justolka 30.05.09, 13:56 Wszyscy kochamy Edwarda Ale czy Robert Pattison jest równie boski? Słyszałam na jego temat straszne plotki! Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli13 Re: Robert Pattison 30.05.09, 14:31 Ja nie zauważałam Roberta za nim nie obejrzałam filmu Zmierzch. Ale tak naprawdę bardziej lubię filmowego Edwarda... Wydaje mi się być bardziej pociągającym mężczyzną, bo Robert (nie wiem czy, to prawda) chyba się nie myję i ma ciągle przetłuszczone włosy... Ale i tak baardzo lubię Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
uniqex33 Re: Robert Pattison 19.06.09, 13:50 to że się nie myje to raczej k=taka plotka o Zacu też tak mówili.;d ale Robert jest śliczny! Też go nie zauważałam, dopiero jak oglądnęłam i przeczytałam "Zmierzch". Uważam że on jest boski ! Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Robert Pattison 30.05.09, 16:18 ja dopiero niedawno sobie kupiłam książke ZMIERZCH i nie miałam okazji oglądać filmu więc na temat postaci z książki nie będe się wypowiadać bo prawie nic nie wiem a co do aktora to mi nie zbyt do gustu przypadł jakis taki nieogarnięty i niezbyt zadbany wygląda ale to tylko moje spostzrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Robert Pattison 30.05.09, 16:34 No właśnie...Mi się wydaję, że większość osób, (w tym ja ;D ) kocha Edwarda Cullena, a nie Roberta Pattinsona Ja osobiście wolę Edwarda, bo jest tajemniczy i strasznie przystojny Rob też jest przystojny, ale nie aż tak... xD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Robert Pattison 19.06.09, 16:19 Ehh. szczerze to wam powiem, że gościa nie znam, słyszałam tylko, że gra w "Zmierzchu". Tego filmu nie widziałam, głównie dlatego, że odrzuciło mnie to całe "uwielbienie Kotka do Zmierzchu" a także teksty fanek typu "Robbb LofFfFcIam CiĘĘę". A mógł być całkiem fajny, tylko szkoda, że tak go Kotek.pl skomercjalizował. W moim mniemamiu zyskał rangę "filmu dla dzieci". Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Robert Pattison 22.06.09, 19:03 Szerze mówiąc wolałam go kiedy grał w "Harrym Potterze i Czarze Ognia". Był wtedy bardziej pociągający... Zagrał też w wielu innych filmach, a wy ciągle tylko o "Zmierzchu"... Myślę, że to bardzo utalentowany aktor, który świetnie odtwarza swoje role. Zauważyłam, że niektóre fanki mylą Roberta z Edwardem, jakby myślały, że to ta sama postać, z tymi samymi cechami charakteru. Ile razy był proszony o to, by którąś desperatkę ugryzł w szyję xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Robert Pattison 23.06.09, 16:21 Robert podoba mi się jedynie jako Edward. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alessa Re: Robert Pattison IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:47 Ja do Roberta mam specyficzne podejście. Podoba mi się on nawet jako brzydki obleśny koleś. On porostu ma swój nieodparty urok, któremu uległam. Denerwuje mnie tylko to ,ze powoli robi z siebie wielka gwiazdkę i wielkie zamieszanie. Ale i tak go podziwiam.;* Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Robert Pattison 25.06.09, 21:53 Uwielbiam EDWARDA . A Roberta trochę a czytaliście ostatnio bravo? pisali że sława go wykańcza! : - O Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Robert Pattison 25.06.09, 22:32 Ja wolę Jacoba ale do Edzia nic nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Robert Pattison 26.06.09, 22:51 Sonia321 to jest wątek poświęcony Robertowi, a nie Edwardowi Nie zapominajcie, że to dwie różne osoby! Ja również czytałam ten artykuł i zrobiło mi się go strasznie żal.. Przez takie bezmózgi ma przechlapane, a media tylko podsysają jego psychikę. Biedak, stara się dobrze wczuwać się w rolę, stara się pracować jak najlepiej, a co dostaje w zamian? Ciągły stres i zero prywatności. Podoba mi się, że jest taki skromny i nie zadziera nosa pokazując wszystkim jaki to on jest wspaniały (jak niektóre gwiazdeczki;]) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Robert Pattison 27.06.09, 12:01 kto powiedział, że wszyscy go kochamy ? szczerze to nawet kolesia nie znam , tyle, że gra w `Zmierzchu` , nawet tego filmu nie oglądałam , bo był strasznie `(prze)reklamowany` . blee . xd i wgl . może fajny i jest , ale poza tym kompletna pustka ; p bez urazy dla fanów , ale każdy może wyrazić swoją opinię . =D Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Robert Pattison 27.06.09, 14:02 sagę kocham, Edwarda kocham ... xd ale Pattinsona ?! ee, tylko wystylizowany na Edwarda jakoś wygląda ale bez stylizacji jest dla mnie obleśny, nasuwa mi się żul z pod mostu... wpółostwarte usta, przymrużone oczy ... nie lubię go i jest brzydki ; )) www.plotkara.pl/images/1594/left/normal/robert-pattinson.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Ronert Pattinson 27.06.09, 17:29 w Pattinsonie nie podoba mi się jego zarost ;P A tak to jest baaardzo przystojny ;* Odpowiedz Link Zgłoś