Dodaj do ulubionych

Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu!

• kasiula1997 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 15:14
      Ja słucham symfonicznego metalu np. Nightwish, Within Temptation i Epica...
      Jak chcesz to możemy pogadać kiss
    • screm Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 15:23
      Ja słucham. Głównie alternative i indie rock. Z przystankiem na emo.
      Mój last fm, dla dowodu.
    • raspberry_97 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 15:24
      Ja z rocku słucham Black Sabbath i czasem pojedynczych piosenek innych zespołów.
      A z Black Sabbath najbardziej mi się podobają hmm...:
      Too Late
      Iron Man
      N.I.B

Jeszcze tam inne, ogólnie prawie wszystkie ich piosenki są świetne, jeszcze jest
      pare solowych piosenek Ozzy'ego ;D
    • adula Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 15:32
      Słucham takich zespołów jak: Nirvana, Metallica, AC/DC, Queen, Guns N Roses.
      A ulubione piosenki to wszystkie z płyty' Nevermind' Nirvany i 'The Day That never Comes'
      Metallici i większość Queen.
    • hienita Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 15:44
      powiem tak... uwielbiam flyleaf, as i lay dying, disturbed, guano apes. xD]devil
      tytułów nie chce mi sie wymieniac bo jest tego duzokiss
    • colaxdd Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 19:43
      W końcu mądry wątek.
      O taak.. Słucham i uwielbiam prawdziwy rock.
      Oprócz zespołów wyżej wymienionych słucham jeszcze Bon Jovi, Europe, Sex
      Pistols, Green Day i Bullet For My Valentine.
      • cucumberzz Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 14:05
        aaa i oczywiście Bon Jovi, Green Day XD
        • cucumberzz within temptation 26.01.10, 14:16
          too jeszcze XD
    • tokio_hotel_483 JA~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.10, 19:47
      Boze kocham to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Rock metal i inne ciężkie brzmienia rządząąąąąąąąąąąąąąąąąą<333333333333333333333333
      Sorry,podnietbig_grinbig_grin
    • pauuli Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 19:49
      Ja lubię Marylina Mansona, niektóre piosenki są supeerr.

No i nightwish..raczej się tutaj zaliczaa. ; D
      • eweluna97 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 19:51
        lubię evanescence.
        ogólnie metalowcem nie jestem . xd
      • asica_ Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 19:58
        ja słucham merlina mansona,within temptation,red hot chili peppers,the roling stones,the
        cure,placebo,radiohead,nirvana,good charlotte,
        ale to nie wszystko dużo tego
    • dark_candy_ Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 19:50
      Słucham tylko rock'a <3
      No może zdarzy się, że na mojej mp4 znajdą się jakieś popowe kawałki, ale nigdy nie
      będzie to disney!

Nightwish, 30StM, Nickelback, MCR, Placebo, SOAD, Evanescence, Sum 41, GD ... i
      wiele, wiele innych.
    • dulab. Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 19:54
      Najbardziej Evanescence!
      The Open Door. Najlepsza płyta moim zdaniem. A piosenki... Sweet Sacrifice,
      Lithium i... Wiele, wiele innych : ). Czasem Guns N' Roses, ale wtedy kiedy był
      Slash... Czyli jego solówki big_grin!
      • tokio_hotel_483 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 20:06
        A co do wykonawóc to najbardziej lubie Tokio Hotel(pop-rock,),lubie też:
        Green Day
        My Chemical Romance
        Evanescence
        Within Temptation
        Nightwish
        Marylin Manson
        Slipknot
        All Time Low
        Avril(pop-rock)
        System Of A Down
        Sum 41
        30 Seconds To Mars
        Blink 182
        Panik
        Killerpilze
        The Rasmus
        Ramstein
        Die happy
        Bullet For My Valentine
        From First To Last
        Paramore
        Porcelain And The Tramps
        Slayer
        Behemoth
        Cinema Bizarre
        Lordi
        Theatres Des Vampires
        Emilie Autumn
        Muse
        I nie wiem co jeszcze xD
        Ale głownie rocka słucham i metalu,ale czasem też popu ;]
    • broken_heart Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 20:02
      Uwielbiem Nirvane z całym ich dorobkiem muzycznym lubie też AC/DC, Metallica,
      Evanescence i Guns 'N Roses ale najbardziej Nirvane wink pozdrawaimbig_grin
    • monique9528 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 21:10
      Ostatnio polubiłam Judas Priest. Mają świetne piosenki : ) Lubię także Led
      Zeppelin, AC/DC, Nirvana, ogólnie dużo tego.
      • mweezy Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.01.10, 21:13
        dark_candy, Nightwish gra symfoniczny i gotycki metal,
        gdzie ty tam rocka widzisz? ; >
    • jessicakaulitz Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 11:47
      rock jest faajny tongue_out chociaż właściewie słucham głownie tokio hotel i może jeszcze kilku
      wykonawców rockowych a tak to reszte popu to i tak wole rocka tongue_out:p TH rządzi tongue_out;P
    • ciapolka Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 11:53
      Evanescence Boże czemu ona nie ma nowych piosenek?!scianaangrycrying
      • colaxdd ciapolka 26.01.10, 11:57
        Evanescence to oni.
        Amy Lee to ona.
        • ciapolka Re: ciapolka 26.01.10, 13:05
          i tak tylko ona śpiewa zreszta poprawna polszczyzna mnie nie interere ; - d
          • soulik. Re: ciapolka 15.04.10, 09:32
            ciapolka napisał(a):

> [b]i tak tylko ona śpiewa zreszta poprawna polszczyzna mnie nie interere ; - d[
            > /b]

Amy Lee-wokal .Reszta zespołu ,gdybyś nie zauważyła - gra . sciana
            • ciapolka Re: ciapolka 29.04.10, 21:14
              na serio? łał kur..
              no wal w ta sciane wal haha
    • corba Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:06
      Ja słucham trochę rocka itp .

Lubię Linkin Park, Evanescence, Simple Plan, Green Day, My Chemical Romance, Hey
      Monday, Metro Station, Nickelback, itp. ; D

Moimi ulubionymi piosenkami są
      Linkin Park - 'Numb' i 'Leave Out All The Rest',
      Evanescence - 'Bring Me To Life'
      Simple Plan - 'Your Love Is A Lie' i 'Save You'
      Green Day - 'Wake Me Up When September Ends'
      My Chemical Romance - 'Teenagers'
      Metro Station - 'Shake It'
      Nickelback - 'This Is How You Remind Me'

A moją ulubioną płytą jest płyta z koncertu Linkin Park - Live in Texas . ; ))

Ey, mam takie do Was pytanie ...
      Czy Ladytron to rock ?
      Bo mi się ostatnio spodobała taka piosenka 'Ghosts [Radio Edit]' i nie wiem czy
      to rock . sciana
      • jane_ Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:13
        ladytron to czyste electro.
        i są całkiem fajni. :3
        • corba Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:20
          aha . spoko . ; ))
          no , nawet fajni . x ddd
    • matsuri Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:13
      Evanescence-kocham kiss
      Ulubione kawałki to:
      -Lithium
      -My immortal
      -Taking over me
      -It was all a lie
      • ne.gra Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:47
        qq wymieniłaś dużo z moich ulubionych zespołów big_grin dorzućmy do tego jeszcze Trzy S (Slayer, Sepultura, Slipknot), Anthrax i Megadeath, Anathemę i Opeth! Wtedy będzie bosko <3
      • zakochana_w_th Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:50
        Po nicku widac że słucham Th, ale to tylko jeden z nielicznych, i troche[baaardzo] lżejsza
        od pozostałych, poza tym słucham Nirvany, Slipknota, Marilyn Manson , Children of
        bodom<3, Bring Me The Heroizm, Guns N' roses, Korn, Metallica, czasami Slayera,
        Trivium : ) Nie chce mi się wymieniac jakie piosenki najbardziej lubie bo by mi chyba za
        duzo czasu to zajeło. pozdro \m/
      • different90210 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 02.03.10, 18:56
        Evanescene,Guns 'N Roses, AC/DC, RHCP i Linkin Park!
        Rocka lubię od dawna.
        Evanescence lubię 'Broken'.
        Guns 'N Roses 'Knocking on heavens door'
        RHCP 'Californication'
        AC/DC nie mam ulubionej.Jakoś tak większość mi się podoba ale ulubionej nie mam.
        Linkin Park to będzie...o tak!'New Divide' i 'What I've done'
        smile
    • slodkiporanek Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:39
      Z zespołów które wymieniłaś słucham jedynie evanescence, queen oraz ewentualnie
      nirvany i led zeppelin.
      • stay_away Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 12:43
        ssij, porównałaś muzykę dżonasków do muzki Green Day'a?
    • kritinbella012 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 13:16
      Lubie rock i metalicku...Ale nie jetsem jego fanką.....Lubie piosenke
      Evenescence-My immortal!!!!!!Albo taka jak spada z wieżowca..Super,ale niestey
      nie znam tytułu..NQcool
      • evanescence Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 07.05.10, 11:08
        Powaliłaś mnie. Pokemon? Ten teledysk, w którym spada z wieżowca, to teledysk do piosenki
        'Bring me to life'.

Moje ulubione zespoły...
        Evanescence to na pewno, Nightwish jeszcze, Może Three Days Grace, H.I.M. chyba tez
        podchodzi pod kategorię.
        A piosenek nie wymienię, troszeczkę za dużo ^^.
    • isabell Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 13:16
      Oczywiście, że słucham.. Metallica, AC/DC (jade na koncert w maju, ktoś jeszcze sie wybiera ?) Nirvana, Evanescence, Queen <33 A ulubione piosenki ?? Za dużo by tego było xD
      • isabell Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 13:20
        Zapomniałam jeszcze o Slipknot xD
    • misskinga Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 13:21
      oczywiście.
      Guns'n'Roses, AC/DC, The Scorpions, Green Day, 30STM, Dallas Green, The Used...
      wiele ich jest, choć uwielbiam też muzykę alternatywną jak Muse czy
      elektroniczniczny pop rock jak The Veronicas.
      Pomimo wszystko jestem fanką MJ od dawien dawna.
      Ale najważniejszy jest rock, który jak już tutaj wspomniano niesie przesłanie
      dla każdego.
    • reachel Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 13:23
      Osobiście lubie Evanescence mam jej wszystkie płyty. Oprócz tego Guns N`r Roses z
      całego repertuaru tego zespołu jedną z moich ulubionych piosenek jest "Don`t cry".
      Pozatym My chemical romance, Joan Jett & The blackhearts [to już rock alternatywny ;p]
    • butterfly_97 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 13:30
      METALICAsmile
      • butterfly_97 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 30.01.10, 15:50
        lubie tez Rammstein
    • siobhan6 !^^:*p<3 26.01.10, 13:35
      La lubię Rammstein , Lordi, Metalica, i wiele innych wyżej wymienionych...;] Nie gardzę
      muzyką typu ' pościgowa', z gier np.: Need For Speed, i duzo innych utworów
      typu 'rąbanki'...<3!&xD
    • kardolina Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 14:01
      z tych słucham: deep purple, ac/dc, niervana, czasem metallica i czasem guns 'n
      roses.
      ogólnie jeszcze inne.
    • cucumberzz Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 26.01.10, 14:03
      ja wręcz kocham Marilyna Mansona i Rammstein !!
      a tych też lubie bardzo : Deep Purple, Guns 'N Roses, , AC/DC, Queen, Nirvana,
      Metallica

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka