miss_pauline 29.04.09, 15:18 Tutaj możecie zamawiać wszystko. Od avatarów po nagłówki. Po prostu piszcie co chcecie, a ja robię daną pracę. Mam nadzieję, że komuś się przyda moja grafika). Przykłady obrazków itp: Wszystkie prace pochodzę z moich blogów: hannah-montana-arts.blog.onet.pl my-intensive-graphic.blog.onet.pl Jestem tam podpisana jako p@pi, ponieważ taki jest mój nick na blogach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_pauline Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 29.04.09, 15:19 Te obrazki są powiększone. Żeby zobaczyć je w naturalnej wielkości kliknij lewy przycisk myszy, naciskając pokaż obrazek ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.09, 18:44 4 jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 13.05.09, 20:35 Ja zapraszam na Superficial.blog.onet.pl znajdziecie dużo rożnych z Twilight Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 13.05.09, 21:13 zrobisz mi nagłówek z Demi i z Miley . ? . i avatar z Miley .(; . z góry dziaa .;] Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 13.05.09, 21:21 w jakim programie przerabiasz foty .? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Grafika-Avatary na kotek.pl itp 14.05.09, 09:53 Zamówienie dla demcilove: Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 14.05.09, 09:54 Zamówienia wykonuję w Gimpie i PFS. Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ;)) 15.05.09, 21:29 Ja bym chciała awatar z Kim Kardashian i awatar z Britney Spears Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 19.05.09, 18:40 Ale ładne...wykorzystam później jako awatareki Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Grafika-Avatary na kotek.pl itp 19.05.09, 20:24 Zamówienie: Mam nadzieję, że się podoba. Zrobiłam dodatkowo z Brendą, możecie wykorzystać: Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 13:13 Przygotowałam dla was 6 avatarów z Vanessą Hudgens. Myślę, że wam się przydadzą. Zamawiajcie!!!: Nie są jakoś specjalnie wspaniałe, ale starałam się. Są powiększone, co nie jest moją winą, ale jak zapiszecie, będzie wszystko oki. Napiszcie w komentarzu, jeżeli bierzecie jakiegoś avataraZamawiajcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 16:10 zrobisz mi 5 avatarów z Miley i 4 z Demi? . i jeden z Taylor Swift Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 16:21 ja bym poprosiła o pięć obrazków z Miley, 2 avatary z Taylor Swift i jeszcze jeden avatar z Miley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 16:39 zdiecia-Miley-100,Hannah Montana the movie- 120,Vanessa Hudgens-9,Ashlee-19,Demi-30,Selena-10,Zack-12(zrób wszystkie gwiazdy disney'a i napisz Najwieksza FANKA DISNEY'a)Brenda-40,Dylan i Cole Sprouse-60 i Demi,Miley i selena z napisem Miley_Hannah_Fanka:piwo (dalam ci tyle do zrobienia bo wszesniej mi nie robilas) i NIE DAWAJ TYLE KOLORÓW BO TE ZDIECIA SA JASKRAWE ALE ZDIECIA TOBISZ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^^^**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 16:44 zrób mi jeszcze ZDIECIA ZPROGRAM OCHRONY KSIEZNICZEK-300 I Z HANNAH MONTANA3SEZON-1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 16:49 i z THE VERONICAS-200 I Z ZMIERZCHEM-199 Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Zamówienie... 20.05.09, 16:58 Dziękipoprosiłabym jeszcze trzy awatary z Kim Kardashian.Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Zamówienie... 20.05.09, 17:09 Miley_Hannah_Fanka nie masz zbyt dużych wymagań ? o.O Ja poproszę 4 avki z Anahi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Zamówienie... IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 17:12 JAK ONA MI NIE ROBILA TYLKO WYMYSLALA SWOJE WIEC ZAMAWIAM TYLE ILE MI SIE NALEZY:- /!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^*************************************o.O Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ?? 20.05.09, 17:24 Zgadzam się z hermiona13.To ci sie wcale nie należy!!!!,a podrugie to nie sądze żeby ktokolwiek Ci zrobił tyle zdjęć...,nawet nie wiesz ile to pracy potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 18:26 wiem bo kiedys robilam takie zdieciaJAKBY MI WCZESNIEJ ROBILA TO CO CHCIALAM TO BY TAK NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MISS_PAULINE mozesz mi robic na raty Odpowiedz Link Zgłoś
paulliss Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 12.04.10, 14:47 Ja prosze 5 obrazków z Taylor Swift. Pliss Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 19:04 Do Miley_Hannah_Fanka: Słuchaj co ty sobie wyobrażasz, że jak raz nie wykonałam twojego zamówienia to od razu może robić po 1000 obrazków. Chyba jesteś niepoważna. Po za tym nie jestem twoją niewolnicą, żebym miała całą noc przed kompem siedzieć. Jestem normalną dziewczyną, która musi mieć czas na naukę, zabawę na dworze czy wypad na miasto z kumpelą. ty mi jeszcze piszesz łaskawie, że mogę ci oddać w ratach.Mam to gdzieś nie robię tych twoich zamówień. To tyle z mojej strony. Dla tych dziewczyn co zamawiały mam wiadomość, że avki i obrazki są już w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 19:08 miss_pauline:nie rób jej tyle obrazków,nie zasługuje na to.Ja proszę2 z Demi i 1 z miley.nie chcę cię męczyc Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Do Miley_Hannah_Fanka >:( 20.05.09, 19:29 Co ty sobie wyobrażasz??Że możesz żądać aż tyle obrazków?,dlatego że raz Ci ich nie zrobiła?!I jeszcze gadasz że to Ci sie należy??Jak kiedyś takie robiłaś to se zrób teraz!!!! Zastanów sie nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
mags Re: Do Miley_Hannah_Fanka >:( 20.05.09, 19:53 Miley_Hannah_Fanka odbiło ci. Miss_pauline to nie jakaś fabryka! Odpowiedz Link Zgłoś
wercia7 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 19:52 Nic Ci się nie należy!! Miss_pauline robi to z czystej dobroci, a ty żądasz 20 obrazków!! I jeszcze jej łaskę robisz, że może oddać na raty... A co do obrazków, są śliczne Jednak ja robię sama Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 20:10 , , zrobisz w koncu te obrazki . >? . ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Do miss_pauline! to nie ja wtedy pisalam!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 20:13 ktos sie podszyl podemnie!!! a ja chce tylko 2 obraski.^^**jeden z Vanessa i Ashlee z napisem Najwieksza Fanka Disney'a i drugi z Miley i Emily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 20:15 ty robisz piekne obrazki Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 20:31 wiesz co Miley_Hannah_Fanka? jakoś dziwinie ci nie wierzę. A co do twojego "zamówienia", to aż 120 zdjęć z Hannah Montana: The Movie na pewno nie ma, 300 z Programu Ochrony księżniczek? Chyba oszalałaś. Wszystkich zdjęć z POK jest jakieś 20. A ty chcesz żeby dała ci 300? HM 3 Sezon - 1000? ICH NAWET TYLE NIE MA! Chyba ty na rozum upadłaś, albo coś podobnego. A do tego masz jeszcze jakieś obiekcje typu "zdjęcia są zbyt jaskrawe". Żaałosne. A, i dziękuję Ci miss_pauline za to że marnujesz na nas czas Jak dla mnie, to nie musisz msię spieszyć z realizowaniem mojego zamówienia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaselen Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 20.05.09, 20:36 ja chce z hannah montana i z brenda song Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 20.05.09, 20:42 miss_pauline napisał(a): > > Jestem tam podpisana jako p@pi, ponieważ taki jest mój nick na blogach to ja poproszę avka czarną różę najlepiej z kroplami rosy... i z nazwą " załamana" z góry thx. ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:49 [url=http://www.buddytv.com/photos/galleryviewer.aspx?csi=21&ci=3007&pi=4458&ai=-1&idx=-1]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:50 czemu zdj. się nie pokazują jak się dodaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaselen kiedy....... IP: *.elblag.vectranet.pl 21.05.09, 08:10 kiedy bedom moje zdiecia? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 09:53 Zamówienia dla demcilove: Dla nikt.: ___ Mam nadzieję, że są oki. Posłuchajcie mnie. Nie zamawiajcie dopóki ja nie wykonam wcześniejszych zamówień. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 14:35 Ja bym chciała 4 z Katie McGrath i 3 z Miley Cyrus. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 15:56 Miley_Hannah_Fan ty też chyba oszalałaś przez tą Miley, bo zachowujesz się jak nie powiem co Ty wogóle widzisz co ty tutaj wypisujesz.! Przyznaj się ile masz lat, bo według mnie góra 7.! Chyba,ze masz jakieś zjechane to rozumie A Ja poprosze 2 z Seli, 1 z sel i demi razem, Van,...Z góy dzięki...Extra masz te fotki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 15:56 A i mam pytanie jak wklejasz tu te zdjęcia.?! Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 16:06 Choć też mam ten program hehe;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 21.05.09, 16:43 mam 14 i troche i nie mam zjechane!! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 16:49 dziekii są slicznee . ^^ ;] a mogee jeszcze 2 z Demi . Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 17:07 Dla kimberly25: Dla hermiony13: Mam nadzieję, że się podobają . Mam do was prośbę. Czy moglibyście zamawiać na razie tylko avatary, ponieważ mam teraz dużo nauki, a zrobienie obrazka zajmuje mi co najmniej 5-10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Cyrus39 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp IP: *.elblag.vectranet.pl 21.05.09, 18:51 no to ja chce avatar z:2 z Miley i 2 z Demi i 2 z Brenda nie spiesz sie z robieniem dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 20:24 Miley_Hannah_Fa...Pogadaj sobie i tak nikt ci nie wieży więc nie trudź się Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 21:00 ja poprosze 2 avatarki z ash i miley Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_nice_girl Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 22.05.09, 14:00 1 lady gaga , 1 ashley tisdale , 2 the veronicas , Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 21.05.09, 21:27 jakbys mogla miss pauline to poprosze jeszczez 5 z naszą taylor Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Grafika-Avatary na kotek.pl itp 22.05.09, 21:54 to ja poproszę 1 obrazek z Dylanem Sprousem (takim dorosłym!), 2 avatary z Demi i 2 avatary z Seleną ) Odpowiedz Link Zgłoś