Dodaj do ulubionych

Pasja, hobby, zainteresowania... :)

• blah___rock Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 20:58
      PAsja ? ? ? MuzYka , MuzYka i MuzYka ! ! ! To jedna z tych rzeczy bez których świat
      byłby dla mnie gorszy ; ) A zainteresowań ma dużo ;PP......
    • Gość: Paula W. Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:03
      mam ogromnego bzika na punkcie tańca, taniec to moje hobby.
      Chodze do szkoły tańca TiTo byłego uczestnika ycd 1. winksmile
    • podnietaxd Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 21:07
      fotografia i śpiew fotografuję najszczęściej przyrodę od 1 roku a śpiewam od 4 lat i dodaje
      filmiki na youtube z moim śpiewem i muszę się pochwalić że mam dużo pozytywnych
      komentarzy ale nie chciałabym zostać piosenkarką jednak trema jest bardziej mnie ciągnie
      do fotografi big_grin
    • imprezka14 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 21:35
      Muzyka-to jest to chociaż nie gram na zadnym instrumencie ale zamierzam zacząć cwiczyć
      gre na gitarze ale jakoś nie ma czasu ^^
      Siatka-lubie w nią grać i dobrze mi idzie ale jakiś planów na przyszłosc z nią nie mam xd
      Taniec-w następnym roku mam zamiar sie zapisac do szkoły tańca bo kocham tanczyć big_grin
      Chłopaki-no cóż taki wiek tongue_out
      • syla105 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 22:31
        czytając odpowiedzi zauważyłam , że dużo sób interesuje sie sportem i tańcem ..;> bardzo mnie to cieczy , ponieważ ja mam podobne zainteresowania ..xD od paru lat trenuje koszykówke i jest ona całym moim życiem ..wink obecnie wraz z moją ukochaną drużyna gramy w małopolskiej lidze juniorek młodszych ..wink niestety trezba mieć do tego kondycje i musze przynajmniej 2 razy w tygodni trenować wytrzymałość ..wink ale jakoś jeszczez żyje ..;P poza tym chodze na treningi w siatke ..wink gram nawet w amatorskiej lidze ..wink no i przede wszystkim kocham taniec ..wink zapisałam się z moją kumpelą w tym roku na taniec towarzyski ..wink a od przyszłego planujemy też chodzić na taniec nowoczesny ( jakoś tak bardziej mnie pociąga ) ..;>
        chyba troszkę za bardzo się rozpisałam ..wink ale cieszę się , że większość z Was tak jak ja lubi sport ..wink<br />
        <br />
        <br />
        w końcu to nasz wspólna pasja ..;***<br />
        <br />
        pozdro ..
        • felicitas :] 25.05.09, 22:49
          Bardzo mi miło, że tyle z Was wzięło udział w tej dyskusjismile przeczytałam
          wszystkie posty i gratuluję tak bogatych zainteresowań.
          Zorientowałam się, że zaczęłam wątek, ale nie napisałam nic o swoich pasjach.
          Otóż kocham muzykę, słucham praktycznie non stop (w szkole, w domu, nawet jak
          zasypiamtongue_out), następna rzecz to taniec, od października uczęszczam na lekcje
          tańca towarzyskiego i tez od nowego roku ostrzę sobie zęby na nowoczesnysmile
          kolejna rzecz to moda, uwielbiam oglądać zdjęcia, filmiki z pokazów, a także
          łączyć swoje ubrania w nietypowe zestawienia^^
          Uwielbiam spotkania z przyjaciółmi^^ jest jeszcze jedna rzecz, która w tym
          momencie przychodzi mi na myśl, jest to bardzo mało kobiece zainteresowanietongue_out
          otóż uwielbiam wszelkiego rodzaju motocykle xD a przede wszystkim kocham
          jeździć (szczególnie szybko) :]
          Buziaki dla wszystkichkiss
    • misia19978 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 26.05.09, 06:57
      ja uwielbiam czytać książki fantastyczno-przygodowe
      Są świetne Nie wyobrażam sobie świata Bez takich książek smile
    • Gość: natika Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: 194.150.250.* 26.05.09, 12:47
      jazda konna kiss
    • Gość: Agnes_Pan!kara Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 15:05
      Ja mam kompletnego bzika na punkcie muzy niemieckiej. Słucham między innymi LaFee,
      Panik (Nevada Tan), Monrose itp. XD. Lubię też grać na gitarze elektrycznej i śpiewać.
    • loczek. Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 26.05.09, 15:21
      skateboarding, breakdance (ogólnie taniec) .
      stylizacja . <3 (fryzura, makijaż, paznokcie) .
    • izulaxd Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 26.05.09, 19:25
      DanceEe <3 ;* =* ;* =*
      Bo bez mojego kochanego densu życie nie ma sensu !!! ;*
      Tańcze codziennie i kocham to !!
      Wiele osob sie ze mnie smieje ze mam wielkiego bzika na punkcie tanca ale to dla
      mnie komplement ... smilesmilesmilesmile Bo ja kocham taniec !! ;*;*;*;*
    • mellow Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 30.05.09, 21:43
      Sen, jedzenie i gadanie. suspicious
      • mandy_ Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 02.06.09, 15:00
        ahh no wiec
        spanie tongue_out
        i kocham muzyke
        przyjaciol , tanczyc ,robic makijazowe triki xdd
        i wgl. big_grinbig_grinbig_grin
    • paulinajonas505 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 11.06.09, 21:37
      Moją pasją i całym życiem ( z wyjątkiem mojego chłopaka <3) jest muzyka. Prawie cala
      się temu poświęcam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka