blah___rock Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 20:58 PAsja ? ? ? MuzYka , MuzYka i MuzYka ! ! ! To jedna z tych rzeczy bez których świat byłby dla mnie gorszy ; ) A zainteresowań ma dużo ;PP...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula W. Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:03 mam ogromnego bzika na punkcie tańca, taniec to moje hobby. Chodze do szkoły tańca TiTo byłego uczestnika ycd 1. Odpowiedz Link Zgłoś
podnietaxd Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 21:07 fotografia i śpiew fotografuję najszczęściej przyrodę od 1 roku a śpiewam od 4 lat i dodaje filmiki na youtube z moim śpiewem i muszę się pochwalić że mam dużo pozytywnych komentarzy ale nie chciałabym zostać piosenkarką jednak trema jest bardziej mnie ciągnie do fotografi Odpowiedz Link Zgłoś
imprezka14 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 21:35 Muzyka-to jest to chociaż nie gram na zadnym instrumencie ale zamierzam zacząć cwiczyć gre na gitarze ale jakoś nie ma czasu ^^ Siatka-lubie w nią grać i dobrze mi idzie ale jakiś planów na przyszłosc z nią nie mam xd Taniec-w następnym roku mam zamiar sie zapisac do szkoły tańca bo kocham tanczyć Chłopaki-no cóż taki wiek Odpowiedz Link Zgłoś
syla105 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 22:31 czytając odpowiedzi zauważyłam , że dużo sób interesuje sie sportem i tańcem ..;> bardzo mnie to cieczy , ponieważ ja mam podobne zainteresowania ..xD od paru lat trenuje koszykówke i jest ona całym moim życiem .. obecnie wraz z moją ukochaną drużyna gramy w małopolskiej lidze juniorek młodszych .. niestety trezba mieć do tego kondycje i musze przynajmniej 2 razy w tygodni trenować wytrzymałość .. ale jakoś jeszczez żyje ..;P poza tym chodze na treningi w siatke .. gram nawet w amatorskiej lidze .. no i przede wszystkim kocham taniec .. zapisałam się z moją kumpelą w tym roku na taniec towarzyski .. a od przyszłego planujemy też chodzić na taniec nowoczesny ( jakoś tak bardziej mnie pociąga ) ..;> chyba troszkę za bardzo się rozpisałam .. ale cieszę się , że większość z Was tak jak ja lubi sport ..<br /> <br /> <br /> w końcu to nasz wspólna pasja ..;***<br /> <br /> pozdro .. Odpowiedz Link Zgłoś
felicitas :] 25.05.09, 22:49 Bardzo mi miło, że tyle z Was wzięło udział w tej dyskusji przeczytałam wszystkie posty i gratuluję tak bogatych zainteresowań. Zorientowałam się, że zaczęłam wątek, ale nie napisałam nic o swoich pasjach. Otóż kocham muzykę, słucham praktycznie non stop (w szkole, w domu, nawet jak zasypiam), następna rzecz to taniec, od października uczęszczam na lekcje tańca towarzyskiego i tez od nowego roku ostrzę sobie zęby na nowoczesny kolejna rzecz to moda, uwielbiam oglądać zdjęcia, filmiki z pokazów, a także łączyć swoje ubrania w nietypowe zestawienia^^ Uwielbiam spotkania z przyjaciółmi^^ jest jeszcze jedna rzecz, która w tym momencie przychodzi mi na myśl, jest to bardzo mało kobiece zainteresowanie otóż uwielbiam wszelkiego rodzaju motocykle xD a przede wszystkim kocham jeździć (szczególnie szybko) :] Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 26.05.09, 06:57 ja uwielbiam czytać książki fantastyczno-przygodowe Są świetne Nie wyobrażam sobie świata Bez takich książek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natika Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: 194.150.250.* 26.05.09, 12:47 jazda konna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes_Pan!kara Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 15:05 Ja mam kompletnego bzika na punkcie muzy niemieckiej. Słucham między innymi LaFee, Panik (Nevada Tan), Monrose itp. XD. Lubię też grać na gitarze elektrycznej i śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 26.05.09, 15:21 skateboarding, breakdance (ogólnie taniec) . stylizacja . <3 (fryzura, makijaż, paznokcie) . Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 26.05.09, 19:25 DanceEe <3 ;* =* ;* =* Bo bez mojego kochanego densu życie nie ma sensu !!! ;* Tańcze codziennie i kocham to !! Wiele osob sie ze mnie smieje ze mam wielkiego bzika na punkcie tanca ale to dla mnie komplement ... Bo ja kocham taniec !! ;*;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 30.05.09, 21:43 Sen, jedzenie i gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 02.06.09, 15:00 ahh no wiec spanie i kocham muzyke przyjaciol , tanczyc ,robic makijazowe triki xdd i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 11.06.09, 21:37 Moją pasją i całym życiem ( z wyjątkiem mojego chłopaka <3) jest muzyka. Prawie cala się temu poświęcam Odpowiedz Link Zgłoś