vanesa 29.05.09, 16:21 Jestem ciekawa czy u was w klasie często macie kłótnie z chłopakami lub może jesteście zawsze przyjaciółmi? ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy.e Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 29.05.09, 16:25 mialam duzo chlopakow. na razie nie mam. mam pelno kumpli plci przeciwnej jesli o to chodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 29.05.09, 16:35 zerowe ;p nie joke pare kolegów mam ;;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:30 niestety to trochę ale wsyscy chłopy w szkole sie o mnie biją jestem boska n Odpowiedz Link Zgłoś
miczek11 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.10.09, 19:24 Gość portalu: aaaaa napisał(a): > > niestety to trochę ale wsyscy chłopy w szkole sie o mnie biją jestem > boska n Hmm... Nie no sorry... Widzę, że masz wysoką samoocenę... - Wątpię czy tak jest naprawdę, ale niech ci tam będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 31.05.09, 21:14 A jakie tam kłótnie? U nas jest tak, że jak dziewczyna się obrazi na chłopaka, to mu to wisi i powiewa... Wcale się tym nie przejmują Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 31.05.09, 21:20 u mnie w klasie to bardziej dziewczyny się kłócą . i tak to dobry kontakt. ; ] i chłopaka nie mam . xd Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 06.07.09, 22:11 pauli13 napisał(a): > A jakie tam kłótnie? U nas jest tak, że jak dziewczyna się obrazi na chłopaka, > to mu to wisi i powiewa... Wcale się tym nie przejmują Ja mam tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 31.05.09, 22:11 `u mnie klasa nie dzieli się na dziewczyny, chlopcy . raczej jesteśmy zgrani . czasami może są jakieś kłótnie ale i tak mamy dobre relacje . Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 01.06.09, 10:04 w mojej klasie chłopaki trzymają sie razem a dziewczyny osobno. czasami się kłócimy ale ogólnie jest SPOKO Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 02.06.09, 16:49 U mnie podział na dziewczyny i chłopaków był jedynie w podstawówce. W gimnazjum i liceum trzymaliśmy się wszyscy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. xoxo 01.06.09, 18:18 ja kocham chłopaków , w sensie jako kolegów . mam swoją ekipę i właściwie to ja jestem jedyną dziewczyną w niej . = 3 bywa czasami (dowiaduję się) , że jeden się we mnie zakochał , ale nie ma szans , bo oni traktują mnie raczej jak młodszą siostrę , a ja ich jak braci , którzy mnie obronią . ; - D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liuzka Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:46 U mnie jest 14 chłopaków. I 3 z nich to moi przyjacicele. Adam-przystojny,opiekuczy Jarek: kochany.mądry i Piotrek-zwiariowany.miły... z nimi się spotykam po szkole...z innymi gadam w szkole i czase na gg... Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 02.06.09, 16:47 Ja mam b.dobre . ; d Są spoko . ^ Wcale nie są tacy źli . W sumie 3 chłopaków z mojej kl. to moi naj przyjaciele < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 20.08.09, 23:13 w sumie to czasami chlopak cie bardziej zrozumie i jest świetnym kumplem tylko niektorzy strasznie ranią.. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 21:01 szczerze to nie wiem jak bym funkcjonowała bez moich chłopulków reszte chlopców lubie są spoko...a dziewczyny to mam w klasie jakieś dziwne... dzielą sie po połowie na takie udawane Emo i totalne barbie... ciągle się kłucą... w mojej paczce jestem ja moja kumpela i ich 4 wspaniałych bez nich było by nudno i do kitu Są takimi naszymi słoneczkami a chlopaka tez przez nich też nie mam bo uznali ze moze być dla mnie niebezpieczny... choć to zrobili to i tak uwazam ich za swoje kochane rodzeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 21:06 Wy macie fajnie .Zazdroszczę wam..ja tak nie umiem Chłopacy jie mają nic do mnie (pewnie dlatego ,że w ogole się z nimi nie zadaje) Chciałabym to zmienić ,ale mam za mało pewnosci siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 22:05 widać, że jesteś inteligentna i na pewno śliczna, więc daj radę love.selena.x3 . Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 22:08 ojj ,dzięęki loczku. kochana jestes ,jutro zagadam special for you ,a jak sie osmiesze ,to będzie przez youu ,haha ,nie no..zagadam jutro xd Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 22:16 nie no, bo na mnie będzie! ; [ ale na pewno sobie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 09.06.09, 07:32 U mnie w klasie raczej jesteśmy podzieleni . # Chłopaki i dziewczyny . Ale jesteśmy bardzo zgraną klasą i dobrymi przyjaciółmi . ; D Kłótnie chłopak - dziewczyna raczej sie nie zdarzają . ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 09.06.09, 14:00 niee no. wiadomo. z dziewczynami z elitki czasem da się pogadać. owszem, wkur.wią, ale potem będzie dobrze. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 11.06.09, 22:39 U mnie są świetne kontakty Zadowolona jestem ze swojej klasy,bardzo bardzo. Taka jedna,zgrana paczka <3 Ponoć jesteśmy jedną z dwóch najbardziej zwariowanych klas drugich ;d Tylko coś za dużo uwag zbieramy xd A chłopcy? Zajebiści ;] Dziewczyny też. Cieszę się,że trafiłam do tej klasy,a nie innej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 08:36 U nas też jest podział..Tylko ja jedna no może jeszcze druga dziewczyna gadam z chłopakami, zawsze mozna sobie z nimi pożartowac..Teraz dziewczyny wszystkich naokoło obgadują ;/ Niezły brecht z tego mam jak słyszę A to Ada gada na Nati a to Nati na Ade..I tak wszystkie ;/ * Imiona zmienione Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 12.06.09, 14:57 Z chłopakami z mojej klasy mam dobre kontakty. Zawsze mogę się z nimi pośmiać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 12.06.09, 14:58 z klasy ? średnie. tzn. z niektórymi jest świetnie, ale są też tacy którzy są okropni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funky. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.09, 16:14 Spoko ;p Ja akurat sie z chlopakami świetnie dogaduje no może jestem troche za nie śmiała zeby sie tak pierwsza do gościa odezwać czy coś ale jak już on zagada to jest ok. ;p Mam jednego przyjaciela ;] A reszta to koledzy ;] Ej...a jak mam 12 lat ide do gim i nigdy nie miałam jeszcze chłopaka to wszystko ze mną ok.?? Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 23.06.09, 21:15 u mnie jest extra 0 zawsze cos odwalaja na lekcjach ) uwielbiam ich ..w takim sesie ze jak przyjaciol ) maja takie jazdy ..ze na lekcjach to sie tazamy ze smiechu kiedys tak wymyslilismy na jednej wycieczne ze ja bylam zona takiego kolecie (przystojnego) ) a wszyscy inni to byly nasze dzieci albo nasi rodzice ) bylo niezle i ogolnie ja mam z nimi dobre konrtakty zalezy jeszcze z ktorymi ..bo jest taki jeden co mi sie chce zygac na jego widog ..zawsze sie wyzywamy w szokole ..i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:05 U mnie w klasie kontakty z chłpakami są naprawde w porządku. Razem zawsze mamy ciekawe pomysły Najgorsze jest to, że od nowego roku rozdzielają nas Szkoda bo znaliśmy się dość długo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 10.10.09, 18:57 Chodzę teraz do gimnazjum. W klasie jest w sumie 8 dziewczyn, ale jedna ma indywidualne. Chłopaków jest 15. Moja mama mówi, że dobrze jest, gdy jest mało dziewczyn. Chyba ma rację. A z chłopakami z mojej nowej klasy można się dogadać. Na religii takich dwóch zawsze coś wykombinują. Ostatnio wzięli do buzi swoje kartkówki i je zjedli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagubiona Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:03 Dziewczyny pomóżcie! Od września idę do szkoły w której uczy się chłopak który mi się strasznie podoba. Podoba to mało powiedziane. Ja go kocham na zabój od 6 lat!cry: Na dodatek myślę, że on się wszystkiego domyśla. I jeszcze tak się na mnie patrzy... Nie wiem co o tym myśleć... Pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 27.06.09, 16:17 vanesa napisał(a): > Jestem ciekawa czy u was w klasie często macie kłótnie z chłopakami lub może > jesteście zawsze przyjaciółmi? ?? chodzę do sportowej klasy (same dziewczyny) i jest zajebiście... żadnych śmierdzących chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 13.08.09, 21:00 wyjasnie coś jeszcze dokładniej elita dzieczyn i chłopaków ee nie przyjaźnią sie tak na prawdę bo nie raz słysze jak sie wyzywają między sobą a przyjaźń udają tylko dla picu ci normalni przyjajaźnią sie z nami na normalnych warunkach ;D a ta od siedmiu boleści elitka wyzywa sie często z nami jednak ja znam jednego z tej 'elity' który jest traktowany jak podnóżek swojego 'dobrego' kolegi to w sumie jest normalny i nigdy złego słowa przynajmniej na mnie nie powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 28.06.09, 18:41 hmm , mam paczke składającą się z 3 dziewczyn i 5 chłopaków. I raczej nie obrażamy się na siebie. x d można im się zwierzyć itd. ; p a jak już obrażamy to na 10 sekund. xdd ogólnie czasem z chłopakami szybciej się dogadać niż z dziewczynami. ;p ( z mojej kl. ) x d Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 04.07.09, 16:30 ja się w mojej byłej klasie nie kłóciłam z chłopakami czasami z nimi gadałam,w mojej byłej klasie chłopaki byli chamscy i dziecinni lepiej nic o nich nie mówić.... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 13.08.09, 20:57 dobre, nawet bardzo dobre traktujemy siebie jak dobrych przyjaciół mimo że znamy sie od roku, poznaliśmy sie w gim mimo, ze chodziliśmy do jednej szkoły byliśmy w rónych klasach i sie bardzo nie lubiliśmy chociaż ja jestem jedyną dzieczyną któa chodziłą do tej samej szkoły co oni , reszta dzieczyn jest z innych szkół wygłupiamy sie i gadamy ze sobą normalnie bez żadnych problemów nie było żadniej kłótni bardzo zgodni jesteśmy wygłupiamy sie a inne chłopaki z klasy (którzy uważają sie za leprzych od reszty - żałosne;/) patrzą sie na nas dziwnie bo chyba nie wierzą w przyjaźń dzieczyny i chłopaka ale my i tak mamy to gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
pleaseshutup Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 05.07.09, 14:38 I to i to... Na w-f'ie zawsze się kłócimi. A na lekcjach luzzz Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 06.07.09, 23:48 W klasie różnie bywa. Ja akurat jestem jedyną dziewczyną, która trzyma z chłopakami. Nie przepadam za dziewczynami z klasy, bo większość z nich rozmawia o tipsach, ciuchach itp. A jak się ubrudzą to jest pisk na cały korytarz. Natomiast z chłopakami zawsze dobrze się dogadywałam. Kuzyn jak mnie zobaczył pierwszy raz to krzykną: "O ku...! Biorę Cię do zespołu!" (podczas Świąt Bożego Narodzenia ). Jedyny problem jest taki, że sporo chłopaków się we mnie 'zakochuje' (czyt. podobam się im - chłopaki często mylą te pojęcia), a potem mówią, że złamałam im serce. PS. Tak, jestem chłopczycą. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 11.07.09, 19:21 My sie zazwyczaj wyzywamy, kłócimy, a nawet bijemy xdd przez to, że w naszej (byłej) klasie są takie dzieciuchy ! co sie nie powie to oni już mają skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa jakie macie kontakty z chłopakami 31.07.09, 00:10 Dobre,a nawet b.dobre a chłopaka nie mam... Bo w szkole sami debilee xddd Odpowiedz Link Zgłoś
wiernasobie Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 02.08.09, 20:20 ja lubie chłopakom docinać czasem dla zabawy ; d ale u mnie w klasie to jest tak: ja mam 2 dobrych kumpli- chłopaków, z paroma utrzymuje neutralne stosunki= rzadko gadam, a z paroma się kłócę ; d Odpowiedz Link Zgłoś
demi Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 04.08.09, 23:56 oj często były kłótnie choć nie na serio ; D ogólnie było bardzo zabawnie na lekcjach lub wycieczkach Odpowiedz Link Zgłoś
wylansowana Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 17:52 odjechane . ; - D w mojej paczce jest trzech chłopaków i trzy dziewczyny. ja i moje przyjaciółki dogadujemy się z nimi świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 18:01 ja i moje kumpele kolegujemy sie z kilkoma chłopakami , z naszej klasy i nie tylko ___________________ moje gg 16233094 - piszcie bo nudy PLIS Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 18:13 HaHaHa... Ja + chłopaki=śmierć (oczywiście nie moja xD) Ja bym wszystkich powystrzelała z wiatrówki xD Nie oni są po prostu z Marsa(no chyba... nie jestem dobra z tego xD). Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 18:15 A i nie napisałam dlaczego... Dlatego bo jeden kolo z mojej klasy uważa mnie za lachę i próbował mnie poderwać. To ja mu na to plaskach w ryja i do widzenia,a wszyscy chłopacy są pod jego kontrolą. To z dziewczynami drużyna anty facet xD Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 20:47 Mmmmm...koledzy szkoda ,że są wakacje. W młodszych klasach olewałam ich a teraz to miłe pisac do siebie esemesy wieczorami Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 21:10 Przyjaźń. Zwyczajnie. Piszemy czasem wieczorami, jedyne co mnie denerwuje w przyjaźni damsko-męskiej to to, że podobam się dwóm... i czasem powiedzą do mnie skarbie, pocałują w policzek... głupia sprawa, później przepraszają. Patryk pytał się czy będę z nim chodzić, ale nie wierzę w miłość z wieloletniej przyjaźni więc nieee. ;p Naszczęście chłopak jest wyrozumiały i nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 21:41 Bywa roznie ale jakos potrafimy z soba zyc nie ze wszystkim ale jest oki.. ;]<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 16.08.09, 22:40 cóż, biorąc pod uwagę to, że jestem teraz w podstawówce to czasami jest podział - ale to zależy kto się do niego chce zaliczać. mi ten podział, nawet jeśli jest zbytnio nie przeszkadza - niech sobie robią co chcą, jeśli chcę z kimś pogadać to i tak pogadam, koniec kropka. chyba jestem indywidualistką - na pewno. co do kontaktów z chłopakami, to umiarkowanie. czasami z jakimś się zamieni słowo, ale zazwyczaj na tym się kończy. moje znajomości w sumie ograniczają się do mojej szkoły, a tam to chłopcy mają dosyć zaniżony poziom intelektualny =3 w sumie, to mnie to nie obchodzi. hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 :) 16.08.09, 23:43 U nas w klasie w zeszłym roku było w miare dobrze w poprzednim skakał sobie kazdy do gardeł. Teraz chłopcy są mili a dziewczyny tolerancyjne. Wolałabym ,żeby tak zostało. zdarzaja się małe sprzeczki. małe wybryki typu (petarda w kibelku, wybita lampa, zabawa globusem [bolesna ale śmieszna]) Jak na razie nie chcę aby coś sie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 20.08.09, 15:04 ja jako ze zostalam wychowana z 2 bracmi z chlopakami dogaduje sie bardzo dobrze(2/3klasy) mysle ze ich rozumiem i oni traktuja mnie jak dobra kumpele zawsze to z nimi wpadam w glupawke i obmyslamy jak zagadac belfrow ... za to w klasie mojej młodszej upierdliwej siostry ciotecznej trwa odwieczna wakla dziewczyny kontra chlopcy...chociaz nie dziwie sie tym chlopakom...jesli wiekszosc dzieczyn jest taka jak ona... Odpowiedz Link Zgłoś