem Aleksandra Emilia i nie jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
malaria Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 21:08 Róża jest ładne, przynajmniej orginalne. No, w mojej klasie jest jedna Żaklina ale już się przyzwyczailiśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 21:11 Karolina jestem Przyzwyczaiłam się do tego i nawet mi się to imię podoba Baz urazy ale też nie jestem zwolenniczkom twojego imienia. Chociaż znam 2 osoby które chciały by mieć na imię Róża Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_black Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 17:57 ee! co ty chcesz, spoko imię ja chciałabym mieć : Ewelina Patrycja Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 18:18 Też mam brzydkie imię - Kamila... Wolałabym mieć - Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez13 Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 18:20 ładne imię !! nie przejmuj się !! Odpowiedz Link Zgłoś
angeliiika Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 18:21 Przynajmniej jesteś orginalna i każdy Cię rozpoznawa , dlamnie to ładne imie i napweno dla innych także Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 18:26 róża to piękne imię. grzeszysz jeżeli mówisz że tę imię jest brzydkie. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 18:28 Ja mam na imię Aleksandra Jedni nie lubią swojego imienia,ja moje uwielbiam:d Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_truth Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 18:38 Mam na imię Olka i również nie cieszę się z tego imienia, ale cóż, życie. Róża to bardzo ładne imię, ale jak dla mnie to dla małej dziewczynki. Patrzyłam na twój profil, i widzę że masz 13 lat. Nie jest źle, i nie dołuj się tak. Każdy ma takie imię jakie ma i trzeba się z tym faktem pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
dundersztyc Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 19:18 ja mam paulina ; d XD Róża , bardzo ładnie ; d wymyśl sobie jakieś ciekawe zdrobnienie i będzie dobrze ; p Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 21:53 Masz baardzo ładne imię Ja mam na imie Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley Ja to mam.... 03.12.09, 22:00 Ja sie klaudia nazywam i mi sie nawet podoba chociasz bardziej pasuje mi karina i na mnie w szkole wołaja klaudzia a poraz pierwszy moj chlopak mnie tak nazwal ;p a moja kolezanka z klasy ma imię pamela i nie narzeka xddd Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 21:57 ja mam Gosia, i bardzo nie lubię, jak mówią do mnie Gośka, czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: mam brzydkie imię!!! 03.12.09, 22:00 A po co ten wątek, jeśli mogę wiedzieć? Już jest takich z 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaeel Paulina Roksana 04.12.09, 09:18 Ja mam Paulina Roksana a w czymś tak mam jeszcze napisane Paulina Roksana Violetta Wiganna Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat < 33. 04.12.09, 14:34 ja mam kasia. xdd. no róża mi się nie podoba, xpp. ale za to jest 'wymyślone'. ^ ^ i przynajmiej nikt tak samo nie ma na imię w twojej klasie, stajesz się 'zauważalna'. itepe. są też pluusy. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: mam brzydkie imię!!! 04.12.09, 21:39 dagmara , oj nie lubię. ale trudno , nic nie poradzę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
domina_wampi_xd Re: mam brzydkie imię!!! 04.12.09, 21:47 Moje pierwsze imię ujdzie...Dominika, ale drugie mi się nie podoba... ; / A Róża...nie takie złe... A poza tym każde imię jest ładne ^^ Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
happy Re: mam brzydkie imię!!! 04.12.09, 21:49 Róża - Rose Nie jest tak źle Ja mam na imie Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: mam brzydkie imię!!! 04.12.09, 21:55 Spójrz na to z innej strony . Nigdy nie będziesz robić byków ortograficznych w słowach róża, różyczka, różany i te pe A róża to piękne imię róża dla cb Odpowiedz Link Zgłoś
avarice Re: mam brzydkie imię!!! 04.12.09, 21:57 Ja mam na imię Alicja. I wiesz nie martw się miałam w klasie koleżanki imieniem Pamela i Betina. A Róża brzmi ślicznie no i takie imię nosił Kopciuszek Odpowiedz Link Zgłoś
loladance Re: mam brzydkie imię!!! 04.12.09, 22:01 mam Oliwka, wolałabym Roksana. Odpowiedz Link Zgłoś
soeur Re: mam brzydkie imię!!! 12.12.09, 22:04 Oj ,oj Róża to prześliczne imię!Ja swojego też nie lubiłam,ale tylko dlatego ,że gdzie nie spojrzę tam same Marty.W liceum jestem jedną z czterech i nigdy nie wiem czy gadka była do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: mam brzydkie imię!!! 12.12.09, 22:06 Róża hmm to przecież bardzo ładne imię Ja ma m na imię Dominika i nawet to imię mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś