miley_love. 01.05.09, 19:14 Selena czy Miley? ta sama piosenka, obie na żywo, z tą różnicą, że miley śpiewa całą piosenkę, a selena nie. która lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Rockstar - Miley or Selena? 01.05.09, 19:16 , , no jasne , że Miley .xd. juz wczesniej mowilam , ze SELENA ZA ŚPIEWANIE NIECH SIĘ NIE BIERZE . ! bez obrazyyy...ale Miley umie śpiewać , a Selenie to nie wychodzii.;/.ale lubię Selenę i doceniam jej talent aktorski . Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Rockstar - Miley or Selena? 01.05.09, 19:18 popieram demcialove ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFan Re: Rockstar - Miley or Selena? IP: *.elblag.vectranet.pl 01.05.09, 19:52 Miley LEPIEJ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Rockstar - Miley or Selena? 01.05.09, 20:32 ja też stawiam na miley. cyrus spiewa pięknie, gomez, przykro mi, jej się słuchać nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Rockstar - Miley or Selena? 01.05.09, 23:13 nooo. nie mam nic do niej, ale ta jej piosenka np. "tell me cośtam dont know" to porażka ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Rockstar - Miley or Selena? 02.05.09, 08:55 Mil śpiewa tą piosenke cudownie, bardzo ją lubie, a Selena..przecież nie wszystkie gwiazdki Disney'a muszą śpiewać.. a oni chcą na siłe zrobić z niej piosenkarke Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Rockstar - Miley or Selena? 02.05.09, 09:59 , , pzreciez praktycznie Selena nie występowała w takich wielkich musicalach prawda . ? no mzoe ten kocpiuszek roztanczoina historia..ale jak dla mnie.,...film był kiepski...;/.Co innego Miley,Vanessa,Demi,Ashley,Meghan one mohą śpiewać bo one występowały w musicalach i mają poparcie od najwarzniejszych ludzi ...tak mysle..xd.Ale Selena szczerze głosu ładnegoo nie ma...;/.Niech sie zajmiee aktorstwem bo to jej wychozi.a spiew neich zostawi dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endruska Re: Rockstar - Miley or Selena? IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.09, 11:06 co to wgl. za pytanie? MILEYYY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Rockstar - Miley or Selena? 02.05.09, 13:20 Przyznam,ze Miley śpiewa lepiej, ale Selena wcale taka zła znowu nie jest.! Ciekawe czy śpiewacie lepiej, czy moze jakby wam słoń nadeptał na ucho, bo tak xle z Sel znowu nie jest, Pozatym bycie gwiazdą nie polega tylko na śpiewaniu A ja demcialove też pierwszy raz nie przyznam ci racji, bo jeśli to lubi to może i nikt jej tego nie zabroni A pozatym zawsze ją tak chwaliłaś, ale długo pisałąś z tymi tam różnymi i chyba odciągnęły cię od Sel i Demi, bo teraz najwięcej mówisz o Miley, a prawdziwy fan tak nie robi bez urazy, ale i tak cię lubie, bo styl moze się zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Rockstar - Miley or Selena? 02.05.09, 17:41 jedyną piosenką wykonywaną przez selenę, która mi się podoba i którą umiem śpiewać jest everything is not what the seems. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Rockstar - Miley or Selena? 02.05.09, 20:10 pati896...ee...soryy...ale ja poprostu poznalam blizej Miley i bardzo ją polubiłam.A Selena już mi się poprostuu znudziła.Chyba mam do tegoo prawo . ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja ;p Re: Rockstar - Miley or Selena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:44 Masz a co do piosenki to zdecydowanie Miley Odpowiedz Link Zgłoś
zuzx789 MILEY ! ! ! 03.05.09, 10:23 mówcie co chcecie ale ja zdecydowanie wole Miley niewiem czemu ale jestt w niej coś takiego ...takiego.. ..takiego... ? extra a ty.?? kogo wybierasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Rockstar - Miley or Selena? 03.05.09, 11:47 Wiem,że masz tylko tak powiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia*** Re: Rockstar - Miley or Selena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 11:12 JAsne że MIley Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Rockstar - Miley or Selena? 17.07.09, 10:46 o lol! dzieci! nie ma porównania! Selena śpiewa tą pożal się Boże piosenkę bez podkładu muzycznego, a Miley z podkładem. więc nie piszcie, że Sel nie umie śpiewać, bo umie, ale tu nie miala podkładu muz. i następnym razem zwróćcie na to uwagę, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Rockstar - Miley or Selena? 17.07.09, 11:43 Obie na żywo tylko jakość z Mil jest o wiele lepsza koncert i w ogóle a nie tak że siedzisz w domu amatorska kamera i nawet nie pamiętasz tekstu ;P Miley zaśpiewała lepiej to jej piosenka i w niej na pewno czuje się dobrze Sel też śpiewa ładnie ale przy tym kawałku Mil wygrała Ale uważam, że gdyby video było takiej samej jakości mogłyby być na równi Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Rockstar - Miley or Selena? 21.07.09, 21:19 Ja wole selene, ale tą piosenke ładniej wykonała Miley moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Rockstar - Miley or Selena? 21.07.09, 22:24 Zdecydowanie Miley Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Rockstar - Miley or Selena? 21.07.09, 22:33 Oczywiście że MiLeY! Selena nie nadaje się na Primadonne Odpowiedz Link Zgłoś
astra. Re: Rockstar - Miley or Selena? 21.07.09, 22:39 .Mil.! <3 a co do srelenki... spojrzmy prawdzie w oczy: ..ta idiotkaa nie ma za grosz talentu.xd Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Rockstar - Miley or Selena? 22.07.09, 16:07 astra. napisał(a): > .Mil.! <3 > a co do srelenki... > spojrzmy prawdzie > w oczy: > ..ta idiotkaa nie > ma za grosz talentu.xd może i nie umie śpiewać tak dobrze jak Cyrus ale za to ma talent aktorski !! Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Rockstar - Miley or Selena? 24.08.09, 18:27 Miley lepiej, ale Sel też nieźle! Może nie ma nadzwyczajnego głosu, ale trzeba Selenie przyznać, że śpiewać umie. Odpowiedz Link Zgłoś
glitter Rock? 24.08.09, 18:39 Rockstar? Popstar jak już, ale nie koniecznie star, bo jakby zapytac przeciętnego dorosłego człowieka, to powiedział by ci tylko, że jego dzecko ma to na piórniczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Rockstar - Miley or Selena? 24.08.09, 18:47 oczywiście że miley śpiewa lepiej tą piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Rockstar - Miley or Selena? 24.08.09, 18:53 też pytanie . x / D to chyba jasne . ? przecież Selena śpiewać nie umię .. a Miley jest w tym świetna . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: Rockstar - Miley or Selena? 24.08.09, 19:53 selena górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś