IP: 79.139.91.* 14.05.09, 16:29
Co myślicie o szkole katolickiej i o osobach ktore tam chodza, a moze uczycie sie w
katolu? jak tam jest? piszcie brawo
wystkie opinie mile widziane kiss
Obserwuj wątek
    • Gość: ene due Re: Katolik IP: 83.2.232.* 15.05.09, 15:33
      Myślę, że szkoła katolicka może być dobrym wyborem. Nie wiem jak tam jest, w pobliżu
      mojej miejscowości nie ma żadnej... Na pewno nie ma tam ludzi którzy zachowują sie tak
      jak w tych szkołach yyy... zwyczajnych. Chociaż w moim liceum jest naprawdę super wink
      Wszystko zależy od ludzi tam chodzących i od poziomu nauki.
      Pozdrawiam wink
      • Gość: tektura Re: Katolik IP: 79.139.91.* 15.05.09, 19:07
        dzieki za wypowiedz kiss
        • iprah Re: Katolik 15.05.09, 19:31
          choc wiesz, ja uwazam ze zalerzy do jakiej szkoly katolickiej pojdziesz. tam jest podobnie jak w normalnych szkolach, jesli obawiasz sie paleia i picia to moge ci powiedziec ze tam tez to robia bo chca jeszcze bardzije sie zbuntowac. ale oczywiscie mozesz nie nalerzec do tamtej grupy ;**
          • lakky Re: Katolik 10.06.09, 19:21
            a chodzisz do takiej szkoły? .. wydaje mi się że nie, bo zupełnie nie wiesz jak jest w szkole
            katolickiej, a sądząc po Twojej gramatyce siedzisz daleko w podstawówce.
            confused
    • Gość: kami Re: Katolik IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 14:08
      Ja od września bede do takiej szkoły chodzić...Jak tam jest ? Nie wiem choć
      jestem ciekawa...
      • Gość: gaga Re: Katolik IP: 89.174.116.* 07.06.09, 14:52
        ja słyszałam na forum od jakiejś dziewczyny, że jest
        fajnie. ludzie też palą i piją, nie są jakimiś lalusiami.
        modlą się dwa razy dziennie i tyle.
        nie jest źle wink
        • lakky Re: Katolik 10.06.09, 19:24
          to jest dobra odpowiedź! sama chodzę do takiej szkoły i wcale nie piję po to żeby pokazać
          jaka ja to jestem zbuntowana. i wcale nie ma żadnych lalusi, czy kujonów.. mi się podoba,
          choć osobiście ani nie palę, ni nie piję smile
        • grammarnazi Re: Katolik 14.08.09, 23:23
          Uhuhu, ludzie chleją, palą i wciągają kokę z pośladków koleżanek - czyli są
          normalni. Spoko ziomy, nie martw się? wink
    • olciaa111 Re: Katolik 07.06.09, 22:47
      Mi nigdy nikt nie proponował iść do szkoły katolickiej i bardzo dobrze !!
      Za nic nie chciałabym tam chodzić !!
      Przepraszam jeśli kogoś obraziłam !!
      Ale szkoła katolicka to całkiem nie dla mnie !!smirk
    • lakky :) 10.06.09, 19:34
      wiesz teraz ogólnie to w sQl papierosy itd. a u nas?tylko okazyjnie xD ale jest na prawdę
      świetnie, np. kiedy był nakaz noszenia mundurków my nie nosiliśmy bo nie musieliśmy.
      ciekawe ile masz wycieczek szkolnych..? my mamy 4 z rzędu : P w szkole bardzo cicho, da sie
      porozmawiać a nie tylko krzyczeć..a z tym modleniem to nie do końca tak że siedzimy z
      książeczkami i sie modlimy! rano o 8;00 odmawiamy modlitwę, i losujemy szczęśliwy nr, który
      jest zwolniony z kartkówek i pytania ^^. a potem o 12:00 anioł pański, i jeszcze raz w
      tygodniu msza, ja mam np. we wtorek kiss nie martw się! jeśli chcesz jeszcze coś wiedzieć to
      pytaj serce
      • Gość: gaga Re: :) IP: 89.174.116.* 10.06.09, 19:56
        haha ;d lakky, już wiem
        kogo to wypowiedź przeczytałam.
        ta sama co teraz, skopiowana ? xD
        • love.selena.x3 Re: :) 10.06.09, 20:25
          Ja miałam zacząć gim. katolickie..ale za granicą ; p ,potem miałam plany w Polsce..ale w
          końcu poszłam do normalne. Sądzę ,tak ,jak większosć..szkoła katolicka ,praktycznie
          niczym nie różni się od tej normalnej,oprócz tego ,że są mundurki ,modlitwy (częste);d
          • sely.95 Re: :) 09.08.09, 22:07
            Nie tylko w katolickich szkołach są mundurki. Ja chodze do normalnego gimnazjum i też
            są. ; ]]
        • lakky Re: :) 12.06.09, 09:23
          już raz sama się o tym wypowiadałam więc po co mam pisać 2 razy? shock
    • Gość: Ina Re: Katolik IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.09, 20:51
      ja znam kilka osób z katolika...i mówię Wam, że to nie są wcale grzeczne dzieci ;D
      czasem zachowują się gorzej niż młodzież ze szkoły publicznej...
      • Gość: kami Re: Katolik IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 08:41
        No to już nie obawiam się...smile
        U nas (bo już jestem zapisana i w ogóle) to bardzo czesto są wyjazdy do kina, na
        kręgielnie, parę wycieczek =)
        Na drugiej przerwie modlitwa (To mi się nie uśmiecha Ale przecież to tylko pare
        minut). Ode mnie ze szkoły idzie tam na szczeście tylko 5 osób...smile
        A ja mam tam najbliżej akurat wink
        • Gość: ... Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 13:47
          Osobiście to miałam co do gimnazjum wszystko zaplanowane. Zdawałam test predyspozycji językowych. Byłam pewna siebie, ale kiedy nadszedł dzień wyników zobaczyłam, że oblałam. To była moja największa porażka. Poszłam do szkoły katolickiej. To znaczy teraz idę xdd. Myślę, że będzie fajnie. Niektóre osoby dyskryminują lub śmieją się ze mnie z powodu wybranego gimnazjum. Typu " Dam jej krzyż żeby miała się czym modlić na przerwach". Bardzo mnie tym urazili, ale mam ich w dupie, bo więcej ich nie zobaczę. xD Powodzenia dla uczniów ze szkół kat. smile
          • Gość: Tinn Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:05
            hej, sama chodzę do takiej szkoły. Tak naprawdę katolik właściwie nie różni się
            niczym szczególnym. lakky [przepraszam jesli źle napisałam] ma chyba więcej
            rygoru niż w naszej szkole. U mnie msze są okazyjnie, nie raz w tygodniu. Z
            modlitwami też jest różnie, bo odmawiamy tylko jeśli nauczycielowi się chce na
            pierwszej lekcji, a potem już nie. Jeśli chodzi o ludzi w szkole są w porządku.
            Znajdą się wszyscy od szarych myszek, przez emo do punków. nauczyciele spoko.
            Czasem nawet im zdarza się przeklinać. ;p na dyskotekach mamy o tyle dobrze, że
            pod naszą szkołę nie przyjeżdżają policjanci z alkomatami, jak do niektórych
            gim. i lo. Bo nikt nie nie podejrzewa, że w katoliku jest picie i fajki. a
            czasem faktycznie ludzie są gorsi od tych z publicznych szkół. no i jeszcze nie
            wiem jaki inne szkoły, ale moja jest mała, więc wszyscy się znają i panuję
            prawie rodzinna atmosfera. i pamiętajcie to,że ktoś chodzi do katolika nie
            znaczy, że jest święty, bo u nas nieraz złapali kogoś pijanego... to tyle, jesli
            jakieś pytania to na gadu .. 3833168.. ;**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka