loczek. 10.05.09, 19:07 moja mama jeszcze nie jest w ciąży, ale planuje dziecko. jestem meeeegaaa szczęśliwa ! < 33 chciałabym żeby to był brat, bo mam już starszą siostrę ; pp jedyny problem to imię. macie jakieś pomysły? proszę o radę ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pauli Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 19:13 Ale masz super! Szczęścia życzę Imię dla chłopaka? hmm... Dla mnie podobają się, np. Damian, Piotr... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:14 dziękuję, też się cieszę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:22 widze że oby dwie nie macie rodzenstwa ja bym na taką wiadomość się poryczała i strasznie złościła na rodziców ja mam siostrę o 2 lata starszą to wiem co to jest rodzeństwo a mojej koleżanki siostra ją po prostu martretuje zresztą tak jak mnie moja siostra np. moja sąsiadka ma 11 lat i ma siostrę która ma chyba z 5 lat i ta starsza ciągle na nią wrzeszczy jej każe wszystko robić bo czuje że ma władze nad dzieckiem oby tak nie było z toba chciała bym z tobą pogadać za 3 lata czy zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:25 eeej, ja mam starszą, szesnastoletnią siostrę. moja mama młodo zaszła w ciąże. na początku rzeczywiście czułam się źle z wiadomością, że już nie będę tą najmłodszą, rozpieszczaną przez babcię i dziadka ale wiesz co? potem pomyślałam jak miło będzie wychodzić sobie z wózeczkiem ;DD a taka mała iskierka doda naszej rodzinie radości. przestałam być egoistką. Odpowiedz Link Zgłoś
miley. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:45 właśnie. tak mówisz. mam 8 miesięczną siostrę. moja mama niedawno wróciła do pracy. ja mam 13 lat i nie mogę wyjść ani na dwór ani nigdzie, bo tata sobie sam nie poradzi. A tak się cieszyłam że będę miała siostrę. Teraz jestem zła bo nawet się nie mogę z przyjaciółmi spotkać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 19:55 no to ci nie zazdroszczę! Mam kumpele która ma brata co ma 5 lat i bez przerwy się leją i wogule. bo on chce tu on chce tam! I ona nie ma czasu dla siebie. Więc lepiej się módl o siorę troszkę lepiej ale też trochę przerąbane bo jak będzie mniej-więcej miała 13 lat to będzie od ciebie bez pytania "pożyczała" ciuszki. Mowie przerąbane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.serv-net.pl 12.05.09, 22:43 U mnie jest odwrotnie to moja starsza siostra bez przerwy pożycza ode mnie bez pytania ciuchy ale nie zamieniłabym ja na żadną inną bo choć czasami sie kłócimy to i tak większość czasu spędzamy sie śmiejąc i żartując Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuśka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 07:58 Ello.Ja mam 12 lat i przez 8 lat byłam jedynaczką.W obecnej chwili moja siostra ma 4 lata.Od jej urodzenia do tak 2 lat,kochane dziecko,nie kwiczało,nie chciało wszystkiego i nie ryczało o byle co Kiedy minął ten wiek to O mój bosche Jak jej mama wyłączy mini mini po 2 godzinach oglądania,to ryczy,drze się i idzie nakablować do taty.Jak jej coś tam powiem złośliwie typu:"ale jesteś dzieciszko,moja siostrzyczka"tak wiecie żeby podkreślić że jestem starsza to mnie opluje,walnie i idzie nakablować.Jak powiem że ja tylko powiedziałam to mam karę na kompa,telewizor,lub nie wyłażenie z domuPróbowałam z nią pogadać,że jesteśmy siostrami,że ją kocham itp.i usiąde na kanapie żeby z nią pogadać to ona mi w darciu papą krzyknie:"Ja tu byłam pierwsza"A w przedszkolu to zupełnie inne dziecko,panie mówią że wyjątkowo dzielna,grzeczna,koleżeńskaJa nie wiem co mam robić,jak jej nie obrażę to niby jest wporzo ale doprowadza mnie do szałuPozdroI tak ją kcham,to moja siora i jej wszystko wybaczę,jeszcze jest małaA i nie rządzę nią tak jak mówili niektórzy przedmówcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.satfilm.net.pl 13.05.09, 14:44 Do Gość: anik cos mi się wydaje że ciuszków nie będzie pożyczać gdyż będą zaduże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolcia12 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:10 Hmm... Widzę że jesteś optymistką;] Ja mam 13 lat i mam 2 siostry. Martyna ma 9 lat, a Sabinka półtora roku. Gdy dowiedziałam się że mama jest w ciąży to nie miałam zbyt pozytywnego nastawienia (jestem pesymistką;]) ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich, chociaż czasami chciałabym być jedynaczką... To takie zdjątko Sabinki: img16.imageshack.us/img16/8631/1007043n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nomcia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:35 A ja do konca życia będę jedynaczka bo mój tata zmarł jak miałam 2 latka a teraz mam 14 wam to dobrze ze macie rodzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.09, 17:25 Dlaczego piszesz, że nie mamy rodzeństwa? Ja mam o dwa lata starszego brata. Coś Ci się pomyliło... Ale nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moooo Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:04 ja mam siostre która w maju będzie miała 5 lat a ja mam teraz 15.....niezła różnica)) ale mam jeszcze starszego brata,który ma 17 lat...... rodzinka jest super z bratem cały czas sie kłócę, a siostrę rozpieszczam, zreszta jak każdy u nas w rodzinie nie nazwijcie dziewczyny Mariola(ja mam tak na imię) brzydkie dla chłopca: Marcel, Kacper dla dziewczyny: Oktawia, Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:56 zgadzam się z majson ja np. gdy dowiedziałam się że moja mama jest w ciąży nie odzywałam się do niej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley ;D Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:18 Mi dla dziewczyny strasznie podoba się imie: Julia . A dla chłopaka: Łukasz . Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 Re: Żadnych bachorów ! 12.05.09, 18:51 OMG . Jak się cieszysz to fajnie. Jak by moja mama zaszła w ciążę .ojej nie powiem co by się działo bym sie chyba zabiła albo uciekła z domu ja nie chcę zadnych bachorów w moim domu :] moze dlatego że mam 13 lat i jestem jedynaczką. : ] wiekszość osób gdy ma juz rodzeństwo to chcę mieć jeszcze {oczywiście są wyjatki} ale ja bym chyba najpierw rodziców zabiła a później siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga203 Re: Żadnych bachorów ! IP: *.rudanet.pl 13.05.09, 13:12 zgadzam się z tobą ,mam dwie siostry po zatem moja mama już nie może miec dzieci...2 siostry mi wystarczą po zatem też bym była zła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Żadnych bachorów ! IP: *.tktelekom.pl 13.05.09, 18:48 ja mam siostre o 2 lata młodsza a osobiście mam 14 lat. Gdyby na świat u nas przyszłoby jeszcze jedno dziecko to szczerze bym wszystkich, którzy sie z tego cieszą lub sie do tego przyczynili ZNIENAWIDZIŁA. Jak widze kobiety w ciąży to mnie mdli a jak widze te pomarszczone czerwone ryczące bachory to aż mi sie chce wrzeszczeć na cały świata jaki to gó...arz jest okropny. Nie lubie wszystkichg dzieci oczywiście sa wyjątki, mimo to te widoki przyprawiają mnie o złość mdlice i inne negatywne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tilds Re: Żadnych bachorów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 08:09 U mnie tak samo. Też mam 13 lat i nie wiem co bym zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.chello.pl 13.05.09, 09:09 Ja już chyba nie chciałabym rodzeństwa.. mam jednego brata - dwanaście lat starszego i jakoś to mi wystarcza. Nie mamy ze sobą dobrego kontaktu, o ile w ogóle można to nazwać kontaktem. Żyjemy ze sobą gorzej niż pies z kotem. Może jestem egoistką, ale mały szkrab w rodzinie niesie za sobą kolejne obowiązki.. a przede wszystkim wymaga dużo opieki, etc. Nie mówię kocham dzieci, ale siostry bądź brata nie chciałabym mieć. Wystarczy, że słucham opowiadań przyjaciółki, której niedawno urodziła się siostra, a dwa lata wcześniej brat. Wiem, co tam się dzieje i jakie to wszystko niesie za sobą obowiązki, bądź skutki. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 16:27 co ty gadasz ... ja mam młodszego brata (10 lat) i młodszą siostrę (3 latka) i jakoś się nad nimi nie znęcam ... fajnie jest mieć rodzeństwo . Moja mama znów jest w ciąży i bardzo się ciesze i już się nie mogę doczekać . Nie chciała bym być rozpieszczoną jedynaczką . Więc gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.cust.tele2.pl 12.05.09, 18:40 też bym chciała mieć brata. ale zeby miał takie sweet kręcone włoski jak aniołek ;p na pewno by miał bo ja też mam mi sie podoba imię Gracjan, Alex, Wiktor,Damian, Daniel, Kuba, Jasiu i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley1518 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:43 Ja niestety mam starszego brata ... ciagle cie kłucimy i sie ze sobą nie zgadzamy mimo to jest moim bratem więc nie mama wyjścia musze go lubieć. CZsem jest dlA MNIE MIŁY ale tylko czasem.najbardziej wkurza mnie to jak sie popisuje pżed koleżkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjhg Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manini589 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:00 Ja czułam takie nieby szczęście niby strach moze dlatego ze gdy sie o tym dowiedziałam miałam 9 lat i byłam przyzwyczajona do samotnosci a gdy dowiedziałm sie znowu o drugim dziecku 2 lata później byłam już mniej podekscytowana a teraz w domu jest fajnie gdy ma sie do zabawiania 2,9 letnie i 0.8 m-c dziewczynki a jesli chodzi o imiona polecam sprawdzić w KSIĘDZE IMION Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:25 to ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaud.;* Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:34 A ja mam 2 siostry;d starszexD ale nie jest źle czasami..;D Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:32 wwo ..zazdroszcze...ja mam mlodszego brata ..i są z nim sama klopoty .) a co do imienia to moje ulubione imie meskie to Paweł. tak nazywa sie moj chlopak ..i baardzo lubie to imie .) no i oczywiscie szczescia zycze z nowym czlonkiem rodziny ) Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:35 graluracje mi sie podobaja imona: Emilka xd [wiadomo] Artur. ewentualnie marta.ania albo mahda ale to w ostatecznosci.!! EMILKA I ERTUR RLZ.!^^. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:37 ale najlepsze emilka a artur.. z meskich moze jesze mateusz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśieńkaaa xD ;) Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 17:50 mitek , gustaw , bodzio xD A tak na serio : Maciej , Krzysztof , Jakub - Kubuuuś ;* Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:37 dziękuję wam ; 33 o, emilka, ładne imię ; D jak będzie dziewczynka, to namówię mamę Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska_demi_w Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:40 ja na twoim miejscu bym nie chciała...ryczałabym ciągle i wyniosła się do cioci... ja mam starszą o 9 lat siskę i ona mnie denerwuje czasem...jestem najmłodsza! a jak usłyszałabym,że moi starzy chcą mieć dziecko to... ale imiona to tak: z męskich marcin,dominik,filip,może też mateusz,łukasz,kamil ale najj to Marcin!!! a z damskich wiktoria(my name) klaudia,ola,asia,marta,michalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:46 Ja bym bardzo bardzo chciałabym mieć rodzeństwo. Zazdroszczę Ci naprawde ;] Najbardziej z męskich podoba mi się: Oskar, Igor, Jaś, Dominik i Kubuś a z damskich: Emilka, Zuzia, Julcia, Michalinka Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:41 mi tez sie podoba imie emilka xd nie mam tak na imie ale wszyscy tak na mnie mowia bo to moje 2 imie i tak sie poskladalo xd Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:30 czemu mówicie jej że wy byście płakały bo macie ileś tam starsza siostrę...???? przecież ona będzie mieć młodsze ordzeństwo to sobie porządzi ja starsznie bym chciała miec młodsze ordzeństwo ale rodzicom sie jakos nie zbiera;/ zazdroszcze koledze bo wczoraj nam powiedział w klasie że we wrzesniu będzie miał dwie siostry bliżniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia będę mieć rodzeństwo! ;o 06.06.09, 23:10 . ale zajee . ; ] ja nie mam wgl rodzeńsywa .. taaa. głupio mam . ; ( ` gdyby chłopak był to Michał, Kuba i jeszcze jedno z głowy mi wypadło . xdd a jak dziewczynka to emila albo paulina . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.09, 19:45 Z męskich to Kuba,Dawid i Filip A z damskich...to może Dominika ;] Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:47 candy.e napisał(a): > graluracje > mi sie podobaja imona: > Emilka xd [wiadomo] > Artur. > ewentualnie marta.ania albo mahda ale to w ostatecznosci.!! > > EMILKA I ERTUR RLZ.!^^. > > > > ja mam na imie Emilka ale nie przepadam za tym imieniem ..wole Karolina albo Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:39 moje ulubione imiona męskie to : Bartek , Kubuś ;p , Piotruś , Max , Damianek , Wiktorek , Mikołaj = Nick , yy no to chyba wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:51 emciaaa ja mam na 1 karolina mówia tez na mnie edytka czasem xd albo emilka xd ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 20:02 -Loczek-Masz rację MIŁO BĘDZIE WYCHODZIĆ NA SPACERKI Z WÓZECZKIEM życzę wszystkiego dobrego* Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:55 To fajnie, że się cieszysz, bo znam wiele osób, które na taką wiadomość by się popłakały. Ja osobiście mam młodszego o dwa lata brata(rocznicowo 3 lata, ale on jest ze stycznia, a ja z grudnia) i on mi w zupełności wystarczy. Co prawda jak każde rodzeństwo my równiez się kłócimy, ale nie zamieniłabym go ani na siostrę ani na żadnego psa(czy coś). Jest OKII!!! Podam ci imiona, które bardzo mnie się podobają: Dla dziewczynki: Amelia(Amelka)(Ami) Natalia(Natalka) Oliwia(Oliwka) Julia(Julka) Paulina(Paulinka)(Paula)(Papi) Mojeeee Emilia(Emilka) Najbardziej chyba Amelka i Paulina Dla chłopców: Sebastian(Seba)(Bastek) Mateusz(Mati) Michał(Michałek) Daniel(Danielek) Najbardziej Sebastian Napisz jakie tobie imiona się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:56 Podoba mi się również Agnieszka bo niewiadomo jakby się je powiedziło i tak zawsze brzmi tak ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 10.05.09, 19:58 cyprian. i cholercia, zawsze chciałam mieć starszego brata. marzenia. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:55 ja proponuje na dziewczynkę: Magda (tylko nie nazywajcie jej Maja, ja tak się nazywam i nie lubie tego imienia) Anita, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 14:30 Pogratuluj swojej mamie Zazdroszczę Ci Mogę spytać ile Twoja mama ma lat? Jestem ciekawa A co do imienia, to moje dziecko, jeśli to byłby chłopiec, nazwałybym go Adam, Jakub albo Tomek A dziewczynka.. yymm.. Ewa, Dominika albo Luzia Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 15:33 Zajebiście, zawsze chciałam mieć młodsze rodzeństwo. ale takie duuzo młodsze , bo mam siostry starsza 2 lata i młodszą 2 lata ci którzy popłakaliby się na wieść o rodszeństwie - widać zę macie ze swoim złe relacje. ja mam z siostra b dobry kontakt, to ważne jak się mieszka przez wiele lat razem w jednym pokoju, ważniejsze niż przyjaciele tak naprawdę, bo wtedy twoim przyjacielem jest rodzeństwo. wszystko zależy od tego jak się ułoży z bratem/ siostra. co do imion. mnie się polskie imiona nie podobają. moje mi się podoba , owszem- Julita ale wolałabym Julianna. inne imiona... raczej nie. lubię pomysłowe, o tak. nie wiem jak rodzice mogą decydować się na popularne Anie, Kasie itp... takie imoina nie mją charakteru ! Męskie imiona też mi się nie podobają. Mmoże tylko Jasiek. ) Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 15:41 dziękuję wam wszystkim x 33 fajne z was dziewczyny ; D : * miss_pauline ` śliczne imiona, jest z czego wybierać <3 dziękuję. nikt. ` moja mama ma 33 lata. w ciąże zaszła jako 16 latka, urodziła w wieku 17 lat. mogłoby się wydawać, że jakaś dziwna jest, ale jest naprawdę mądrą i wykształconą kobietą. podziwiam ją. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 20:00 loczek. napisał(a): > dziękuję wam wszystkim x 33 > fajne z was dziewczyny ; D : * > > miss_pauline ` śliczne imiona, jest z czego wybierać <3 > dziękuję. > > nikt. ` moja mama ma 33 lata. w ciąże zaszła jako 16 latka, > urodziła w wieku 17 lat. mogłoby się wydawać, że jakaś > dziwna jest, ale jest naprawdę mądrą i wykształconą kobietą. > podziwiam ją. ; ) Łoooo! Jak urodziła w wieku 17 lat, to ja też ją podziwiam! Chociaż troszkę mnie to przeraża, bo moja starsza siostra niedługo kończy 17 lat, a nie wyobrażam sobie jej z dzieckiem.. Podziwiam Twoją mamę bo podjęła się wychowywania dzieci w tak młosym wieku Powiedziałaś, że Twoja mama jest wykształconą kobietą. Jeśli urodziła w wieku 17 lat, to poszła na studia? W każdym filmie jest, że jeśli kobieta przed 20 rokiem życia urodzi dziecko, zaprzepaszcza studia To nie fair Ale oczywiście nie mówię, że jeśli nie poszła na studia nie jest wykształconą kobietą! W życiu Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:29 moja mama bedzie miec trojaczki z jednej strony sie ciesze bo w domu bedzie wesoło i smiesznie ale z drugiej strony nie bo przeprowadzamy sie do wawa a ja w swojm miescie mam juz swoich starych przyjaciół a teraz wszystko od poczatku ma ktoś podobna sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 18:49 Kamil! super albo Dominik, Rafał, Patryk... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 20:35 wiem jak to jest wychodzić sobie z wózeczkiem mam siostrzeńca który ma roczek, uwielbiam małe dzieci ma na imie Adrianek i bardzo podoba mi sie to imie, a tak to jeszcze podoba mi sie: Kamil, Patryk, Damian.. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 11.05.09, 21:54 moja mama poszła na studia zaoczne w wieku 24 lat. teraz jest nauczycielką Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 11:42 artur jakie to jest sliczne imie .. bosz. jakub w tym też sie zakochałam ., jest takie proste, zwyczajne ale super. a z dziewczyńskich to hmmm. wiktoria nicola kinga te mi sie najbardziej podobają Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 15:06 widzę, że najwięcej arturów : ) do 'nikt' : polskiego ;dd w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
kazia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:17 ja osobiście uważam, że to w pewnym sensie fajnie jeśli oczywiście lubi się małe dzieci , ja je normalnie kocham ale teraz w wieku 15 lat nie chciałabym mieć malutkiego rodzeństwa ponieważ szkoła, dom i to wszystko - może to i takie wymówki nastolatki ale tak jest ;D jeśli się cieszysz loczku to i ja się Twoim szczęściem cieszę ), a co do imion to dla chłopca : Darek, Aleks, a dla dziewczynki to :Madzia i Natalka ) //Uwielbiam Twój nick ;D// pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:26 kazia napisał(a): > ja osobiście uważam, że to w pewnym sensie fajnie jeśli oczywiście lubi się mał > e > dzieci , ja je normalnie kocham ale teraz w wieku 15 lat nie chciałabym mieć > malutkiego rodzeństwa ponieważ szkoła, dom i to wszystko - może to i takie > wymówki nastolatki ale tak jest ;D > > jeśli się cieszysz loczku to i ja się Twoim szczęściem cieszę ), a co do imio > n > to dla chłopca : Darek, Aleks, a dla dziewczynki to :Madzia i Natalka ) > > //Uwielbiam Twój nick ;D// pozdrawiam haha, dziękuję, jesteś przemiła : D Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:58 A właśnie co do imion: Dla dziewczynki: -Julia -Marta -Aleksandra(Ola) Dla chłopaca: -Kacper -Staś -Artur (ksiąze!) -Aleks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina... :) Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.wesola.net / 172.18.12.* 12.05.09, 17:20 moja mama też jest w ciąży.. nie wiem czy sie cioeszyć bo nie z moim tatą.... a po za tym nie znosze jej chłopaka więc.... no ale co do imion to: dla dziewczyn podoba mi się... bianka (tylko... nie wiem czemu) a dla chlopóow uwielbiam imie (kasper - nie nie pomiliłam się z "s" celowo napisałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:29 Gość portalu: nina... napisał(a): > moja mama też jest w ciąży.. nie wiem czy sie cioeszyć bo nie z moim tatą.... a > po za tym > nie znosze jej chłopaka więc.... > > no ale co do imion to: > > dla dziewczyn podoba mi się... bianka (tylko... nie wiem czemu) > a dla chlopóow uwielbiam imie (kasper - nie nie pomiliłam się z "s" celowo napi > sałam ) eh, to rzeczywiście smutne, gdy nie lubisz chłopaka swojej mamy. trzymaj się ; ( : * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:15 Wg. mnie najładniejsze to Marcin z męskich, a z żeńskich to Julia(jula) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandraaaaa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:13 Imię się wybiera ale względem nazwiska. Skoro nazwisko jest długie to bardziej estetycznie wygląda krótkie imię i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:18 jej!<br /> nono <br /> ja mam brata o siedem lat młodszeko, jest pieron alei tak jest fajny a imię mi się podoba Kamil i Dawid<br /> ale jak będzie dziewczynka to mi się podoba Iza Malwina Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:21 hmm..imię . ? . Maciej albo Piotruśś . ; 33. ;] tez mam siostrę i brata. siostra jest o 2 lata starsza brat o 5 lat młodszy...xd Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:20 Hmmm chciałabym ci bardzo pomuc wiec troche sprubuję Gdyby to była dziewczynka np; -Viktoria -Natalia -Dominika -Sylwia -Paulina A gdyby to był chłopczyk to np; -Piotrek -Paweł -Mateusz -Rafał -Damian Myśle ze troszke pomogłam ale nie wiem bo kazdy ma inny gust no nie ??? Wybiesz któroś z tych które ci sie najbardziej podoba ;] Wiem ze to trudno wybrać imie bo sama mam troje rodzeństwa 1 młodsza siosre i 2 młodrzych braci wiec jestem najstarsza ;]:- ) Mysle ze pomogłam i zaczne sie zwijac Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:28 4 napisał(a): > Hmmm chciałabym ci bardzo pomuc wiec troche sprubuję > Gdyby to była dziewczynka np; > -Viktoria > -Natalia > -Dominika > -Sylwia > -Paulina > A gdyby to był chłopczyk to np; > -Piotrek > -Paweł > -Mateusz > -Rafał > -Damian > Myśle ze troszke pomogłam ale nie wiem bo kazdy ma inny gust no nie ??? Wybiesz dziękii. < 33 mi się podoba rafał, ale mojej mamie nie. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:49 Hehe zawsze tak jest ja chciałam moja młodsza siostre <ma 5lat> nazwać Wiktoria ale mojej mamie sie nie podobało i nazwała Dominika !!! Jednym zdaniem to dominika tez ładnie ale potem za tydzień po chrzcinach ciagle zalowała ze nie nazwała ją Wiktoria A rafał to tak mój brat sie nazywa czesto sie z nim kłuce czasem nawet dochodzi do bitew !!!! <333 Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:31 loczek. napisał(a): > dziękii. < 33 > mi się podoba rafał, ale mojej mamie nie. ; p taaak, Rafał jest ślicznie Narzeczony mojej kuzynki ma tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:26 mi się podobają imiona - mateusz, wojtek, kamil. popularne dosyć ale wg mnie fajne. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.aster.pl 12.05.09, 17:27 podnieta ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:28 Gość portalu: xd napisał(a): > podnieta ;dd jakiś problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.kaskada.net 12.05.09, 17:31 ja mam młodszego brata, i to jest masakra w domu! ja jestem najgorsza a mój brat najlepszy. po mnie - jak pada deszcz i idę ze szkoły - to nie jedzie nikt ale po niego oczywiście. z drugiej strony to że tak jest to wina mojej matki przez którą już planowałam się zabić ... wykańcza mnie psychicznie razem z tym czymś co się nazywa moim bratem. Nie życze takiego czegoś nikomu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:32 Gość portalu: xxx napisał(a): > ja mam młodszego brata, i to jest masakra w domu! ja jestem najgorsza a mój bra > t > najlepszy. po mnie - jak pada deszcz i idę ze szkoły - to nie jedzie nikt ale p > o > niego oczywiście. z drugiej strony to że tak jest to wina mojej matki przez > którą już planowałam się zabić ... wykańcza mnie psychicznie razem z tym czymś > co się nazywa moim bratem. Nie życze takiego czegoś nikomu ..... jestem twardą laską, wytresuję sobie braciszka ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.tvkdiana.pl 12.05.09, 17:28 hmm. zależy jak na to patrzeć. ja osobiście byłam przez 11 lat jedynaczką i na samą myśl o rodzeństwie robiło mi się niedobrze a gdy dowiedziałam się że będę miała rodzeństwo byłam okropnie zrozpaczona. ale dziewczyny.! wszystko ma swoje dobre strony. ja już przekonałam się do mojej siostry uważam, że w przyszłości młodsze rodzeństwo może się do czegoś przydać (chociażby zgonić na bachora winę; d) [w najgorszym przypadku.;p.]. nie rozpaczajcie .! weźcie się w garść .! rodzeństwo to super sprawa .; d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:29 Mój braciszek urodzi się za 4 miechy. Też jestem szczęśliwa, bo nie mam rodzeństwa. Damy mu na imię Nicholas, bo bardzo lubie Jonasów więc na drugie będzie miał Joseph. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:31 Gość portalu: Lena napisał(a): > Mój braciszek urodzi się za 4 miechy. Też jestem szczęśliwa, bo nie mam rodzeńs > twa. > Damy mu na imię Nicholas, bo bardzo lubie Jonasów więc na drugie będzie miał Jo > seph. joseph, piękne imię < 3 nicholas słuchojebnie kojarzy mi się z tym kolesiem z jonas brothers : ) Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:38 mi się podoba Dawid i Kamil ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rettemich Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:29 eee ) fajnie masz ja mam brata (18 lat) idzie z nim wytrzymać, jest spoko, bo od poniedziałku do piątku go nie ma xD szkoła z internatem <cwaniak2> ;D Gratuluję ci przyszełego braciszka lub siostry chociaż jest on(a) dopiero w planach xD ja zawsze chciałam mieć siostrę starszą taką w wieku 14,15 lat ;D ja mam 13 jakby co ) a co do imieniaa.. hym... mi się dla dziewczynki bardzo podoba imię Iza ;] ja miałam mieć tak na imię, ale byłoby Izabela z Izabelina :hahaha: no i mam Ewelinaa ;/ dupne jak ch...! ;P A do chłopcaa to.. ;] mi się podoba Mateusz ;D ;] ;* pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:31 rettemich napisał(a): > eee ) fajnie masz ja mam brata (18 lat) idzie z nim wytrzymać, jest spoko, > bo od > poniedziałku do piątku go nie ma xD szkoła z internatem <cwaniak2> ;D G > ratuluję ci > przyszełego braciszka lub siostry chociaż jest on(a) dopiero w planach xD ja za > wsze > chciałam mieć siostrę starszą taką w wieku 14,15 lat ;D ja mam 13 jakby co ) > a co do > imieniaa.. hym... mi się dla dziewczynki bardzo podoba imię Iza ;] ja mi > ałam mieć tak na > imię, ale byłoby Izabela z Izabelina :hahaha: no i mam Ewelinaa ;/ dupne jak ch > ...! ;P A do > chłopcaa to.. ;] mi się podoba Mateusz ;D ;] ;* pozdrawiam ;* ewelinka ? śliczne imię ! < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.kaskada.net 12.05.09, 17:33 ja mam młodszego brata, i to jest masakra w domu! ja jestem najgorsza a mój brat najlepszy. po mnie - jak pada deszcz i idę ze szkoły - to nie jedzie nikt ale po niego oczywiście. z drugiej strony to że tak jest to wina mojej matki przez którą już planowałam się zabić ... wykańcza mnie psychicznie razem z tym czymś co się nazywa moim bratem. Nie życze takiego czegoś nikomu ..... cryingsad Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:34 Ja mam brata ma 1 rok i 3 miesiące... a ja mam 13 lat... troche duża różnica ale co tam.. OO mój brat ma na imie Piotr... podoba mi się te imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katee Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:33 Kamil,Damian,Daniel,Maciek,Marcin,Łukasz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAda Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 17:37 Ja dowiedziałam się że będę miała siostrę ok 6 lat temu Jest ode mnie młodsza o 11 lat ma na inie Kinga...często sie kłócimy bo mamy swoje chmurki i humorki ale oddałabym za nia wszystko xD Zawsze lepiej mieć kogoś bliskiego niz być jedynaczką. Gratuluje Ci. A co do imion to najlepiej brać krótkie jeśli masz długie nazwisko, potem podpisywać się i wgl to jest niewygodnie ( moi rodzice o tym nie pomyśleli i mam na imie Adrianna łeee ;] moje nazwisko jest też długie bo na 10 liter) a jeśli krótkie to można sobie pozwolic na dłuższe imie. Dla dziewczyn podobają mi sie imiona: Weronika, Amelia, Julia, Maja....oj dużo tego jest Ale dla chłoców nie mam ulubionych...może Kuba, Paweł (chociaż źle mi się kojarzą) Aleks, Hubert, Max...zależy jakie kto ma upodobania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_pcity Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:42 gdybym ja sie dowiedziała że będę miała jeszcze jednego brata ...to bym się wyprowadziła a zresztą na wieść o siostrze też mam już 2 braci jeden ma 17 a drugi 4 ten mały jest ... taki okropny że szok na początku też się cieszyłam ale teraz mam go <br /> DOSYĆ jeśli to dziewczynka to nie nazywajcie jej anna napewno nie będzie chciała mieć tak samo na imię jak pół szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: 213.17.128.* 12.05.09, 17:38 ja po prostu kocham mojego brata 3 lata starszego) ciagle się kłócimy ale jest świetnie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kazia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:48 także mam brata starszego o trzy lata, jak czasem mnie wkurzy to aż chciałoby się strzelić, ale cóż, jak go "biję" to tylko klepię xD albo dam pstryczka, no tak szczerze mówiąc on mnie nie bije i się cieszę, bo chłop ma 18 lat i 1,91 wzrostu, więc bym miała połamane kości i takie tam ;D xDD czasem szczerze go nienawidzę, ale naprawdę cieszę się że go mam, ponieważ kiedy np. wpadłam w "internetową" kłopotliwą znajomość to śmiejąc się mnie pocieszał xD. Kiedyś sobie powiedziałam, że zawsze go będę kochała chociaż zdarza mi się z prawie całego serca go nie lubić ;D i nawet jeśli zdarzają mi się chwile nienawiści do niego to nic, jest dobrze że go mam i dobrze by było gdyby każdy pomyślał w ten sposób " co by było gdyby jej/jego nie było? Kiedy by mnie nie rozśmieszał? Czasem wkurzył? - przecież bez nich byłoby nudno" Pozdrawiam wszystkich, tych z rodzeństwem i bez, oraz czekających na nic Odpowiedz Link Zgłoś
anastazjaxxx Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:38 Fajnie masz. ;dd Mi sie podobają imiona dla chłopca : Michał, Mateusz. Odpowiedz Link Zgłoś
syra_cute Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:39 loczek. napisał(a): > moja mama jeszcze nie jest w ciąży, > ale planuje dziecko. > jestem meeeegaaa szczęśliwa ! < 33 > chciałabym żeby to był brat, > bo mam już starszą siostrę ; pp > > jedyny problem to imię. > macie jakieś pomysły? > proszę o radę ;* Starsze Rodzeństwo Jest Spoko Bo Mam I Pomagaja Podpisza Uwage Albo Złą Ocene Ale Młodszeee To Jest Straszna Na Poczatku Tez Sie Cieszyłam Ze Bd Miala Mlodsza Siostree Ale Potem To Byl Koszmar I Nadal Jest Przeklniesz Niechcący Przy Nim To Odrazu Biegnie Do Mamy... Dokucza Masakra Teraz Załuje Ze Chciałam Miec Mlodsze Rodzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:01 Oj syra_cute znam to uczucie !!! Ja jestem najstarsza i mam troje młodszego rodzeństwa <mają5,8,11 lat.> to jest straszne !!! Ja tak mam z 8 letnim bratem zawsze jestem najgorsza nie mozna słowa powiedziec bo odrazu szlaban czy coś !!! Raz zapomniałam siostry z przedszkola przyprowadzic mama wtedy była na miescie a tato w domu on nie widział ze trzeba dome moj sis przeprowadzic wiec mi pozwolił wyjsc z karolina <moja przyjaciulka> wyjsc na zakupy potem gdy przyszłam to wtedy było miałam przechapane !!! I dlatego wole być najmlodsza bo nie trzeba nikogo pilnować ni nic a przez rodzenstwo same klopoty nie mozna z przyjaciółka na zakupy nawet pujsc bo trzeba rodzeństwa pilnować Chociasz gdyby nie bylo rodzenstwa bylo by strasznie nudno czasem mozna se pogadac, pozartowac, pograć w ruzne gry itp.... wiec czasem nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:43 Ale Ci zazdroszczę! Ja zawsze strasznie chciałam mieć rodzeństwo ale niestety jestem jedynaczką Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 xd 12.05.09, 17:45 jestem jedynaczka. Wg mnie 17 lat to juz dosc spora roznica (chociaz spotykam wieksze). Lubie tak jak jest teraz, lecz gdybym miala wybierac, to chciałabym miec rodzenstwo. Tak kazdy mowi, ze mam dobrze, bo sama. No wlasnie- sama. Ze wszystkim musze radzic sobie sama. Jesli nie dogadujecie sie ze swoim rodzenstwem to normalne, ale potem bedziecie szczesliwi, ze macie brata czy siostre Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_pcity Re: xd 12.05.09, 17:51 według mnie starsze rodzeństwo jest lepsze bo mój brat mi pomaga ja jemu razem przeciw rodzicom i takie tam ja mu odrabiam prace domowe z polaka a on mi z fizy i matmy a z młodszym tylko się muszę bawić Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: xd 12.05.09, 17:59 fajnie jest mieć rodzeństwo . mimo , że czasem potrafi wkurzyć . x D mi się podobają imiona takie ; dla dziewczyn ; Natalia , Marta , Zuzia , Martyna , Ada , Kinga , Jagoda . a dla chłopaków ; Kacper , Maciek , Mateusz , Filip . Odpowiedz Link Zgłoś
nomcia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:49 Jak chłopczyk to Oliwier, Dawid A jak dziweczynka to Maja, Paulina, a jak ci sie bedzie podobac to daj Miley Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 07.06.09, 14:34 nomcia napisał(a): > Jak chłopczyk to Oliwier, Dawid > A jak dziweczynka to Maja, Paulina, a jak ci sie bedzie podobac to daj Miley'' Dziękuję, bo też się zwę Paulina ; DD. Ja polecam Julka, Ola, Marlena. A dla chłopca. : Adrian, Marcel, Kapcer ... Mam nadzieję, że się podobają ) . I życzę żeby mama zaszła w ciążę i żebyś miała fajnego braciszka / fajną siostrzyczkę. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demi Lovato Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:50 ja mam siostrę o 27 lat starsza odemnie ale fajnie jest mieć starszą siostrę a mi się podobają imiona dla chłopca:Michał,Krystian a dla dziewczyny Gosia,Ewelina i Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytyryty Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.koba.pl / 10.2.6.* 12.05.09, 17:53 tiak... ja mam starszą siostrę 21 lat ma, czasami nie jest fajnie ^ Odpowiedz Link Zgłoś