Gość: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:05 nie mam koleżanek w klasie nie wiem czemu wszyscy mówią ze jestem brzydka ; noi co ? przeciesz wygląd to nie wszystko.. jeszcze pokłuciłam sie z psiapsiułą co mam zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ka$ka Re: koleżanki z klasy ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.09, 18:13 pogódź się z psiapsiółą nie musisz miec koleżanek... koledzy wystarczą wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: koleżanki z klasy ? 01.05.09, 18:24 jeśli mówią ci że jesteś brzydka to są głupkami , może zrobiłaś im coś i chcą ci dokuczyć, nie wiem co o tym myśleć ale nie przejmuj sie nimi tylko ich totalnie olej, tak żeby mysleli że nie zwracasz na nich uwagi i nie przejmujesz sie tym, a jak to nie podziała to powiedz im wprost np tak: " myslicie że wygląd jest najważniejszy? tylko dla lalek barbie sie on liczy, a jeśli macie choć trochę rozumu w głowie to zajmijcie się kształtowanie swoich charakterów bo jak narazie to sami idioci tu chodzą z wysokim ego" - może pomoże, jak coś zrobisz z tą sprawą to pisz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: koleżanki z klasy ? 01.05.09, 18:57 cóż, na pewno jest z tobą coś nie wporządku. tzn. mam tutaj na myśli twój charakter. przypominasz mi moją `koleżankę` z klasy. wszyscy jej mówią, że jest brzydka (bojestxd) ale raczej nikt nie poruszał by tego tematu, gdyby nie była fałszywa i taka barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: koleżanki z klasy ? IP: 83.2.232.* 14.05.09, 16:22 Daj sobie spokoj z takimi kolezankami. spotkasz innych ludzi w zyciu, moze lepszych moze jeszcze gorszych... i sprobuj sie pogodzic z psiapsiółą Odpowiedz Link Zgłoś