Dodaj do ulubionych

Fani Mangi & Anime

07.06.09, 12:53
Zastanawiam się czy na Kotku są jacyś fani mangi i anime....
Jak są to piszcie.
Chętnie porozmawiam o czymś innym niż tylko o butach i kolejnych częściach HSM.
Bez obrazy dla fanów, ale ile można gadać w kółko o jednym i tym samym?smirk Pozdrawiam cieplutko kiss
Obserwuj wątek
    • Gość: otaku Re: Fani Mangi & Anime IP: *.acn.waw.pl 07.06.09, 13:58
      Racja, manga i anime jest fajniejsze niż jakiś zmierzch czy hsm...A jakie tytuły
      najbardziej lubisz?
      • Gość: KasQ Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:03
        ja jeszcze o tym nie słyszłam indifferent
        fajne?surprised
        • Gość: zuzannta Re: Fani Mangi & Anime IP: *.171.16.251.static.crowley.pl 07.06.09, 16:37
          Jak można nie słyszeć o mandze i anime?shock Przeciez chyba każdy chociaz raz
          oglądał albo czytał japońskie komiksywink
          • Gość: Aguś Re: Fani Mangi & Anime IP: *.197.91.220.edial.pl 09.06.09, 19:07
            Kocham mange i anime big_grin najbardziej Naruto xDD
            !! to jest zarąbuste smile
            • klaudia_25 Death Note ;] 17.07.10, 15:19
          • luskaa Re: Fani Mangi & Anime 29.01.10, 22:08
            Uwielbiam mangę i anime!! Sama rysuje mangę, i nawet nieźle mi to wychodzi (skromnośćbig_grin)
      • Gość: Agatka Re: Fani Mangi & Anime IP: 62.233.252.* 07.06.09, 15:03
        Ja uwielbiam NARUTOsuspicioussuspicioussuspicious
        • Gość: Meggi Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:14
          HHM.. Najlepsze Anime to NAruto i Król Szamanów wink) kiss naprawde polecam ;ppsmirk
          • malina36 Re: Fani Mangi & Anime 08.06.09, 14:47
            Mi najbardziej podoba się manga Król Szmanów i Naruto. Sama staram się nauczyć rysowac mange. Pozdrówka dla fanów mangi big_grinserce
            • twilight_6 Re: Fani Mangi & Anime 31.01.10, 20:51
              ja nie jestem wielką fanką anime i mangi xdd
              za dużo to o nie nie wiem xdd
              ale ogladalam "k-on!" i "vampire knight" ;d;d
              i pare odc naruto bo siorka mnie zmusila xdd
      • Gość: twoja pani! Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:34
        big_grinbig_grinmanga jest taka sobie ;/
        wole zmierzch i hsm i co mi zrobicie??
        • Gość: Vendelin Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:00
          Nic, po prostu nie potraktujemy cię zbyt poważnie, ale pewnie ci to nie przeszkadza.
        • natuss propozycje 08.06.09, 14:20

wampire knight (chyba tak sie pisze )
          love hina
          naruto
          król szamanów
          d.n angel
          DNA2-to z leksza zboczone a nawet bardzo tongue_out
          myslelf/ yourself
          clannad
          kanon
          k-on itd.
        • maximum_ride Re: Fani Mangi & Anime 15.09.09, 18:54
          ja kocham rysowac mange...big_grin

ostatnio nawet kupilam sobie moja ulubiona ksiazke w wrsji mangasmirk
      • wiwi90 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:38
        ja do nieawna lubiłam tylko anime, ale od pewnego czasu jednak wole mange przez
        co mam duuże zaległości w odcinkach Naruto Shippuuden >.<
        Myślę że warto, bo te odcinki chyba nigdzie nie uciekną ;]]
      • Gość: . Re: Fani Mangi & Anime IP: *.tomaszow.mm.pl 07.06.09, 15:43
        co ty wgl porownujesz?
      • Gość: helcia18 Re: Fani Mangi & Anime Polecam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:16
        dziewczyny wszystkim wam polecam anime : Inuyasha , DN Angel, Naruto , Akikan
        oraz Lovehina smile) są naprawde świetne w każdym troche wątku miłosnego i troche
        walki i nie tylko takiej bezsensownej ale także w obronie najbliższych big_grin ^^
        Gorąco polecam smile)
      • Gość: Madzia! Re: Fani Mangi & Anime IP: *.dream.net.pl 07.06.09, 18:20
        Pomyślałam, że dołącze się do rozmowy i odp. na Twoje pytanie ;D Moje ulubione anime to NANA, PEACH GIRL, VAMPIRE KNIGHT i wiele, wiele innych. Uwielbiam romantyczne anime tongue_out Jeżeli zna ktoś fajne tytuły to proszę o odp. smile Pozdrawiam wszystkich fanów...
        • Gość: princesspxo Re: Fani Mangi & Anime IP: *.cable.ubr04.grth.blueyonder.co.uk 07.06.09, 22:38
          ja uwielbiam Death Note, Fullmetal Alchemist, Vampire Knight, Naruto i The Melancholy of
          Haruhi Suzumiya ; ))
        • karisia14 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 23:04
          GTO, NARUTO i tp. kocham mange i anime pzdr dla wszystkich wielbicieli..chociaż
          HSM też lubię mozna lubieć i to i to xDkisssmirkcool
        • Gość: Ayashi Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 01:25
          to ja Ci moge polecic Zettai Kareshi smile albo Parfait Tic. jak chcesz wiecej
          tytulow to daj znac (krzeslem.go(at)gmail.com)
          • Gość: db fanka xD Re: Fani Mangi & Anime IP: *.radom.vectranet.pl 08.06.09, 11:11
            kurcze nikt nie oglądał Dragon Ball ?! przecież to jest najlepsza manga i
            najlepsze anime! xD

kochaaam db <3serce
      • cameronka28 Re: Fani Mangi & Anime 08.06.09, 15:30
        ja jestem fanką wink manga i anime to cos co ...... ach nie umiem tego opisać
        słowami, no poprostu boskie i zaje***te smile
      • Gość: martysia39 animaa mangaa <33 ; ********* IP: 78.9.26.* 08.06.09, 19:29
        ja nie wiem czemuu .. ale ja nie mogę się powstrzymać do rysowania mangi/anime
        ja odnalazłam ten potencjał do rysowania mangii / anime dopiero nie dawno . a
        tak poza tym ja w ogóle nie rysowałam ani niC . więc ja tylko i tylko manga i
        animee ; ****
        po prostu kocham to robić i jak można przesyłaś wasze rysunkii szkice na mój
        email . ? marta133@vp.pl wink) pozdroo . surprised
    • olaa97 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:03
      lubie mange big_grin
      • demi1112 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:05
        Nie znamuncertain A o czym to jest? To jakaś bajka?
        • Gość: wercia ; p Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:13
          manga to jest rysunek, obraz. a anime to bajka. smile
          ja bardzo lubię mangę & anime. można powiedzieć nawet, że mam małą obsesje. xD
          • Gość: gosc Re: Fani Mangi & Anime IP: *.3s.pl 07.06.09, 15:41
            uwielbiam mange i anime lubie tongue_out
      • Gość: paula Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:16
        vampire knight/guilty , code geass, death note ,perfect girl evolution itp. <3kisskiss
    • Gość: Sandra Re: Fani Mangi & Anime IP: *.sileman.net.pl 07.06.09, 15:07
      Ja uwielbiam ogladać Naruto i Naruto Shippuuden sercebig_grin
      • vanill.a Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:11
        nie wydaje mi sie ,żeby było lepsze od HM : the movie albo HSM 3 ! .. uncertain
    • Gość: Vampirka Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 15:14
      Ja jak bylam mala to mialam bzika na punkcie Dragon Ball, Z oraz GT.surprised hehe do dzis mi to pozostalo. Oooo i jeszcze Sailor Moon. Napewno znacie smile)
      • Gość: Kaśka Re: Fani Mangi & Anime IP: *.net.pl / 192.168.2.* 07.06.09, 15:40
        Też miałam bzika na punkcie DB...a najbardziej GT... Uwielbiam Pan...kiss
        Teraz często oglądam Animesmile
        nadal mam bzika na punkcie mang...serce
        Moje ulubione to: serce
        Naruto: uwielbiam Gaare...
        Naruto shippuuden
        Dragon Ball, Z, GT,
        jigoku shoujo
        YGO...
        Baaaardzo dużo...serceserce
    • Gość: Waraitka Anime Re: Fani Mangi & Anime IP: *.173.12.245.tesatnet.pl 07.06.09, 15:15
      Kocham Anime!! Najbardziej Vampire Knight, BBB (Black Blood Brothers), Trinity
      Blood i nie dawno odkryte przeze mnie - Rozen Maiden!! Oczywiście nie pogardzę
      też Tokyo Mew Mew!!
    • Gość: pola:) Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:16
      oooo jak się ciesze.. od dwóch lat interesuje się ,mangą i anime smile)) oglądam
      animę na stronach takich jak: kreskowki.fani.pl czy anime-online smile no i czytuje
      mangę na necie sad niestety nie stać mnie na kolekcjonowanie wydań mangi :p
      pozdrawiam fanówkiss mangi cool
    • Gość: pat Re: Fani Mangi & Anime IP: *.tktelekom.pl 07.06.09, 15:24
      tez kocham mange i anime wole oglądać np. Dragon ball niż Zmierzch oczywiście
      bez urazy dla fanówwink ciesze się, że nie tylko ja jestem fanem anime ale jest
      nas więcej dziewczynykiss
      • Gość: chibiusa Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:24
        ja kocham mange i anime^^ vampire knight i Death note rzadza!^_^
    • Gość: Makoto Re: Fani Mangi & Anime IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 15:24
      ja jestem fanką. Sama rysuję mangi, a moje ulubione anime to: Asu no Yoichi, Clannad,
      Chocotto Sister, Chrono Crusade, Chobits i Nogizaka Haruka No Himitsu. Zapraszam no
      bloga jrock-visual-kei-japonia.blog.onet.pl dzisiaj chyba wkleję tam moje rysunki
    • marffa Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:27
      Czytywałam kiedyś mangę big_grin koleżanka wcisnęła mi kilka tomów ( opowiadały jak
      dobrze pamiętam o detektywie amatorze i zjawiskach paranormalnych czy coś w tym
      stylu, a jeżeli są tu zapaleni fani mangi to może ktoś skojarzy to z jakimś
      konkretnym tytułem bo chętnie przeczytałam bym to ponownie big_grin) Najtrudniejsze w
      tym wszystkim było to że niektóre trzeba było czytać od tyłu i gubiłam się w tym smile
      • Gość: Ayashi Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 01:26
        dedetkyw-amator.. hmm.. moze chodzi o Zapiski Detektywa Kindaichi?
    • Gość: Vampirka Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 15:33
      Dragon Ball jest najlepszyy smile Kto chce pogadac o tej mandze??big_grin pozdrawiam..
      • poziomka94 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:39
        ja smilebig_grintongue_out
    • poziomka94 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:38
      najbardziej lubię Dragon Ball Zserce i Naruto
      informuję iż w internecie dostępne są odcinki Dragon Ball Kai smile
      jest to skrócona (nie trzeba tyle czekać aż coś się wydarzy) wersja DBZsmirk
      • Gość: Vampirka Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 15:45
        Tez najbardziej lubie DB Z, GT tez bylo spoko wink) a jaka jest Twoja ulubiona postac? Moja Gohan i Vegeta big_grin. Vegeta byl najbardziej brechasnytongue_out
    • olcia0202 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:39
      ja bardzo lubię oglądać i rysować mangę ;p big_grin
    • Gość: Sarene Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:43
      Ja bardzo lubię anime i mangę. Ogólnie Japonię wink Jakie masz ulubione Anime?? smile
    • demi_lovato4 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:44
      Yyy... pierwszy raz o tym słyszę ;p To jakiś film, albo bajka.?
    • Gość: gossc Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:48
      ja polecam anime bleach na kreskowka.pl po prostuu boskaa bajka kocham ja smile
    • pola814 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:50
      ja uwielbiam NARUTO !! bardzo chętnie mogę porozmawiać smilesmilebig_grinbig_grin
    • Gość: Niki ;] Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:55
      O !
      a jednak ktoś lubi mange i anime ;D ;] smile
      ja kocham ;* kiss
    • sabotazystka Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 15:56
      ja tam nigdy za tym nie przepadałam, ale koleżanka poleciła mi Death Note. fajne ? smile
      • Gość: Ash Re: Fani Mangi & Anime IP: *.ip-p14.gni.pl 07.06.09, 16:03
        Ja jakoś się tym narazie nie interesuje.. ale może kiedys?
      • sabinolinka Anime górą! 07.06.09, 16:21
        Jestem fanką anime od ponad 3 lat. Odkryłam wiele ciekawych tytułów przez przypadek. Chciałam przypomnieć sobie Dragon Ball i Sailor Moon, więc zaczęłam ich szukać w sieci. Natrafiłam na mnóstwo stron z których za darmo można ściągnać anime w różnych gatunkach, do wyboru do koloru. Dla każdego znajdzie się pozycja anime, która przypadnie mu do gustu. Strona z recenzjami anime to anime.tanuki.pl/strony/ są też tu recenzje mang. Z www.anime-eden.com/anime/index.htm można ściągnąć ok 1000 tytułów anime. A napisy do tych anime są na stronie Animesub.info. Z serii przygodowych najbardziej polecam One Piece, ponieważ to anime wciąga i nie zawiera odcinków nudnych tzw. ''zapychaczy''. Komedie romantyczne, która najbardziej mi się podobają to Lovely Complex i Toradora. Komedią sensacyją wartą uwagi jest Full Metal Panic!. Dla fanów mody znakomitą serią jest Paradise Kiss, opowiadająca historię o projektantach mody i różnych obliczach miłości. Z horrorów polecam epicką historię Blood +. Pięknym filmem anime jest Howl's moving castle wyprodukowane w znanym studiu Ghibli. Mogłabym wymieniać tak bez końca, lecz lepiej samemu poszperać i znaleźć coś dla siebie. Naprawdę zachęcam do zapoznania się ze światem anime, nic na tym nie stracicie, a może i pokochacie anime...
        • antikowa Re: Anime górą! 07.06.09, 17:01
          Hellsing jest debeściarski ^^
          Ach ten Alucard...
          Fajne też są Perfect girl evolution, Death note i Ouran high school host club.
    • podnietaxd ... 07.06.09, 16:01
      ja uwielbiam rysować mangę i anime pzdr smirk
      • anai5 :) 07.06.09, 16:07
        Ja tam w tym temacie nie jestem profesjonalistką i zabardzo się na tym nie znam ale np.
        uwiebiam Dragon ball Z i GT, Sailor moon- choć to jest zabardzo dziecinne, Shaman
        king... smileOsobiście za Naruto nie przepadam...tongue_out
      • charlotta Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 16:09
        Polecam "Death Note", "Reborn" oraz z wątkiem romantycznym i nutką humoru "Clannad". Wszystko obejrzycie na www.kreskowki.fani.pl

KONIECZNIE OBEJRZYJCIE "DEATH NOTE"!!!
        Nie znam nikogo kto po obejrzeniu tego anime powiedziałby "Beznadzieja"

Zresztą manga i anime nie musi kojarzyć się z Naruto na Jetixie oraz z Pokemonami.
        Pozdrawiam....

autorka wątku " Fani Mangi i Anime
        • hotaru Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 21:37
          charlotta napisał(a):
          "Zresztą manga i anime nie musi kojarzyć się z Naruto na Jetixie oraz z Pokemonami. "
          Naruto na jetix jest maxymalnie ocenzurowane = do kitu. Najlepiej oglądać anime w wersji
          japońskiej z polskimi napisami. To najwierniejsze tłumaczenie.
          A oglądam: Naruto [Shippuuden], Tsubasa Chronicle, Sailor Moon (wspomnienia z
          dzieciństwabig_grin).
    • Gość: Karcia Re: Fani Mangi & Anime IP: *.static.espol.com.pl 07.06.09, 16:04
      Trochę dziwie się niektórym że nie wiedzą co to manga i anime. wink
      Oglądam anime, czytam mangę, rysuję, ogólnie interesuje sie Japonią.
      Poza tym moim ulubionymi anime jest:
      -bokura ga ita
      -DB
      -Lovely Complex
      -Death note
      -Love Hina
      -Perfekt Gril
      I wiele, wiele innych.serceserce

E tam przesadzacie też lubię Zmierzchserce, ale też warto pogadać na inne
      tematy wink
      Pozdrawiam.
    • alkato Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 16:09
      ja uwielbiam great teacher onizuka xDxD cały czas rysuje postacie z gto, przeczytałam prawie wszystkie mangi i obejrzałam wszystkie odcinki xDxD bardzo polecam xD pozdro dla wszystkich fanów mang i anime xD
      • Gość: m&a_forever! Re: Fani Mangi & Anime IP: *.acn.waw.pl 07.06.09, 16:12
        Eeee, faneczki hsm, manga i anime mają przynajmniej jakąś fabułę a nie to co hsm...
      • Gość: Vendelin Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:06
        Taak!! ONIZUKA RZĄDZI!!!! Jest super, niestety nie miałam sposobności czytać
        mangi, oglądałam tylko anime...
    • bellatheone Artykuł o Vampire Knight! 07.06.09, 16:21
      W zakładce newsy, artykuły itd. dodałam coś o Vampire Knight, ale Kotek od dawna tam
      nie zagląda........... ;/
      • Gość: Ruzaaki Re: Artykuł o Vampire Knight! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:27
        Taa. wampire knight było świetne..;D
        Ale death note nic nie przebije ^^
        Jeszcze chobits ah ah ;]
        Nareszcie coś z mojego tematu na kotku ;D ;D
        No ale dużo tego ogladalam ;]
        Teraz czekam na drugi tom mangi : 'Karin'
        ha wink
    • Gość: Kinga Re: Fani Mangi & Anime IP: 192.168.132.* 07.06.09, 16:28
      Hej ja uwielbiam czytać i rysować mangę big_grinbig_grinbig_grin
      Zwłaszcza Naruto , Bleach i Innuyasha ^^

Dattebayo!
      • Gość: Ruzaaki Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:31
        Taak rysowac mange tez bardzo lubie ;D
        JAAPAAANNN!! xD
        Wszystko japan!!
        Yeah! i bardzo dobrze! Japonia rządzi! (chociaż taka malutka.. ale co tam
        • bellatheone Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 16:33
          małe jest piękne wink
          • Gość: Ruzaaki Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:38
            bellatheone: Masz całkowitą racje ;**
            Taka Rosja to niech sie .. e dora nie powiem bo kogos mogę urazić.. i nie chce
            nic wzbudzać żadnych konfliktów xD ^^
            Pozdrawiam fanów ! ;D
        • Gość: Ruzaaki Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:36
          Ogólnie to tych całych najcudowniejszych anime ;** jest w cholere na np.
          www.kreskowki.fani.pl i tego typu stronach ^^
          Waaa. piszcie o mandze i anime więcej więcej więcej!
          To jest to co możemy zawdzięczać tym przecudnym Japończykom! o tak!
      • pola814 uwielbiam!! 07.06.09, 16:32
        uwielbiam naruto POLECAM!!! big_grinbig_grinbig_grin
        • Gość: Ruzaaki Re: uwielbiam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:41
          Ei no dobra.. naruto to wszyscy na calym świecie chyba znają..
          Ja polecam Death Note, Vampire knight, Chobits, Perfect girl evolution.. eee..
          co tam jeszcze..., Clannad nie jest złe..., Myself ;Yourself -tez nie zachwycilo
          ale nie jest zle,
          shuffle !!
          • asiulk.a Re: uwielbiam!! 07.06.09, 16:43
            .hmmm .
            powiedzmy , ze .
            uwielbiałam Naruto .
            . ale wydaje mi sie . ze
            juz mi przeszlo.
            chyba wyroslam.
            ale umiem rysowac mangi .
            kole. mnie nauczylaa.(;
            rysowanie ich jest moja pasjaa.
    • imionka Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 17:01
      ja lubię Soul Eater, i chętnie bym poznała kogoś kto również interesuje się
      anime ^^.
      Można pisać na moje gg: 12094607 ;]. kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka