ketrin 12.05.09, 21:30 Cześc, zastanawiałam się ostatnio jakie imię najbardziej pasuję do suczki Goldena Retrievera. Chodzi mi o takie oryginalne :p Niestety nie mam do tego głowy i jak na razie mam tylko Nela :dd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffe28 Re: Pies. 13.05.09, 08:16 Jeaaa..! Też mam Golden Retrievera, prawie rocznego, chłopca Wabi się Aron. Może Avista..? Ariana..? Avera..? Avalia..? Avada..? To imiona, które mi się najbardziej podobają (oczywiście wszystkie na "A") Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pies. 13.05.09, 17:36 hmm.. Violet, Aksa, Daisy, Muszu, Kendra, i nie mam więcej pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Pies. IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.09, 18:35 Dziewczyny bez obrazy, ale po co takie wymyślne imiona? Przecież Nela, to bardzo śliczne imię dla psa suczki. Naprawdę nie trzeba wymyślać takich imion, jak już ktoś podawał ( były wszystkie na "A" ). To są baardzo wymyśle imiona, że można nawet zapomnieć jak nazwałaś swojego zwierzaka. Przepraszam, jak kogoś uraziłam, ale to jest tylko moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Pies. 13.05.09, 18:39 spoko, po prostu chcialam zobaczyc czy ktos ma pomysl na jakies fajniejsze imie :dd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mood. Re: Pies. IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 13.05.09, 18:46 Może przemień imię swojej ulubionej gwiazdki. np, Hilary -> Hilery. Albo Miley - Kiley x D Dziwne, ale będzie ci przypominało twojego idola, a przy okazji będzie oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś