candy.e 31.05.09, 12:30 mozecie pisac. ;p ja napisze jak bd miala czas xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: :) 31.05.09, 12:47 my best firned leslie said, oh, she just bein a miley - uwielbiam ten moment w see you again xd the music's like a magnet, the best thing on the planet - hannah montana, spotlight follow me cause baby life's the show - z tego, co powyżej xd everyone can rock out like a superstar - let's get crazy! : DDD jak coś przypomnę sę, to dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. xoxo 31.05.09, 13:04 to ja może z polskich. myslovitz. " Ale ja nim mnie pożre lęk Strzelę sobie w łeb w tą piękną noc !!!! I znów zdławię pusty śmiech Strzelę sobie w łeb!!!! " " I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg Dziki uniesie cię wiatr upuści cię nagle uderzysz ufałeś mu tak " zamiana . nienawiść. <3 polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ... 31.05.09, 13:06 Well baby I surrender To the strawberry ice cream Never ever end of all this love Well I didn't mean to do it But there's no escaping your love (Więc skarbie poddaję się Truskawkowym lodom Nigdy nie skończy się cała ta miłość Więc nie miałem nic przeciwko temu Ale nie można uciec przed miłością) Once you've had a taste of perfection Like an apple hanging from a tree I picked the ripest one I still got the seed (Porównania już dokonane Raz miałeś szansę poczuć smak doskonałości Jak jabłko prosto z drzewa Wybrałam najdojrzalsze Wciąż mam pestkę) I'm not a girl, not yet a woman All I need is time A moment that is mine While I'm in between I'm not a girl (Nie jestem już dziewczyną Lecz jeszcze nie kobietą Potrzebuję tylko czasu Chwili dla siebie Dopóki jestem w połowie drogi) Jak jeszcze jakieś mi się przypomną to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: ... 31.05.09, 13:13 When you walk through the door It was clear to me ( clear to me ) You’re the one they adore, who they came to see ( who they came to see ) You’re a … rockstar ( baby ) Everybody wants you ( everybody wants you ) Player… Who can really play you ( who can really play you ) Were the ones who made you - " We made you " Eminem Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ... 31.05.09, 21:09 ` słucham serca i słyszę Cię w nim . ` `Fakt jest Faktem Opanuj Strach PRzed Kolejnym Życia Aktem` - to nie z piosenki chyba, ale to lubię xd ` i takie tam różne, ale nie pamiętam już ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ... 31.05.09, 13:21 Cry Me A River You were my sun You were my earth But you didn't know all the ways I loved you, no So you took a chance And made other plans But I bet you didn't think that they would come crashing down,no (WYPŁACZ MI RZEKE ŁEZ bylas moim słoncem bylas moja ziemia nie wiedzialas wszystkich mozliwosci ze kocham cie,nie wiec sprobowalas, zrobilas plany ale nie myslalas ze moga sie znisczyc, nie) Is this for real? It's not what it seems You're like an angel I'm running now My feet off the ground (Czy to jest prawdziwe? To jest nie co to wydaje się Jesteś podobny do anioła Ja teraz uciekam Ale moje stopy nie dotykają gruntu) I know I may be young but I've got feelings too And I need to do what I feel like doing So let me go and just listen All you people look at me like I'm a little girl Well did you ever think it'd be okay for me To step into this world Always saying little girl don't step into the club Well I'm just tryin' to find out why Cause dancing's what I love (Masz mnie w niewoli Może jestem młoda, ale też mam uczucia i chcę robić to, co robić lubię więc daj zacząć i posłuchaj Wszyscy patrzycie na mnie jak dzieckiem byłabym a może dla mnie nie tak źle w ten świat wasz dzisiaj wejść byłoby Zawsze słyszę:dzieci do klubu nie wpuszcza się ale wiedzieć chcę dlaczego bo w tańcu kocham się) Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 x3 31.05.09, 13:35 Cause ever since you came my way, I learned to live by you, and now I'm on my own, I know i need some time, To leave all this behind, Cause I'm still hanging on, x3 Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: ... 31.05.09, 13:37 Midareta ai ni nagasare omae wa subete o ushinatta Złapani w szpony miłości, skazani na utratę wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa ;) 31.05.09, 13:54 Ukradłeś kawałek mojego serca Potrzebujemy czegoś co nas wspiera Chcę być taką rzeczą dla Ciebie . . .But I can't make you love me ..i z oczu Twych kraść każde spojrzenie, ich blask jak ukojenie .. : ** . . . Cause your beautiful Jeszcze zdziwisz się jak szybko to właśnie tobie zabraknie mnie Nie ma nic co mogłoby sprawić, że znów popłyną łzy Od teraz ja tak jak i ty z kamienia serce mam I pray for love, every day and every night. I pray for love and I need you by my side Muszę wszystko pozmieniać, tak jak czas wszystko zmienia... Przeklinam los za to że dał Ci spotkać ją Te są moje ulubione..niekture sa z angielskich piosenek tylko przetlumaczone na polski.np. piierwszy cytat Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 14:25 "kazdy robi co chce, dobrze lub zle, sam to juz wie najlepiej. pier**le to" pono-pier**le to. "slyszysz, to jest moj manifest, tak to widze, scisle mowie co mysle" pono-manifest. pono.sokol.martina: "moglo byc tak sobrze, powiedziales jadnak jedno slowo za duzo" Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 21:55 o .. jeszcze zgadzam się z candy.e pono rządzi ! teksty zaje .. Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ... 31.05.09, 17:27 Frou Frou "Holding Out For A Hero" Where have all the good men gone And where are all the gods? Where's the street-wise Hercules To fight the rising odds? Isn't there a white knight upon a fiery steed? Late at night I toss and turn and dream of what I need (Gdzie podziali się wszyscy dobrzy faceci i gdzie są wszyscy bogowie? Gdzie jest wielki Herkules, który walczyłby z przeciwnościami losu? Czy nie ma już białego rycerza na nieustraszonym rumaku? Późno w nocy przewracam się z boku na bok Śniąc o tym, czego potrzebuje) xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_26 Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 20:30 A ja coś polskiego - W lustrze wspomnień widzę cię - tekst z piosenki Gosi Andrzejewicz choć jej nie trawię to moim zdaniem fajny cytat Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 21:05 "All You need is Love All You need is Love All You need is Love, Love Love is All You need" Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 21:09 You got the money, money She´s got the hottie body We wanna party, party Hook it all up (hook it up) You pick the song they're playing She is anticipating All the while the DJ´s saying Hook it all up (hook it up) ~vanessa hudgens - hook it up. Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 21:16 "Before you cross the street, Take my hand, Life is just what happens to you, While your busy making other plans," John Lennon - Beautiful Boy (Darling Boy)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati896 Re: fajne cytaty z piosenek ;p IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 21:43 ,,Idę pod prad, ide pod prąd a ty wciąż oddalasz się...'' ,,Teraz choć przytul mnie, albo odejdź i przebacz, albo wszystko skończone i wybacz..'' Sorry że niezalogowana Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: fajne cytaty z piosenek ;p 31.05.09, 21:52 "Dlaczego patrze tylko na to czego nikt nie widzi.?" (Ein Neuer Tag Nevada Tan) "Powstalas, walczylas, nie rozmyslalas. Twoje lzy daja ci sile" (Niemand hoert dich NT) Pytam się: Co zrobiłem niedobrze?i znowu żadnej widocznej odpowiedzi. (tez z ktorejs pios NT) Tylko okaleczone słowa, co pozostało jest głuchym pamiętnikiem. (NT) "Znasz to? żyjesz snem, a potem się budzisz... tak po prostu" Twoje echo pożera mój rozum Tłumi się głęboko we mnie jestem w pułapce czy się obudziłem? Widzę, że smutek w tobie wygrywa Twój uśmiech znów mnie okłamuje Nauczylas mnie zmyslu, ktorego mylalem, ze nie posiadam (Silverstein My Heroine) One Boy One Girl, Two Hearts, Their world. Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: fajne cytaty z piosenek ;p 01.06.09, 12:38 "What do I do to make you want me What have I got to do to be heard What do I say when it's all over And sorry seems to be the hardest word" Elton John - "Sorry seems to be the hardest word" Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: fajne cytaty z piosenek ;p 01.06.09, 13:21 "streu mir Sand in meine Augen Und weck mich nie wieder auf" - oomph, sandmann znaczy to mniej/wiecej : Nasyp mi piasku do oczu I nie zbudź mnie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fajne cytaty z piosenek ;p 01.06.09, 15:45 I am not afraid to keep on living I am not afraid to walk this world alone Honey if you stay, I'll be forgiven Nothing you can say can stop me going home { Nie boję się żyć dalej Nie boję się iść przez ten świat samotnie Kochanie, jeśli tu zostaniesz, będę rozgrzeszony Nic, co powiesz, nie powstrzyma mnie w powrocie do domu } I see you lying next to me With words I thought I’d never speak Awake and unafraid Asleep or dead { Widzę Ciebie leżącą obok mnie Ze słowami, których myślałem, że nigdy nie wypowiem Obudzony i nie przestraszony We śnie lub martwy } My Chemical Romance - FAMOUS LAST WORDS Love it. Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: fajne cytaty z piosenek ;p 01.06.09, 19:16 Imagine there’s no countries, It isnt hard to do, Nothing to kill or die for, And no religion too, Imagine all the people living life in peace... Wyobraź sobie, że nie ma państw, to nie jest trudne. Nie ma po co zabijać ani umierać, i nie ma też żadnej religii. Wyobraź sobie, że wszyscy ludzie żyją w pokoju... You may say Im a dreamer, but Im not the only one, I hope some day you’ll join us, And the world will live as one. Możesz mówić że jestem marzycielem, ale nie jestem jedynym. Mam nadzieję, że któregoś dnia do nas dołączysz, i świat będzie żył jako jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: fajne cytaty z piosenek ;p 03.06.09, 13:40 " więc lepiej mnie zabij , wyrzuć z pamięci! lepiej odejdź , pozwól mi odejść . lepiej zapomnij... " Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 :) 04.06.09, 18:47 Can't buy me love, love Can't buy me love Money can't buy me love Nie mogą mi kupić miłości, miłości Nie mogą mi kupić miłości Pieniądze nie mogą mi kupić miłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: fajne cytaty z piosenek ;p IP: 80.54.24.* 06.06.09, 16:40 I'll be your crying shoulder I'll be love suicide I'll be the greatest fan of your life ;** M Odpowiedz Link Zgłoś