Dodaj do ulubionych

Fani Mangi & Anime

• Gość: Ona ^^. A i owszem lubię xP. IP: 82.160.25.* 07.06.09, 17:04
      Ja uwielbiam Strawberry Panic, Wolf's Rain i Naruciaka xD kiss.
      I na pewno anime jest lepsze od tego Disneyowskiego chłamu -.-".
    • mellow Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 17:24
      Kiedyś się w to bawiłam, ale teraz nie mam na to czasu. Jednak sentyment pozostał suspicious
      • Gość: Nananasong . Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:48
        Tylko MAnga i Anime. ; DDD

Szczeólnie lubię Yaoi. * . *
        • Gość: anq_chan Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:57
          i to nareszcie moje tematy. Anime interesuję się od bardzo dawna jak na razie
          mam za sobą około 70 serii ale i tak dalej oglądam^^
          Polecić mogę
          Higurashi no naku Koro ni z horroru (pierwszy odcinek i grafika nie zachwyca,
          ale fabuła genialna)
          Bokura ga Ita, Nana z prawdziwego romansu
          jeśli ktoś lubi tzw. ,,tasiemce'' to oczywiście Naruto, Bleach, One Piece
          Junjo Romantica - genialne yaoiwink

Jakie był wasze pierwsze anime?suspicious

Pzdr dla wszystkich maniaków anime & mangi kiss
    • cosik Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 18:13
      Tak jestem fanką roznych mang i anime chętnie porozmawiam lubię anime Clannad
      ,Death Note i niestety Naruto tak mnie wkurza no ale nie mogę sie powstrzymać
      uzależnilo mniesmirkpiwo
    • liley Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 18:34
      JA jak byłam mała bardzo lubiałam Dragon Ball Z i GT i dalej lubię smile
      A ostatnio polubiałam strasznie Death Note smile Normalnie te anime i mangi
      KOCHAM serceserce
    • geeshawer Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 18:36
      Hej, ja jestem fanką mangi & anime, właśnie wczoraj kupiłam najnowszy "Otaku".
    • Gość: DB Re: Fani Mangi & Anime IP: *.instalnet.com.pl 07.06.09, 18:58
      moim ulubionym anime jest Dragon Ball (wszystkie części i kinówki) !!! smile wink big_grin
    • bells64 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:16
      myśle że jest tu dużo fanów anime i mangi, jeśli ktoś chce o nich pogadać to
      piszcie na twilight_formal@op.pl wink
    • lucky787 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:16
      ja lubię Dragon Ball wszystkie częsci ^^
      • liley Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:29
        Zauważyłam, że większość z was bardzo lubi Dragon Ball więc nie jestem sama xD
        Mnie moi znajomi za to wyśmiewali sad Ale potem im przeszło smile
    • Gość: Tori Re: Fani Mangi & Anime IP: *.chello.pl 07.06.09, 19:28
      Ja kocham M&A!! Można powiedzieć, że mam obsesję na ich punkcie, bo oglądałam wszystkie
      odcinki Naruto i wszystkie, które do tych czasz wyszły Naruto Shippuuden ... Mangę czytam
      na bierząco... tak samo jak narazie wszystkie chaptery, które wyszły...
      Moje ulubione Anime&Manga:
      TYLKO I WYŁĄCZNIE NARUTO!!
      (P.S. żal mi trochę ludzi, którzy nie wiedzą co to Anime i Manga...)
    • toska Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:29
      Byłam kiedyś fanką anime i mangi , umiem rysować postacie ale teraz nie mam czasu na
      dokształcanie się w tym . ZA duzo nauki itp. big_grin
    • olciaa111 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:29
      Nienawidzę tych animowanych lalek!!! devil Przepraszam jeśli kogoś obraziłam ...
      • paramore Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 20:05
        Manga & Anime. Kocham <33!! Czytam, oglądam, również sama tworzę^^
        • verka Manga i anime 07.06.09, 20:44
          AAAAAAAAAAAAAAA ja kocham wszystko co związane z anime !!!! naruto, death
          note, Vampire Knight i jeszcze z 50 innych !!!!! A mangę tez KOCHAM !!!!! big_grin surprised
    • papla94 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 20:40
      Hah! Zgadzam sie z charlotta!wink
      Ja uwieelbiam Shakugan no shana. ale druga seria taka zrobila sie troche nudna.
      ostattnio tez zaczelam ogladac dragon ball. w dziecinstwie ogladalam sailor moon
      na polsacie. kochalam to i pokemony big_grin
      • ms.hollywood. Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 20:49
        Kiedy to lubiłam ,teraz nie za bardzo..

