trysia13 04.06.09, 16:46 to jeden z moich ulubionych zespołów , chyba najbardziej podoba mi się piosenka "Ja do Ciebie" A WY LUBICIE TEN ZESPÓŁ ?? CO O NIM SĄDZICIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antikowa Re: happysad 04.06.09, 18:42 Bardzo lubię ^^ Jutro w Sieradzu na Juwenaliach grają więc idę Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: happysad 04.06.09, 18:49 są zajebiści!! ja uwielbiam ich piosenkę "długa droga w dół" cuudneee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: happysad 05.06.09, 14:04 uwieeelbiaaam ; 33 trochę mniej od myslovitz , ale i tak baardzo . ja do ciebie jest świetna . boski tekst . dla ciebie - też mi się podoba = 3 Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: happysad 05.06.09, 14:05 a nie . dla ciebie to myslovitz śpiewa . myli mi się . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: happysad 24.08.09, 09:00 uh. nie lubię. straszni są. serio. i zdzierają kasę na głupich dziewczynkach. i w ogóle boże, trzeba uzasadniać beznadziejność happysad? przecież to oczywiste. ;q i idę na koncert w grudniu w opolu. się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: happysad 04.11.09, 18:06 no taak baardzo logiczne i ambitne- chodzenie na koncerty, wyrzucanie kasy w błoto [jak masz darmowy to zwracam honor], żeby się pośmiać ;] ja to rozumiem, że nie lubisz, bo masz prawo;] ale z tymi tekstami to dowaliłaś ostro, spadłam z krzesła. dawaj teksty dla dojrzałych ludzi [nie dla tych wszystkich dziewczynek] i porównamy z happysadem. i o, zdziwisz się, ale na ich koncertach jest więcej dorosłych ludzi niż młodzieży- przynajmniej tak było u mnie, ZONK nie? wiesz, jest inna era, teraz młode, jak je również nazwałaś 'głupie' dziewczynki słuchają miley i dżonasów, obudź się gwiazdko Odpowiedz Link Zgłoś
szynkas12 Re: happysad 24.08.09, 15:32 Bardzo lubię I to chyba lepiej, że oni zbierają kasę na małych dziewczynkach [ tutaj padłam, bo teksty mają bardzo dojrzałe i z pewnością niejedna dorosła osoba ich słucha] niż gwiazdki Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: happysad 24.08.09, 20:17 starsze osoby to co najwyżej mogą się pośmiać z głupoty tych tekstów. i znasz jakąś dorosłą osobę, która ich słucha? bo ja nie. pomijając redaktorów z eski rock i teraz rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: happysad 27.08.09, 13:00 uwielbiam. szczególnie za teksty. co do piosenki z pamiętnika młodej zielarki jest cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl Re: happysad 28.08.09, 19:55 uwielbiam!! są super! kocham ich piosenki... ostatnio najczęściej słucham "z pamiętnika młodej zielarki" Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: happysad 04.10.09, 16:45 Lubię ;D I lubić będę ;] Koleżanka mnie zaraziła ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rutol Re: happysad 04.10.09, 16:50 Hm może być chodź nie słucham go zbyt często ;P Raczej wolę takie zespoły jak Greene Day ;P Ale do happysadu nic nie mam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dolka2727 Re: happysad 06.10.09, 14:28 No ja go kocham! Mi najbardziej podobała się piosenka IQ (to z tej najnowszej płyty ) ze starszych to lubię "Zanim pójdę" (klasyka ! xD ) i jeszcze... kiedyś nagrali takie intro (właściwie to nie wiem czy to było intro ) "Kiedyś kupie nóż " - jak by co to jest na youtubie... pozdrawiam wszystkich fanów tego świetnego zespołu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka Re: happysad 28.10.09, 15:38 uwielbiam mają zajebiste piosenki 20 listopada Wrocław idę oczywiście !! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: happysad 28.10.09, 16:13 Ich muzyka tak średnio na jeża mi się podoba, ale mają ambitne teksty. Takie życiowe Odpowiedz Link Zgłoś
werciaz91 Re: happysad 28.10.09, 16:14 Hmm Happysad fajny zespul nawet bardzo Tez lubie te piosenke ale chyba bardziej..."Zanim pujde" Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: happysad 30.10.09, 22:00 'długa droga w dół' 'zanim pójdę' 'Ja do Ciebie' 'To koniec' <3 piękne. Kocham Happysad. <3 chciałam iść na koncert. ;< -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: happysad 30.10.09, 22:02 Ja miałam iść ,ale brat na wstępie mi powiedział ,ze na żaden happysad nie jedzie ,a jak się okazało jedzie ze znajomymi. Czyli mnie olał. Widać jaki z niego przyjaciel .. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacomoesto_ Re: happysad 30.10.09, 22:10 bylam na dwoch ich koncertach, ogolnie ok ale bez szalenstw.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdabanda Re: happysad 31.10.09, 11:25 Mi się podobają wszystkie piosenki, zespół rewelacyjny! A nowa płyta, super! Odpowiedz Link Zgłoś
raiinbow Re: happysad 31.10.09, 11:35 Uwielbiam, Moja ulubioną piosenką są 'Manewry Szczęścia' <br /> ; ) <br /> <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: happysad 04.11.09, 18:09 ŁYDKA!!!! oh cudowna piosenka. i MÓW DO MNIE SŁODKO, też lubię . i........ chyba SŁOŃCE Odpowiedz Link Zgłoś
caroline16 Re: happysad 31.10.09, 11:36 uwielbiam.! <33 14.11 garają w Szczecinie ;dd i oczywiście nie może mnie tam zabraknąć x]] pozdro dla fanów ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
adusia369 happysad 31.10.09, 11:43 Happysad jest zajebisty! Byłam już na jednym koncercie,a 5 wybieram się na następny. Koncery polecam wszystkim,którzy mają tylko okazję się wybrać. Na żywo są niesamowici. Mają genialne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: happysad 25.03.10, 20:32 Jednak się do nich przekonałam. Są teraz moimi ulubionymi. Wspaniali. Kocham A koncert był wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ Re: happysad 04.11.09, 15:12 Na 100% pojde tylko czekam az beda grac gdzies blisko . A nowa plyta poprostu cudna! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: happysad 04.11.09, 15:31 czasem słucham. W piwnicy u dziadkax3 Taka Historia Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: happysad 04.11.09, 19:36 mogłabym iść na koncert w Opolu niedługo. fajnie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah Re: happysad 04.11.09, 20:01 20 grudnia, Smok ;D - tam się wybieram. super zespół, więc na pewno będzie świetnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: happysad 06.11.09, 19:21 Próbowałam słuchać, ale jakoś nie mogę. Jedyne co w tym zespole podoba mi się prawdziwość tekstów. Ale tak ogólnie spoko. Postaram się nadrobić braki xD Odpowiedz Link Zgłoś