Gość: ;(;(;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:18 Hej... mam nadzieje ze ktos mi doradzi... lub pomoże Od jakiegos czasu swędzi mnie pochwa i jej okolice... Miałam juz 3 razy miesiączkę... Nie wiem czy coś jest nie tak?? Błagam pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: Intymne pytanie...;( IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 20:07 Zastosuj płyn do higieny intymnej,może masz grzybicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfv Re: Intymne pytanie...;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:35 yyyyy.....Grzybicę w pochwie??!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Intymne pytanie...;( IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.09, 20:53 Ja też tak miałam. Nie wiedziałam, co się ze mną dzieje, a więc zaczęłam stosować płyny do higieny intymnej i przestało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: Intymne pytanie...;( IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 21:39 Do jfv : www.szansaspotkania.net/index.php?page=8744 Wejdź sobie na to i dopiero się wypowiadaj,dobrze Ci radzę Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: Intymne pytanie...;( 06.05.09, 14:51 powiedz o tym mamie i idźcie do ginekologa jeśli masz 16 lat to możesz iść sama Odpowiedz Link Zgłoś