Gość: Ania Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.09, 15:28 Kochana!!!!!!! Co ty chcesz od swojego imienia!? Nie jest złe!!! Przecież zawsze możesz wszystkim powiedzieć żeby mówili na ciebie np taylor!!!!! Ja mam na imie Ania. Podoba mi się ono!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:58 moim zdaniem róża to ładne imie ! moja lalka miała na imie róża ! a ja mam na imie Paula ;- ) inieprzejmuj sie ! puziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: mam brzydkie imię!!! 08.06.09, 20:31 a ja jestem Oliwia troche dziwnie sie czuje bo jak na korytarzu ktoś krzyknie Oliwia to automatycznie się odwracam a ze mną 5 innych malolat o tym samym imieniu (gimnazjum+podstawówka=masa dzieciarni 7-10lat) ale i tak moi przyjaciele mówią na mnie Olek a na Kamile(druga i ostatnia dziewczyna w naszej paczce) Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: mam brzydkie imię!!! 08.06.09, 20:36 Wcale nie ! Róża ,nie jest brzydkie imie.Jestes oryginalna ,a jak wiadomo oryginalnosć to cos do czego dąży każdy..,owszem masz niepowtarzalne imię..ale czy ono cos zmienia? Mój ulubiony frag. z "Romeo i Julia" "Róża ,nawet jak by nie nazywała się różą, zawsze będzie pachnieć jak róża" Ze względu na to ,jak będziesz miała na imię ,zawsze będziesz tą samą dziewczyną..uwierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: mam brzydkie imię!!! 30.06.09, 11:33 wcale nie masz brzydkiego imienia Róża to ładne i oryginalne imię ja mam też imię,które mi się nie podoba Patrycja ale wolę jak mówią mi Pati bo n ie za bardzo lubię moje imię ale się do tego przyzwyczajłam...zgadzam się z love.selena.x3 Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: mam brzydkie imię!!! 30.06.09, 11:37 Ja mam gorsze =.=' xDD Lepiej nie mówić . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: mam brzydkie imię!!! 30.06.09, 18:31 ja mam Izabela. gorzej być nie mogło. Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: mam brzydkie imię!!! 30.06.09, 20:11 to niech cię nazywają Rose (to po angielsku Rołs jakby co ;P) i przedstawiaj się tak ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaa Re: mam brzydkie imię!!! IP: 83.1.216.* 30.06.09, 22:05 ja mam na imię ALEKSANDRA ;/ Tak pospoolicie . wszędzie Olki i OLki ;/ Mówią na mnie Olkaa. albo Olciak . i kilka osób Oll;d Powoli się przyzwyczaiam ale dalej mnie wkurza , że ciągle słyszę to imię;d Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 Re: mam brzydkie imię!!! 20.07.09, 21:36 a ja Weronika i też to imie mi się nie podoba (bez obrazy) A wszyscy twierdzą ża jest ładne Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 11:11 Róża to fajne imie Ja osobiście nie lubię jakiś tam wymyślnych imion... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 11:49 Ja mam na imię Justyna, ale jakoś nie przepadam za tym imieniem xD Róża to fajne imię!!! A jak ci się nie podoba to możesz wymyślić jakąś ksywe dla cb i żeby tak cb ludzie nazywalli Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 11:55 Masz ładne imie ! Moja siostra cioteczna tez tak ma na imie ! Ja się nazywam Sylwia i mi sie to imie podoba Lubie jeszcze: Amelka (no to imie jest ladne) Wiktoria Daria Ania Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 12:19 Ehh. nie przejmuj sie, twoje imie nie jest takie złe, co prawda troszeczke za bardzo orginalne, ale zawsze mogło być gorzej. Mnie też sie moje imię totalnie nie podoba, bo mam na imie Maja, jak pszczółka ;/ ;/ ;/ Ale cóż posieszaj sie jak ja, mów sobie ze zawsze mogli cie nazwać np. genowefa, kunegunda... itd. A mnie sie podobają imiona Magda Dagmara Agata Martyna Monika Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 20:25 a ja mam na imię Iwona i co mam powiedziec?! wolałabym się nazwyac Dagmara, Zuzanna lub Adrianna... Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 20:36 Róża to piekne imie... takie dziewczece i wogole. ja sie nazywam Luiza i nawet lubie to imie xD czy sa jakies luizy na sali??? Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 a ja agata ;/ 21.07.09, 21:12 uuu. współczuję . szczerze , róza mi się nie podoba . ja mam agata ; / . okropnie . wolałabym być zuzą , julią lub amelią .ale cóż ..... Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: a ja agata ;/ 04.12.09, 14:36 Mi się Róża bardzo podoba ;]. Ja mam Ola i nawet je lubię. U mnie w klasie jest parę dziwnych/wymyślnych imion, ale są bardzo łądne, np. Daria, Jagoda czy Fabian Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate23 oryginał . ; D 04.12.09, 22:10 ja mam na imie Ida i lubie moje imie ; D jest oryginalne i nigdy sie nie pomyle jak ktoś bedzie wołał chociaż Idalia też fajne [; Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 21:26 Ja na imie ma Julka i bardzo mi się to podoba. iedyś myślałam że to imie jest jaieś takie dziwne, ale teraz mi sie podoba=) A co do Imienia róża to nawet mi się podaba. Nie masz się co martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
missdebbyryan_ Re: mam brzydkie imię!!! 21.07.09, 22:55 Róża to śliczne imię! ;; sama chciałabym się tak nazywać... ja to jestem chyba najbardziej pokrzywdzona... bo mam na imię Hanna (najczęściej mówią do mnie Hania) i po prostu NIENAWIDZĘ tego imienia! dobrze że po angielsku nie jest tak źle bo powiem , że lubię jak mówi się do mnie 'hannah' ;d Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem A mi sie moje podoba xD 21.07.09, 23:24 Róża ? mojej kolezanki babcia tak sie nazywa Ja sie nazywam Kaśka xD lubie Kaśka ale nie nawidze Katarzyna ;/ Ochyda. Moim zdaniem imie Kaśka to bajeranckie . Ale ciagle je slyszysz l/l A Róża ? fajne . dziewczyny co wczesniej pisaly maja racje , ciesz sie ze nia Kundzia lub Wiesława a co gorzej Bronisława. Wymysl se jakies fajne ksywki np rożczka Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: A mi sie moje podoba xD 22.07.09, 00:16 Jestem Zaneta I uwielbiam moje imie, jest inne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olka15 Re: mam brzydkie imię!!! 25.07.09, 16:19 a wolałabyś być piątą olką w klasie?@! PIĘKNE IMIĘ!!! TAKIE VINTAGE... PASUJE DO MOJEJ DUSZY... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: mam brzydkie imię!!! 28.07.09, 16:05 Ja mam na imie Ania .. ale miałam mieć ARLETA. ;/ dobrze ze tata sie nie zgodził A Roża to bardzO ładne imie.. takie ładne zdrobnienie masz .. Rozalka mi sie bardzO pOdoba ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: mam brzydkie imię!!! 13.08.09, 19:38 nie prawda masz sliczne imię takie...oryginalne Zawsze mogło być gorzej,rodzice mogli cie nazwać np.Wanda albo Kunegunda Ja np.znam dziewczyne która się nazywa Colette xDD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: mam brzydkie imię!!! 29.11.09, 13:19 Róża to piękne imię! ) taka dziewczyna odrazu kojarzy się chłopakom z kimś interesującym i b.ładnym ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
krejzola Re: mam brzydkie imię!!! 30.11.09, 12:35 Spoko imię xd wolałabyś się nazywać Eleonora czy Kunegunda??!!?? Albo być kolejną Olką czy Anką w klasie? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: mam brzydkie imię!!! 30.11.09, 13:01 Patrycja Mi też moje jakoś do gustu nie podchodzi, ale zawsze lepiej niż Wiesia, czy Józia... (BEZ OBRAZY ) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_maria Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:14 Mi tam sie moje podoba xD chciałam bym inne Lila (tak jest takie imie - nauczycielki z mojej szkoly xd), ale Natalia nie jest zle. W miare rzadkie i takie nie zbyt powazne xD. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:19 jA jestem KaROLINA... i lubię to imie, a nawet kocham xD A Róża tez mi się bardzooo podoba.... jest takie INNE! śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
olka932 Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:44 Mnie też moje imie wkurza ;/ Olga ! Odpowiedz Link Zgłoś
ada_xdp Re: mam brzydkie imię!!! 29.11.09, 12:28 moja koleżanka ma na imię Kunegunda <lol2> jej mama jest z Polski a tata z Iraku ;p xD Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: mam brzydkie imię!!! 29.11.09, 13:25 A ja Amanda i co. Mam tak na imię jako jedyna w szkole a w moim miescie sa chyba tylko 2 takie imiona i sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: mam brzydkie imię!!! 29.11.09, 13:26 ja mam Katarzyna ale mowia na mnie kasia ;D tylko ma od histy mowi Kacha nie nawidze tego jeszcze ma z tego polewe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: mam brzydkie imię!!! 30.11.09, 12:43 Ja mam Kasiaa ;]]]] U mnie w klasie razem ze mną są 4 Kasie! ;-PPP Nauczyciele zwracają się do mnie raz Kasia, a raz Kaśka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: mam brzydkie imię!!! 30.11.09, 12:30 Może jeżli tak strasznie nie podoba Ci się róża, to poproś, żeby zwracali się do Ciebie tym samym imieniem, tylko po angielski: 'Rose' ( czytaj, 'rołs'). Myślę, że to jest dobry pomysł, ale tak wgl to uważam, że to nie jest brzydkie imię. Jest inne, nie takie pospolite. Ja mam na imię Alicja. Ogólnie lubię to pełne imię, ale strasznie nie lubię zdrobnienia: 'Ala'. Jest strasznie zwykłe i ciarki mnie przechodzą jak to słyszę, już wolę jak zwracają się do mnie po nazwisku. Trzymaj się i pamiętaj - zawsze mogło być gorzej. <; Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: mam brzydkie imię!!! 30.11.09, 12:41 Moja najbliższa przyjaciółka nazywa się Róża! ;-d Nie jest to okropne imię! Bardzo fajneee ;]] no i łatwo je zapamiętaćxDD Odpowiedz Link Zgłoś
rollie Re: mam brzydkie imię!!! 30.11.09, 16:20 mam na imię oliwia. to brzmi jak imię dla lalki ;p w ogóle to chciałabym mieć jakieś inne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 rollie 30.11.09, 16:52 Zuza to była lalka "Zuzia lalka nieduża..!" O żal... - ja tak mam na imię Zuzinka - żal..; / Zuzanna - za poważne Zuza - nawet fajneee.. Zuzia - bleee Odpowiedz Link Zgłoś
ewoszka Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 16:07 ja mam na imię Ewa i nie sądze by było za piękne ale przeżyje mogłobyć gorsze a Róża bardzo fajne imię Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 19:48 A ja mam na imię Natasza. Jedyna w mieście, gminie, powiecie, a może i w województwie... Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 19:55 Ja mam Ola Nawet niektóre mam fajne przezwiska ;] Ale jest taka dziewczyna też Ola to ona chce żeby mówić na nią Oluńcia aż mnie ściska ; x Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 19:55 Ja mam na imię Ania - lubię je. Podobają mi się jeszcze imiona Patrycja, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 po jakimś czasie sie przekonasz.... 02.12.09, 19:56 właśnie po jakimś czasie sie przekonasz do swojego imienia ja mam na imie MALWINA - oryginalnie c'nie ? baaardzo mi sie ono nie podobało ale teraz uwielbiam je nikt inny w sql sie tak nie nazywa a nie nic....heh nie chcialbym inaczej sie nazywać i myśle że powinnaś sie cieszyć takim imieniem .....no bo weź chciałbyś się nazywać kaśka albo ala ?! czy tam ula to tkie pospolite więc wiesz....a tak wgl to od czeko jest bierzmowanie...wybierzesz se imie jakie ci sie podoba i może poczujesz sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:05 Marcelina C00L Jedyna i niepowtarzalna! Miałam mieć Matylda więc proszę Cię zacznij doceniać swoje imię bo mogłaś mieć wiele gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:11 a ja mam Martyna i jakoś nie narzekam lepsza Róża niż Kunegunda -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:07 to w cale nie jest brzydkie imie Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: mam brzydkie imię!!! 02.12.09, 20:16 eii no fajnie rose;] jak rose cullen(hale)z twilight albo rose dowson z titanica;] mozesz miec na przyklad przezwisko rose;] ladne imie;] Odpowiedz Link Zgłoś