Narutoo <#
      • kseeenius Re: Fani Mangi & Anime 30.01.10, 10:02
        Ja osobiście ubóstwiam Kyoushiro to Towa no Sora ; ** < 333
    • Gość: 3oh3 Re: Fani Mangi & Anime IP: *.tmark100.revers.nsm.pl 07.06.09, 21:15
      Ja uwielbiam. To mój taki mały świat do którego tylko ja mam dostęp. kocham ten
      stan,w, którym mogę się chodź troszkę zatracić. Moje ulubione anime? hm. Bokura
      Ga Ita, Bleach, i Kanon. A manga? Mars i Suppli. ^w^
    • Gość: zuo Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 21:20
      Anime uwielbiam, a najbardziej
      Death note (moje pierwsze)
      Kuroshitsuji
      Toradora!

i wiele jaoi!!!(nie wiesz co to to sobie sprawdz)
      np. junjou romantica
      Monochrome factor
      Gravitation

Z mang wydanych po polsku polecam Balsamistę

Najlepsza strona z anime to www.kreskowki.fani.pl/

Zapraszam na mini cosplay, a informacje na stronie
      alajna.deviantart.com/?offset=40 (jesli masz ochote pojechać wpisz to
      tutaj w komentarzach wtedy się skontaktujemy)

• Gość: K = M Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:52
        zuo!! Witaj w klubie Junjou Romanticy!!! xD Kocham to big_grin to jedno z najlepszych anime jakie są chyba xDDD serceserce
        • Gość: Nov:) Re: Fani Mangi & Anime IP: *.metrointernet.pl 25.06.09, 00:22
          Widzę, że jest tu dużo osób, które się interesująsmile Ja uwielbiam Neon Genisis Evangelion,
          Death Note, Code Geass( pierwsza seria naprawdę godna polecenia), One Piece,Bleach, Lucky
          Star, Haruhi, szojce typu Cat Street czy Skip Beat, VK(kreska śliczna), Yaoi też parę(set)
          przeczytałam. Tytuły typu-> Gravitation, Junjo Romantica, Viewfinder, Nanahikari to
          podstawa.
          Pozdrawiamsmile
          PS. Naruto oglądałam, ale nie przypadło mi do gustu. Przygody blondyna z ADHD mnie nie
          kręcą.
    • Gość: K Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:35
      Ja uwielbiam anime big_grin Mangi też trochę czytam smile W ogóle anime jest najlepsze big_grin Oglądałaś kiedyś "Junjou Romantica" oczywiście to jest tylko dla osób tolerancyjnych, bo to Yaoi smile Ale polecam jeżeli spełniasz ten warunek big_grin
    • Gość: Hikari Re: Fani Mangi & Anime IP: 212.244.106.* 07.06.09, 21:37
      Hej! big_grin Nie wiem czy ktoś już to wcześniej pisał, ale anime to NIE bajka. Bajki
      pisali np. A. Mickiewicz. A filmy animowane mozecie ogladac na DisneyChannel. !!
      Obejrzałam bardzo dużo anime (romanse zazwyczaj). Zajeło by mi duzo czasu
      wymienianie moich ulubionych Anime. Od pewnego czasu przezuciłam sie na manga
      tez romanse. Uwielbiam ja. Kazdego dnia zagladam na strone www.mangafox.com .
      Manga, ktora tam czytam jest w jezyku angielskim ( ale takim prymitywnym ) łatwo
      można zrozumieć co mowia bohaterowie. Pozdr dla fanow mangi i anime kiss
      • Gość: Tyina Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:49
        manga jest gÓpia (bo nigdy nie czytałam xP) ale anime świetne niektóre. na
        pierwszym miejscu odpadają 'tasiemce' czyli, powiedzmy 'Naruto'. Ale już 'Death
        Note' Jest całkiem niezłe <; A z pełnometrażówek polecam 'Bus Gamera' świetne. ^^
    • agull Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 22:31
      kocham Anime i Mangi....codziennie chociaż jeden odcinek muszę oglądnąć!!
      ulubione to:
      Naruto, death note, d.n.angel, vampire knight, chaos head, soul eater, tayutana,
      koukaku na regions....i pewnie wiele innych tylko jak narazie niemoge sobie
      przypomnieć.
      Bardzo chetnie pogadam na gg (7281074) z fanamibig_grinbig_grin
      pozdrawiam wszystkichbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • stilldoll Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 22:43
        Też zdążyłam się uzależnić od oglądania anime xD Jak narazie najlepsze jakie
        oglądałam to Death Note, Nana, ParaKiss, Ouran, Higurashi no Naku Koro Ni,
        Lovely Complex, Cat Soup, Hatsukoi Limited i The Melancholy of Haruhi Suzumiya
        (mogłabym jeszcze długo wymieniać) ;3
      • kseeenius <3333 ; *** ; D 30.01.10, 10:05
        Ja uwielbiam rysować anime i mange ,
        wszystkie ściany moich koleżanek są w moich rysunkach bo mi się w domu nie mieszczą ; D
        Oglądać też uwielbiam ;
        Kyoushiro to Towa no Sora
        Naruto
        Shaman King.

: *******************
    • Gość: liley Re: Fani Mangi & Anime IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.09, 23:14
      Ja bardzo lubię Anime i Mange. Już tu pisałam ze 2 razy ale teraz chcę się
      zapytać czy wiecie na jakiej stronie można oglądnąć Vampire Knight z Lektorem?
      Błagam napiszciesmilesmile
    • Gość: lukasz Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:30
      czesc ^^ ja uwielbiam anime ^^ mang nie czytam :]
      a ty jakie lubisz anime?
    • Gość: karolcia :) Re: Fani Mangi & Anime IP: *.gb.net.pl 08.06.09, 08:38
      Tak, maga rządzi. Wreszcie znalazł się ktoś porządny i napisał o czymś innym. Charlotta na prezydenta!
      A propo mangi to lubię. Oglądam, rysuję itp.
      • sonia321 Re: Fani Mangi & Anime 26.06.09, 10:29
        Kiedyś oglądałam Króla Szamanów ale zabrali mi Jetix i przestałam oglądać... sad
    • Gość: Syl Re: Fani Mangi & Anime IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 09:28
      Ja uwielbiam mangi i anime. Do tej pory z mang przeczytałam tylko Ranma 1/2 i
      bardzo mi się podobała. Z anime lubię bleach'a i death note
      • katsuumi_17 Re: Fani Mangi & Anime 08.06.09, 14:35
        Jestem fanką mangi i anime. Największym "sukcesem" wśród anime jakie oglądałam okazał
        się Death Note. Jest wspaniały!

• Gość: L Re: Fani Mangi & Anime IP: *.acn.waw.pl 08.06.09, 15:44
      Ludzie szukam w necie już od dosyć dawna death note filmy mam anime mam a mange
      tylko po angielsku znalazłam podajcie link jak coś znajdziecie
      PLISSS
      • Gość: zuo Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.09, 19:54
        Odpowiedz dla L
        strona na której możesz obejrzeć film death nota z polskimi napisami to
        anime-online.info.pl/articles.php?article_id=106

P.S. Bravo dla mnie YAOI napisałam przez j. To wszystko z tego podniecenia
        tematem. sorry
    • Gość: Uschi Re: Fani Mangi & Anime IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 19:30
      Tak czytam Wasze komentarze i widzę, że większość z Was ograncza się jedynie
      do "Naruto". A przecież "Naruto" to nie jest jedyne anime! Według mnie, jest to... że tak
      powiem, strasznie dziecinne i "łagodne". "Full Metal Alchemist", "Bleach" czy
      choćby "Death Note" to są "prawdziwe" anime. wink
      A co do mangi... słyszał kto o "Axis Powers Hetalia"? I'm lovin' it! big_grin
      • limonthy Re: Fani Mangi & Anime 16.06.10, 15:37
        Rany XD Uwielbiam Hetalię =D Moja ulubiona manga i anime z resztą ^^
    • Gość: mel_o_dia Re: Fani Mangi & Anime IP: *.igloonet.pl 08.06.09, 19:47
      Kocham Mange i Anime ^^
      • twoja_stara Re: Fani Mangi & Anime 08.06.09, 20:13
        Death Note było szałowe! juhu! big_grin a oglądaliście film taki... japoński - Kagen
        No Tsuki? Fajne to było! I tam Hyde grał! juhu! big_grin
    • Gość: karolss Re: Fani Mangi & Anime IP: *.gisz.sti.net.pl / 192.168.161.* 08.06.09, 22:01
      uwielbiam rysowac mange!!!!! tongue_outtongue_outtongue_out ale zmierzch tez jest boski te 2 rzeczy sie nie
      wykluczaja tongue_outtongue_outtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka