Dodaj do ulubionych

Jakie macie kontakty z chłopakami?

29.05.09, 16:21
Jestem ciekawa czy u was w klasie często macie kłótnie z chłopakami lub może
jesteście zawsze przyjaciółmi? smilewinkdevilserce??
Obserwuj wątek
    • candy.e Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 29.05.09, 16:25
      mialam duzo chlopakow.
      na razie nie mam.
      mam pelno kumpli plci przeciwnej jesli o to chodzi xd
      • rathbone Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 29.05.09, 16:35
        zerowe ;p nie joke pare kolegów mam ;;p
      • Gość: aaaaa Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:30

niestety to trochę ale wsyscy chłopy w szkole sie o mnie biją serce jestem
        boska smile n
        • miczek11 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.10.09, 19:24
          Gość portalu: aaaaa napisał(a):

>
          > niestety to trochę ale wsyscy chłopy w szkole sie o mnie biją serce jestem
          > boska smile n

Hmm... Nie no sorry... Widzę, że masz wysoką samoocenę... - Wątpię czy tak jest
          naprawdę, ale niech ci tam będzie...indifferent
    • pauli13 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 31.05.09, 21:14
      A jakie tam kłótnie? U nas jest tak, że jak dziewczyna się obrazi na chłopaka,
      to mu to wisi i powiewa... Wcale się tym nie przejmują smile
      • wyobraznia Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 31.05.09, 21:20
        u mnie w klasie to bardziej dziewczyny się kłócą .
        i tak to dobry kontakt. ; ]
        i chłopaka nie mam . xd
      • daria1150 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 06.07.09, 22:11
        pauli13 napisał(a):

> A jakie tam kłótnie? U nas jest tak, że jak dziewczyna się obrazi na chłopaka,
        > to mu to wisi i powiewa... Wcale się tym nie przejmują smile
        Ja mam tak samo
    • decod.e Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 31.05.09, 22:11
      `u mnie klasa nie dzieli się na dziewczyny, chlopcy .
      raczej jesteśmy zgrani .
      czasami może są jakieś kłótnie ale i tak mamy dobre relacje .
      • justynaa134 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 01.06.09, 10:04
        w mojej klasie chłopaki trzymają sie razem a dziewczyny osobno. czasami się kłócimy ale
        ogólnie jest SPOKOtongue_out
        • katsuumi_17 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 02.06.09, 16:49
          U mnie podział na dziewczyny i chłopaków był jedynie w podstawówce. W gimnazjum i
          liceum trzymaliśmy się wszyscy razem.
    • loczek. xoxo 01.06.09, 18:18
      ja kocham chłopaków ,
      w sensie jako kolegów .
      mam swoją ekipę i właściwie
      to ja jestem jedyną dziewczyną w niej . = 3
      bywa czasami (dowiaduję się) ,
      że jeden się we mnie zakochał ,
      ale nie ma szans ,
      bo oni traktują mnie raczej jak młodszą
      siostrę , a ja ich jak braci , którzy
      mnie obronią . ; - D
    • Gość: Liuzka Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:46
      U mnie jest 14 chłopaków. I 3 z nich to moi przyjacicele. Adam-przystojny,opiekuczy
      Jarek: kochany.mądry i Piotrek-zwiariowany.miły... z nimi się spotykam po szkole...z
      innymi gadam w szkole i czase na gg...
      • hayley_ Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 02.06.09, 16:47
        Ja mam b.dobre . ; d Są spoko . ^ Wcale nie są tacy źli . W sumie 3 chłopaków
        z mojej kl. to moi naj przyjaciele < 3
      • kitty16 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 20.08.09, 23:13
        w sumie to czasami chlopak cie bardziej zrozumie i jest świetnym kumplem
        tylko niektorzy strasznie ranią..uncertain
    • truskawka007 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 21:01
      szczerze to nie wiem jak bym funkcjonowała bez moich chłopulkówkiss reszte
      chlopców lubie są spoko...a dziewczyny to mam w klasie jakieś dziwne... dzielą
      sie po połowie na takie udawane Emo i totalne barbie... ciągle się kłucą... w
      mojejserce paczce jestem ja moja kumpela i ich 4 wspaniałychtongue_out bez nich było
      by nudno i do kitusmile Są takimi naszymi słoneczkamismile a chlopaka tez przez nich
      też nie mam bo uznali ze moze być dla mnie niebezpieczny... choć to zrobili to i
      tak uwazam ich za swoje kochane rodzeństwobig_grinbig_grinbig_grin
      • love.selena.x3 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 21:06
        Wy macie fajnie .Zazdroszczę wam..ja tak nie umiem crying Chłopacy jie mają nic do mnie
        (pewnie dlatego ,że w ogole się z nimi nie zadaje) Chciałabym to zmienić ,ale mam za mało
        pewnosci siebie crying .
        • loczek. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 22:05
          widać, że jesteś inteligentna i na pewno śliczna,
          więc daj radę love.selena.x3 .
          • love.selena.x3 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 22:08
            ojj ,dzięęki loczku. kiss kochana jestes ,jutro zagadam special for you ,a jak sie osmiesze ,to
            będzie przez youu ,haha ,nie no..zagadam jutro xd
            • loczek. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 08.06.09, 22:16
              nie no, bo na mnie będzie! ; [
              ale na pewno sobie poradzisz smile
              • pink_cekoladka. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 09.06.09, 07:32
                U mnie w klasie raczej jesteśmy podzieleni . #
                Chłopaki i dziewczyny .
                Ale jesteśmy bardzo zgraną klasą i
                dobrymi przyjaciółmi . ; D
                Kłótnie chłopak - dziewczyna raczej
                sie nie zdarzają . ;-]
                • loczek. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 09.06.09, 14:00
                  niee no. wiadomo.
                  z dziewczynami z elitki czasem da się pogadać.
                  owszem, wkur.wią, ale potem będzie dobrze. ; ]
                  • pati_ Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 11.06.09, 22:39
                    U mnie są świetne kontakty wink
                    Zadowolona jestem ze swojej klasy,bardzo bardzo.
                    Taka jedna,zgrana paczka <3 Ponoć jesteśmy jedną z dwóch najbardziej zwariowanych klas drugich ;d
                    Tylko coś za dużo uwag zbieramy xd
                    A chłopcy?
                    Zajebiści ;]
                    Dziewczyny też.
                    Cieszę się,że trafiłam do tej klasy,a nie innej ^^
    • Gość: Pati Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 08:36
      U nas też jest podział..Tylko ja jedna no może jeszcze druga dziewczyna gadam z
      chłopakami, zawsze mozna sobie z nimi pożartowac..Teraz dziewczyny wszystkich
      naokoło obgadują ;/ Niezły brecht z tego mam jak słyszę A to Ada gada na Nati a
      to Nati na Ade..I tak wszystkie ;/

* Imiona zmienione tongue_out
    • mellow Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 12.06.09, 14:57
      Z chłopakami z mojej klasy mam dobre kontakty. Zawsze mogę się z nimi pośmiać
      ;d
      • miless Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 12.06.09, 14:58
        z klasy ? średnie. tzn. z niektórymi jest świetnie, ale są też tacy którzy są okropni.
    • Gość: funky. Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.09, 16:14
      Spoko ;p
      Ja akurat sie z chlopakami świetnie dogaduje no może jestem troche za nie śmiała zeby sie
      tak pierwsza do gościa odezwać czy coś ale jak już on zagada to jest ok. ;p
      Mam jednego przyjaciela ;] A reszta to koledzy ;]
      Ej...a jak mam 12 lat ide do gim i nigdy nie miałam jeszcze chłopaka to wszystko ze mną
      ok.??
      • emciaaa Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 23.06.09, 21:15
        u mnie jest extra wink0 zawsze cos odwalaja na lekcjach wink) uwielbiam ich ..w
        takim sesie ze jak przyjaciol wink) maja takie jazdy ..ze na lekcjach to sie
        tazamy ze smiechu wink kiedys tak wymyslilismy na jednej wycieczne ze ja bylam
        zona takiego kolecie (przystojnego) wink) a wszyscy inni to byly nasze dzieci
        albo nasi rodzice smile) bylo niezle big_grinbig_grin i ogolnie ja mam z nimi dobre konrtakty
        wink zalezy jeszcze z ktorymi ..bo jest taki jeden co mi sie chce zygac na jego
        widog ..zawsze sie wyzywamy w szokole ..i wgl .
        • Gość: lady Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:05
          U mnie w klasie kontakty z chłpakami są naprawde w porządku. Razem zawsze mamy
          ciekawe pomysływink Najgorsze jest to, że od nowego roku rozdzielają nascrying Szkoda bo
          znaliśmy się dość długo. Pozdrawiamwink
      • london19 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 10.10.09, 18:57
        Chodzę teraz do gimnazjum. W klasie jest w sumie 8 dziewczyn, ale jedna ma
        indywidualne. Chłopaków jest 15. Moja mama mówi, że dobrze jest, gdy jest mało
        dziewczyn. Chyba ma rację. A z chłopakami z mojej nowej klasy można się dogadać.
        Na religii takich dwóch zawsze coś wykombinują. Ostatnio wzięli do buzi swoje
        kartkówki i je zjedli.
    • Gość: Zagubiona Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:03
      Dziewczyny pomóżcie! Od września idę do szkoły w której uczy się chłopak który mi się
      strasznie podoba. Podoba to mało powiedziane. Ja go kocham na zabój od 6 lat!cry:
      Na dodatek myślę, że on się wszystkiego domyśla. I jeszcze tak się na mnie patrzy... Nie
      wiem co o tym myśleć... Pomocy!!
    • sonia321 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 27.06.09, 16:17
      vanesa napisał(a):

> Jestem ciekawa czy u was w klasie często macie kłótnie z chłopakami lub może
      > jesteście zawsze przyjaciółmi? smilewinkdevilserce??

chodzę do sportowej klasy (same dziewczyny) i jest zajebiście... żadnych
      śmierdzących chłopaków piwopiwopiwopiwopiwo
      • agusiak01 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 13.08.09, 21:00
        wyjasnie coś jeszcze dokładniej

elita dzieczyn i chłopaków ee nie przyjaźnią sie tak na prawdę bo nie raz słysze jak sie
        wyzywają między sobą a przyjaźń udają tylko dla picu
        ci normalni przyjajaźnią sie z nami na normalnych warunkach ;D

a ta od siedmiu boleści elitka wyzywa sie często z nami jednak ja znam jednego z tej 'elity'
        który jest traktowany jak podnóżek swojego 'dobrego' kolegi to w sumie jest normalny i
        nigdy złego słowa przynajmniej na mnie nie powiedział
    • muse Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 28.06.09, 18:41
      hmm , mam paczke składającą się z 3 dziewczyn i 5 chłopaków.
      I raczej nie obrażamy się na siebie. x d
      można im się zwierzyć itd. ; p
      a jak już obrażamy to na 10 sekund. xdd
      ogólnie czasem z chłopakami szybciej się dogadać niż z dziewczynami. ;p ( z
      mojej kl. ) x d
      • pariska65 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 04.07.09, 16:30
        ja się w mojej byłej klasie nie kłóciłam z chłopakami czasami z nimi gadałam,w
        mojej byłej
        klasie chłopaki byli chamscy i dziecinni smile lepiej nic o nich nie mówić....
      • agusiak01 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 13.08.09, 20:57
        dobre, nawet bardzo dobre wink
        traktujemy siebie jak dobrych przyjaciół mimo że znamy sie od roku, poznaliśmy sie w gim
        mimo, ze chodziliśmy do jednej szkoły byliśmy w rónych klasach i sie bardzo nie lubiliśmy
        chociaż ja jestem jedyną dzieczyną któa chodziłą do tej samej szkoły co oni , reszta
        dzieczyn jest z innych szkół wink
        wygłupiamy sie i gadamy ze sobą normalnie bez żadnych problemów nie było żadniej
        kłótni bardzo zgodni jesteśmy
        wygłupiamy sie a inne chłopaki z klasy (którzy uważają sie za leprzych od reszty -
        żałosne;/) patrzą sie na nas dziwnie bo chyba nie wierzą w przyjaźń dzieczyny i chłopaka
        ale my i tak mamy to gdzieś!
    • pleaseshutup Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 05.07.09, 14:38
      I to i to... Na w-f'ie zawsze się kłócimi. A na lekcjach luzzzsmirk
    • little Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 06.07.09, 23:48
      W klasie różnie bywa. Ja akurat jestem jedyną dziewczyną, która trzyma z chłopakami. Nie
      przepadam za dziewczynami z klasy, bo większość z nich rozmawia o tipsach, ciuchach
      itp. confused A jak się ubrudzą to jest pisk na cały korytarz. shock
      Natomiast z chłopakami zawsze dobrze się dogadywałam. Kuzyn jak mnie zobaczył
      pierwszy raz to krzykną: "O ku...! Biorę Cię do zespołu!" (podczas Świąt Bożego
      Narodzenia big_grin). Jedyny problem jest taki, że sporo chłopaków się we mnie 'zakochuje'
      (czyt. podobam się im - chłopaki często mylą te pojęcia), a potem mówią, że złamałam im
      serce. uncertain

PS. Tak, jestem chłopczycą. wink

• anonimka Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 11.07.09, 17:33
      Wyzywamy sie.
      • zmierzchoomania Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 11.07.09, 19:21
        My sie zazwyczaj wyzywamy, kłócimy, a nawet bijemy xdd przez to, że w naszej (byłej)
        klasie są takie dzieciuchy ! co sie nie powie to oni już mają skojarzenia uncertain
    • anjaa jakie macie kontakty z chłopakami 31.07.09, 00:10
      Dobre,a nawet b.dobre wink
      a chłopaka nie mam...
      Bo w szkole sami debilee xdddtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
    • wiernasobie Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 02.08.09, 20:20
      ja lubie chłopakom docinać czasem dla zabawy ; d ale u mnie w klasie to jest
      tak: ja mam 2 dobrych kumpli- chłopaków, z paroma utrzymuje neutralne stosunki=
      rzadko gadam, a z paroma się kłócę ; d
    • demi Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 04.08.09, 23:56
      oj często były kłótnie choć nie na serio ; D
      ogólnie było bardzo zabawnie na lekcjach lub wycieczkach wink
      • wylansowana Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 17:52
        odjechane . ; - D
        w mojej paczce jest trzech chłopaków i trzy dziewczyny.
        ja i moje przyjaciółki dogadujemy się z nimi świetnie.
        • madziia Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 18:01
          ja i moje kumpele kolegujemy sie z kilkoma chłopakami , z naszej klasy i nie
          tylko big_grin

moje gg 16233094
          - piszcie bo nudy big_grinbig_grinbig_grin
          PLIS
    • sellena_gomezz Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 18:13
      HaHaHa... Ja + chłopaki=śmierć (oczywiście nie moja xD) Ja bym wszystkich
      powystrzelała z wiatrówki xD Nie oni są po prostu z Marsa(no chyba... nie jestem
      dobra z tego xD).
    • sellena_gomezz Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 18:15
      A i nie napisałam dlaczego... Dlatego bo jeden kolo z mojej klasy uważa mnie za
      lachę i próbował mnie poderwać. To ja mu na to plaskach w ryja i do widzenia,a
      wszyscy chłopacy są pod jego kontrolą. To z dziewczynami drużyna anty facet xD
      • selcia17 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 20:47
        Mmmmm...koledzy szkoda ,że są wakacje. W młodszych klasach olewałam ich a teraz
        to miłe pisac do siebie esemesy wieczoramismirk
        • honey__ Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 21:10
          Przyjaźń. Zwyczajnie. Piszemy czasem wieczorami, jedyne co mnie denerwuje w przyjaźni damsko-męskiej to to, że podobam się dwóm... i czasem powiedzą do mnie skarbie, pocałują w policzek... głupia sprawa, później przepraszają. Patryk pytał się czy będę z nim chodzić, ale nie wierzę w miłość z wieloletniej przyjaźni więc nieee. ;p Naszczęście chłopak jest wyrozumiały i nic się nie zmieniło.
    • sweetashley Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 15.08.09, 21:41
      Bywa roznie tongue_out ale jakos potrafimy z soba zyc nie ze wszystkim ale jest oki..
      ;]<br />
    • paurii Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 16.08.09, 22:40
      cóż, biorąc pod uwagę to, że jestem teraz w podstawówce to czasami jest podział - ale to
      zależy kto się do niego chce zaliczać. mi ten podział, nawet jeśli jest zbytnio nie
      przeszkadza - niech sobie robią co chcą, jeśli chcę z kimś pogadać to i tak pogadam,
      koniec kropka. chyba jestem indywidualistką - na pewno.

co do kontaktów z chłopakami, to umiarkowanie. czasami z jakimś się zamieni słowo, ale
      zazwyczaj na tym się kończy. moje znajomości w sumie ograniczają się do mojej szkoły, a
      tam to chłopcy mają dosyć zaniżony poziom intelektualny =3
      w sumie, to mnie to nie obchodzi.
      hmm.
    • selcia17 :) 16.08.09, 23:43
      U nas w klasie w zeszłym roku było w miare dobrze w poprzednim skakał sobie
      kazdy do gardeł. Teraz chłopcy są mili a dziewczyny tolerancyjne. Wolałabym
      ,żeby tak zostało. zdarzaja się małe sprzeczki. małe wybryki typu (petarda w
      kibelku, wybita lampa, zabawa globusem [bolesna ale śmieszna]) Jak na razie nie
      chcę aby coś sie zmieniło
    • truskawka007 Re: Jakie macie kontakty z chłopakami? 20.08.09, 15:04
      ja jako ze zostalam wychowana z 2 bracmi z chlopakami dogaduje sie bardzo
      dobrze(2/3klasy) mysle ze ich rozumiem i oni traktuja mnie jak dobra kumpele
      zawsze to z nimi wpadam w glupawke i obmyslamy jak zagadac belfrow ... za to w
      klasie mojej młodszej upierdliwej siostry ciotecznej trwa odwieczna wakla
      dziewczyny kontra chlopcy...chociaz nie dziwie sie tym chlopakom...jesli
      wiekszosc dzieczyn jest taka jak ona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka