Dodaj do ulubionych

Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu!

• deedee Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 29.04.10, 21:34
      lubie ;d;d

Sum 41 i Skillet - nie wiem czy to rock ;D ;D
    • niesmaczna Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 29.04.10, 21:35
      Marilyn Manson , Nirvana - zgwałć mnie, zgwałć mnie mój przyjaciele < 3
      Papa roach, metallica, muse , Happysad , my chemical romance, good charlotte.

Rock is not dead yet devil
    • olcia509 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 29.04.10, 21:40
      Ja słucham, Nirvana, Led Zeppelin itp. to klasyka.!
    • neverenough Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 29.04.10, 22:39
      nirvana
      guns n' roses
      manowar
      queen
      smokie
      led zeppelin
      bon jovi
      deep purple
      europe

coś by się jeszcze wynalazło. C:
    • stokrotka_q Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 29.04.10, 23:30
      ja uwielbaim Gunsów ;d słucham ich na okrągło ;d ulubione piosenki ? myśle, że
      głownie te, które nagrali w najpopularniejszym składzie (Slash, Izzy)
    • burza789 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 30.04.10, 22:12
      NIRVANA.! <33
      Wymiata.!
      Rape me..... Rape me,my friend,rape me...rape me ,again.! xd
    • diana_rose Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 01.05.10, 20:08
      z tych co wymieniłaś lubię wszystkie. Najbardziej Guns N' Roses a płyta Appetite
      for destruction i Use your ilusion I i II.
      • suomi Metal & Rock :) 02.05.10, 20:57
        Apocaptica, System of a down, Nightwish, Epica, Within Temptation, Sonata Arctica,
        Slipknot, Guano Apes, Metallica, Sturm und Drang, Lacuna Coil, Jelonek ( wybitny polski
        zespół) yeahhhhhhhhhhhh ;d
    • martuniaaaaa rammstein , sabaton ! 02.05.10, 22:12
      rammstein i sabaton the best !
    • reverse Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 02.05.10, 22:13
      Z tych co wymieniłaś to lubię AC/DC i Led Zepelin (chyba dobrze napisałam...)
    • psychoxfreak Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 04.05.10, 16:22
      uwielbiam tych wszystkich, których wymieniłaś i multum więcej. ogółem nie
      ograniczam się co do jednego gatunku i nie trzymam się go. jest różnie - raz
      hard rock, glam, czasem nawet alternatywa, indie, electro, naprawdę różnie ;q
    • black_lena Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 05.05.10, 19:36
      Ależ oczywiście ,że tak tongue_out
      Kocham Gunsów ,ale za czasów wielkiej piątki : Slash , Duff , Axl , Izzy i Steven
      Metallice też uwielbiam
      AC/DC ma fajne rytmiczne kawałki tongue_out
      I tam jeszcze po trochu sobie słucham piosenek różnych wykonawców big_grin
      Np. Deep Purple , Motorhead , Led Zeppelin , Velvet Revolver , INXS , Genesis ,
      The Ramones , Blac Sabbath , Ozzy Ousobrne , Blind Melon , Izzy Stardlin , Lenny
      Kravitz , Van Halen
      i ogólnie tego co wpadnie mi w ucho smile
    • musztarda Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 18:29
      uwielbiam Nirvanę, to przede wszystkim. potem są Linkin Park , Placebo , Papa Roach, Iron
      Maiden, 30 seconds to mars, guns n' roses, aerosmith, the cure i wiele innych. ostatnio
      mam faze na Mother Love Bone. Wątpię , by ktoś w was znał ten zespół, ale gorąco
      polecam. jeśli kogoś interesuje grunge z seattle z lat 80-tych , to mother love bone
      napewno mu się spodoba. fajnie, że jest tu tyle osób o guście muzycznym podobnym do
      mojego big_grin . pozdrowienia dla wszystkich
      • ewka15 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 11.06.10, 16:58
        Ja znam Mother Love Bone. Właśnie od kilku dni też mam na nich fazę. Strasznie
        podoba mi się piosenka ''This is Shangrila'' - zwłaszcza od połowy tongue_out
    • gabi_989 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 18:40
      Moj ulubiony zespół to Three Days Grace i Linkin Park i Evenescence...
      A piosenki to np.
      Three Days Grace - Are you ready
      Linkin Park - What's I done
      Linkin Park - Leave Out All The Rest
      Evenescence - Bring Me to Life
    • kiskowa <3 06.05.10, 18:43
      Nirvana, ulubiony kawałek to chyba "Lithium".
      Mam ich płytę Nevermind.

A ac/dc to "you shook me all night long" lub oczywiście "Highway to Hell"

No i jeszcze Queen, nie jest to mój ulubiony zespół ale od czasu do czasu np.
      "The show must go on" czy "I want yo break free".
    • kararock Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 19:03
      ja słucham miedzy innymi tego co tu wymieniłaś
    • butterfly_97 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 19:06
      ja lubie:
      AC/DC
      metalica
      nirvana
      ...to wszystko
      • misska666 -.- 25.06.10, 23:43
        jezzzzuuu.... jak po prostu widzę te posty ze ktoś lubi Metalikę to mnie krew
        zalewa... tak, lubisz Metalikę, konkretnie NOTHING ELSE MATTERS, co jest
        balladą, zupełnie inną niż pozostała twórczość tegoż zespołu. ja jestem dopiero
        na etapie poznawania tego typu muzyki, na tę chwilę jestem zakochana w Kill'em
        All i Ride The Lightning.

a prawdziwy rock i metal nigdy nie umrze-Queen jest wiecznie żywy, ja nie
        dopuszczę do śmierci prawdziwej muzyki!
    • panna_muminkowa Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 19:10
      z wymienionych to chyba AC/DC , Marilyn Manson , Nirvana , Metallica .

• dragonica Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 19:11
      Kocham Evanescence. Genialny zespół! Bring me to life, Hallo, Going under,
      lithium... Rozpływam się słysząc te piosenki. Głos Amy Lee jest niesamowity!!!
      Lubię też Nirvanę i Metallice. Mają naprawdę dobre piosenki. Tak w ogóle to mój
      tata chciał zrobić sobie tatuaż z napisem: razem z Kurtem Cobainem umarła
      prawdziwa muzyka. Ale mama wpadła w szał jak się o tym dowiedziała, bo nie
      cierpi tatuażów i zrezygnował indifferent
      • spongebob. Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 25.06.10, 23:05
        moimy faworytami są :
        Deep Purple
        Led Zeppelin
        i oczywiście
        Guns N'Roses

słucham od niedawna wprawdzie, ale zakochałam się. uwielbiam solówki w Child In Time
        , Whole Lotta Love i Stairway To Heaven czy Sweet Child O'Mine <3
    • natalla Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 19:50
      Linkin Park,Metallica,Papa Roach,Coma,merlin
      manson,evanescence,Nirvana,Breaking Benjamin,Skillet (Monster-jest
      spoko),Nickelback, yellowcard, rammstein,Muse ,O.N.A,30 secunds to
      mars,creed,totentanz, Kzik,Guano Apes,
    • rashel Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 06.05.10, 19:57
      Uwielbiam!
      Evanescence,Within Temptation,30 seconds to mars, Muse,Elysion, Chris Daughtry,My
      Chemical Romance i wiele wiele innych.smile
    • ilona90 Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 07.05.10, 10:08
      ja z metalu uwielbiam lordiego ma super piosenki i jest fajnym potworem tak jak reszta
      zespolu
      media.timeoutnewyork.com/resizeImage/htdocs/export_images/630/630.x600.mr.lordi.prev.jpg
    • pussy_ Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 07.05.10, 18:20
      AC/DC! ♥ zespół, który kocham tak samo jak Tokio Hotel (nie besztajcie za porównanie, jednak tak jest). moja ulubiona piosenka - You Shook Me All Night Long&Hells Bells&Let Me Put My Love Into You. coś czuję, że się rozpiszę, jednak będzie to silniejsze ode mnie, trudno.
      najbardziej kocham Tokio Hotel ♥ i AC/DC ♥, aczkolwiek inne zespoły również są cudowne. ostatnio strasznie polubiłam The Offspring, jednak wydaje mi się, że to raczej podchodzi pod punk, punk-rock. Metallica.. cóż, lubię niektóre piosenki, ale nie wszystkie. Whiskey in the Jar, Fuel i Master of Puppets z Seattle '89 to jest to. wink Red Hot Chili Peppers okropnie polubiłam, niedługo mam zamiar ściągać płyty. Guns N' Roses.. *-* i ten stary dobry AXL z tymi swoimi kudłami. Welcome to the Jungle i Don't Cry, ubóstwiam wręcz. kocham Iron Maiden ♥ , a szczególnie Wasting Love i The Trooper, myślę o kupnie koszulki. Rise Against jest świetne, ale nie jestem pewna czy to jest rock. Nirvana.. całkiem, całkiem, jednak słucham okazyjnie. Slipknot, ah. Dead Memories, Snuff, People=Shit.. ♥ Led Zeppelin, jeju! Stairway to Heaven, The Lemon Song, Thank You i Whole Lotta Love. ♥ Nightwish, uwielbiam ten zespół. typowy metal symfoniczny z domieszką gotyku. Evanescence jest świetne, ostatnio ciągle puszczałam Going Under.
      mogłabym jeszcze pisać, ale.. może potem. wink w każdym razie cieszę się, że nie wszyscy słuchają tu bimbra, dżonasóf i majli.

do widzenia. \m/
      • queen_ Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 07.05.10, 18:26
        Kocham Queen i Aerosmith. Co możecie przeczytać na moim profilu. Kocham ich
        wszystkie piosenki! Na szczęście na tym forum są nie tylko fanki gwiazdek pop-u.
    • scarletrose Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 15.05.10, 15:33
      Czemu tytuł wątku brzmi "rock is dead"? Rock wcale nie jest martwy. No, ale
      dobra, mniejsza z tym. Ulubieni wykonawcy? Wszyscy zostali wymienieni na moim
      profilu : >
    • heavy_metal Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 10.06.10, 17:21
      Słuchamwink Nirvana ,Metallica.. Z Nirvany to bd Nevermind ,a piosenek dużo jest
      fajnych..big_grin Metallica-płyty wszystkie są fajne i piosenki też wszystkiewink
    • devaney Re: Rock is dead! Tylko dla fanów rocka i metalu! 10.06.10, 19:37
      Kocham AC/DC.Moje ulubione piosenki to: Cold hearted Man,Hard as a rock,Can't stop
      rock n roll,Rock 'N Roll Train,Are you ready,All screwed up,Black ice,
      Down on the borderline,Evil walks,First blood,Have a drink of me,Stiff upper lip.
      Z Nirvany lubię About a girl,Heart aped box,Lake of fire,Rape me itp
      Metallice,Guns 'N Roses,Black Sabbath i Led Zeppelin też uwielbiam,ale nie chce mi się
      wymienaić aż tyle piosenek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka