Dodaj do ulubionych

szerokie uda.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:38
słuchajcie ma problem kurcze jak prawie co 3 dziewczyna.sciana
a mianowicie wielki tyłek xD

oczywiście mój brzuchol jest cudowny bo ćwicze nie obżeram sie itp. itd.
ale grubych ud za kij nie moge sie pozbyć więc chciałam was zapytać jakie spodnie nosicie.
nachodzi mnie kupienie takich rurak ale takich obcisłych chyba nie bardzo cnie.?confused
confused
POMOCY. shock
Obserwuj wątek
    • Gość: OOOO Re: szerokie uda. IP: 83.2.230.* 30.04.09, 19:57
      Ja ud nie mam szerokich ale za to tyłek tak...jak go "zmniejszyć" czy coś, bo
      nawet najgrubsza dziewczyna z mojej klasy 172cm 76 kg nie ma tak wystającego
      Plisssss Pomocy!
      • Gość: Pati. Re: szerokie uda. IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 20:02
        Obcisłe biodrówki.
        Rurki raczej optycznie powiększają tyłek,tak mi się wydaje ;d
      • sweet...ash Re: szerokie uda. 30.04.09, 20:05
        ja jestem chuda ale radze nosic nie zwerzane rurki, ale proste spodnie, nie zwezane ani nie rozszerzane, w nich twoje uda nie beda sie tak odznaczaly, mozesz takze nosic rybaczki wtedy kazdy zwroci uwage na twoje lydki, poniewaz w rybaczkach beda odkryte! ale w zadnym razie nie nos rurek ani spodni rzucajacych sie w oczy (w mojej szkole jest dziewczyna"przy kosci" ze tak powiem i kiedy naloszylaobcisle pomaranczowe rurki wszyscy sie z niej smiali! niewiem czy to dobra porada ale ja tak mysle...wiec jesli masz niezgrabne uda to uwydatnij np. swoje lydki..heee pozdrawima!!!smirksmirksmirksmirk
    • daguss Re: szerokie uda. 01.05.09, 12:00
      odradzam rurki, jeśli masz szerokie uda ! będą wydawać jeszcze większe. prosty
      fason jakiś. ;P
    • miley.aga Re: szerokie uda. 01.05.09, 12:12
      Najlepiej kup sobie takie spodnie szertokie nie dzwony ale juz od początku szerokie ja też
      mam grube uda a brzych tez mam łądny no i dupe mam duża mamy chyba ten sam
      problemsmile tez zawsze chodziłam w rurkach ale jak sie raz zobaczyłam w lustrze to OMG
      ostatnio kupiłam sobie włąsnie takie szerokie spodnie(własnie w nich teraz jestmwink)i
      naprawde moje nogi wygladają spoko jeszce ony sa z takiego cieniutkiego dzinsu
      powiewnego polecam taki spodniesmile
      miley.aga!
      • anulka_xd Re: szerokie uda. 01.05.09, 12:42
        Nie kupuj rurek bo one powiekszaja tylek i uda wgl... kiss
    • Gość: pluszowa Re: szerokie uda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 18:43
      ja nie mam tego problemu, ale na pewno spodnie ciemne - granatowe albo czarne i
      nie za wąskie, ale też nie za szerokie (dzwony) - nogawka prosta ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka