Dodaj do ulubionych

Zielona Szkoła

• Gość: Nikola Re: Zielona Szkoła IP: *.aster.pl 29.05.09, 23:19
      Ja też już byłam, w Zakopanym. {5 dni} Zanim pojechaliśmy, to oczywiście się
      denerwowałam, mówiłam, że nie chcę jechać, ale na zbiórce byłam podekscytowana i
      bardzo się cieszyłam z wyjazdu. Zmieniłam podejście i było naprawdę super! Tzn. były
      tam rzeczy, które mi się nie podobały, np. strasznie męczące wycieczki, to, że mnie i moje
      koleżanki rozdzielili do dwóch pokojów, klasowe ,,vipy'' {grupa składająca się z tępych
      laleczek barbie i obrzydliwie zboczonych chłopaków}, ciągła obecność nauczycieli i mojego
      ex, a także to, że okazało się, że jeden chłopak, totalna porażka, się we mnie zakochał. Ale
      z drugiej strony świetnie się bawiłam, jeszcze bardziej się zżyłam z moimi kumpelami... nie
      chciałam wracaćwink Życzę miłej zabawy tym, którzy dopiero jadą na zieloną szkołę!
    • ksiezniczkaa Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 23:20
      My wyjeżdzaliśmy w środę i dzisiaj wróciliśmy xD Byliśmy w Szklarskiej Porębie(tam
      mieszkaliśmy) i zwiedzaliśmy Pragę. Było super a najlepsze wieczory z Picollo w
      kieliszkach smile Dobrze, że nie byliśmy dłużej bo bym zbankrutowała.
    • Gość: Gricza Re: Bieszczady IP: 194.63.132.* 30.05.09, 01:14
      Ja właśnie przyjechałam z Bieszczad, byłam tam od 25.05 do 29.05, czyli na 5
      dni. Było super, spotkaliśmy inne grupy, najpierw wyzywaliśmy ich od głupków a
      później mieliśmy wspólną dyskę i wszystko się zmieniłosercekisspiwo.
      Mieszkaliśmy w Zwierzynie, może kiedyś ktoś tam pojedzie, jeśli tak to niech
      zajrzy do pokoju nr.11 i spojrzy pod krzesłodevil. Pozdro smile
    • Gość: Alixd Gdańsk w jedna klasę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 08:41
      Nasza klasa też jest dość niegrzeczna ( ja bym powiedziała bardzo ). Nasza
      wychowawczyni chce zmienić wychowawstwo, ale jedziemy na 4 dni sami bez klasy C i
      A. Bez nich bedzie nudno ! Ja wolę jechać w trzy klasy a nie w jedna, która już za dobrze
      znam.
      PS. Będziemy mieszkać w kamienicy w Gdansku. Jedzie z nami psycholog tongue_out
    • Gość: V!k@ Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 09:28
      Słuchajcie...ode mnie cała szkoła jedzie na zieloną szkołę ale nie my....na 1 czerwca
      mieliśmy jechać na wycieczkę rowerową ale po kilku dniach okazało się że na nią nie
      jedziemy.!. to nie feeer bo każda klasa z naszej sql jedzie a my nawet na 1 wycieczkę nie
      możemy pojechać~V!k@angrysadcry
    • Gość: Aniaa Re: Zielona Szkoła IP: *.piekary.net 30.05.09, 12:02
      Ja jadę do warszawy na 3 dni za tydzień.Naa tak zwanej "Zielonej szkole" byłam w
      3 kl podstawówki 3 tyg do świnoujścia.
    • Gość: Gosiaa Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 14:03
      Ja wczoraj wróciłam z Bieszczad z miejcsowości Komańcza. było bardzo fajnie bo na 6 dni ! smile)
    • Gość: LoLa Re: Zielona Szkoła IP: 217.96.110.* 30.05.09, 15:26
      Ja jestem w 2 gim i do tej pory byłam na dwóch Zielonych Szkołach każda 2
      tygodnie nad morzem , w poznaniu wycieczka 3 dni,w Wawie wycieczka 3 dni , w
      Kazimierzu wycieczka 3 dni,w Górach Świętokrzyskich wycieczka 3 dni , była
      jeszcze wycieczka do zakopca na 3 dni.
      Moja szkoła była jeszcze we Włoszech a teraz są w Chorwacji ale ja nie chciałam
      jechać,bo w lipcu lecę do Angli.
      A we wrześniu jedziemy do Wawy znów na musical Metro smilesmilesmilesmilesmilesmile
      • chelsi Re: Zielona Szkoła 30.05.09, 17:55
        ja na zielonych byłam już 5 razy. One wymiatają nie ma to jak czas spędzony z paczką
        kumpli z klasy ,yeach.! ; DByłam 15.05..ale wróciłam..jak widać xD Byłam w Zakopanym
        x33
    • vani74_13 Re: Zielona Szkoła 30.05.09, 20:23
      Moja klasa jedzie do zlotego stoku na 5 dni ;] wyjezdzamy jutro ;]
    • Gość: AnY13x Re: Zielona Szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 22:25
      Ja właśnie dziś wróciłam z wycieczki 5 dniowej za 360zł była w Białym Dunajcu z
      moją klasą;D;D Byłoo superwink)
    • mellow Re: Zielona Szkoła 31.05.09, 11:09
      27-29 maj 2009.
      Sandomierz, Puławy, Kazimierz Dolny, Nałęczów, Lublin.

Było świetnie suspicious
      • mellow Re: Zielona Szkoła 31.05.09, 11:11
        A na Zielonej Szkole byłam czwartej klasie. Jechaliśmy do Danii surprised
        • love.selena.x3 x3 31.05.09, 11:18
          Ja byłam 5 razy na zielonej ^^ i byłó za każdym razem lepiej ;p
          W tym roku byłam w Zakopanym i Krakowiee big_grin
          Jednak najbardziej na zielonych lubie spedzać czas w osrodku i pokojach z paczką ;P

x3 serce
    • Gość: natusia Zielona ;P IP: *.elblag.vectranet.pl 31.05.09, 11:44
      Ja już byłam w marcu na zielonej szkole na 5 dni w piaskach w ośrodku edukacji
      ekologicznej. Superoza XD. No i byliśmy z klasą w maju na 2 dni w Warszawie.
      Niektórzy prawie się popłakali że musieli wracać z piasków. Ja prawie też sad.
      Tam było super i jak bym tylko mogła to z chęcią bym tam wróciła.
      • julla Re: Zielona ;P 31.05.09, 12:19
        U mnie w szkole nie ma zielonych szkól crying..ale są wyjazdy za granice big_grin
        28,29 maja była wycieczka do Zakopanego z mojej klasy pojechało 17 osób z Ib 20
        i z Ic 9 osób ^^. Jezzu tej wycieczki nigdy nie zapomnę..

Nom i 2 lipca z mojej szkoły organizowany jest wyjazd do Grecji..Z mojej szkoły
        jadę ja, moja przyjaciółka i koleżanka z klasy,z drugiego gimnazjum ma jechać 33
        osoby i pare osób z jakiegoś liceum ^^.

• Gość: Nelly Re: Zielona Szkoła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 07:44
      Ja byłam 3 lata temu we Władysławowie na 2 tygodniesmile
    • miss_pauline Re: Zielona Szkoła 03.06.09, 10:27
      Ja na zieloną szkołę jechałam tylko z moją klasą do Kołobrzegu [24.05-01.06].
      Nie było tam jakoś specjalnie odlotowo, pamiętam, że po pierwszym dniu chciałam
      już wracać ;>.
    • paulinajonas505 Re: Zielona Szkoła 12.06.09, 18:02
      Ja jadę na 1, 5 tygodnia do USA do Los Angeles, na kolonię na 15dni , do cioci na 1
      tydzień i wchodzę do studia nagrywać piosenki co zajmie mi około 2 tygodnie. Pracowite
      wakacje!smile
    • Gość: melania Re: Zielona Szkoła IP: *.mmpnet215.tnp.pl 13.06.09, 14:42
      My byliśmy na Mazurach ... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka