Gość: Selly. IP: 217.153.242.* 30.05.09, 21:03 Czytał ktoś książkę " Pamiętniki wampirów " ? I czy w ogóle jest fajna , bo się zastanawiam czy nie kupić ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziasz Re: Pamiętniki wampirów 25.06.09, 18:38 ja czytam pierwszą czesc i jest bardzo fajna polecam opłaca sie kupic Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Pamiętniki wampirów 26.06.09, 15:55 można dowiedzieć się o czym jest.? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha14 Re: Pamiętniki wampirów 28.06.09, 20:35 Bardzo fajna książka... Pierwsza i wszystkie następne części są na prawdę fajne Serdecznie polecam...Warto kupić Odpowiedz Link Zgłoś
marta1447 To jest SUPER! 04.07.09, 20:54 Ja serdecznie polecam te książki. Przeczytałam 4 tomy i 9 rozdziałów 5 (bo reszty nie ma na necie, a kaki na razie brak). Chcesz streszczenia? KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirzyca Re: To jest SUPER! IP: *.com.pl 05.07.09, 13:50 hej widzę tutaj kilku fanów Pamiętników Wampirów Zapraszam na nowopowstałe forum dotyczące tej serii: pamietnikiwampirow.p2a.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Pamiętniki wampirów 05.07.09, 18:26 a ja mam przeciwne zdanie. Czytałam pierwszą część, kolejne leżą na półce, ale nie mam na nie siły. Jak dla mnie to takie złączenie głupkowatego amrykańskiego filmu i czegoś co zostało zrobiony na siłę, jako ozdoba do tortu. Główna bohaterka(wyleciało mi z głowy jak sie nazywa) ma straaszny problem, nie ma co. Taa najpiękniejsza w szkole, elita i te pe. Jeden chłopak nie zwraca na nią uwago - dołujące. Robi wszystko żeby sie nią zainteresował. Rodem z disneyowskiego filmu. A cała reszta akcja przypomina telenowele. A na dodatek patrząc obeiktywnie to strasznie zalatuje zmierzchem, a trzeba dodać, że ta książka została wydana w 1991 roku, w usa oczywiście. Nie polecam. A jeśli jesteś naprawdę ciekawa to przeczytaj ebooka, chociaż kawałek i wtedy będziesz mogła ocenić czy jest w Twoim typie. Ale moje zdanie już znasz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś